Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לי יש

Mleder
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד כחודשיים אנוכי טס לשוויץ (בתקווה שלא תהיה מלחמה)

האם ישנן מקומות שאפשר לבקר בהם שקשורים למכוניות?

תודה לעונים

יום טוב

Vw Polo GTI

פורסם

יש את פראנקו סבאררו.

מעצב מכוניות שוויצרי מטורף שמאחוריו כבר כמה עשרות מכוניות תצוגה קיצוניות ומטורפות.

שווה לבדוק אם יש לו אולם תצוגה או מוזיאון איפהשהו

נסיעה נעימה!

פורסם
בעוד כחודשיים אנוכי טס לשוויץ (בתקווה שלא תהיה מלחמה)

לא ידעתי שבשוויץ יש מלחמות :wink:

אולי בין חברות השוקולד :lol:

חחחח אני מתכוון מלחמה בארץ :-)

אני יודע שיש שוקולדים אני מחפש משהו של מכוניות, למרות שלא חסרות שם

לפי מה ששמעתי מאמא שלי שחזרה משם לפני יומיים, אבל מוזיאון או משהו

ונ.ב

בקשר למעצב מכוניות אתה אולי יודע איפה אפשר למצוא אותו??

תודה :D

Vw Polo GTI

פורסם

לראות מכוניות? בכל מקום, במיוחד בערים הגדולות, כמו ציריך... לשווייצרים העירוניים יש ים כסף, רק תלך ברחוב ותראה מה זה מכוניות.

בציריך ראיתי ריכוז יוצא דופן של מכוניות על איטלקיות, יוקרה בריטיות ופאר גרמניות. וגם כמות מפתיעה של מכוניות חשמליות קטנות ומשעשעות שנראות כמו אופנוע עם סירה שמכוסה בבועת פרספקס גדולה.

אבל תשים לב, למרות כל המכוניות כמה שקט שם. אין צפירות, אין רעש, כולם נוסעים על קצות האצבעות, ובמרכז העיר רק חשמליות. אתה יכול לשמוע יתוש מתעטש בקצה השני של העיר.

עוד טיפ, אם אתה נוהג שם: מכרים שלי נתקעו עם רכב שכור בכביש בינעירוני. הם בדקו את השמן, וטיפטף להם טיפה על הכביש. כעבור שתי דקות עוצר לידם שוטר, אומר שקיבל דיווח מאזרחים על נהג שליכלך את הכביש, ונותן להם קנס! בקיצור, שויצריה זה לא ישראל - שם אתה יכול לשפר את הרכב, אבל לא ללכלך.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני יודע אממממ יש לי משפחה שם אבל הרבה זמן לא הייתי שם

להשכיר רכב אני מנסה לשכנע את אמא שלי למשהו בכיוון של

M5

:twisted:

Vw Polo GTI

• תוכן חדש...