Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשמחה.

סיוויק עם מנוע D15B 130 כ"ס וגיר עם LSD מיוצר עבור שוק יפני כמובן.

כל טייפ אר הוא דגם יפני. חוץ מהאחרון שיש גם וגם.

יש להרבה דגמים של הונדה LSD לא רק לסיוויק.

סיוויק טיים אר יש משנת 98

בארץ היה רק את הדגם 01 שהוא עם LSD כי זה דגם יפני.

ואתה צודק שהדגם הEP פחות מוצלח מהקודם והחדש.

אבל חדש, זה סיפור אחר לגמרי. במיוחד הדגם היפני. שאין איתו שום קשר לדגם האנגלי.

Omnia mea mecum porto

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי החשבון, הGTI נמכרת בארץ במחיר שהוא פי 10.59 מהמחיר בבריטניה בפאונדים. לפי אותו מכפיל, הTYPE-R הייתה צריכה להמכר כאן ב... 185K :roll: אז נניח שיש להם עוד עלויות, והיא הייתה מתומחרת בדיוק כמו הGTI. נניח. אבל מאיר בכוונה מתמחרים גבוה - והם לא מסתירים את זה - בשביל שאנשים כמו Godflash יחשבו שהם קונים פרימיום.

האמת שגודפלאש צודק הפעם לגבי המטבעות אבל נעזוב את זה בשקט.

אף אחד לא מציית לאף חוקיות מסויימת. לכל יבואן יש את ההוצאות שלו והאופרציה שלו.

אל תשווה בין "מאיר" לבין יבואן VAG (שכחתי מי מייבא אותם כבר....), כי זה לא אותו יבואן.

אנשים נוטים מהר מאוד להסתכל על דברים בצורה של שחור על גבי לבן, ובפועל יש הרבה גוונים של אפור.

המחירים בארץ אף פעם לא היו שפויים.

התמחורים? ובכן, יכול להיות שיבואן כזה או אחר מנפח את המחיר לרכב שגם ככה לא ימכור בכמויות רציניות (כמו בערך כל המכוניות הספורטיביות בארץ). והוא גם צודק (מבחינה כלכלית), כי עד שכבר יגיע הדפקט העשיר לקנות רכב הרבה פחות פרקטי מהממוצע, והרבה יותר יקר מהממוצע, עדיף לדחוף לו עוד כמה לירות לחשבון.

כל מה שאני אומר זה שאין חדש תחת השמש ובטח שלא בארץ הקודש, דברים תמיד היו ותמיד יהיו אותו דבר.

ואחתום דברי בזאת.

פורסם

כל שינוי של הזמן האחרון בשערי המטבעות זניח לחלוטין לעומת הבדלי המחיר בין חו"ל לבין "מאיר".

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

על פניו נראה שהסיוויק באמת מתומחרת גבוה (שיטה ידועה כדי להפוך מוצר לפרימיום).

אם יש אנשים שחושבים שהתמחור תקין, ומעלים כל מיני ספקולציות - תסבירו לנו למה אתם חושבים שזה תקין, תוך-כדי ציון מספרים. (שלד - אתה מתעסק בשיווק, לא?). גם אם יש הבדלים בערכי המטבעות - הם לא צריכים לבוא לידי ביטוי גם בבריטניה?! (שם היורו הומר לפאונד, מן הסתמא). ואם התמחור לא סביר - אפשר יהיה לסדר את זה ב'קמפיין' קטן בעיתונות, אני מאמין.

אגב, אני לא נמנה על אלו שחובבים הונדה בצורה עיוורת. אבל אני חושב שגם הסיוויק TYPE-R החדשה, וגם הסיוויק של 92-95 - מספקות ערך מוסף כלשהוא. (שבאחרונה מתקזז עם המושבים הגרועים והרעש הבלתי נסבל מקורה B).

אביעד. (שאין לו כסף לא לגולף ולא לסיוויק).

פורסם
בשמחה.

סיוויק עם מנוע D15B 130 כ"ס וגיר עם LSD מיוצר עבור שוק יפני כמובן.

כל טייפ אר הוא דגם יפני. חוץ מהאחרון שיש גם וגם.

יש להרבה דגמים של הונדה LSD לא רק לסיוויק.

סיוויק טיים אר יש משנת 98

בארץ היה רק את הדגם 01 שהוא עם LSD כי זה דגם יפני.

ואתה צודק שהדגם הEP פחות מוצלח מהקודם והחדש.

אבל חדש, זה סיפור אחר לגמרי. במיוחד הדגם היפני. שאין איתו שום קשר לדגם האנגלי.

זה נחמד שכתבת שסיוויק 1.5 יפנית קיבלה LSD, אבל אני ביקשתי הוכחה. אתה יודע, לינק למקום שבו זה נכתב.

באותה הצורה - אשמח אם תוכיח לי שה-CTR שהגיעה ארצה נשאה LSD. למיטב ידיעתי היא לא הדגם "היפני" (שכשמו נמכר רק ביפן) ולכן לא נושאת LSD בחובה. בניגוד לאקורד TYPE R שלמיטב זכרוני דווקא כן הגיעה עם LSD לארץ.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
גם אם יש הבדלים בערכי המטבעות - הם לא צריכים לבוא לידי ביטוי גם בבריטניה?! (שם היורו הומר לפאונד, מן הסתמא).).

תחשוב, סיווק מיוצרת לשוק מקומי (אנגלייה). אין את המיסים של יבוא.

לכן היא עולה שם פחות מגולף שהוא יבוא.

כאן זה שני דגמים מיבוא, שקונים אותם במטבע שונה.

עגב, אותו סיפור ברוסייה לדוגמה. הסיוויק שם עולה יותר יקר מהגולף באותו הפרש כמו בארץ.

Omnia mea mecum porto

פורסם

כל חשבון שלא תערוך כאן, לרבות גילוי ידע מעמיק בדיני המיסוי באנגליה, לא ישנה את העובדה שמחיר סיויק הצ'בק (ו TYPE R) גבוה מאוד יחסית בארץ. בכדי לחסוך לך נבירה נוספת בחוקי המכס באנגליה, ואת שקלול שערי המטבע, ראה מחיר סיוויק סאדן יחסית להצ'בק באנגליה ( או כל מקום אחר באירופה לצורך הענין ) ואח"כ ערוך את אותה השוואה בין מחירי אותן מכוניות בארץ. דומה שהמסקנה הבלתי נמנעת שהתמחור המוזר בארץ הוא מכוון ולא ממש נובע משיקולי עלות. אם היבואן או הצרכן נוהגים בחוכמה, זה בקביעת המחיר וזה ברכישת המוצר, מסור לשיקולם של אלה.

בלי קשר "עונדה" אוטו בכלל לא רע והעובדה שאני לא ממש אוהב את עיצובו, מחייבת בקושי אותי.

פורסם

להבדל מיצרנים אחרים (כמו גולף GTI קופרה וכו") לא מדובר לדגם זהה ביצור סדרתי עם מנוע חזק.

זה רכב שתוכנן להיות רכב ספורט. אם זה מנוע בסל"ד הנכון, ואם זה גיר 6 הילוכים וLSD ואם זה בסיס גלגלים גדול יותר ומתלים מכוונים לזה.

אין ספק שהונדה עושה עבודה נפלאה בתחום המנוע והגיר וגם בתחום אביזרי הנהיגה החשובים (מושבים, ידית הילוכים, הגה).

ב-CTR הקודמת זה היה מושלם, כאן פשוט מפריע לי הפנים הראדיקלי של המכונית, שנראה כמסיח-דעת בצורה טובה מאוד.

לגבי מה שרשמת שהרכב תוכנן להיות רכב ספורט, ב-CTR הקודמת זה אכן נכון והוא כוייל למסלול,

וזה בדיוק מה שהכשיל אותה בכבישי ארצנו.

רשום שהגרסה החדשה התעדנה קצת, מה שטוב לנו ויכול להפוך אותה למכונת נהיגה טובה יותר כאן.

רוני, אכן ל-ATR ששווקה בארצנו יש LSD.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

ניראת מצועצעת מדי אבל זה לפי דעתי.

בכל מקרה,אמרו פה כבר הכל.

בעיקרון כל מי שמתכנן לקנות רכב בסכום הזה הוא לא נער צעיר שמחפש רק פוזה ולהתלהב ליד החברים.

מי שמחפש רכב בסכום הזה מצפה להרבה.במחיר הזה רוב האנשים יחשבו על הגולף GTI אם הם ירצו כח ומהירות או האודי A3 2.0T.

אם הם ירצו כח הם ייקחו את האימפרזה,איבו,S2000 או כל אחת שתספק דבר כזה.

ההונדה היא משהו באמצע.מנוע עם הספק נחמד,מראה שונה ופנים הרכב גם די מיוחד מלא במסכים ושטויות.

אם הרכב היה נימכר במחיר שיותר מתקרב ל180 אז היה על מה לדבר כי מקבלים הרבה תמורה בשביל הסכום וזה משתלם אבל במחיר הזה של 240 שזה מלא כסף לקנות אוטו כזה זה פשוט בזבוז.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טרי מהיום בבוקר- type R ישראלית.

תמונה038.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ואאלה

עד עכשיו חשבתי שהיא נראית נהדר

אני מת על ההאצבק וכל פעם שאחת עיוברת אני מסובב את הראש

אבל משהו אחד אני אגיד

בצבע של התמונה למעלה

ובזווית

היא נראית פשוט כמו נעל

היא נראית כמו משהו מבית היוצר של נייק או אדידס ולא של הונדה

ואני לא צוחק

אם היא נראית ככה במציאות מישהו בהונדה צריך שיעור דחוף בפרופורציות

פורסם
ואאלה

היא נראית פשוט כמו נעל

היא נראית כמו משהו מבית היוצר של נייק או אדידס ולא של הונדה

ואני לא צוחק

אם היא נראית ככה במציאות מישהו בהונדה צריך שיעור דחוף בפרופורציות

לא פעם מכוניות דומות לנעליים מבחינה עיצובית (חלקם גם תרתי משמע, לטוב ולרע).

ואם כבר נעליים, איך אפשר שלא להזכיר כמה רעיונות נחמדים:

http://www.cybersalt.org/cl_images/1zzzzya/cars/carshoe.jpg

http://s2.desktopmachine.com/pics/Nike_one_09_1024.jpg

http://www.neatorama.com/images/2005/shoe-car.jpg

http://www.justabovesunset.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/shoecar_1.jpg

http://www.coolbusinessideas.com/post-9-1098225975.jpg

• תוכן חדש...