Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אפשר לצפות כשגרסת הבסיס מתומחרת ל- 180K (ואמר את זה roee עוד לפניי)? פשוט מחיר חולני להונדה הצ'בק.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
201 כ"ס ומנתק ב - 8 אלף סלד נשמע טוב , במיוחד כשזה מגיע ממנוע 2 ליטר .

אולי המחיר יקר , אבל בתמורה אתם מקבלים רכב שונה בעיצובו , וייחודי , לא כזה שקיים ב - 6 צבעים שונים באותו רחוב .

יכול להיות שאחרות יתנו יותר פרקטיות , אבל למי שבעל הממון ומעוניין ברכב יחודי - לדעתי כדאי לשקול .

יש משהו בדברייך, אבל גם אם הייתי בעל ממון לא הייתי רוכש אותה, מחירה לא משתלם ביחס למתחרות, כמו שאחרים אמרו כאן!

בכל זאת, זאת יפנית עם כל הכבוד, אני בכסף הזה הייתה משקיע בגרמנית.

מאור

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם
יש משהו בדברייך, אבל גם אם הייתי בעל ממון לא הייתי רוכש אותה, מחירה לא משתלם ביחס למתחרות, כמו שאחרים אמרו כאן!

אני חושב שבעלים של CTR בארץ לא שם בראש מעייניו את עניין "המשתלם ביחס למתחרות" (לפחות לא מהפן הכלכלי), מדובר כאן יותר בבחירה רגשית.

פורסם

התעלקות על השרשור בעניין טייפ-R: האם הרכב הנ"ל נמכר בארץ במספרים משמעותיים בעבר? למיטב ידיעתי הוא קיים בארץ בדגמי 2002-2005, תקנו אותי אם אני טועה.

יש סיכוי להשיג אחת כזו במצב נורמלי או שזה כמו לחפש 306GTI6 יד ראשונה מזקנה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לדעתי הנתונים די טובים של 201 כ"ס ותאוצה של 6.6 שניות 100-0 קמ"ש.

היא אטמוספרית?

ניראת מצויין

אכן אטמוספרית.

התעלקות על השרשור בעניין טייפ-R: האם הרכב הנ"ל נמכר בארץ במספרים משמעותיים בעבר? למיטב ידיעתי הוא קיים בארץ בדגמי 2002-2005, תקנו אותי אם אני טועה.

יש סיכוי להשיג אחת כזו במצב נורמלי או שזה כמו לחפש 306GTI6 יד ראשונה מזקנה?

יש לא מעט CTR שנת 2002-2003 שמסתובבות בארץ במצבים טובים מאוד אפילו. ידיים נמוכות וק"מ נמוך.

ואני מאמין שעוד נמצא איזה 306GTI6 אצל זקנה והיא תמכר מתחת למחירון :wink:

לגבי ה-CTR החדשה: היא נראית טוב!

יש כמה דברים שהרסו את העיצוב של הרכב- בניהם ידית ההילוכים והשעונים הדיגטאליים שאני מתעב.

גם המחיר מרתיע וגורם לך לחשוב על אופציות אחרות בסכום הזה. רמז: איבו שנת 2005-6 תכנס בסכום הזה! :-(

אבל כמו שאני מכיר את ההונדות ויצא לי להיות לא פעם אחת ב-S2000, ההונדה בדר"כ א מאכזבת!

חכו למקור. כמו שהעבירו הרבה ביקורות על הלאון החדשה עד שראו אותה בעיניים.

ואם כבר דיברתי על לאון - לאון CUPRA חדשה מהחברה שנת 2008 עם מנוע 2 ליטר טורבו ו-240 כוחות סוס

ושלל איבזור תעלה אותו מחיר. :wink: וזוהי גרמנייה לכל דבר.

בקיצור, כמו שזה נראה, אפילו לי, ה-CTR החדשה לא תתומכר בצורה מדהימה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
ואני מאמין שעוד נמצא איזה 306GTI6 אצל זקנה והיא תמכר מתחת למחירון :wink:

למד איתי בחור (שאגב כותב כאן בפורום) שמצא GTI6 יד ראשונה וקנה בכמה אלפים טובים מתחת למחירון. זה היה לפני שנתיים, והאוטו כבר לא בין החיים :(.

פורסם

היייתי אומר שאתה מדבר עליי כי הכל מתאים רק שאני שילמתי מעל:-P

הסיויק נראת מעולה והמנוע לא נשמע רע בכלל

והמחיר לא כזה יקר יחסית למתחרות

פורסם

לא יקר יחסית למתחרות? לא ממש בטוח. תבדוק את מחיר הסיויק 5 דלתות בחו"ל, יחסית נניח לגולף, או טוב יותר לזה של הסיויק 4 דלתות ותבין למה התכוונתי. המתחרה היחידה למחיר המשונה הזה היא המיני.

באשר למראה זה כמובן ענין של טעם. אני מכל מקום לא ממש חי בשלום עם העיצוב החיצוני שהוא על גבול הגרוטסקי ועיצוב פנימי שאצלי לפחות מעורר בחילה. פשוט חלום על מכונית של ילד בן 5. אבל זה כמובן טעמי הפרטי.

פורסם

לירון במחיר של 240 אלף אפשר לקנות:

אימפרזה STI שנת 2005-2007

הונדה S2000 שנת 2004-2005

איבו 8/9 שנים 2005-2006

סיאט לאון קופרה שנת 2008 (חדשה מהחברה!)

גולף GTI שנת 2008 (ועוד נשאר עודף)

רנו קליאו ספורט שנת 2008 (שתגיע בקרוב, ועוד ישאר לך הרבה עודף!)

אודי A3 2.0T שנת 2007 (עודפים מהחברה)

ועוד אין ספור אפשרויות... רק תבחר.

240 אלף שקל זה לא מעט כסף.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

באשר למראה זה כמובן ענין של טעם. אני מכל מקום לא ממש חי בשלום עם העיצוב החיצוני שהוא על גבול הגרוטסקי ועיצוב פנימי שאצלי לפחות מעורר בחילה. פשוט חלום על מכונית של ילד בן 5. אבל זה כמובן טעמי הפרטי.

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

או איזה מיני קופר S ,גם קטנה ,גם מהירה,גם יפה,גם בנות נמשכות לרכב הזה כמו מגנט

בקיצור אני הייתי קונה בכסף הזה כבר את הקופר S ,פצצה של רכב :-P

חבל שאני חדש כאן,הייתי מפרסם תמונה סוף של מיני קופר S משיהו פצצה לעיניים .

"מודה אני לפניך מלך חי וקיים שהחזרת בי נשמתי בחמלה רבה אמונתך"

פורסם

לא מבין איך אתם משווים איפרצה או S2000 לעונדה הזאת.

אני גם יכול לקנות משאית במחיר הזה. אז מה?

את הקליאו\גולף GTI עוד מילא. אבל מי שרוצה S2000 אפילו לא יחשוב על ההונדה.

לדעתי זה אוטו "מגניב" - ונראה כאילו שלשם כיוונו אותו. תראו איך הוא נראה, הכל פוזה, חדשני, מתכתי וזועם - מתאים לF&F.

הוא יקר בערך באותו סגנון שהמיאטה יקרה - הרי סה"כ במיאטה אין משהו מיוחד. סה"כ מנוע 2000 רגיל לחלוטין, לא הייתי אומר שזה אוטו ספורט אלא יותר אוטו FUN (מוטי - הכוונה למיאטה רגילה, לא אחת כמו שלך) - וחדשה עולה הרבה כסף.

פורסם
או איזה מיני קופר S ,גם קטנה ,גם מהירה,גם יפה,גם בנות נמשכות לרכב הזה כמו מגנט

בקיצור אני הייתי קונה בכסף הזה כבר את הקופר S ,פצצה של רכב :-P

חבל שאני חדש כאן,הייתי מפרסם תמונה סוף של מיני קופר S משיהו פצצה לעיניים .

יודע מה?

אם היה זול באיזה 70 אלף שקל, כמו שהוא צריך להיות, יש משהו בדברים שלך.

פורסם

אחד הסיבות שהCTR נראת כך, זה מכיוון שבארה"ב וחלק ממדינות אירופה דגמי ההונדה מהשנים האחרונות, קיבלו את השם של רכב למבוגרים/ זקנים, בהונדה רצו להחזיר את מה שהיה פעם שהוא היה יותר צעיר, ספטרטיבי ואגרסיבי, ולכן הלכו על עיצוב די שנוי ממה שנהוג, עגול, קצת חללי, או אולי רובוטי תיקראו לכך, אך לדעת מסויימים, הוא הצליח, לדעת מסוימים, פחות ואף מעורר בחילה.

ונחזור לעניינינו.

אני כבעל הונדה, וחובב הונדה מושבע, לדעתי הם הצליחו, עניין המחיר אכן מוגזם וחבל שמחירי ההונדה בשנים האחרונות קפצו ועלו יותר מגובהם של מגדלי עזריאלי כי זה משהו שפגע במכירות שלהם ובהצלחתם בארץ.

אך ישראל וחובבי המוטוריקה פה, נחשבים לשוק ממש, אבל ממש קטן וזעיר לעומת שאר העולם בעולם הרכב, והשאלה הגדולה היא, איך הרכב הנ"ל יצליח בעולם.

טוב נכון אנו חיים בישראל, ומה שיש כאן, זה מה יש, ואכן עקב המחיר הנ"ל, היא תתקשה להשתלב בשוק, אך בכל זאת, כמו שנאמר מי שקונה הונדה, מחפש הרבה יותר מסתם רכב.

למרות ההשוואות הרבות לאימפרזה והאיבו, שאכן איפה שהוא מצליחה להסתנן אצלהם במבחן, ולעורר עניין בקרב הכתבים השונים, הרכב הנ"ל הוא הוט האץ', ובקטגוריה שלה, היא משתלבת יפה ועומדת בקצב יפה, ונותנת פיט לא קטן למתחרות.

אתם מציינים הרבה לאון טורבו, גולף GTI בטווחי המחירים האלה ואולי קצת עם עודף, אך הונדה אינם אוהבים את הטורבו, אוהבים אטמוספרי וחזק. ושימו לב שמבחינת נתונים, הנתונים פחות או יותר זהים .

ביום שירימו את הכפפה, ויחליטו על רכב מוגדש ואף 4x4 מוגדש, (כידוע להונדה ישנן כמה דגמים סדירים לכביש בעלי הנעה כפולה, שלא הגיעו ארצה כגון סיוויק מהדור הרביעי 88-91 והלג'נד החדשה) אני מאמין שתוכל לתת פיט חזק מאוד לאימפרזה והאיבו.

ולסיום דוגמא קטנה על סוגים אחרים של רכבים .

, ניקח נניח את המרצדס E350, קרייזלר C300 , וBMW 530 כל רכב נותן איזה משהו אחד, ולכל אחד ואחד יש את הטעם שלו מבין השלושה, יש כאלה שיקחו את האלגנטיות הנוחות והמראה הקלאסי והיפה של המרצדס, אחרים ירצו לקחת את הבימר בגלל התנהגות כביש שמעוררת חשק, מראה קיצ'י ושונה מהמתחרות, ויש כאלה שיעדיפו את המראה הגאנגסטרי, את הנוחות כשל אמריקאית, פערי המחירים בין השלושה שונים,הקרייזלר זולה מבין השלושה בכ- 80 אלף שק"ל (תג מחיר של 386,000 ש"ח, וגם איטית משמעותית. הבימר והמרצדס הן אלה שנשארות די בקרב על מה תיקחו ופה נכנס עניין הטעם, יש בינהם הבדל של 30-80 אלף שק"ל (המרצדס 460,000 ש"ח לפני תוספות שמקפיצות את מחירה משמעותית,לאומת הבימר בתג מחיר של 490,000 ש"ח גם לפני תוספות), תלוי איזה רמות איבזור תיקחו. אך כל אחת נותנת לכם תחושה, והרגשה שונה. האחת הרגשה של קלאסה, אלגנטיות, עידון, וגם הנאה גבוה מנהיגה ( המרצ') ןהשנייה תיתן עוד יותר הנאה מנהיגה, אותם הנתונים, רק מראה צעיר יותר, ומושך בעיני אחרים (בימר). ושוב כל אחד ילך על משהו שמדבר אליו, יש כאלה שאוהבים את הטכנולוגיה, האיכות ואיפה שהוא גם את הפאר של החברה הבווארית, ויש האוהבים את הפאר ,האיכות, והטכנולוגיה של מרצדס. (טוב נכון זה מעט הגזמה לאומת הונדה ,גולף,סיאט לאון ואחרות, אך ניסיתי להבהיר את דברי על סוגים שונים של רכבים).

תחשבן על זה ...

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

נשמע לי קצת תמוה שאנשים כאן מעבירים ביקורת על רכב שעוצב ותוכנן מאפס, במיוחד כשהם עוד לא נהגו עליו, ולא ראו אותו בעינייהם שלהם.

אני חושב שאת הביקורות על המחיר, העיצוב וכל שאר הירקות יהיה יותר הוגן לשמור לאחר שיתפרסמו מבחנים במגזינים בארץ, ולא ליצור סטיגמות עוד לפני שהרכב יצא לאור היום.

אגב, הסיוויק החדשה - עד כמה שלא התלהבתי מהעיצוב החיצוני שלה מהתמונות - דווקא מצליחה לסובב לי את הראש כל פעם מחדש. בהחלט מרשימה. קצת "וואסחית", אבל מרשימה ובעלת נוכחות שאין להרבה מכוניות על הכבישים בארץ (במיוחד יחסית לגודלה הפיזי...)

אגב, ספק אם ישנו כלי רכב אחד בארץ שמתומחר בצורה "הוגנת".

• תוכן חדש...