Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט - חברה מאכזבת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממתי רמות הגימור ואיכות חומרים בשברולט ובכלל באמריקאיות היו טובות בכלל? מה אתה מתפלא?

למה צבע מתקלף באמריקאיות אחרי שנים ספורות על יד אחת וביפניות למשל הצבע מאריך ימים?

למה הדש בורד בשרייד שלי לא מתקלף? והשרייד שלי זקנה מהקוואליר שלך בהרבה.

יש לך עוד אמריקאית טיפוסית, זה הכל.

GS300.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קצת הגזמת, אבל בגדול איכות ההרכבה והגימור של האמריקאיות היא נקודת התורפה הגדולה שלהם שמונעת מהם להוות מתחרות לארופאיות למשל.

איזה נקודות תרופה בדמות איכות הרכבה וגימור יש ב-CTS או ב-STS?

אלו סתם סטיגמות מכלילות שכיחות.

האמריקאים מייצרים את המכוניות שלהם עם המגרעות והיתרונות כי ככה הם אוהבים ורוצים.

פורסם

אתה צוחק נכון? ראית בכלל איך נראת CTS חדשה מבפנים?

אני לא צוחק, הם השאילו את הפלסטיקים מהקוואליר, נראה ממש זוועה יחסית למה שהרכב משדר מבחוץ.

אמריקקית טיפוסית.

שלא תבינו אותי לא נכון, כמו שבמוו אמר, כל אחד ומה שמתאים לו.

פורסם

חברה בארה"ב הקוואליר נחשב כרכב ממש ממש זול וממש נפוץ בגלל זה הוא כזה.

הוא לא שונה מכל יפנית 1.6 שמוכרים בארץ בכמויות מסחריות.

אוטו זול זה אוטו זול נקודה.

בקשר להתפרקות אולי סבא שלך לא מרחף מעל פסי האטה ומקפץ לו בבורות של מע"צ בגלל זה שום דבר לא מקרקש.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי,

אני מסכים איתך שהקאווליר נמצאת באותו סגמנט של המזדה 3, אימפרצה וקורולה אבל איפה הן ואיפה הקאווליר?

הקוואליר(שנדמה לי שכבר לא מיוצר) בעוד 7 דורות אולי יגיע לרמה שלהן היום.

בכל מקרה, מעבר לכמה מודלים מעניינים בכל יצרן אמריקאי (בעיקר דגמי MUSCLE ודגמים ספורטיביים), האמריקאים מייצרים מאז ועד היום מכוניות מחורבנות ברמה בין לאומית.

מישהוא פה זלזל בשברולטים המודרנים שהם בעצם דייהוא שיש עליהן סמל של שברולט.

ידידי היקר, לא רחוק היום (ויש אומרים כבר מזמן כאן) שזה יהיה כבוד לשברולט שמתחת לסמל יש בעצם אוטו דייהו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רציתי לספר לכם קטע דיי מטריף שהיה לי לפני כמה שבועות.

אני בעליה של אופל אסטרה שנת2001(הרכב אמין טפו טפו טפו,לא מקרקש,לא ניסדק,טיפה קשיח,בעל אחיזה חמודה מאוד).

ברכבי נידלקה נורת כרית האוויר,מיד נסעתי למוסך מורשה ליראות מה הבעיה כשניכנסת למוסך(האחים מזרחי בחיפה-מורשה) נידהמתי לגלות 5-6 קאוולירים על ליפטים/ממתינים לליפט (במוסך יש איזה7 ניראה לי) כאילו כול המוסך המורשה מלא בקאוולירים.:lol::lol::roll::idea::|

פורסם
קובי,

אני מסכים איתך שהקאווליר נמצאת באותו סגמנט של המזדה 3, אימפרצה וקורולה אבל איפה הן ואיפה הקאווליר?

הקוואליר(שנדמה לי שכבר לא מיוצר) בעוד 7 דורות אולי יגיע לרמה שלהן היום.

בכל מקרה, מעבר לכמה מודלים מעניינים בכל יצרן אמריקאי (בעיקר דגמי MUSCLE ודגמים ספורטיביים), האמריקאים מייצרים מאז ועד היום מכוניות מחורבנות ברמה בין לאומית.

מישהוא פה זלזל בשברולטים המודרנים שהם בעצם דייהוא שיש עליהן סמל של שברולט.

ידידי היקר, לא רחוק היום (ויש אומרים כבר מזמן כאן) שזה יהיה כבוד לשברולט שמתחת לסמל יש בעצם אוטו דייהו.

תשמע ממזמן שבי זה לא שבי וכל הקונצרן של GM עשה מישמש מכל החברות שתחתיו. לדוגמא ב CTS אתה יכול למצוא מנוע מבית "אופל"

ובSTS מנוע מתוצרת אמרקאית לדוגמא NORTHSTAR או LS2 ב STS V .

ברגע שאתה קונה מכונית מתוצרת GM שהיא נחשבת מכונית טיפה יוקרתית לא תקבל שום תופעות מרגיזות כמו שיצנו בקאווליר.

לדוגמא הלקרוס,לקריין,מאליבו החדשות, האימפלה,STS , CTS הם רכבים לא רעים בכלל .

נלך טיפה יותר אחורה, הגרסאות של הקפריס ואימפלה עם המנועי LT1 הם רכבים מאד מפנקים ואמינים ואפילו הגרנד פריקס והלומינה הם רכבים לא רעים שהוכיחו את עצמם במרוצת השנים.

אז הקוריסקה,טמפסט,קאווליר הם רכבים מחורבנים.. אז מה? גם ככה זה רכבים של שקל וחצי בארה"ב למה שהרכבים הללו יהוו סטגימה\ אינדקציה \ מכל הבא ליד לכל רכב מתוצרת אמרקאית ולGM בפרט.

פורסם

הבעיה עם המכוניות האמריקניות היא התרבות האמריקנית. הם מעדיפים גדול וטיפש על פני קטן וחכם. אז ככה המכוניות שלהם נראות אם משווים אותן למתחרותיהן. מחד גיסא המכוניות גדולות ויחסית מרווחות, מאידך גיסא הטכנולוגיה שלהן מפגרת משמעותית ביחס למתחרות האירופאיות והיפניות באותו הסגמנט, כמו גם איכות היצור. לצרכן נותר לבחור האם לקנות תמורת אותו כסף אוטו גדול, טיפש, לא בנוי כל כך טוב ולא תמיד אמין לעומת אוטו קטן יותר, בעל טכנולוגיה מתקדמת, מורכב מצויין ובעל אמינות טובה (זה משתנה בין יצרנים אירופאיים ליפנים, עם עדיפות יפנית בתחום זה).

פורסם

למה אתה מבלבל את המוח.

בכל השנים האמרקאים תמיד הקדימו טכנולגית ושלל התוספות שיפניות היום מקבלות רק בגרסאות הכי יקרות היו סטנדרט באמרקאיות כבר לפני 50 שנה.

פורסם

האמת כולכם צודקים,אבל הקוואליר שלנו כבר בת 7 ומעולם חוץ מטיפולים שוטפים לא נזקקה למשו יוצא דופן.

קובי,לחיות 50 שנה אחורה זה הכי קל.

תשווה אמריקאית שרירית משנות 80 לבימרים שריריות - הרבה הבדל אולי פחות עשן.

פורסם

חלונות חשמל

מראות מתכוונות חשמלית

כסאות מתכוונים חשמלית

הגה מתכוונן

פנסים מתכוונים

מזגן

בקרת אקלים

וכו וכו וכו וכו וכו

לגבי המנועים זה ממש שנוי במחולקת כי לדוגמא המנוע LS7 שמניע את הקורבט Z06 שאין בן אדם בעולם שלא הילל אותה מבחינת גל זיזים משתמש בטכנולגיה של 1950 :wink: וכמובן את המנוע ה LS2 שמניע את ה GTO מאנרו מחק את המיותר ולעומת זאת יש את המנוע של פורד המודלרי שהוא בעל 32 שסתומים וגם את המנוע NORTHSTAR שהם מתקדמים מאד טכנולגית.

מה שיותר מצחיק שתמצא גם מנועים של אופל ב CTS וכו וכו...

פורסם

אל תלך רחוק מידי ותדבר על טכנולוגיה.

יש משהו הרבה יותר בסיסי שאין לאמריקאיות טיפוסיות - איכות!

אני שוב אשתמש בדוגמא של צבע ושל הדאש בורד.

השרייד שלי, שנת 89 עגלה עגלה.. אבל קילוף בודד אחד אתה לא תמצא לי בתוך האוטו!

למה רכב אחרי 7 שנים בודדות על הכביש מתחיל להתפרק? כי שיטת הייצור שלהם הייתה ונשארה דפוקה ואטומה.

אצל יפנים למשל, אין דבר כזה לגעת בפח לפני שהפח עובר צביעה. אסור אפילו לנשום על הפח.

אצל האמריקאים הם נוגעים בפח בידיים שמשאיר אחר כך שמנוניות על הפח והצבע לא מאריך ימים.

ובוא אני אספר לך משהו..

טויוטה, סובארו , מיצובישי... פורד, שברולט וGM בכלל..

החברות שציינתי למעלה משתמשות באותו צבע לצביעת הרכב, מאותה החברה בדיוק.

למה הצבע על יפניות שורד הרבה יותר ?

תראה לי רכב אמריקאי משנתון 89 כמו השרייד שלי שלא חונה בחנייה מקורה והצבע שלו במצב של השרייד.

GS300.

פורסם

איזה בילבולי בייצים .

הכל תלוי כמה בעל האוטו שמר על הצבע ואיפה חנה הרכב ברוב שעות השמש וכמובן האם הרכב עמד קרוב לים.

יש מלא דוגמאות הפוכות, הדבר שאמרת אינו גורף וטיפשי לחלוטין.

פורסם

קובי כ"כ צודק.

בד"כ עדיפה לטעמי קריאה מרפרפת/מחופפת על הביקורת הבלתי הוגנת ו/או הגוּנה כשזה מגיע למכוניות אמריקאיות על פני תגובה הבנויה על עובדות שלא מבלבלות את המלהגים הנעולים חזק לתוך ד' אמותיהם....

ארה"ב היא המעצמה הטכנולוגית החשובה בתבל במאה שנים אחרונות ולא המזרח הרחוק ולא המערב הקרוב(אירופה) מתקרבים ביכולותיהם אליה בשום תחום כמעט.זה נכון ברוב תחומי התכנון-יצור של תעשיית הרכב וברוב הסגמנטים שיוצאים ממפעלי הענק בה.

אני מסכים עם קובי בכל הדברים ואני מתרשם מהסבלנות שלו לענות לאנשים שנעולים לתוך אוּטיזם של "פסילה גורפת" ושום עובדה לא מבלבלת אותם ו/או מזיזה אותם מהמיתוסים המגוחכים שבאו לעולם בארץ הקודש .....

יש לי כמה מכרים שהחזיקו קוואליר כעשור, וכולם-ללא יוצא מן הכלל- מדברים עד היום בגעגועים על מכונית ששרתה אותם באפס תקלות ועל פני למעלה מ 250 אלף קמ'.אני בקשר עם בעלי אמריקאיות משנות ה 70(אהבה שלי) ואני רואה טיפול אוהב שהניב רכבים לנצח, לרבות בכל הקשור לצבע ופלסטיקים בתא הנהג.....

חסרונות/יתרונות ניתן למנות בכל מודל או מותג אבל הכללה מוחלטת היא בעייתית.

אני נכוויתי(יחד עם עשרות מכרים וקולגות לעבודה) ממגוון מותגי פולקסווגן (בשנים 2000-2006)ועדיין לא אכליל בצורה גורפת המתייחסת לכל מותגי החברה ובכל שנות הייצור.

אני נהנה ממאליבו חדשה עד השמיים, למרות כל הביקורת על "הגה מנותק", "זווית גלגול" וכו'. בעלי B4 ואקורד שנסעו איתי הודו שהתחושה נהדרת, השקט, הנוחות והפינוק וכו' מדהימים.

בברכת סופ"ש שקט וכיפי לכולם.

מחר מפגש ה"שרירים" (אמריקאיות)במרכז...?

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

• תוכן חדש...