Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם... יש לי פיאט פונטו שנת 2001 נפח מנוע 1300 אוטומאטית..

התצרוכת דלק שלה היא 1 ל-10.6 בנסיעות בעיר... זה סביר?! ציפיתי מרכב עם נפח מנוע קטן לקצת חיסכון בדלק ומסתבר שהוא שותה כמו רכב משפחתי... לעומת זאת לאבא שלי הייתה פעם רנו קליאו B שנת 2000 שצרכה 16 ל-1 בעיר...

חשוב לציין שהטורים של הרכב פחות מ-10000 בניוטרל.. אולי בגלל זה האוטו צורך המון דלק ע"מ שהמנוע לא יכבה??

היכן הבעיה?? למה הפונטו החמוד שלי מרושש אותי?? :( כנראה שישנה בעיה בהזרקה??

אני רוצה עצה ממישהו שקמת מבין עניין ושלא מעלה השערות כמוני...

תודה מראש... ולילה טוב.

דודי.

פורסם

1. קרא את כללי הפורום.

2. בנושאים דחופים חייג 100 או פנה למשטרה.

3. כתוב כותרת עניינית.

4. בסוף משפט יש נקודה אחת. לא שתיים.. ולא שלוש ...

5. שרשורים בנושאים טכניים פתח בפורום הטכני.

6. "חייב עזרה" תגיד לעובדים שלך, לא לפורום. פה אתה מבקש, לא חייבים לך.

7. ברוך הבא לפורום, דודי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ואוסיף רק שזה המקום להודות על כך שבחוקי הפורום לא נכלל גם "איסור אינוס ילדים רכים", שאחרת פותח השרשור היקר בוודאי גם היה מתאמץ לחרוג מהכלל הזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...