Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מס' ימים החלפתי דיסקים(פילנגה) ורפידות(לוקאס) ולמרות שהרכב עוצר טוב בעיקרון בבלימות ממהירויות

שיגרתיות לחלוטין, יוצא עשן מלווה בריח חזק מהדיסקים. השאלה היא, האם זה בגלל שהכל עדיין חדש ויש איזו

תקופת "הסתגלות" בין הרפידות לדיסקים ?

למיטב ידיעתי, דיסק שמתחממם מאד,( מעלה עשן) מאבד מאפקיביות הבלימה שלו.החלפתי כבר מס' פעמים דיסקים

(אף פעם לא פילנגה) ואני יכול לציין שגם במהירויות מופרכות לחלוטין:lol: לא היה זכר לתופעה המוזכרת לעיל.

אשמח לשמוע תגובתכם.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעיקרון אמורה להיות תקופת הרצה קטנה של הבלמים.

יש חברות (כמו RED DOT) שמפרסמות הוראות להרצה מהירה של הבלמים (וגם איך למנוע מהם לילל).

עוד לא יצא לדיסקים שלי לעלות עשן (מערכת בלימה של GTI6).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לא ניקו את הדיסקים לפני ההרכבה ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

בדוק טוב טוב את נתוני החלקים שלך מול נתוני חלקים מקוריים, יכול להיות שהרפידות או הדיסקים עבים בכמה מ"מ ויש לך שם חיכוך קבוע שגורם לחום ועשן.

בדוק שנתוני החלקים שבידך הם אכן כמו שצריך להיות (כבר קרה לי שקניתי חלקים לרכב באריזה מקורית וסגורה והחלק באריזה לא היה הנכון, תאויוט תמיד יכולות לקרות)

האם זה רק מגלגל אחד או מכולם?

אם זה רק מגלגל אחד, יכול להיות שיש לך בעיה בקליפר והוא מחזיק את הרפידות במצד קצת סגור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני אפילו הייתי מפרק גלגלים ומשייף עם נייר לטש עדין

לוודא שאין שכבה שומנית כלשהיא על הדיסקים

יש מצב שהמכונאי שהתקין לך אותם ליכלך אותם בגריז במו ידיו תוך כדי עבודה(לא בכוונה כמובן)

פורסם
אני אפילו הייתי מפרק גלגלים ומשייף עם נייר לטש עדין

לוודא שאין שכבה שומנית כלשהיא על הדיסקים

יש מצב שהמכונאי שהתקין לך אותם ליכלך אותם בגריז במו ידיו תוך כדי עבודה(לא בכוונה כמובן)

עד כמה זה קריטי? נקיון הדיסק לפני הרכבה?

מחר אני מתקין קאליפרים משודרגים ברכבי והדיסקים [חדשים, של ATE] הגיעו משוחים בסוג של גריז \ שמן.

הנחת היסוד שלי היתה שלאחר בלימה אחת או שתיים השמן \ גריז יישרף מעצמו - אני טועה?

אם כן - אין מנקים את הדיסקים?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אפיה אתם משיגים דיסקים כאלו ? אני דורש (בצחוק כמובן) לדעת היכן אני יכול ללכת ולרכוש דיסקים מחברה מוכרת (ATEת BREMBO וכו) במחיר הגיוני.

Veni Vidi Vici

פורסם

מחר אני מתקין קאליפרים משודרגים ברכבי והדיסקים [חדשים, של ATE] הגיעו משוחים בסוג של גריז \ שמן.

הנחת היסוד שלי היתה שלאחר בלימה אחת או שתיים השמן \ גריז יישרף מעצמו - אני טועה?

רון.

טועה בהחלט. לאחר שהרפידה באה במגע עם שמן/גריז אין שום אפשרות לנקות אותה ואפשר לזרוק אותה לזבל, כנ"ל לגבי דיסקת חיכוך של קלאץ'. כמובן שחומרת הנזק בהתאם לשימון. לכן מנקים את הדיסקים מגריז. נדמה לי שההמלצה היא לנקות בעזרת חומרים מבוססי אלכוהול ולא מבוססי בנזין, את הסיבה המדוייקת אני לא זוכר וקשה לי למצוא סיבה טובה ללמה יהיה רע לנקות את הדיסקים בעזרת בנזין לבן לפני ההרכבה. לגבי חומר הניקוי ההסבר אני מקווה יגיע מהמומחים.

פורסם

רון.

כמו שציין נכונה אביב, הניקוי הוא אכן שלב חשוב מסיבות שצויינו.

יש תרסיסי ניקוי ייעודים למערכות בילום, כאן הם עולים בסה"כ 2-3 דולר למיכל וכמעט כל חנות חלקי חילוף מחזיקה אותם, אני מניח שניתן למצוא אותם גם בארץ במחיר תואם.

אביב, יש לי קוריוז חמוד בשבילך - דיסק של קלאצ' שמחליק כתוצאה משמן ניתן לתקן באופן זמני בעזרת שפיכה של קולה עליו.

מוטי

פורסם

אביב, יש לי קוריוז חמוד בשבילך - דיסק של קלאצ' שמחליק כתוצאה משמן ניתן לתקן באופן זמני בעזרת שפיכה של קולה עליו.

מוטי

גם חול.....

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...