Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתי לאחרונה הוחלפה רצועת מזגן/הגה כוח/אלטרנטור ?

בכול מקרה ..

1. כבה מנוע ופתח מכסה מנוע

2. בצד שמאל של הרכב (כאשר אתה עומד מול הרכב) מורכבת הרצועה, בדוק חזותית האם הרצועה לא פגומה, ייבשה, סדוקה לכול אורכה.

3. ייתכן מאוד שהרצועה נוגעת בכיסוי שנמצא מתחת למרכב, לצורך בדיקה זו עלייך להרים את הרכב על ליפט ולבדוק האם הכיסוי התחתון של המנוע לא התעוות כתוצאה מפגיעה ועקב כך נוגע ברצועה (תופעה מוכרת מאוד)

איזה כייף לי :)

פורסם

האם ה"חריקה" מופיעה רק בזמן מתן סטרטר, תוך הנעת הרכב, או גם בסמוך לאחר שהרכב כבר הניע?

האם החריקה נעלמת בזמן שאתה עוזב את המפתח ממצב סטרטר למצב רגיל?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם אפשר להתעלק עם הת'רד אז אני מניח שכן :twisted: אז גם לי יש את הבעיה הזאת בבלנו שלי ולא מזמן החלפתי את הרצועות שציינת.

בכל בוקר שאני מניע והאוטו קר יש חריקה שנמשכת למשך 10 - 15 ובהנת קצת גז אז זה נעלם.

מה זה יכול להיות? רצועה משוחררת? אם כן אז למה שהאוטו "חם" זה לא קורה?

פורסם

לכל מי שמתלבט בין בעיה ברצועה לבין בעיה בממסרה של הסטרטר (כמו שהסביר מוסך רון)- במיוחד ברכבי VW ניתן לבצע בדיקה פשוטה:

לפני ההתנעה מתיזים מעט ספריי שמן (WD40 או תואמיו) לאורך החגורה (כמה שניתן). במידה והבעיה בחגורה החריקה אמורה להיעלם למשך אותה התנעה וזמן קצר לאחריה.

אם למישהו יש הסתייגויות מבדיקה זו אנא הסבירו.

פורסם

יאללה אז גם אני אתעלק על השירשור, עם אותה הבעיה אבל במגאן 97. וזה קורה באמת רק בבוקר אחרי שהאוטו עמד הרבה זמן.

והחריקה הזאת נשמעת כשניה וחצי אחרי שהמנוע הניע כבר (וכבר אין שימוש בסטרטר). וזה גם נעלם אחרי 2-3 שניות.

בברכה!

יונתן.

פורסם

לבעל הגולף,

מה קורה כאשר אתה מדליק מזגן במצב עמידה לאחר דקה או שתיים ? אל תשפריץ שמן על הרצועה מכיוון שהרצועה תספוג לכלוך מהסביבה שיהפוך להיות דביק. בין היתר השמן עלול לגרום לרצועה להחליק.

האם בדקת את הדברים שרשמתי קודם ? היתה הרשותיי גולף דור 4 ואני מכיר חלק מהבעיות.

כמה קילומטר עשה הרכב ? במידה והתשובה פחות מ-100K אז הסיכוי קלוש שזה הסטרטר.

איזה כייף לי :)

פורסם

החריקה היא מהסטרטר.

ב-ד-ו-ק.

לא רצועות ולא סיפורים.

זו בעיה ידועה בדגמים אלו, תחייה איתה או תחליף סטרטר (בקיצור, תחייה איתה).

אתה מניע, איך שמנוע נדלק אתה שומע "אייי" קצר כזה וזה נגמר.

פורסם

לא צריך להיות נחרץ לגבי המתנע.

רעש מרצועות בזמן התנעה או אחריה הוא לא תקין, זה מעיד על החלקת רצועה וגורם לה לבלאי מואץ . יש לתקן בהקדם האפשרי.

פורסם

לא צריך להיות נחרץ לגבי המתנע.

יותר ממסכים!!--לא צריך להיות נחרץ לגבי שום דבר,

שכן, מה שנראה ומובן לך או לי או לכל אחד אחר , ולאו דווקא במקרה זה, דרך הקריאה והתיאורים, עלול להתפך על פיו, ברגע שעומדים (שומעים ורואים ו/ואו בודקים) אל מול האוטו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...