Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי אטם ראש שסתומים ,אבל עדיין נוזל לי שמן.

לא מרחתי סילקון כי הבנתי שזה לא טוב, מה אתם מציאים לעשות, קראתי פה על זה הרבה, אבל אני צריך איזה שרטוט אולי איפה כן מורחים סילקון.

תודה לעוזרים. (קניתי את האטם והוציאו אותו מתוך קיט לרכב שלי).

פורסם

איזה אוטו?

אולי חיזקת יותר מידי את הברגים, שמחזיקים את מכסה השסתומים?

אולי לא ניקית את שאריות האטם היישן והמשטחים בבית קמשפט ובמכסה שסתומים לא נקיים וחלקים לגמרי?

אולי נשם מנוע סתום?

פורסם

האטם הקודם יצא ממש שלם החוצה ,היה ממש יבש, ניקתי את המסילה שהוא מותקן באה.

סגרתי את הברגים במידה כמו שהיו מורכבים +-, בצד ימין ושמאל של הראש שסתומים יש כמו גומיות חציי עיגול כאלה שמורכבות על המסילה, אולי צריך למרוח שם סילקון?

פורסם

קניתי אטם מקור,י הוצאתי את הקיים ניקיתי את המסילות שהוא היה מותקן בהם, לא מרחתי סילקון כי הבנתי שלא צריך .

יש כמו חציי עיגול כאלה בצד ימין ושמאל של הבית שסתומים הכוונה למסגרת, החציי עיגול האלה ניתנים לשליפה אולי נוזל במרווח שבניהם לאטם קצת שמן?

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מי אמר שלא צריך סילקון אני כמעט בכל פתיחה במנוע שאני עושה אני שם סיליקון לאיטום זה תמיד טוב ואני לא חושב שזה יכול להזיק באיזו שהיא מידה

יש חלקים רבים למיצבושי סופר לנסר הכל מהכל לפרטים

052-6980130

פורסם
לא מורחים סיליקון על אטם מכסה השסתומים!

אם מדובר במאזדה אז דווקא כן - לפי הוראות יצרן יש למרוח סיליקון ב 4 נק' לפני הסגירה.

אם תרצה אשלח לך למייל את הקובץ על סגירת מכסה שסתומים במאזדה לנטיס.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

הערת מינהל המערכת:

כותרת לא לפי הכללים

גם בתרד' עצמו לא צויין סוג הרכב, למרות שהתבקש גם לאורך התרד.

פותח התרד', אנא קרא את כללי הפורום, ובמיוחד את "איך רושמים כותרת" בהודעות הדביקות.

נעול

ההנהלה. דני.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...