Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וויל ביינום - הנפילה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו, הערב החלטתי סופית.

וויל ביינום - השחקן הכי מעצבן שנחת במכבי. אי פעם.

יותר גרוע מדייויד אנקראם או וינפרד קינג, אפילו תום צ'יימברס עת הגיע למכבי, הרבה יותר גרוע מוויל סולומון.

אתלט מדהים, אבל שחקן שכונה.

כלום.

לא מסוגל לשמור- חדיר כמו מסננת.

לא מסוגל לרכז, מאבד כדורים כל התקפה שנייה, כל מסירה שלו מוציאה את האוויר מהריאות לשחקן שאמור לקבל את הכדור.

לא מסוגל לנהל התקפה. כולם עומדים ומסתכלים איזו שטות תורנית הוא יעשה בהתקפה הקרובה.

לא מסוגל להתמקם כראוי על המגרש - הולך תמיד לאיזור הצרות.

והכי גרוע - שלא כמו ה"ה סולומון/אנקראם ושות' - לא מסוגל לגמור הסתערות אמוק לסל בנק' או לפחות עבירה. (בעצם, עבירה כן. בד"כ הוא מוסיף חטא על פשע ועושה עבירת תוקף).

אולי השחקן הכי טיפש שראיתי משחק אי-פעם. מה לעזאזל עובר לספאחיה בראש ? לפחות על הספסל הוא לא מזיק.

:evil:

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אפילו תום צ'יימברס עת הגיע למכבי,

:evil:

לצערי אני לא רואה את המשחקים ואני לא חשוף ליכולותיו, או חוסר יכולותיו של ביינום.

אבל תום צ'מביירס?

זאת האשמה מאוד כבדה.

הוא עד כדי כך אסון? (וויל הכוונה)

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

אסון, אסון , הבנאדם הזה נראה כמו אסון מהלך על המגרש

ברבע אחד , הוא עזר למכבי לאבד יתרון , בכך שהוא מאבד 4 כדורים ועושה ארבע עבירות.

האמת , גם להלפרין אין יותר מדי מזל.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה לא זה שאמר השבוע בראיון שאףאחד באירופה לא יכול לעצור אותו או משהו בסגנון? :roll:

בכלל, הקבוצה השנה נפילה...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא מסכים.

תחליף את ביינום ברכז טוב, תביא מישהו שישחק בתפקיד פיליקס (הוא עצמו?) , ותקבל קבוצה לגמרי לא רעה.

וויצ'יץ' נפלא , העונה במיוחד (עד שיקרוס, וזה יבוא, תאמינו לי), יסאיטיס מצויין, שארפ , בהתחשב בגילו - פשוט מדהים ואליהו הפתעה נהדרת.

הלפרין בינוני,אבל לא ממש מפתיע, והשאר עושים בערך את מה שמצפים מהם (לא פחות, לא יותר).

אבל הבעייה האקוטית היא בעמדה של הרכז- אם הוא יישאר , אפשר לשכוח משלבים גבוהים.

פורסם

שמר - אני איתך!

השנה הקבוצה מאכזבת לגמרי.

עוד לא קם מחליף לשאראס.

שנאתי את סולומון - את ביינום אני מתעב.

השחקן עולה לקבוצה לפחות 20 נק' במשחק.

הוא לא רכז, הוא ילד מתלהב שהולך עם הראש בקיר :|.

דווקא הגבוהים של מכבי בסדר.

הגארדים בסדר גם, יסאייטיס הוא תותח מהשלוש לא פחות משאראס, אם רק היה מקבל יותר כדורים במצבים נוחים.

עכשיו גם בורשטיין חזר.

מכבי חייבים רכז חדש - דחוף!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ואני כבר חשבתי שיהיה לנו ניתוח מעמיק וממצה על הבינום של ניוטון...

בעסה...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

תגובתו של דוד למשחק!

. יש לחם טאות כתיב למה כותבים ברצלונה ולא בדלונה display_tb_blue_left_up.gif בשעון יענו בזמן האחרון מכבי עוסים פאדיחות הרבה החושרמוטה ערס למה הם מפסידים פול מישחקים

ומביאים פול עצבנה לאחוקים מהמיזרחי למה תמיד אנחנו סמים באנקר בטוטו על מכבי ובסוף מכבי מפסידים או יוצא תיקו אני חושב בשכל של המוח שלי שפאם במכבי היו שחקנים ערסים עם שמות של פיחוד או יעקוביציוס או הזיין נו שו אסמו אההה פאקר או מוסי באטיסטון ולמאמן קרעו שמעון גרשון ועכשיו מה יש למכבי בויידם או מני פליקס ולמאמן קורעים יניב סאפיחס ואם יש אחד שקורעים אוטו אלפרון אבל הכדור של הסל כבד לו לידיים ונופל לו מהידיים ביגלל הכובד או קמו שאומרים הפרופסורים ביגלל כובד המשיחה של הריצפה יענו המגנטיות שיש על הריצפה

אז ייייאאאללללאאאא מכבי בכדורסל ויייאאאאללללאאא בבבביייתתתתררררררר בכדורגל

אחוקים שלי היום היה ריב של קבוד בביתר למה המאפייה הכורדית יענו מיזרחי ואלי ערסי ניצחו את המרוקאים יענו את פראנסיס שחוזר למרוקו ואמרו לו בארעעהה יא זאלמה יא מניוק החושילינג טפו עליך יא ראיס

הרבה מקנעים באוהדי ביתר למה האוירה קמו שיש אצלינו במיזרחי של טדי אין אצל אף אחת יענו ואני אומר שזה צריח לבו מהבית יענו בחינוך שאנחנו נותנים לילדים שלנו ובקול בית ביתרי ממוצע מלמדים ליצור אוירה עצמית ואין קמו דארטות ביתריות עסליות ואני נותן לחם קמה דוגמאות לזותי יש קמה דארטות קלאסיות קמו

הדראטה בקלסית יענו זותי שבא בטבעיות של גוף של האדם שעוסה סבבה של שיחרור

הדארטה שעוסים לה הסבע עם איזה שיעול או סמחטה של צינון ויש ריח החולמניוקי אבל לא יודעים מי עסה זותי

הדארטה המיצית יענו זה פלוץ אחרי הרבה ערק זחלאוי והאוירה שנוצרת היא אוירה טיפוסית ביתרית

הדארטה האהובה עלי זה הדארטה של הבוקר יענו הדארטה של המנייק יענו אנחנו צועקים לאישות שלנו ללחת ולהכין לנו פיילה עם מים חמים לרגליים וגם לעסות שקשוקה עם אורז לבוקר ובינתיים אנחנו מרביצים דארטה במיטה ומיתכסים במיטה ומרביצים הסנפות עצמיות למה אין קמו השיחרור של הבוקר

והפטנט האחרון ליצירת האוירה החושרמוטה בין האחוקים ואחי מקובלת בביפנוחו של הגזע שלנו זה הדארטה שסורפת לך את התחת יענו אחרי הפלוץ אתה מרגיש שניסרף לך השערות ואתה חייב דחוף מים של צינונים וזה בעיקר מגיע אחרי קובה חמוסטה שלא עסוי טוב וישר עפות 2 כאפות למצח של האישות שלנו למה מה קרע שביגללם ישרף לנו התחת

כבר קול האישות של האחוקים בבית ביתרי ממוצע מבדילות בין שיחרור לשיחרור שלנו למה אצלינו הקבוד למועלם של הבית הוא אחי חשוב

דוד (11.01.07)

וכל מילה נוספת מיותרת!

פורסם

לפחות יש מישהו שעושה לי שמח בימי חמישי בערב.

ומי שמכיר את ביינום וראה אותו משחק במכללות בשנים האחרונות ידע בדיוק מה מכבי יקבלו.

מה שאני לא מבין זה איך הם לא הבינו מה הם לוקחים.

פורסם

מלמיליאן ביום שבת שיחק חזק בבאר שבע

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ללא ספק ביינום מצטרף לדייויד בנואה הבלתי נשכח , בהיכל הכשלונות של מכבי.

אני מציע לקיים מפגש פורום בכל חמישי בשעה של המשחק של מכבי, כי אני כאוהד שרוף לא מסוגל לראות את זה יותר..

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...