Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וויל ביינום - הנפילה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא את המשחק הזה הפסיד ספאחיה, לא הבנתי שום מהלך שלו ברבע האחרון, ובטח לא ב3 דקות האחרונות, ביינום עושה שטויות, הוא הוציא אותו, למה להחזיר אותו דקה לסיום?

הלפרין מתחילת העונה הוא למל"מ, משחק אחד הוא גם הועיל, ובמשחק הזה גם הזיק, בשאר לא זה ולא זה

פורסם
הלפרין בינוני,אבל לא ממש מפתיע, והשאר עושים בערך את מה שמצפים מהם (לא פחות, לא יותר).

הלפרין בינוני?

הלפרין שחקן מרכז טבלה בישראל שנופח מעבר לכל פרופורציה. את מה שאין לו, אופי, אי אפשר ללמד ומה שיש לו זה לא יותר מכישורי גארד סביר ברמה ישראלית. הבנאדם משחק לרוחב, לא יוזם וכשהוא יוזם הוא מפספס/מאד.

קטסטרופה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
דווקא את המשחק הזה הפסיד ספאחיה, לא הבנתי שום מהלך שלו ברבע האחרון, ובטח לא ב3 דקות האחרונות, ביינום עושה שטויות, הוא הוציא אותו, למה להחזיר אותו דקה לסיום?

כי הלפרין לא תפקד בדקות הסיום.

פורסם
הלפרין בינוני?

הלפרין שחקן מרכז טבלה בישראל שנופח מעבר לכל פרופורציה. את מה שאין לו, אופי, אי אפשר ללמד ומה שיש לו זה לא יותר מכישורי גארד סביר ברמה ישראלית. הבנאדם משחק לרוחב, לא יוזם וכשהוא יוזם הוא מפספס/מאד.

קטסטרופה.

צודק במאה אחוז בעניין הזה עופר. פשוט שחקן חלבי.

ועוד בעניין , במכבי יש בעיות הרבה יותר גדולות. זה לא רק ביינום כמו שזה הספסל הלא מאוזן. יושבים שם על הספסל מספר שחקנים באותה עמדה, פליקס ,גרין, ששון [כשהוא משחק 4] והרוטציה נראית כמו מופע לוליינות. כי אם אין רכז, וכבר אמרנו הלפרין לא יכול לרכז גם במכבי ר"ג , אז ביינום זו לא אופציה. ובלי פוינט גארד של ממש [מקדונלד למשל] הקבוצה מתנהלת על המגרש מהתקפה להגנה במקריות מוחלטת. אני לא יודע כמה ספאחיה אשם. כבר ראיתי ושמעתי את קופמן וסהר על 38 דקות של תפקוד והקפאון במאני טיים. לדעתי? זה קשקוש מוחלט. ספאחיה נקלע פה לסיטואציה קשה מאוד לא רק בגלל השחקנים האנמים אלא גם בגלל מה שקורה שם מאחרי הקלעים ומה שנגרם פה בגלל המלחמה. בחודשים הכי קריטים אף שחקן לא רצה לבוא לפה מהפחד , ואת יסאיטיס ספאחיה הביא בעצמו בתחינות.

וויל ביינום שחקן לא חכם במיוחד זה נכון. אבל הוא לא האשם. הוא לא רכז ומעולם לא היה. יכול להיות שבתור SG הוא יהיה יותר טוב כשיהיה מוח על המגרש שמנתב את כל הלהקה הזו בזרם אחיד. כרגע , זה נראה רע. תוסיף את העייפות של וויציץ' , האפתיות וחוסר הבטחון של גרין יחד עם ההבלחות המוזרות של ששון, ויש לך בידיוק שלושה שחקנים שמתפקדים על המגרש בפול-טיים.

יש להם חלון עכשיו לחפש רכז, נקווה שיימצאו משהו.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם
הלפרין בינוני?

הלפרין שחקן מרכז טבלה בישראל שנופח מעבר לכל פרופורציה.

בפעם האחרונה שלמדתי עברית , בינוני ו-מרכז טבלה דיברו על דברים דומים מאוד.

מעבר למה שדובר כאן, נדמה לי שמכבי באופן כללי סובלת השנה מרכות כללית. זה לא שמכבי באמת תפקדה אתמול 38 דקות ואז הכל התפרק. פשוט הספרדים נתנו משחק רע מאוד.

השנה, להבדיל משנים קודמות- אין להם שחקן שיכול לבוא ולתת סל בצורה שמכנים ב-NBA :

IN YOUR FACE !. כלומר , כשההתקפה נתקעת או משהו דומה, לבוא ולתת הטבעה נגד כל ההגנה.

בשנים קודמות היה את האפמן,AP,באסטון,אפילו סלומון. השנה? גורנישט. בכל פעם שביינום הולך הצידה- אפשר לדעת מראש שהכדור אבוד. גם כשמגיעים לסל - כמות הליי-אפים המוחאטת השנה היא מדהימה. כאילו - מגיעים כבר עד הסלף ומפחדים לתת בראש.

אני לא חושב שביינום יכול להיות SG לגיטימי. אין לו את הקליעה הדרושה, ואין לו חדירה ברמה מספיק טובה. אחרי ההשתוללות נגד מלאגה - כל המאמנים קלטו מה הוא יודע, וסוגרים אותו ללא בעייה מיוחדת.

ללא רכז אמיתי - מכבי יכולה למכור רק חמוצים השנה.

פורסם
זהו, הערב החלטתי סופית.

...

אולי השחקן הכי טיפש שראיתי משחק אי-פעם. מה לעזאזל עובר לספאחיה בראש ? לפחות על הספסל הוא לא מזיק.

:evil:

ניסחת בדיוק את מה שאני חושב רק שבניגוד אלייך אני כבר בוכה מתחילת העונה, אפילו במשחק המדהים שלו ביד-אליהו בתחילת העונה הוא הביא לי את הסעיף. אני כל דקה (שזה גם בערך היה כל כניסה מוצלחת של ביינום לסל) אומר לחבר שלי שאני לא מסוגל לראות את האידיוט הזה משחק ככה. זה היה שילוב של האגואיסטיות שכל התקפה הוא לקח את הכדור לסל כמו סוס (בלי להסתכל על אף-אחד) והעובדה שבהגנה הוא נתן יותר הנחיות משאראס (ההנחיות הם כמובן לעזור למתקיף למצוא את הדרך הטובה ביותר לסל, בבחינת "עזרו לדני למצוא את הסל").

בתחילת השנה עוד האמנתי שהקבוצה לא רעה ויכולה להגיע רחוק, חשבתי שיש פה המון פוטנציאל אבל גם אכלתי את כל השיווק של הנהלת מכבי על הזרים החזקים שעם קצת עזרה ואימון יכולים להוות תחליף מסויים (לא מלא זה ברור) לקבוצה שהייתה פה.

קיבלנו את הנפילה הכי גדולה שהייתה פה אי-פעם עם זרים. איך ? איך אפשר ליפול עד כדי כך גרוע ? אם היה להם אומץ להודות בטעות היה צריך כבר לשחרר את כל מי שהם הביאו (חוץ מיסאיטיס). שלושה זרי חמישיה שאמנם באו להחליף את הכוכבים הכי גדולים שהסתובבו באירופה בתקופה האחרונה (אם לא יותר מזה) ובפועל לא מספיקים אפילו לספסל. אז אחד כבר העיפו, שני מייבשים בלי סוף על הספסל (אז אמנם לא ראיתי ממנו מספיק אבל אני יכול להניח שהוא נוראי) ואת השלישי אין להם לב (קשה להם להודות בכישלון) גם להשבית. הביינום הזה בלי ספק השחקן הכי טיפש שראיתי במכבי.

הבעיה היא שהוא לא לבד (או שזה מדבק) כי כל הקבוצה הזאת חסרת שכל (וכמובן שכל מה שאני אומר פה בהודעה הזאת לא מתייחס לוויציץ' העל-אנושי שבלעדיו היינו מקום אחרון וגם בארץ היו לוקחים לנו את האליפות).

איך הם מצליחים להפסיד את המשחקים האלה ? הם פשוט נתנו אתמול הכל בדקות האחרונות. הכל בשביל להפסיד אני כמובן מתכוון.

גם ספאחיה מאכזב מאוד, באמת האמנתי שהוא מאמן גדול והוא לא מפסיק לעשות שטויות כמו השחקנים שלו. אתמול הוא העדיף לתת לביינום לאבד לנו את כל היתרון ברבע השלישי בארבע התקפות רצופות של טמטום, איבודים, עברות וכל זה בלי ששחקן אחר נוגע בכדור.

וגם מתברר שהוא לא הבין שבלי וויציץ' אין לנו כלום ומשך דקה אחת יותר מדי את הישיבה שלו על הספסל בדקות האחרונות.

אין מה להגיד, אכזבה עצומה העונה הזאת.

עדיף שכבר יעלו מהמקום השלישי, לפחות נראה פה בהיכל כמה קבוצות כדורסל אמיתיות במחזור הבא.

ניר

פורסם

שמר, אני לא מסכים איתך שהחזקנו 38 דקות רק בגלל משחק רע של בדאלונה. זה המשחק שלהם, גם להם אין יותר מדי שחקני In your face והם בנויים על המשחק ריצה/שכונה הזה.

אני לא אגיד שהתמוגגתי מהמשחק בדקות האלה אבל מגיע להם קרדיט גדול על ההישג הזה.

וכן, אין מה לעשות, העונה אין לנו שחקנים שמייצרים סל במצבים קשים.

הזכרת את סולומון, כמה שלא אהבתי אותו אני הייתי לוקח אותו עכשיו בשתי ידיים במקום ביינום.

אותו סגנון רק עם "קצת" יותר שכל. וגם הרבה יותר ניסיון/מזל או איך שתקרא לווינריות שלו שיודעת לנצח משחקים צמודים כאלה.

ניר

פורסם

מסכים איתך שמר. אין מי שירכז למכבי את המשחק, היא חייבת שחקן חיזוק עם היא רוצה לפחות לשמור על כבודה העצמי. אין מי שיוביל את הקבוצה .

בכלל - מכבי מאוד מאכזבת השנה.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
השנה, להבדיל משנים קודמות- אין להם שחקן שיכול לבוא ולתת סל בצורה שמכנים ב-NBA :

IN YOUR FACE !. כלומר , כשההתקפה נתקעת או משהו דומה, לבוא ולתת הטבעה נגד כל ההגנה.

זאת בדיוק היתה הבעיה ב2 דקות האחרונות, ניסו לעשות התקפות ארוכות במצב של 5 הפרש למכבי, אבל בדרך כלל שמחכים ל7-10 שניות אחרונות לעשות משהו, אז רבים הסיכויים להיתקע, וזה בדיוק מה שקרה אתמול התקפה אחרי התקפה ב3 דקות האחרונות, אם היו ממשיכים לשחק התקפות "רגילות" אולי היו מנצחים, אבל זה לא משנה את העובדה שמכבי פשוט נראית רע !

פורסם
צודק במאה אחוז בעניין הזה עופר. פשוט שחקן חלבי.

אני כבר צועק את זה עוד לפני תחילת העונה. פיקציה תקשורתית, זה כל מה שהלפרין היה ויהיה.

לגבי ספאחיה, לדעתי, מאמן מצויין עם בעיה בהרכב, שזה גם, לפחות חלקית, אשמתו. ובכל זאת, חלק גדול מהזמן רואים שמדובר בקבוצה מאומנת אבל ב-money time מדברים העצבים לא התרגילים.

לגבי ששון, הבעיה שלו היא יסאיטיס. הם שחקנים מאוד דומים רק שיסאיטיס יותר בכל דבר. קולע יותר טוב לשלוש, יותר אתלט, יותר שומר ולא פחות ממושמע טקטית.

דווקא גרין אתמול נתן דקות טובות כמחליף. מול מטחנות בשר הוא לא רע בכלל.

פורסם
בפעם האחרונה שלמדתי עברית , בינוני ו-מרכז טבלה דיברו על דברים דומים מאוד.

מרכז טבלה ישראלית זה הרבה פחות מבינוני ברמת יורוליג. מכבי פשוט חזרו השנה על הטעות של בלאט עם אודריך - לא נותנים מפתחות לילדים.

פורסם

ביינום שחקן נהדר... ל-and1 mixtape למי שמכיר, בקיצור שכונה!

הלפרין חסר לב, אופי, יוזמה, כאילו הוא מפחד מהצל של עצמו, דווקא במשחקים האחרונים הוא מנסה לקחת קצת יותר יוזמה אבל זה לא הכי יוצא לו.

פורסם

פליקס, זה לא אתה שיושב על הספסל? :-D

לפי השנאה אתה בטח אוהד הפועל... לפחות לנו יש קבוצה...

בדיוק פורסם שמכבי החתימה את הרכז הפיני ראניקו...

הם לא מבינים שכדי להגיע לרמות הגבוהות צריך שחקנים ברמה גבוהה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...