Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וויל ביינום - הנפילה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם לא מבינים שכדי להגיע לרמות הגבוהות צריך שחקנים ברמה גבוהה?

לא, הם במקרה היו בטופ ב-7 שנים האחרונות.

תן קצת יותר קרדיט למערכת שלא עוברת תקופה קלה במיוחד.

בסך הכל אם לא נפסיד לפעמים נשכח כמה מתוק הנצחון.

שימו לב שאף אחד מהמגיבים לא ממש מתייחס לליגה הישראלית "המאוד מרגשת" מבחינת מכבי.

נקווה לטוב יותר.

פליקס, לנו זה די חדש ואתה נראה לי טוב בזה ובעל נסיון. תן עיצה:twisted:

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום.

לדעתי ספאחיה מאמן מעולה אך ללא השחקנים המתאימים שלא הסכימו להגיע לארץ בעקבות המצב הבטחוני הקשה שום מאמן לא היה גורם לשינוי משמעותי גדול.

בנוסף למרות ה"פדיחה" של מנהלי מכבי על שהחזיקו את הזרים זמן ממושך ולא החליפו אותם בזמן הם היו חייבים לקבל צ'אנס.

ראשי מכבי לא היו מוכנים לתרום יותר מדי כסף השנה ולכן התמהמהו עם השינויים.

אני מסכים כי ביינום שחקן גרוע לכל הדעות ועדיף שישאר על הספסל אך בכל זאת כאשר הלפרין במצבו לא מסוגל לגמור צעד וחצי בסל ולא יודע למסור כדור שיגיע ליעדו אין הרבה ברירות חוץ מלהכניס את ביינום ולקוות שאחד מהשטויות שלו הכנסו ולכן אני לא מאשים את ספאחיה.

בנוסף למי ששאל למה ספאחיה החזיק מדי את וויצ'יץ' על הספסל זה משום שאם אינני טועה היו לו 4 עברות כ-6 דקות לסיום שזה הרבה זמן בכדורסל והעדיף לשמור אותו ל - money time.

לדעתי אם ספאחיה היה מכניס אותו כעבור דקה הוא היה מהווה שחקן מטרה והיו תוקפים אותו על מנת להוציא את החמישית.

מכבי קבוצה חלשה מאוד לדעתי מכיוון שאין לה שחקן ברמת AP עם הניסיון וחכמת המשחק שהייתה לו (כמובן גם היכולת אישית). לדעתי בנוסף יסאיטיס לא שחקן "כזה" גדול מפני שהוא מחכה לזריקה ולא מאיים בחדירה ואין לו יכולת קרובה לAP.

גם אם מכבי תביא רכז בדרג הגבוה ביותר זה לא יספיק לפיינר פור כי היא לא בנויה ממרכיבים מספיק טובים - רכז וסנטר לא יכולים לנצח קבוצות מאומנות ובעלות יכולת מספיקה ויש השנה הרבה קבוצות כאלה (טאו צסקא אולימיאקוס פנא ועוד) ולכן לדעתי אין למכבי שום סיכוי להגיע לפיינר פור.

דוד.

דרך אגב בארץ אני לא אוהד מכבי מפני שאני מת לשינוי ומעבר הגביע לירושלים.

פורסם

יסאייטיס אכן לא מאיים בחדירה, אבל היד שלו ל3 מדהימה!

מכל השחקים שמכנבי הביאה השנה - הוא וליאור אליהו הם היחידים שמצדיקים את הנוכחות שלהם.

מצד שני צריך לזכור. שמהשחקנים המובילים, היחידים שנשארו מההרכב המפלצתי של העונות שעברו הם וויצ'יץ,שארפ ובורשטיין (וגם הוא רק עכשיו חזור לעניינים אחרי פציעה לא קלה).

זו קבוצה חדשה.

הקבוצה הקודמת הייתה הכי חזקה באירופה גם ביום רע - פארקר, שאראס, וויצ'יץ - כל אחד נבחר להכי טוב בעמדה שלו באירופה.

אז מצד אחד - זה לגיטימי לכעוס על ביינום.

מצד שני - צריך לתת להם צ'אנס, העונה הזאת כנראה כבר עבודה - אבל אולי לקראת העונה הבאה תיבנה קבוצה טובה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אךךךך איזה כיף לראות את אוהדי מכבי מנתחים את הפסדי קבוצתם. :twisted:

איך אמר שמר IN YOUR FACE. :evil:

אתה יודע מה אומרים: עדיף להגיע להישגים וליפול לפעמים מאשר לא להגיע להישגים לעולם...:lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הםםם מעניין איזה הישגים בדיוק? להחזיק 15 וחצי זרים ולאזרח חצי מהם? או אולי לקחת שחקנים ישראליים ולייבש אותם על הספסל?

איייי אייי איייי סאדאם חוסיין בשוק :twisted:

ROOONEEYY

פורסם

אךךך סטיגמת הזרים הידועה!

כמה ישראלים יש בשישיה הראשונה של ירושלים?

או בני השרון? או הפועל ת"א לפני שלא נשאר מהקבוצה הזאת כלום?

זה ויכוח מצחיק, כי כל הקבוצות מתבכיינות על זרים ולמכבי יש זר אחד יותר. נורא ואיום..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הוא התכוון לשארפ ולארנולד. עונה שעברה היה גם את דיון תומאס.

הפערים בין מכבי לשאר הקבוצות בארץ הם כל כך גדולים שבכלל חבל להיכנס לכל הויכוח. חבל גם לדבר על הליגה כי היא חסרת משמעות.

אסף

נ.ב. גילוי נאות- אני אוהד של הפועל ת"א אבל אין לי בעייה עם מכבי באירופה בדומה לשאר הקבוצות הישראליות שמשחקות שם.

פורסם
בטח אוהד הפועל, לא ת"א אלא ירושלים. :twisted:

אבל עזוב אני לא אומר כלום, שלא יצחקו עלינו. :twisted:

מה ההבדל...?

שתי הקבוצות מפורקות.... 8)

אתה יודע מה ההבדל בין אוהדי מכבי לאוהדי הפועל ת"א/ירושלים?

אוהדי מכבי לא מתפללים לכשלונות של קבוצות ישראליות אחרות באירופה....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...