Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

יש ברשותי ר"ד 6750 של פיוניר.

יש אופציה במכשיר שכשאני שומע בווליום גבוהה יחסית ולוחץ על pause ולוחץ שוב על pause כדי להמשיך לשמוע את השיר שהוא יתחיל פשוט בווליום נמוך ולא בבום חזק פתאום באותה רמה שהיה לפני לחיצת ה-pause הראשונה?

מקווה שהבנתם את השאלה.

פורסם

לרוב לחצן "מיוט" עושה את זה. לחיצה עליו מנמיכה את ווליום המכשיר, ולחיצה נוספת עליו מחזירה את הווליום לא במכה, אלא לאט לאט.

פיוניר משום מה בחרו להתעלם מכפתור כזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אצלי במכשיר יש את האופציה ATT

אבל לא זה מה שאני מחפש. ATT לא משתיק לי את הסאונד אלה רק מנמיך.

אני רוצה שאחרי לחיצה ב-PAUSE יקרה בדיוק מה שATT עושה, כמו ברוב המכשירים.

פורסם

יש אצלי JVC ולחיצה על ATT מניך את הווליום ולא נראה לי שיש לו עבודה אחרת או שהוא עוצר את הרדיו דיסק אף פעם לא ראיתי משהו כזה תמיד מנמיך העבודה שלו זאת כמו הMUTE בדיוק וזה מנמיך את הווליום לא משתיק בכלל את הרדיו דיסק ואם זה כל כך מפריע לך תלחץ על ATT ואז תנמיך לאפס

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

היה לי רדיו דיסק של סוני והיתה לו אפשרות כזו!

והיום יש לי גם פיוניר. ואין להם את הפונקציה הזו לפי דעתי וניסיוני!

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

לא קיימת בדגם הזה הפונקציה המבוקשת לצערי :(

זו פונקציה חשובה מאוד לפי דעתי.

נורא לא נעים לקבל פתאום פצצה של באס ואיזה צעקה ללא הכנה מוקדמת. הרבה יותר נעים שהמוסיקה עולה בהדרגה אמנם של כמה שניות אבל סוג של הדרגה ולא בבום אחד.

פיוניר התעלמו מהפונקציה הזאת ? בעיה שלהם.

יש עוד מספיק חברות אמינות ואיכותיות : jvc,clarion,alpine,sony .

• תוכן חדש...