Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המפתח ברנו קנגו מפעיל את האמובילייזר של הרכב.

מפתח אחד התקלקל השני בדרך להתקלקל.

הרכב שנת 2001.

מפתח חדש עולה ברנו משהו כמו 800 שקל.

שי למישהו פיתרון?

(כל חודשיים שלושה משהו אחר מתקלקל ברכב תקלה קודמת אלטרנטור ו9 חודשים לפני זה ראש מנוע ב 180000 ק"מ, אין סוף להוצאות)

פורסם

היה לי בדיוק את אותו הדבר בקנגו שלי. זו בעייה נפוצה בקנגו. הלכתי למס' בעלי מקצוע בתחום האזעקות והמנעולים, אף אחד לא היה מוכן אפילו לשמוע על זה, וגם לא לשכפל מפתח נוסף, כשאחד המפתחות עוד היה תקין. בסוף כמובן הזמנתי בקרסו, אגב המחיר מעט נמוך יותר, כ 600 ש"ח .

אי אפשר לבטל את האימובילייזר המקורי באמצעים פשוטים, זה כל הרעיון שלו.

בהצלחה .

פורסם

יש פתרונות זולים יותר ועדיין לשמור על האימובילייזר המקורי שיפעל להגנת הרכב אצל מנעולן הרכב הותיק

"כל מפתח" שברח' ז'בוטינסקי 78 רמת-גן, טל' 03-6723511 או 03-6734644 ובקש את אברהם.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

כן גם היה מקום שהראו בכלבוטק "שמסדר" את הבעיה הזו ולוקח על זה רק 250 ש"ח. :evil:

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

רפי כתב ששם ממשיכים לקבל את ההגנה של האימבולייזר.

מה שעשו בכלבוטק היה לנסר את האימבולייזר מהמפתח ולהדביק אותו סמוך לסוויץ', כלומר בפועל לבטל אותו.

פורסם

במקרה של רנו קנגו לא יעזר לפרק את הצ'יפ מהמפתח ולהדביק באיזור המנעול, כי בעצם הצ'יפ הזה הולך ומכאן הבעייה, מה גם שהוא מהווה יחידה אחת עם שלט נעילה מרכזית .

פורסם
למה חשבתם שהביטוח לא דורש אזעקה במגאן וקנגו... בגלל האימובלייזר המקורי.

כן הם בונים על זה שהאימובילייזר הצרפתי ה"מעולה" יתקלקל ואז אף אחד בעולם לא יצליח להניע את האוטו :-)

פורסם

אצלי דרשו גם אזעקה בנוסף לאימובילייזר והשנה חייבו גם התקנת קודנית. פעם באמת אימובילייזר מקורי של הרכב היה מספיק כאמצעי מיגון יחידי. היום אני לא מכיר חברה או סוכן, שמוכנים לבטח קנגו ללא מיגון נוסף.

פורסם

קודנית אינה מגיעה כדרישה בגלל בעיה או נחיתות של האימובילייזר המקורי .

הדרישה מגיעה כאמצעי נגד גניבת מפתחות, כלומר , גנבו את המפתחות, נכנסו באופן "חוקי" לרכב, (עם המפתחות זה לכאורה חוקי) , עדיין יש שיעכב אותם לוח מקשים שדורש קוד. נכון ניתן לפצח. לא נכנס לזה כאן ברשותכם, דנו בזאת רבות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אצלי יש בעיה באותו סגנון, עם רנו מגאן דור ראשון (97).

אומנם אין לי בעיה רצינית עם האימובילייזר בחיי היומיום (למרות שזה ממש מעצבן שהוא בנוי על אינפרא-אדום, ולוקח שעה לכוון אותו לעינית בתוך האוטו),

אבל אם נגיד נגמר המצבר, אז אני לא אוכל בחיים להניע את האוטו מדחיפה (אפילו שהוא ידני) - כי ברגע שהאוטו יתגלגל, יניע, ויתן מתח למצבר, אז האימובילייזר נדרך אוטומטית, ומכבה את המנוע!!

אני מבין שזה נועד בדיוק נגד זה, אבל זה מעצבן בטירוף! וחייבים כבלים (ועוד רכב) כדי להניע אותו!

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...