Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטוביאנקי 85

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משום מה מאוהב באוטו הזה - אוטוביאנקי 85

יש לו צורה יפה, איך אני מתבאס- לפני איזה 8-9 שנים היתה לאבא שלי אחת כזאת גרוטאה. חבל שהוא לא שמר עליה

מישהו הציע לי לקחת ממנו אוטוביאנקי 85 במצב "מצוין ושמור" ב 6000 שקל

חבל רק שנדיר למצוא חלקים לרכבים האלה

dream on :)

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

תודה על הקישורית אסף!

האמת אני יותר הייתי רוצה אוטוביאנקי במצב סביר, לא במצב שהחליפו את כל האוטו למקורי חדש ביבוא מחו"ל :)

אם אני הייתי לוקח רכב כזה, הייתי רוצה אחד במחיר סביר.. שנוסע ועם טסט- אבל לא חדש דנדש אלה אחד שיש מה לעבוד עליו

זה חלק מהכייף נראה לי :]

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

באמת קשה למצוא אוטוביאנקי A112 (זה שם הדגם), באופן מפתיע ביחס לכמות הרכבים שהסתובבה בארץ עד לפני כמה שנים.

הבעיה העיקרית היא החלודה, ביאנקי שעומדת שנתיים -שלוש בחוץ, בחורף, בלא שימוש ובלא תיקון נזקי החלודה כשהם קטנים, מחלידה למוות.

ראיתי אחת שכזו, מודל 84 שכמות הפח שנותרה לחיבור הגג ליתר המרכב היתה מספיקה ליצור פחית שתיה אחת... כל השאר - חורים.

כפי שנאמר לפני, דווקא חלקים לא ממש בעייתי למצוא.

אוטו חמוד, אני אישית מת עליו, ביחוד על סדרה 7 (האחרונה) משנת 84 ואילך.

בהצלחה בחיפושים.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

נחמד הביאנקי והוא גם אחד המועדפים עלי, קטן וממזר ובידים הנכונות ניתן להינות איתו היטב...אבל...רגישות מוגזמת לחלודה סדקים בבסיס הבולמים, נטיה לרתיחה מוגזמת, ורגישות לתאונות חזית...חיבלו בהם בכל חלקה טובה...רבות גם בילו על הגג, כיוון שלנהג האומלל לא היתה התראה מוקדמת לאיבוד אחיזה בסיבוב...בקיצור משימה קשה עד מאוד, למצוא אחת במצב משביע נחת...בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אוטו חמוד, אני אישית מת עליו, ביחוד על סדרה 7 (האחרונה) משנת 84 ואילך.

למה הסדרה האחרונה נקראית 7 ? . האם הדבר אומר, שבמהלך חייה הארוכים (1969-1986) עברה המכונית 7 "מתיחות פנים" ?

אני מכיר רק שינוי משמעותי אחד בA112, בסוף שנות ה-70 .

אודה מאוד, אם תוכל לפרט בנושא.

פורסם

תודה, החכמתי קצת. דווקא ניתן לראות שינויים בין הסדרות, כמו הגדלה עקבית של הפנסים האחוריים והפיכה הדרגתית של פוגשי מתחכת לפלסטיק .

אחד העיצובים הכי מוצלחים בתעשיית רכב, לדעתי ה Terza serie נראית טוב מאחרות.

פורסם

דיאטה? הרי A112 גדולה יותר.

כמובן שזה עיניין של טעם אישי, אבל לדעתי A112 נראית הרבה יותר טוב מהמיני, ובעיקר בעלת פרופורציות יותר נכונות.

• תוכן חדש...