Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ניסן סרנה M.P.D


michoo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברצוני לקבל חוות דעת מקצועית פלוס טיפים חשובים לרכישת ניסן סרנה M.P.D משנת יצור 1997

הרכב הוא דיזל וידני.

כמו כן היתרונות והחסרונות של הרכב הנ"ל.

תודה.

פורסם

יתרונות-מהודר יחסית ודי מרווח,תנוחת נהיגה מעולה,גיר חלק,איכות גימור טובה,מזגן טוב.

חסרונות-מנוע ח ל ש,אבל ממש חלש,ביצועים נירפים,רעש מנוע וחדירת חום לחלל הרכב.

עם מנוע חזק יותר או אפילו מנוע בנזין טוב הוא יכל להיות מיני וואן סביר.

יכול להתאים למי שמחפש מיני וואן נוח למדי ל 7 נוסעים שלא ממהר..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני רוצה רק להדגיש את עיניין המנוע החלש.

 

נהגתי לא מזמן על ניסן לרגו (גירסה מסחרית של סרנה, מנוע זהה, במצב ריק לדעתי שוקלת אפילו פחות ממנה ), הייתה במצב טוב למדי עם כ 100 אלף ק"מ .

ביצועים של הרכב בפירוש שייכים לעולם המשאיות , תאוצה ל 100 לפי נתוני היצרן היא באיזור 23-25 שניות . ותאמין לי , שנקודת הייחוס שלי מאוד נמוכה , ואני לא פעם הגדרתי מכוניות כמו פולו SDI, קנגו וברלינגו אטמוספריות כבעלות ביצועים "סבירים". רעש מנוע אכן בילתי נסבל , יתכן ובסרנה , שהיא מיניבוס ולא וואן מסחרי ,בידוד רעשי המנוע טוב יותר.

 

 

×
×
  • תוכן חדש...