Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד לחץ אויר טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם חושב שצריך להפסיק ללכת לפנצ'רייה כדי למלא אוויר, אלא אם זה בדרך שלך, בכל מקרה בפעם הבאה אני אנסה למלא אוויר לבד. יש לי שאלה, ראיתי באחד הגלגלים שהפקק של הוונטיל עף ואין אותו, זה יכול להיות מסוכן לאוויר של הצמיג?

וניר מאיפה השגת את השואב אבק?

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני גם חושב שצריך להפסיק ללכת לפנצ'רייה כדי למלא אוויר, אלא אם זה בדרך שלך, בכל מקרה בפעם הבאה אני אנסה למלא אוויר לבד. יש לי שאלה, ראיתי באחד הגלגלים שהפקק של הוונטיל עף ואין אותו, זה יכול להיות מסוכן לאוויר של הצמיג?

וניר מאיפה השגת את השואב אבק?

חוסר בפקק של הונטיל אינו מסוכן אך רצוי להשיג פקק חדש ולהתקינו. הפקק שומר שלא ייכנס לכלוך לונטיל.

פקק תוכל לקבל חינם בכול פנצ'ריה.

איזה כייף לי :)

פורסם

קניתי:shock:

את האמת, יש לי שתי שואבים, אחד הקירבי, ועוד אחד גרמני ישן, שתיהם חזקים.

זה שואבים לבית, לא משהו מיוחד, פשוט הם מעולים גם לרכב.

תראה, במקומך הייתי הולך כמה שיותר מהר ללמוד לנפח, לי זה נראה פעולה שכל ילד בן 4 יודע.

(רק אל תשכח להזין את הלחץ המתאים במכשיר!)

פקק ונטיל מגן נטו על הונטיל שלא יתלכלך, לך לנפח גלגלים, בדרך כלל יש על הרצפה כמה פקקים שאחרים שכחו.

אם לא, לך לפנצ'ריה האהובה עליך, ותבקש פקקים.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים

אני מחפש המלצה למד לחץ אויר דיגיטלי, ראיתי בדיל אקסטרים אבל הם לא ניראים אמינים, זולים מדי? בסביבות 8$...

משהו מכיר?

פורסם

הדיגיטליים תמיד נראו לי כלא אמינים, סקאלה עם מחוג פיזי וגלגלי שיניים אמיתיים הרבה יותר קשה להוציא מכיול מהמדים הדיגיטליים שהם פחות או יותר פוטנציומטר עם מסך.

פורסם

המד הדיגיטלי של דיל אקסטרים מדוייק ואמין להפליא. יש לי חבר שהזמין והוא מישתמש בו לא מעט (יש לו ג'יפ אז ללחץ אויר בגלגלים יש תפקיד לא קטן). בקיצור שווה כל שקל. עד לאן הגענו שאנחנו חושבים שאם זה זול מידי אז זה בגלל שדופקים אותנו. כניראה שזה רק בארץ!

פורסם

לי אין ניסיון אישי עם המודדים הללו בשלמותם, הניסיון שלי בא מהתעסקות מרובה עם החלקים הנפרדים שמרכיבים את המודדים הללו, ואני אישית לא הייתי מהמר עם חיי על פוטנציומטר סיני עלום.

פורסם

יש לי מד לחץ דיגיטלי מדיל אקסטרים, הוא די מדוייק. זה לא בית מקחרת ואף אחד לא צריך דיוק של 0.00001PSI

סטייה של +/- 1PSI זה בסדר גמור ואת זה המכשירים האלו מספקים.

עמיד פחות ממד לחץ רגיל ממתכת? - כנראה שכן.

אבל הרבה יותר נוח לקריאה, מספק תצוגה ב PSI או BAR והמרה בינהם, ויש גם זולים יותר מ 8$, שלי עלה 4 או 5.

פורסם

גם לי יש מד לחץ מדיל אקסטרים, האמת לפני שקניתי אותו גם חששתי אבל ראיתי ביקורות שאמרו שהוא טוב (לא בדיל אקסטרים אלא בפורומים בארץ) והוא גם מדוייק, האמת שאני כן מפחד עליו (בכול זאת סיני זול) אבל כרגע הוא עושה את עבודתו נאמנה פעם בשבוע ולפני נסיעה ארוכה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

יש לי גם מד לחץ של דילאקסטרים. הוא מדוייק כמו מדי הלחץ הדיגיטליים שבתחנות הדלק - מקסימום הפרש של +/- 1 PSI ולרוב בדיוק אותו ערך.

:turn-l:
פורסם

מדים לאופניים לא מתאימים לצמיגי רכב מנועי ולהפך. הטווח הרלוונטי שונה.

יש לי אחד אנלוגי לרכב (של motometer) ואחד לאופניים.

את הדיגיטלי שיש לי אני לא אוהב כי הוא מציג את הקריאה רק בזמן שהוא צמוד לשסתום ולא זוכר אותה.

אגב - המדים במשאבות בתחנת דלק הם לא מדוייקים בכלל, בדרך כלל מראים כ 2-3 psi פחות מהנתון האמיתי. זאת בדיוק הסיבה שבודקים עם מד לחץ בעת הניפוח.

מדי הלחץ בצורת עט עם סקאלה שיוצאת הם זולים ונחשבים לאמינים מאוד.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...