Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד לחץ אויר טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדל בטווחים?

כמו שאני מכיר באופני שטח לחץ האוויר גם הוא בין 30-40 PSI.

בדיוק כמו ברכבים.

המכשיר מודד לחץ, לא מעניין אותו עם זה אופניים, אוטו, אופנוע או בלון.... אני טועה?

בטרקטורונים אני יכול להבין שיש טווחים אחרים לגמרי (באזור ה 3-6 PSI)

בדיוק כמו שהסטיה של מאזני גשר עד 40 טון הוא +-100 ק"ג

ומשלק אדם של עד 150 ק"ג היה עם סטיה של 0.5 ק"ג, ולא מעניין אותו אם הוא שוקל אדם, נמר או זברה...

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את הדיגיטלי שיש לי אני לא אוהב כי הוא מציג את הקריאה רק בזמן שהוא צמוד לשסתום ולא זוכר אותה.

מניח שהוא לא תקין. בכל המדים הדיגיטליים שראיתי תוצאת המדידה נשארת בתצוגה לפחות 30-60 שניות, או עד לאיפוס יזום.

פורסם
מדים לאופניים לא מתאימים לצמיגי רכב מנועי ולהפך. הטווח הרלוונטי שונה.

יש לי אחד אנלוגי לרכב (של motometer) ואחד לאופניים.

ממתי המד מתעניין מהו סוג הרכב שעליו מותקן הצמיג שאותו כרגע הוא בודק?

מהתקופה שבה עוד רכבתי על אופניים, הלחץ באופני שטח נע סביב 50PSI ובאופני כביש גם לחץ כפול מזה לא נחשב למילה גסה.

כל מה שהמד עושה זה בסה"כ לומר איזה לחץ שורר בצמיג, זה הכל.

אפי55: אפשר בבקשה קישור למוצר שרכשת?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לצערי , אני לא יכול להכניס קישורים , אני חדש פה בפורום...:-(

זה ב Deal Extreme לחפש

Solar Powered Digital Tire Pressure Guage with Depth Measurer and Flashlight

זה האדום הראשון

פורסם

ההבדל הוא משום שאני משתמש במדי לחץ אנלוגיים. מד הלחץ לאופניים מודד עד 150 psi, ולכן הסקאלה שלו בטווח הרלוונטי לרכב לא מספיק מפורטת.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אני ממלא שנים בתחנות דלק, האמת שאני כבר הפסקתי להאמין לדיוק של המכונות שם.

ממלאות הן כן, השאלה כמה באמת...

אני מעוניין במד אמין ואיכותי במחיר זול יחסית, לא מפריע לי מהארץ- לא מהארץ.

בעבר הייתי באוטו דיפו בסביבת העיר שלי והמחירים שם מוגזמים ואין לי מושג מה האיכות והדיוק באמת.

מעוניין אך ורק במד דיגיטלי עם מספרים מוצגים.

לא מסתדר עם האנלוגי.

• תוכן חדש...