Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רבותי.

אני רוצה להרכיב מגבר ברכב בסכום די נמוך של 1000 שקל בערך.

המגבר יתחבר אל מורל פולס בלבד בינתיים, אך גם אל סאב בעתיד כך שאני צריך שני ערוצים לגישור.

HU של פיונייר מדגם- 580MP שהוא בעל 3 יציאות RCA.

פרט חשוב, אני יותר מעוניין באיכות מאשר עוצמה.

וגם אם אפשר לקבל עם ההצעה מקום אמין לקנייה.

תודה מראש.

פורסם

ravid,

1. אם אופציה של מגבר משומש באה בחשבון, תחפש בלוח היד שנייה של הפורום. http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=40

2. אם אתה מעוניין במגבר חדש, בחריגה קטנה מהמחיר הנ"ל אתה יכול לקנות את המגבר של MAC AUDIO דגם Z4200.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

או שתוסיף 400 שקל ותקנה ת-JBL המפורסם ב-1400 שקל יורגש הבדל באיכות תאמין לי

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

או באמת שתקנה את הJBL 75.4 המפורסם למדי, בארץ ב1400, או שתחכה שמישהו ייסע לחול ותבקש ממנו מהדיוטי פרי ב200$ וזה בדיוק התקציב שלך, או שתקנה את המאק אודיו Z4200, אצלי הוא מגביר מורל פולס וב"ה מחודש הבא גם סאב ככל הנראה C12.

רותם

פורסם

הבעיה היא שאני לא יהיה בחו"ל בזמן הקרוב (צבא :|) אז אני לא יודע אם יצא לי לקנות אותו מתישהו.

ואני לא רוצה לקנות יד שנייה, עניין נפשי כזה.

אז ה MAC AUDIO הזה טוב יותר באמת מכל שאר הדברים שיש בתקציב הזה? מאיזו בחינה?

פורסם

עד אלף שקל אתה יכול גם לקחת מגבר ברמה מאוד גבוה של Dragster DAB 4075.

או DAB 4050 שהוא יותר זול וחלש.

פורסם
אז ה MAC AUDIO הזה טוב יותר באמת מכל שאר הדברים שיש בתקציב הזה? מאיזו בחינה?

אמינות, שירות, איכות צליל והספק. המגבר הנ"ל נותן את המקסימום תמורה ביחס למחיר שהוא עולה.

שלו.

פורסם

אם אתה לא לחוץ עדיף לך לחכות עד שחבר\מכר\קרוב וכדומה יסעו ויביאו לך את הJBL GTO זה המגבר שנותן תמורה הרבה יותר גדולה למחיר שלא ואין ויכוח על זה זה הרכישה הכי כדאית לך ב1000 שקל

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
אם אתה לא לחוץ עדיף לך לחכות עד שחבר\מכר\קרוב וכדומה יסעו ויביאו לך את הJBL GTO זה המגבר שנותן תמורה הרבה יותר גדולה למחיר שלא ואין ויכוח על זה זה הרכישה הכי כדאית לך ב1000 שקל

אני בכלל לא בטוח שאתה צודק. אני לא חושב שה - MAC AUDIO Z4200 נחות מה - JBL GTO75.4, יתכן שהוא אפילו יותר טוב ממנו.

שלו.

פורסם

יש גם את המגבר JBL דגם 60.4 , הוא 75 ואט אר אמ אס כפול 4 יציאות, לעומת ה75.4 שהוא 104 ואט אר אמ אס כפול 4 יציאות.

בהחלט מספיק 60.4 למי שלא מחפש לפוצץ.

למגבר הזה ישאר לך עודף מ1000שח.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

Protools_Operato,

אם הכוונה שלך היא ל - JBL GTO75.4, אז הוא מוציא את ההספק המוצהר שלו 104Wrms לכל ערוץ. בצעתי למגבר הזה בדיקה בעבר והעלתי את התוצאות כאן בפורום.

שלו.

פורסם

הכוונה הייתה לא שההצהרה שלו לא נכונה אלא שהיא לא כלכך נורמלית.. רוב המגברים מודדים את ההספק RMS באחוז דיסטורשן הרבה יותר נמוך

אני ממש לא מרוצה מהמגבר הזה..

אתה מדבר על הוורסיה הרגילה או ה-MK2?

• תוכן חדש...