Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני קורא בפורום הנחמד הזה המון זמן, לוקח מפה המון עצות וסתם צובר ידע כללי מעניין למדיי.

הפעם החלטתי להירשם, כי אני עומד מול סוגייה לא קלה שלא אתבייש לבקש עזרה עבורה. אז ככה:

קיבלתי רכב חדש, Ford Focus 2007 1.6 באיבזור בסיסי - מליסינג!

הרכב מגיע עם מערכת CD-AUDIO מובנת בתוך הלוח מכוונים (מערכת פשוטה וזולה), ארבע רמקולים 5 וחצי אינץ בדלתות ושני טוויטרים בצידי הלוח מכוונים.

אני מעוניין להשקיע כ-3000 פלוס שקל במערכת חדשה. בבעלותי תיבת בזוקה איכותית 10 אינץ' (ללא האלמנט).

בשלב הראשוני אני רוצה לשלב קומפוננט מקדימה וסאב מאחורה מתוגברים במגבר כמובן. לא בטוח שיהיה שלב שני, במידה והכל ישמע לי סבבה.

קצת על הטעם שלי, שיתן לכם כיוון : אני אוהב מוזיקה שחורה ורוק, כאשר הבאס נורא חד ולא מרוח.. לי יותר חשוב שהסאונד יהיה איכותי מאשר בווליום גבוה. שיהיה דינאמיות ועומק בצליל.

אגב הנטייה שלי היא לכיוון הקומפוננט של Morel בשם Dotech (ששמעתי עליו המון בפורום).

זה סיפור הרקע, עכשיו במה בעצם אני צריך עזרה:

1. מישהו יודע עד כמה באמת אני יכול 'לגעת' ברכב כאשר הוא בליסינג?

2. האם אפשר להוציא את המערכת המובנת בלוח המכוונים ולהחליפה באחרת?

3. האם הסאונד לא נפגע כתוצאה מזה שהרמקולים ממוקמים בדלתות?

4. מה ההמלצות שלכם לגבי כל אחד מהחלקים הנדרשים למערכת (זאת השאלה העיקרית בעצם)?

5. על מי אתם ממליצים להתקנה?

הערה: אני מצטער אם אפגע בכמה אנשים, אבל, יש פה המון לא מבינים שמשחקים אותה מבינים, אנא... אנא.... אם אתם לא יודעים על מה אתם מדברים באמת, אל תמליצו לי סתם.

חוץ מזה תרגישו חופשי להגיד הכל, כולל הדברים הקטנים שיעזרו לי לסיים את המבצע הזה בהצלחה!

זה הפורום היחידי שבאמת אני סומך עליו מבין השאר שקיימים (תפוז, שארק וכו'....)

תודה תודה תודה תודה!!!

HU: Clarion DXZ676USB Comp: Morel Hybrid Ovation MT23

Sub: Kicker CompVR 12" Amp: Soundstream TRA 960.4

פורסם

מנסיון עם כמה רכבי ליסינג מותר לך להרכיב ברכב מערכת אבל בלי שינויים מרחיקי לכת, את הוופרים מהסט אתה יכול להרכיב במקום המקורי, לגבי הטוויטרים, אני לא יודע כמה מקום יש במקומות המקוריים שיש ברכב אבל אם הם יכנסו לשם אז זה מצויין, את המגבר את יכול להרכיב על המושבים עד עכשיו לא שמעתי על אף מקרה שאמרו בליסינג משהו רע למי שהרכיב מגבר על המושבים האחורים ונשארו חורים, לגבי החלקים המומלצים אז כנראה שכבר בחרת את הסט של מורל דוטק לגבי הסאב אתה צריך לשמוע אבל יש את הוימאקס או ה P2 של רוקפורד ומגבר של אוריון או ג'ייביאל תלוי ברצונות. לגבי המערכת המובנת אני לא בטוח אז אני ישאיר את זה פתוח, לגבי התקנה יש המון מתקינים מצויינים יותר ומצויינים פחות אבל אתה צריך לפחות להגיד באיזה אזור אתה מעדיף

פורסם

אפשר להתקין HU של 1DIN במקום המקורי, הדבר רק דורש מתאם במקום המקורי שהוא 2DIN, מתאם כזה ניתן להשיג ב"אפריל טק-ליין", מחירו 400 ש"ח.

או שאפשר להשתמש במנחתים על מנת להוציא יציאת RCA למגבר מהיחידת ראש המקורית, נכון זה לא הכי איכותי ועוצמת הפריאווט היא לא גבוהה, אבל זה פתרון זול וטוב למי שלא רוצה גם להשקיע במתאם וגם בHU.

מנחתים ניתן למצוא כמעט אצל כל מתקין, אבל תשתדל שזה יהיה מחברה מוכרת כי יש הבדלים בין המנחתים.

under construction..

פורסם

קודם כל תודה על התגובות :)

אני גר באזור המרכז, והדלק חינם (ליסינג :) אז אין לי בעיה להגיע טיפה רחוק אם אתם ממש ממליצים לי על מתקין טוב.

לגבי המערכת, כן היא בעייתית, אני יכול לצלם לכם אם אתם רוצים, היא תופסת הרבה מקום, כמו קוביה של 15 על 15 סנטימטר בתוך הלוח מכוונים. אני כמובן כמובן לא מתכוון להשאיר אותה, היא זבל, אני רוצה משהו איכותי ו-MP3..

מה זה DIN1 ו-DIN2?

פורסם

DIN1 זה מכשיר רדיו דיסק בגודל ה"רגיל " , כמו כל המכשירים הנפוצים.

DIN2 זה מכשיר בגודל 2 רדיו דיסקים, שתופס מקום כפול בדשבורד.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

מכיוון שהתקציב שלך לא גבוה לא הייתי ממליץ לך לגעת בהד יוניט

כי רק המתאם כמו שנאמר זה 400 שקל ועוד הד יוניט טוב זה כמעט 1400 והופ נשאר לך 1200 שקל לקנות רק קומפוננט .הד יוניט תוכל תמיד להוסיף לאחר מכן.

בשלב הזה הייתי ממליץ להשקיע על מגבר טוב כמו ה JBL GTO 75X4

שהוא בכייף יכול להחזיק לך קומפוננט חזק ואיכותי וסאב עוצמתי.

ואם תמצא מי שיביא לך מהדיוטי פריי בכלל תצא בזול(בהנחה שעוד יש אותו בדיוטי פריי)(1000)

קומפוננט אתה יכולח ללכת או עלח הדוטק של מורל או על האינפינטי קאפה\רפרנס .(900-1300)

המלצה קודם תשמע אחר כך תחליט.

ונשאר לך בין 700 ל900 שקל לסאב שזה מחיר יפה..

בהנחה ולא כוללים את ההתקנה .

אם אתה מאזור המרכז אני ממליץ לך על רדיו השרון בכפר סבא עשה לי כבר 2 מערכות לרכב מרוצה עד הגג

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אני ממליץ לך על רמי קראדי מהוד השרון, בן אדם ממש טוב והמחיר שלו הגיוני יחסית לטיב ההתקנה, קוראים לחנות שלו "תום קאר" ליד רחוב בני ברית בהוד השרון..

הוא עשה לי התקנה ואני מאד מרוצה וגם כשאמרתי לו שמשהו לא בסדר בהתקנה שלו אז ישר הוא תיקן בלי להגיד כלום.

אבל אני לא מפרסם שלו אני פשוט ממליץ :) חח כי אני יודע שהרבה אנשים פה אומרים על מישהו שממליץ יותר מדי שהוא מפרסם כביכול..

אז אני לא!

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

העניין הוא שאני מאוד מודאג מהמהערכת, היא AUDIO רגילה שמצריכה גם ממירי RCA. אני חושב שזה יפגע מאוד באיכות האות.

מעבר לזה אני רוצה לציין המחיר ההשקעה עלה ל-4000 פלוס.

מישהו מאוד המליץ לי על קומפוננט של LIGHTNING AUDIO במקום מורל דוטק (כנ"ל גם מגבר שלהם)... מה דעתכם?

אולי אצטרף למפגש שלכם ותתנו לי לשמוע קצת ואז החליט?

:)

פורסם
אולי אצטרף למפגש שלכם ותתנו לי לשמוע קצת ואז החליט?:)

אתה מוזמן להגיע למפגש, לשמוע מערכות, ואז לקבל החלטות.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

קומפוננטים של ליטינינג האודיו חביבים לא יותר מזה

הם ממש לא ברמה של אינפיניטי או של מורל דוטק

אני אישית חושב שהקומפוננט של אינפיניטי טובים יותר מהקומפוננטים של מורל

זאת דעתי האישית

(/__\)

( O.o)

( > <)

זהו ארנב.

אנא העתיקו את ארנב אל חתימותייכם על מנת לעזור לו לכבוש את העולם!!!

מחפש סאב קיקר C12 למעוניינים למכור לפנות אלי

פורסם

הטוויטרים של הלייטנינג - זוועת עולם

מציע לך לעשות את הדברים הבאים:

1. לרכוש דוטק של מוראל אבל לשדרג את הטוויטרים לMT22 - הרבה יותר מפורטים מהמקוריים וגם פחות עדינים.

2. אם אתה אכן הולך על המורל דוטק - אל תביא את המגברים מהדיוטי פרי - יש איתם אג'נדה רצינית של שריפת טוויטרים דווקא של הסט של הדוטק - אתה לוקח כאן סיכון שלא שווה את המגבר הזה.

3. סאב - 10 אינטש - או אינפיניטי קאפה פרפקט או P2 של רוקפורד - אם אתה יכול להביא מחו"ל תשאל את JMG לגבי הpeerles xxls 12 שלו - ה10 צריך להיות עוד יותר חד ממנו.

4. מגבר מק-אודיו z4200 ב1200 ש"ח כאן בארץ

אני מציע לך בחום - כן להשקיע עוד קצת כסף ולקנות את מתאם ה1DIN שניר המליץ עליו ולשים HU סביר.

הקטע של מתאמי הRCA מכניס הרבה רעש למערכת וממש קשה להשתלט על התקנה כזו - מנסיון רב!!!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אפשר להתקין HU של 1DIN במקום המקורי, הדבר רק דורש מתאם במקום המקורי שהוא 2DIN, מתאם כזה ניתן להשיג ב"אפריל טק-ליין", מחירו 400 ש"ח.

או שאפשר להשתמש במנחתים על מנת להוציא יציאת RCA למגבר מהיחידת ראש המקורית, נכון זה לא הכי איכותי ועוצמת הפריאווט היא לא גבוהה, אבל זה פתרון זול וטוב למי שלא רוצה גם להשקיע במתאם וגם בHU.

מנחתים ניתן למצוא כמעט אצל כל מתקין, אבל תשתדל שזה יהיה מחברה מוכרת כי יש הבדלים בין המנחתים.

שאלה:

לא מומלץ כבר לקנות מגבר עם כניסות רמקולים במקום להשקיע במנחתים?

פורסם
90 אחוז מהמגברים החדשים תומכים בכניסות רמקולים

זה טוב ונחמד

רק יש בעיה של שליטה בערוצים ודברים כאלו כי הרדיו המקורי לא עושה את הדברים האלה כמו שצריך

ההשוואה הייתה בין מנחתים או לא.

ברור שרדיו דיסק מקצועי עדיף ממקורי בנוי.

• תוכן חדש...