Jump to content

Ronnie58

  • הודעות

    60
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Ronnie58

  1. שלום אנשי פורום, החלטתי להשקיע בין 1000 ל-2000 שקל לשדרוג הסאונד בוולוסטר 2012. בעבר נחשפתי להמון אנשים פה שמבינים היטב בנושא ומכירים גם מתקינים שאפשר לסמוך עליהם שיעשו עבודה טובה. אשמח מאוד לעזרתכם. קצת פרטים: * מעוניין לשדרג רק את הרמקולים הקדמיים (במקום הרמקולים המקוריים) ולנתק את האחוריים. * אני מודע לכך שבוולוסטר יש עומק מוגבל ולא כל רמקוליים יתאים. * אם אפשר, יהיה נחמד להחליף את הטויטר בתוך הדלת ולא להוסיף אותו על הדשבורד. * כמובן שמגבר רלוונטי ידרש. * אני לא מעוניין בווליום גבוה - כן חשוב לי עומק ודינאמיות של הצליל (שומע בעיקר R&B, היפ-הופ ורוק). אם למישהו יש ניסיון עם וולוסטר אשמח אם יחלוק איתי (עשיתי קצת חיפוש אבל זה לא ממש ענה לי על הצורך). כמו כן, לא מעוניין לעשות שנים של מחקר - השדרוג יבוצע במהלך שבוע. המון תודה לכם!!!
  2. היי אנשי פורום נחמדים, אני מעוניין לבצע מספר התקנות חשמל ברכב הדורשות פירוק רכיבי פנים עבור החיווט. האם אתם מכירים מתקין שבקיא ברכב היונדאי וולוסטר? המלצות יתקבלו בברכה. המון תודה.
  3. תודה על התשובות. אני מאזור תל אביב. הצמיג הזמני איננו צמיג מלא. זאת אומרת כל עוד אני מעל לקוד העומס והמהירות שברישוי אני בסדר (מבחינת הרישוי)?
  4. היי לכולם ותודה על העצות והניסיון מראש בעקבות תאונת חניה הצמיג השמאלי הקדמי נוקב ויש להחליפו. הצמיגים הינם על רכב בן 2 ועברו 20 אלף קילומטר. מספר שאלות: 1. האם חובה\מומלץ להחליף את 2 הצמיגים הקידמיים יחדיו? 2. מה משמעות הסימון 87H (קוד עומס ומהירות)? והאם חייבים להיות זהים או אפשר פחות\יותר? 3. האם שווה להשקיע וכמה בצמיגים טובים יותר - מה זה ייתן וכמה יעלה (עלות תועלת)? 4. המלצה למקום מסויים או עדיף לקנות במוסך המורשה? המון תודה על העזרה.
  5. אהלן לחברי הפורום, רציתי מאוד לשמוע את דעתכם על רכישת שברולט מאליבו 2.4 חדשה. אני עובד הייטק ויש לי אופציה לקחת ליסינג קבוצה 2, אבל מזמן נפשי חשקה ברכב מנהלים גדול. בעבר נהגתי על שברולט קרוז החדשה בליסינג, ואומנם יידוע לי שלרכב המון חסרונות עדיין נהנתי ממנה (למרות שלא הייתי ממליץ לרכוש באופן פרטי). במחיר של פלוס מינוס 157000, המאליבו נראת דיי יוקרתית וגדולה, מעבר לזה לא קיבלתי רושם כלשהו מחיפוש בגוגל. מה דעתכם?
  6. אהלן, ברשותי הייתה פורד פוקוס עד לא מזמן.. מכיוון שגם בדגם שלי הורידו את החיבור ה-AUX, רכשתי מסגרת 2DIN, ומתאם כבלים מיוחד (500 ומשהו שקל סה"כ), פירקתי את המערכת הקיימת החוצה, התקנתי את המסגרת וחיברתי את המערכת שלי בעזרת המתאם כבלים. המתאם חוסך ממך את הצורך בלחתוך את הכבילה הקיימת. אינני יודע האם אפשר לחבר כניסת AUX דרך אותו מתאם, אבל אני מניח שתוכל לשאול אצל המתקין. חחח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים*** ואם כבר, החלפתי לרכב חדש אז המערכת שלי (קלריון USB 24bit עם 6 ייציאות מגבר ב-6 וולט) כולל המסגרת ומתאם הם למכירה, צור איתי קשר ב[email protected] אם אתה מעוניין או אם סתם יש לך שאלה.. ובהצלחה!
  7. תוכל לתת לי דוגמא למערכת אמיתית כזו (קפיץ) שקיימת במכונית כלשהי..?
  8. ממה שאת אומר אפשר להסיק שאם אני מחבר את מושבי הרכב על קפיצים אופקיים אני יכול להקטין עוד יותר את הכוח שמופעל על המושב ועל הנהג?
  9. אני אנסה לדייק בשאלתי.. ניקח שני רכבים, אחד ישן מאוד ואחד חדש לחלוטין, שניהם בעלי אותה יכולה האצה. האם ההרגשה שלי כבן אדם שיושב בכיסא תיהיה שונה בין שני הרכבים, כאשר שניהם יאיצו בדיוק באותה הצורה (נגיד מ-0 ל-100 ב7 שניות)? כאמור, האם כיום ברכבים החדשים והיוקרתיים מותקנות מערכות אשר "מפרידות" את הנהג מתחושת כוח האצה (כוח G) שמופעל עליו?
  10. אחלה תשובה.. מישהו רציני יותר?
  11. שלום לחברי הפורום היקרים, אשמח לעזרתכם ליישוב סוגייה ביני לבין חבר בנושא. האם ישנן מערכות ברכב אשר עוזרות במניעת התחושה של האצה בזמן שהרכב מאיץ (זריקת ראש אחורה, הגוף נדבק למושב, חפצים מנותקים (כמו פלאפון) עפים אחורה וכו')? אשמח אם תרחיבו האם קיימות מערכות כאלו, וכיצד הן פועלות ברכב? דוגמאות ולינקים יתקבלו בברכה. המון תודה!
  12. אהלן פורום, ברשותכם אני רוצה לרכז את כל המידע הנוגע למערכת האודיו של Chevrolet Cruz 1.6 LS, כולל כל ספציפיקציות המערכת, אופן שליפת המערכת הקיימת והחלפתה, חיבורי AUX למיניהם, ממשק החיבור לשליטה מההגה, גדלי הרמקולים ועוד.. המון תודה
  13. אהלן, ברוב גרסאות הפורד פוקוס הנמצאות בענף הליסיניג, רמת האבזור היא הנמוכה ביותר ולכן אין יציאת AUX בתא הכפפות. עם זאת, כן אפשר לרכוש מסגרת התאמה ל-1DIN, בארץ זה עולה בסביבות ה-400 שקל. כמו כן, תצטרך לקנות מתאם כבילה בכדי לא לחתוך את הכבילה הקיימת בחיבור המערכת. המתאם עולה בסביבות ה-100 שקלים. בהצלחה
  14. ואם כבר אז אולי להתארגן כמה חבר'ה ולקנות את כל החבילה (כולל ה-BB-ים)? גם אני רוצה שההיבריד שלי יקבל את הטוב ביותר! מה אני חסר לב?!
  15. אהלן, בבעלותי פוקוס מליסינג, ואכן אין יציאת AUX למרות הכפתור במערכת. העצה היחידה שלי היא תקנה מערכת MP3 ותעשה התקנה (קח בחשבון שעלות ההתקנה תיהיה בסביבות ה-450 שקל). יום נעים
  16. לבחור ששאל לגבי מגבר בתאילנד, עשיתי שם חתיכת סיבוב, רוב המכשירים שם הם מכשירים לא מוכרים בסגנון של האלו שנמכרים ב-Wallashops. המצב עם המגברים אפילו גרוע יותר כאשר ראיתי זיופים ברורים של Alpine ו-Pioneer. מישהו יודע אולי להגיד לי האם החברה (קלריון) מוציא עדכוני קושחה, דהיינו Firmware? רוני
  17. היי אנשי פורום נחמדים לרוב קורא אך הפעם גם כותב, אולי מישהו יזדקק לזה. פרטי רכישה: תאילנד, שוק מקומי בבנגקוק, מחיר - 1500 שקל, חדש, מקורי ובקופסה עם כל הציוד הנדרש. פרטי התקנה: הותקן בפורד פוקוס 2006, עלות ההתקנה - 420 שקל, כולל פירוק המערכת Build-In 2 Din, הכנסת מסגרת שחורה, כולל מתאם חיווט לרמקולים הקיימים (בכדי לאפשר החזרת מערכת המקור מבלי להתעסק בחיווט קרוע). כרגע המערכת חוברה לרמקולים של הרכב, בעתיד תחובר למגבר ורמקולים ברמה גבוהה יותר. פרטים יבשים: מערכת CD\MP3\WMA\AAC, בעלת מחבר USB, שלט, 24BIT, HPF, LPF, פאנל ממונע, 6 יציאות למגבר, כל יציאה 6Volt.. התרשמות אישית: כמובן שאני לא יכול להגיב הרבה על איכות הצליל מכיוון שמלבד המערכת עצמה לא השתנה ולו רכיב אחד בציוד האודיו של הרכב, ולמרות זאת אכן מרגישים הבדל באיכות הצליל (בעיקר הבאס) בין מערכת המקור לקלריון החדש. המערכת עצמה סולידית ולא מושכת עין במיוחד (לדעתי דבר טוב), תצוגה יחסית חלשה ולא הכי ויזואלית באור שמש ישיר. פאנל ממנוע נפתח אוטומטית ונסגר אוטומטית בהכנסה\הוצאה של דיסק - נחמד ותו לא. שליטה יחסית נוחה על לחצני הפאנל, אך קצת מסובך לשחק עם ההגדרות - למרות שיש הגיוני באופן השימוש. יתרונות (לפי דעתי וטעמי כמובן): איכותית ואת זה עוד נבדוק בעתיד, סולידית, בעלת יציאות ומאפיינים רציניים. חסרונות (כנ"ל): חסרון בולט אחד הוא מחבר ה-USB, אשר לאחר שהכנסתי 3 נגנים ועוד 2 Disk On Keys רגילים - לא זיהה אף אחד מהם למרות שהתבצעה גישה להתקן (נדלקה נורה במכשיר). - אשמח למידע ממישהו אחר בעל מערכת קלריון עם מחבר USB. כמו כן השלט לא טופס מכל מקום ברכב (בהשוואה לשלטים אחרים שראיתי). תוכניות לעתיד: מגבר Soundstream TRA, קומפוננט Morell Hybrid וסאב צנוע כלשהו (CVR, Pheonix Gold). אשמח לתגובות, שאלות ובקשות.. רוני
  18. סרטון מעניין. בהחלט השקעה. מוזר שההלחמה לא מבוצעת ע"י מכונה, לפי מיטב ידיעתי מכונה הרבה יותר מדוייקת בפעולה הזאת. אגב מישהו יודע מה זאת התמיסה שגוף הקירור הושקע בה בתחילת הסרטון? תודה.
  19. אכן, דגם האבזור הבסיסי (TREND) מגיע עם מערכת CD6000 לא קוראת MP3. בדגם המאובזר (TREND-X) וגם בדגם 2.0 יש מערכת SONY שקוראת MP3. ואם כבר, מישהו יודע את גדלי הרמקולים בדלתות?
  20. אוף הרגנו את השרשור.. חבל דווקא רציתי לשמוע הצעות מקוריות למיגון, אני מוכן להשקיע קצת כסף בעניין. מישהו?
  21. האמת שעדיין לא אבל בקרוב יהיה! ואתה צודק, אני מסכים, ובכלל עדיף לא לדבר על אודיו ורכיבים ושום דבר, כי מספיק לדפדף שני דפים אחורה בשביל להיווכח שלך יש סאב של פיניקס קסנון (ולא הייפוניקס)... [פנייה לפורצי רכב המשתתפים בפורום - נא להתעלם מידיעה זו]:-D בקיצור חברים אני לא מצליח להעביר את המסר של "בהלת החתימות" (שאגב עולה פה בפעם העשירית כבר, הבנו את הפואנטה, לא מקובלת, דיי), אז אני מוריד ראשי ויורד מהבמה..
  22. *זה מה שאמרתי בהודעה הראשונה, אל תגיעו למפגש! ועוד אמרתי, שאין צורך להסתכל בחתימה, הרי איזה אנשים מתכנסים במפגש - צנחנים? אוהבי סנובורד? נגרי עץ מהשורה הראשונה? - לא! אנשים שיש להם מערכות ברכב! לא אלו שמחזיקים פאנל של Elpine (חיקוי של Alpine מ-wallashops) ב-150 שקל, אלא האלו שמחזיקים טוויטרים של מורל מהשורה הראשונה (כמוך). ומכאן אני עוזב את הויכוח המשעשע הזה ומבטיח לנסות לאתר את האתר הזה שהזכרתי מקודם. זה באמת יכול להיות שימושי, במיוחד שעלות הרכיבים לא ממש גבוהה ואפשר למצוא איזה סטודנט שנה ג' להנדסת חשמל ואלקטרוניקה שיעשה את זה ב-250 שקל.
  23. בתור משתתף בפורום אודיו אני חושב שהחתימה שלי דיי במקום.. להגיד שהחתימה הזאת חושפת אותי לגנבי רכב היא אבסורדית (אלא אם אתה טוען שאתה יכול לאתר את הרכב שלי, ואותי כדרך החתימה הזאת)... לא לשכוח שגנבי הרכב (אנשי עליתה תרבותית) יודעים ההבדל הדק שבין הסאונד "הפאנצ'י" של פוקאל לבין "הרכות המלטפת" של מורל - ועל כן ימיינו את יעדי הפריצות שלהם בהתאם. (אני ציני)
  24. לא נשמע הגיוני כלל וכלל. במיוחד לא כתוצאה מ-MP3 לא איכותי.
  25. ואם כבר משהו רציני, ראיתי פעם פרויקט באינטרנט על בחור שבעזרת הבנה מסויימת באלקטרוניה בנה חיישן פתיחת דלתות + בגז' והתקין צופר רצחני שמתחבר למצבר. בפתיחת הדלת או הבגז' יש צפירה עצבנית שפשוט מחרישה אוזנייים. זה לדעתי דווקא כן יכול להבריח את הגנב אשר מפחד למשוך תשומת לב.
×
×
  • תוכן חדש...