Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבקשה מגיעה לפורום הזה ולא לקנייה מהסיבה הפשוטה; הסיכויים שיכנס לפורום קנייה מישהו שרוצה למכור רכב כזה הם בערך כמו הסיכויים שישראל יזכו במונדיאל. של 2002. בזכות הבלורית של אוחנה.

אני מחפש יגואר XK8. לא יכנס איתכם לשנים ודגמי משנה, זה לא עקרוני, את הסינונים (אם יהיו) אני אעשה.

כל פרט יתקבל בשמחה : מיקום, מגרש מכוניות, יש אחת שחונה ב..., אבא שלי מוכר את שלו וכו'.

המוצא יתוגמל בהתאם.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני שונא אותך. לא אוהב אנשים שרוצים לגעת בחלומות הרטובים שלי. תיכף גם תגיד שאתה רוצה ידנית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

דניאל, אני יודע בוודאות שיש אחת בנס-ציונה. לא זכור לי אם אוטומטית או לא, אבל אני מבטיח להסתובב קצת ולחפש לך אותה. צבע זהב משהו...

!AWDSOME

פורסם

גדעון צודק - ראיתי אותה בשישי!

היא קבריו והיא בצבע שמפניה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני שונא אותך. לא אוהב אנשים שרוצים לגעת בחלומות הרטובים שלי. תיכף גם תגיד שאתה רוצה ידנית.
לא רוצה לגעת לך בכלום.

שב רגוע.

ידנית.

פורסם
דניאל, אני יודע בוודאות שיש אחת בנס-ציונה. לא זכור לי אם אוטומטית או לא, אבל אני מבטיח להסתובב קצת ולחפש לך אותה. צבע זהב משהו...

תודה, אני אשמח.

פורסם

לא מבין בשביל מה לך?:shock:

הייתי בטוח שהולך לך עם בחורות גם ככה.:grin:

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

• תוכן חדש...