Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה בבקשה , הרכב שלי דיי נמוך מקדימה עקב שיפורים קוסמטיים שעשיתי.

עכשיו נגיד ונתקעתי עם הרכב והזמנתי גרר , האם זה על אחריותו לגרור לי את הרכב מבלי לדפוק אותו או שזה בעצם אשמתי שהנמכתי את האוטו.

חלק אומרים לי שהוא יהיה אשם וחלק אומרים לי שאני, מי צודק?

תודה לכולם.

פורסם

במידה והגרריסט מרים לך את הרכב האחריות היא עליו אבל אני לא מאמין שתימצא גרר שיסכים...

אופק.

פורסם

מהרגע שהוא החליט שהוא כן גורר את הרכב אז האחריות עוברת אליו ,ואתה אל תעזור (עזרת =אתה שותף ) .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

תזמין גרר הרמה מלאה - גם בריא יותר לרכב וגם סיכויי קלוש שמשהו ישבר.

אני פעם נתקעתי עם המגאן קופה שהייתה לי - הביאו לי גרר מאפן, טנדר עם מתקן

מאחורה, כמה צעקות ובאה משאית גרר שעולים עליה בנסיעה רגילה.

אהה (: - בקשר לשאלה, הוא הרים הוא אשם....

STI 2004

פורסם

אז חבר שלי יצא פראייר, כשהוא עשה תאונה עם הב.מ.וו שלו הגלגלים הקדמיים התעקמו שניהם ולא יכלו לנסוע אפילו מטר! בא הגרר וראה שהוא לא יכול להרים את הרכב כי הוא עומד בזווית שקשה להתקרב, אז הגרר אמר שהוא עצמו יזיז טיפה את הרכב שיוכל לעלות אותו בקלות על הגרר! הוא שם על D נותן גז והרכב מתחיל להגרר לאט קדימה בזמן שהגלגלים הקדמיים נעולים! ואז כשהוא היה בטורים גבוהים שומעים:

@#$%^ קחחח קךךך$%^$%לכעעע והרכב הפסיק לזוז, אחרי זה שהא ניסע להבין למה לא זז הרכב והביא עוד גז שמעו כבר את כל השיניים של הגלגלי שינים של הציריות האחוריות מתרסקות. בקיצר הוא שילם הכל לבד ולא הגרריסט שעשה את הנזק.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם היתה תאונה שכזאת אני מניח שהביטוח כבר שילם על הכל ...

אם איחן ביטוח אז חבר שלך היה אמור לתבוע את הגרריסט

פורסם
תזמין גרר הרמה מלאה - גם בריא יותר לרכב וגם סיכויי קלוש שמשהו ישבר

לא בדיוק.... הייתה לי אסקורט (למי שזוכר את שירשורי הבעיות) אריקה 98', וכידוע, היא נמווכה מקדימה, וגבוהה מאחורה.

באחת הפעמים שנתקעתי איתה (אל תדאגו, זה קרה הרבה בשלוש חודשים שהייתה אצלי) בא גרר בהרמה מלאה, התחיל להרים אותה, אזהרתי אותו שהאוטו נמוך מקדימה בפני 4 עדים (חברים שנסעו איתי באוטו), הוא אמר שהוא יודע מה הוא עושה וזה בסדר.

הוא התקין על הרמפה את המתקנים שאמורים לעצור את הגלגלים הקדמיים של הרכב, והעלה על הרמפה. כשראיתי שהרכב לא יעבור, הערתי לו, אבל הוא התעלם והמשיך להעלות אותה.

וכמובן שהיא נתקעה עם הפגוש במתקן, ועברה אותו. זה כמובן אחרי שהוא שרט לי לגמרי את הצבע בתחתית הפגוש.

טוב, נסענו, וכשהגענו הביתה והוא התחיל להוריד את האוטו, ופלא פלא, הפגוש לא עובר את המתקן. הוא העלה את זבית הרמפה, וגילגל אותה למטה- והופ, תלש לי חצי פגוש ואת מגן ההשפרצות שמעל הגלגל.

כמובן שהחברה שלו שלמה כל שקל אחרי כמה איומי תביעה...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

גרר בהרמה מלאה. הVTR לא היתה מונמכת או משהו... אבל קפיצה קטנה בכביש והחצאית נכנסה במעצורים שיש על הרצפה של הגרר לפני הגלגלים הקדמיים של האוטו.

החברה של הגרר שילמו לי פגוש חדש בלי שום ויכוחים.

אסף.

פורסם

גרריסט יחתים אותך על כתב התחייבות ודו"ח נזק במידה ותרצה שהוא ירים את הרכב.

במידה ואתה מציין בהזמנת הגרר ,גרר בהרמה מלאה לא תצטרך לחכות שיגיע שוב גרר מתאים ,כמו כן יתכן ותחוייב בקריאת סרק אם תתעקש על גרר אחר, דע לעמוד על שלך בנושא זה מול חברת הגרירה בה הינך מבוטח במסגרת הביטוח.

פורסם

מוזר שדווקא אתה אומר דבר כזה. הלקוח לא יכול לקבוע איזה גרר הוא יקבל, וגם אם יבקש הרמה מלאה, לא תמיד יכולים להתחשב בבקשתו (למעט כמובן, רכבים ותקלות שמחייבים הרמה מלאה).

בכל מקרה, מי שמתכונן להתעקש על הרמה מלאה, שיעשה את זה לפני שהוא פותח את הקריאה,

ולא אחריה (כמו ש-GOLF-GTI אמר- קריאת סרק וכו').

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
מוזר שדווקא אתה אומר דבר כזה. הלקוח לא יכול לקבוע איזה גרר הוא יקבל, וגם אם יבקש הרמה מלאה, לא תמיד יכולים להתחשב בבקשתו (למעט כמובן, רכבים ותקלות שמחייבים הרמה מלאה)

חברת הגרירה לעולם לא תסתכן בהרמת רכב עם גרר לא מתאים. רכב נמוך לא יגרר ע"י גרר משקפיים או סקטים מהסיבה הפשוטה שהוא יגרום נזק. חברת הגרירה תעדיף לשמוע בהמלצת הלקוח במידה והוא מבין בנושא ויודע איזה גרר מיועד לביצוע הגרירה(פלטה \הרמה מלאה), במקרה זה הלקוח יאלץ להמתין זמן המתנה לגרר ארוך יותר, מכוון שלחברות הגרירה יש רק מספר מועט של כלים להרמה מלאה מפאת מחירם.

פורסם

מסכים. הבעיה היא שקשה לאתר את מי שבאמת מבין וצריך גרר ספציפי, מבין כל אלפי ה"מבינים"

שבטוחים שמכונאי לא יצליח בחיים להניע אותם, או רוצים הרמה מלאה כי "למה שהרכב יגרר על הכביש".

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

דווקא אני מבקש הרמה על הכביש , בהרמה מלאה החצאיות נדפקות כולל הטמבון הקדמי.

ובהרמה על הכביש הסיכון היחידי שרק הטמבון הקדמי ייסדק קצת מלמטה, בכל אופן תודה לכולם.

• תוכן חדש...