Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להבנתי בנוסף לכך, הוא יקבל 4 נקודות וקנס של 250 ש"ח על חנייה בתוך הצומת תוך כדי סיכון התנועה...

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מתברר שהשופטים טוענים שזה היה מכוון .

שומאכר יזנק מהמקום האחרון במירוץ...

יש צדק בעולם.

גם פיסיקלה נענש על עיקוב של קולטהארד, יזנק ממקום 9.

ראייקונן הועלה למקום השלישי כמו שצריך, עם סיכוי לברוח מפיסיקלה באליפות הנהגים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אין צדק בעולם, פשוט אין!!!!!

דיברתי מוקדם מידי מקודם.. אוך!

איך לעזעזל זה קורה איך

דווקא כשלא לוחצים המכונית נשרפת?! פשוט לא יאומן..

פורסם

סחתיין על אלונזו. הבחור באמת יודע לנהוג.....

דווקא שומאכר מביא את הג'ננה... :x

נהג כל כך מוכשר ועושה כאלו שטויות. אם לא ההתחכמויות המיותרות שלו במקצה הדרוג הוא כנראה היה מנצח. הנהיגה שלו לקראת סיום המרוץ היתה מדהימה. הוא פשוט עף!

מצד שני, חייבים להעריך את התאווה שלו לנצחון. הוא פשוט לא רואה כלום חוץ מהפודיום... לא מעניין אותו מה יגידו עליו, אם אוהבים אותו או לא... רק לנצח ולנצח. כנראה שהוא לא היה מגיע לאן שהגיע בלי הרעב המטורף הזה.

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

מירוץ מדהים .

רייקונן יושב לאלונסו על התחת .

כולם יושבים לאלונסו על התחת .

כאשר בשלב מסויים זה נראה כמו ריקוד הרכבת בחתונות... :lol:

אותו רייקונן פורש עקב תקלה במנוע וגורם לכולנו להרגשה עצובה כי כולנו ידענו כמה מגיע לו להיות על הפודיום !

רייקונן עושה את צעדת ירושליים . רק שזו ירושליים עם אחלה מים .

ותגידו ת'אמת , אם כבר הייתם במקומו , במצב שאתם מטיילים על הטיילת שם , לא הייתם מורידים חולצה וקופצים למים להתרענן ?

ואיך אפשר בלי פיסיקלה ?

הבן אדם נוהג פשוט יפה . ואיזה עקיפות... הוא הוריד לי ת'לב לביצים . איזו צלילה מדהימה !!!

2 שניות אח"כ הוא מבצע עוד עקיפה .

הבן אדם תענוג לעיניים .

ואיך אפשר בלי הסיפור הגדול מכל...

באמת האמנתי באמת ובתמים ששומאכר לא עשה את זה בכוונה וחיכיתי עד היום לראות שוב את השידור החוזר של אותה "תקלה" שקרתה לו .

אני לא יודע מה להגיד , לאחר שהעשתתי והסתכלתי כביכול כצופה מהצד ולא כאחד שרוצה שהוא ייקח את המקום הראשון על גריד...

אני מאוכזב , זה נגד כל מה שאני מאמין בו .

אבל למרות זה אי אפשר לומר על הכישרון שלו כלום , הבן אדם יודע לנהוג ולא , אני יודע שלא חידשתי לכם כלום אבל להגיע ממקום 22 למקום 5 זה משהו שקשה לקבל .

אני מצטער רק על דבר אחד . שאלונסו ניצח .

לא אוהב אותו . אין לי בעיה עם רנו . יש לי בעיה איתו . יש לי למען האמת בעיה עם כל אחד שהוא יותר שחצן ממני ואני חתיכת שמוק שחצן...

אם נהנתי היום ?

וואלה לא יודע .

מצד אחד היה מירוץ טוב ומהנה ומצד שני אני קינאתי בכל אלה שגרים במקום המדהים הזה...

ותרימו גבה ומבחינתי שתיים .

לא מתבייש להגיד . אני אומר מה שכולם מתביישים להגיד , אני מקנא בהם .

הייתי מוכר את כולכם לישמעלים כדי לגור שם... :wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אגב, עוד מישהו התעצבן מאוד מאוד מאוד על הבועז הזה היום?

הוא הביא לי כל כך את העצבים, רציתי ליירות בו דרך הטלוויזיה.

מדבר כל כך הרבה שטויות, מדבר על זמן שמעבירים תשדורי רדיו בין נהגים לחבר'ה בפיט, מבלבל את השכל בשטויות רבות (ממתי בברזיל מדברים ספרדית?! זה פורטוגזית יא חסר השכלה, קרוב, אבל עדיין שונה!)... הכי עיצבן אותי השטויות שהוא דיבר וניסה להצחיק בזמן שהראו את רייקונן צועד חזרה לפיט.. ארר

פורסם

חאלס מספיק לרדוף את הבנאדם. זה מה שיש כרגע, ומבחינתי כשמשהו שנאמר על ידי השדרנים והוא נשמע ממש לא קשור, אני פשוט מתעלם, ולא נתפס בקטנוניות על כל דבר שלא נראה לי. (במצב כזה אי אפשר היה להנות מהמירוץ...)

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אני צפיתי במרוץ בערוץ SPEED שמשודר ברשת הכבלים COMCAST בארה"ב. תענוג של סיקור ותענוג של ערוץ באופן כללי (אחרי המרוץ הראו איך לבנות טורבו על קורבט, בטמבון האחורי :shock:)

אני לא צוחק - הנה האתר של התוכנית:

www.twoguysgarage.com

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אני צפיתי במרוץ בערוץ SPEED שמשודר ברשת הכבלים COMCAST בארה"ב. תענוג של סיקור ותענוג של ערוץ באופן כללי (אחרי המרוץ הראו איך לבנות טורבו על קורבט, בטמבון האחורי :shock:)

אני לא צוחק - הנה האתר של התוכנית:

www.twoguysgarage.com

גרשון, למה להתגרות בנו? :cry:

פורסם

תמיד אמרו לנו שבמונקו אין עקיפות .

סיפרו את זה לרייקונן ? יופי של עקיפה על וובר , היה נראה כאילו וובר מחמיץ הילוך או משהו כזה , או פשוט נוסע במקום וקימי , מבחוץ כמו גדול . יופי .

סיפרו את זה לפיסיקלה , שפעמיים עשה לנו את היום עם עקיפה נהדרת ללא הרבה שכל ועם ביצים גדולות .

סיפרו את זה למיכאל שומאכר כאשר עקף את באטון בכניסה לשיקאן בסוף המנהרה .

אני חושב שסיפרו להם , רק שהם עוד היו עסוקים עם השטויות של הגרמני מיום שבת .

וובר , וובר , וובר - ליבי עליו , על חוסר המזל שלו וחוסר המשמעת של הקוזוורט שלו , שמצא מתי להיגמר...דווקא במונקו , דווקא כאשר וובר במקום השלישי .

אני לא חושב שהנצחון של אלונסו היה לרגע מוטל בספק . אז נכון שרייקונן התקרב אליו , עשה סימני קרב , אבל ראבאק , הוא לא ניסה אפילו פעם אחת לתקוף ברצינות , או שפשוט לא יכול היה , כי המרצדס שלו חלש יותר מהרנו...

אתם יכולים להתלהב עד מחר (וגם עד מחרתיים...) מרייקונן , אלונסו פשוט יותר טוב ממנו .

ואם מישהו יודע איפה באטון , נא לדווח למחלקה לחיפוש נהגים אנגלים אבודים...

ותגידו בבקשה לקולטארד שהוא היה נראה ממש מגוחך עם הגלימה ....

אגב בתמונה הראשונה מימין , משפחת פלינסטון בהרכב מלא ...

בתמונה השנייה , מה חיכה לרייקונן אחרי הצעידה הארוכה...

והתמונה השלישית - ככה רואים פורמולה-1 במונקו ....

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ותגידו בבקשה לקולטארד שהוא היה נראה ממש מגוחך עם הגלימה ....

לא מגוחך . מצחיק . ( לדעתי לפחות )

דווקא אהבתי את הגלימה ובגדי "סופרמן" , קצת הומור . הובטח למפיקי הסרט ורק בול קיבלו כסף , אז למה לא ?

אני אפילו הייתי עולה בריצה עם הידיים לפנים ונותן קפיצה לפודיום כאילו אני מרחף לשם...

:lol:

דובי , קצת הומור זה רק טוב .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...