Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדל בין מה ששומאכר עשה בדירוג לתכמון שפיסיקלה עשה במירוץ למשל (בשביל לתת לאלונסו מרווח קטן מריקונן) הוא בדיוק כמו ההבדל בין להשתין בתוך הבריכה ולהשתין מהמקפצה...

אז נקווה ששומאכר למד את הלקח ולהבא כשהוא ישתין (והוא ישתין), לפחות לא יעשה זאת מהמקפצה ולעיני כל העולם.

דני G.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ההבדל בין מה ששומאכר עשה בדירוג לתכמון שפיסיקלה עשה במירוץ למשל (בשביל לתת לאלונסו מרווח קטן מריקונן) הוא בדיוק כמו ההבדל בין להשתין בתוך הבריכה ולהשתין מהמקפצה...

וחשבתי שרק אני ראיתי את זה...

אחת הפעמים היחידות שהתעצבנתי על פיסיקלה . זה לא היה במקום בכלל .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
וחשבתי שרק אני ראיתי את זה...

אחת הפעמים היחידות שהתעצבנתי על פיסיקלה . זה לא היה במקום בכלל .

עד עכשיו כואב לי הגרון מהצעקות שהיו פה כשהוא עשה את הדבר המסריח הזה... כל כך עיצבן אותי :sad:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מרוב התלהבות או התנגדות לתרגיל של שומכר, שוכחים שה F1 כבר הרבה זמן משעמם להחריד. אין טיפת עניין אמיתי והכל מתחיל ונגמר במכוניות ומספר העצירות. גם רוב עליות המיקום נובעות מפרישה או זמני החלפת צמיגים. היתה לי ההזדמנות לראות את המרוץ במונקו בתחילת שנות ה 90 (סנה, מנסל, פרוסט ועוד) אומנם לא ישבתי במקומות הטובים (כי זה עולה הון) אך עדיין היתה חוויה מדהימה.

הלוואי ויחזרו המרוצים עם הדברים המענינים כמו עקיפות, תאונות דחיפות ועוד

פורסם
מיכאל שומאכר קבע פול-פוזישן נוסף - זאת עובדה , אפשר להתווכח על הדרך שהשיג אותה , חוקית או לא , אבל זו עדיין עובדה .

מה שאי אפשר להתווכח עליו (בעצם אפשר אבל לא רצוי ) זה שמיכאל שומאכר אף פעם לא היה ספורטיבי , אז בעצם מה אתם וכולם באים בטענות...

הוא עושה תמיד את מה שהכי נכון מבחינתו בכדי להשיג את המטרה שלו .

והמטרה שלו בסוף שבוע זה היא ברורה ביותר - ניצחון שישי במונקו , להשתוות לאיירטון סנה , וכל הדרכים כשרות לכך ...

דובי

פשוט למען הבהרה ...

למישהו היה ספק לגבי ההתייחסות שלי לפרשת שומאכר במונקו ...

יום טוב

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...