Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת.

הוריי וזוג חבריהם טסים בקרוב לטיול ארוך בדרכים בארה"ב (סה"כ כחודש ימים)

הטיול יעשה ברובו ברכב מושכר.

דרישות:

-מרווח (נוסע+נהג +2 מבוגרים מאחור במושב)

-תא מטען ענק (הרבה מזוודות)

-נוחות (כמה שיותר, הם יבלו ברכב המון שעות בנסיעה)

הוצע לאבא שלי (מה שכרגע מסתמן) השברולט אימפלה.

היא נהדרת ועונה על הדרישות לדעתי, אך אני מעוניין להתייעץ איתכם אם יש אופציות טובות יותר בסגמנט הנ"ל?

תודה,

אמיר.

פורסם

אתה מוזמן לראות במבחן הזה שהאימפאלה מכונית מסוכנת לנהיגה.

כדאי להכנס לאתרים של חברות השכרה גדולות בארה"ב כמו ALAMO DOLLAR HERTZ AVIS ולראות מה מציעים שם. יש סיכוי טוב לקבל הצעה טובה יותר דרך סוכנות בארץ.

פורסם

למה לא ללכת על מיניוואן?

משהו בסגנון Ford Windstar או Chrysler Town&Country (אפשר גם דודג' קרוואן - הגרסה המקוצרת לטאון אמד קאנטרי)?

נוחות הנסיעה בהם גבוהה ומרווח המחיה טוב מאד.

כך גם המקום למטען.

מנסיון של חודשים לא מעטים על כבישי ארה"ב - מיניוואן היא הבחירה הטובה ביותר לנסיעות ארוכות טווח.

הקרייזלר / דודג' הנ"ל מומלץ בחום.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
אפשר גם דודג' קרוואן - הגרסה המקוצרת לטאון אנד קאנטרי?
הדודג' הוא הגירסה ה"עממית".

יש את הCaravan הקטן יותר ויש Grand Caravan שהוא בגודל זהה ל T&C.

למעשה הגראנד וויאג'ר שיש אצלנו הוא עם אותו מפרט כמו של הדודג'.

פורסם

לא בא בחשבון מיניוואן... אבא שלי רוצה פרייבט סדאן בלבד.

מבלי לבחבש יותר מדי, מה לא בסדר באימפלה?

פורסם

האימפלה מצויינת, מרווחת, נוחה ונעימה לנהיגה, אך יש לה מחליפה- ביואיק לה קרוס...

ואם היא לא מספיקה [ספק רב], יש את הלוצרן.

dirty old man

need love too

פורסם

יש מרקיורי (חברת בת של פורד) בשם מרקויז (או משהו דומה..)

היה לנו את הרכב הזה כשאנחנו היינו בארה"ב..

תא המטען ע-נ-ק !! הרכב מאוד נוח ומאוד מרווח בפנים - כיאה לרכב אמריקאי..

אנחנו הסתובבנו כמעט חודש עם הרכב הזה בין LA, SF ו VEGAS עם מזוודות ל4 אנשים..

לגבי חדוות נסיעה אין מה לצפות.. הרכב הוא כמו אוניה על הכביש ואין לו שום יומרות ספורטיביות - אבל אני מניח שזה לא מה שמעניין את אבא שלך :)

בכל מקרה, ממה שאני זוכר, זה עלה לנו באיזור ה1000 דולר לשלושה שבועות ללא הגבלת קילומטראז', כולל לקיחת האוטו מLA והחזרה בVEGAS - דרך חברת HERTZ..

בהצלחה!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

למה לעזאזל אמריקאית ? אתה חושב שאין גרמניות להשכרה בארצות הברית? מרצדס Cקלאס או במוו סדרה 3 יכניסו כל אמריקאית אונייה שקיימת בכיס הקטן וההפרש במחיר די קטן מניסיון אני מדבר והמזוודות יכנסו שם מצויין

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
למה לעזאזל אמריקאית ? אתה חושב שאין גרמניות להשכרה בארצות הברית? מרצדס Cקלאס או במוו סדרה 3 יכניסו כל אמריקאית אונייה שקיימת בכיס הקטן וההפרש במחיר די קטן מניסיון אני מדבר והמזוודות יכנסו שם מצויין
עם כל הכבוד ל-BMW ומרצדס, סדרה 3 וה-C לא ממש מרווחות ותאי המטען שלהן לא כאלו גדולים!
פורסם
אתה מוזמן לראות במבחן הזה שהאימפאלה מכונית מסוכנת לנהיגה.

מסוכנת לנהיגה?

נו באמת...בגלל שהבוחן לא לקח נכון את הפניה בשנקין? אם הירכתיים נזרקו בפראות אז אני משער שהבוחן חשב שהוא בראלי מונטה קרלו...

קרא אתה את המבחן ותראה שבאופן כולל הרכב בסדר.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

חבל שאתם מתמקדים על סדאן, ההורים שלי שכרו בזמנו פורד ווינדסטאר והיה מרווח ומעולה.

היום כמו שאמרו : מיניוואן גדול כמו קרייזלר/דודג' טאון אנד קאנטרי/קרוואן או שברולט אפלנדר.

אם בכל זאת מתעקשים על סדאן, לכו על מה שמכונה Fullsize : שברולט מונטה קרלו (=פונטיאק גרנד פרי) , מרקורי גרנד מרקיז, פורד טאורוס , קדילאק סדאן דה-וויל

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מסוכנת לנהיגה?

נו באמת...בגלל שהבוחן לא לקח נכון את הפניה בשנקין? אם הירכתיים נזרקו בפראות אז אני משער שהבוחן חשב שהוא בראלי מונטה קרלו...

קרא אתה את המבחן ותראה שבאופן כולל הרכב בסדר.

אם זה היה קורה לי, לא הייתי אומר כלום. אני מניח שלמי שעיסוקו בדיקת מכוניות ונהג על עשרות מכוניות מסוגים שונים זה לא אמור לקרות.

ההערה שלו שאפילו לטנדר שלהם זה לא אמור לקרות במהירות הזו מעידה לדעתי על כך.

פורסם

לדעתי מרקורי מראודר הוא המועמד המושלם.. , רכב גדול עם נוכחות מרשימה , והכי חשוב , 300 סוסים בגלגלים האחוריים!!

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

בזמנו הייתי בארה"ב והורי לקחו את האימפלה..

רכב נהדר!

נוח מאוד, ובעל תא מטען ממש גדול!

או במילים אחרות בדיוק מה שאתה צריך.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...