Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות בקניית BMW 330

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוקל לקנות BMW 330 שנת 2001, 4 דל'. לרכב המדובר 95,000 ק"מ, ומצבו מבדיקה ראשונית טוב, למעט בעיה מינורית ומוזרה - 3 חלונות חשמל כנראה ירדו מהמסילה (או בעיה מכנית דומה, לא בעיה חשמלית).

אני יודע ש-BMW הן מכוניות בעייתיות ויקרות לאחזקה וביטוח, מה שאני מנסה לברר זה עד כמה...

1. מה הסכום השנתי שאני צפוי להוציא על תיקונים? טיפולים?

2. איזה הצעת ביטוח נחשבת לטובה?

3. האם הבעיה בחלונות היא סדרתית?

4. האם לחשוש מכך שהרכב יד 4, או שזה נורמלי ל-BMW? כמה ניתן להוריד במחיר בגלל זה?

5. איזה מחלות נוספות יש לרכב, שניתן לבדוק לפני הקנייה?

אני אשמח לכל מידע (גם חלקי) שתוכלו לתת, במיוחד מאנשים שברשותם רכב דומה.

תודה!

אורי

פורסם

1- טיפולים זה החלק היותר זול ברכבים האלה... טיפול עולה 1200-2000 ש"ח, תלוי בברקסים

ואם זה טיפול קטן/גדול.

תיקונים זה כבר סיפור אחר ותלוי מה קרה. בוא נאמר שעלות מינימלית של תיקון היא 1000 ש"ח,

ומקס' היא של עשרות אלפים(גיר/מנוע וכד')

2- אם אתה לא נהג חדש/צעיר וללא תביעות עבר, להערכתי תשלם סביב 8000 ש"ח ביטוח,

אבל זה משתנה מנהג לנהג, ואפילו מנסיוני מחודש לחודש(לך תבין חברות ביטוח...)

3- לא נתקלתי בבעיה כזו ברוב הבימרים שאני מכיר.

4- יד 4 זה לא נורמלי לרכבים כאלה. הם רובם יד 1-2 ולפעמים 3. תחשוב שאתה תהיה

יד חמישית, שזה לא מועיל בשעת מכירה. הורדה במחיר זה תלוי בכמה אתה מוכן לשלם וכמה

רוצה המוכר, אין כללים בעניין הזה...

5- לבדוק טוב טוב מע' קירור, ואת כל הפלסטיקה בפנים. קשה להשיג חליפי/משומש, ובקמור

לא ירחמו עליך... כמו כן חיישני כריות אוויר נוטים "ללכת", ולבדוק את כל שאר החיישנים

שעלות כל אחד מהם גבוהה מאוד.

חוץ מזה, כל הבדיקות הרגילות. תאונות/מנוע/גיר/בולמים/צמיגים וכד'.

בהצלחה

אושרי

פורסם

תודה אושרי,

עשיתי קצת חשבון, ועלויות האחזקה של ה-BMW (ירידת ערך, מוסך, ביטוח, רישוי) יגיעו קרוב ל-50,000 ש"ח לשנה, יותר ממה שאני מוכן להשקיע עבור "פאר תוצרת גרמניה".

מה גם שה-BMW הספציפית הזו היא יד 4 ומסתבר שגם מעוקלת. קשה למצוא אחת נורמלית...

אורי

פורסם

אתה נעול על ה330?

אם 328קופה צורה ישנה ידנית שנת 99 יד שניה שמורה בכספת מתאימה לך אני אולי יוכל להפנות אותך למישהו

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

3. האם הבעיה בחלונות היא סדרתית?

כן, היא אופיינית לסדרה 3 מהשנים הנ"ל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אתה נעול על ה330?

אם 328קופה צורה ישנה ידנית שנת 99 יד שניה שמורה בכספת מתאימה לך אני אולי יוכל להפנות אותך למישהו

במידה והמוכר רציני לגבי המכירה, לא מעט מישתמשים מהפורום ישמחו אם תפרסם את הפלאפון שלו בפורום למכירה.

יהיו הרבה קונים פוטנציילים ורציניים מאוד, מנסיון.

אופק.

פורסם

מדובר באוטו מושקע בצורה שנדיר למצוא בארץ כמו שכתבתי יד שניה .היד הראשונה של פנסיונר פדנט ששמר עליה כמו על הנכדים שלו. לבנה ידנית בסביבות ה90000K -100000K לא זוכר על המטר.

יש עליה גלגלים של סדנת איסי שנייצר גרמניה 18" ,פנסי קסנון מקוריים מסדרה 5חדשה , בלמים של ברמבו 6 בוכנות , מערכת אודיו סט שלם אלפין F1 ,חצאית פרונט M3 מקורית, הרבה חלקים בסלון הרכב של סדנת אלפינה .המנוע סטנדרטי לגמרי .

עכשיו אתה שואל למה אני לא מפרסם בלוחות התשובה פשוטה - זה אוטו שימכר(הבנאדם לא לחוץ בכלל למכור) בסביבות ה30-40K מעל המחירון שזה אולי חצי ממה שהושקע עלייה בפועל .זה לא אוטו שמפרסמים בלוחות זה מפה לאוזן עובר רק בנאדם רציני שמבין יודע להעריך כזה אוטו הרי לך תפתח לוח תחפש במוו328 כמעט כולם מינימום 3-5 ידיים במצב על הפנים

פורסם

מה הקשר לזה שהרכב ימכר?

תאמין לי אני יודע מה הרכב שווה ויודע טוב מאוד מה השוק שלו, מכרתי אחת במצב דומה לא מיזמן...

עדיין לא הבנתי למה אתה לא רוצה לפרסם את המיספר שלו בפורום, יש פה הרבה רציניים ואתה יכול קודם לסנן אותם דרך ה"פ...

אופק.

פורסם

תגיד לי משעמם לך מה אתה מתפלסף מי שמעוניין ורציני שישלח מסר ואני יקשר בינו לבין המוכר

בתור אחד שמכר רכב דומה לא מזמן אתה אמור לדעת כמה מפגרים מצלצלים לבלבל לך במוח

פורסם

1. מאוד משעמם לי, אני עדיין חייל :roll:

2. אני ממש לא מתפלסף, אני רציני ועומד מאחוריי כל מה שרשמתי בהודעות הקודמות.

3. בתור אחד שמכר רכב דומה ופירסם אך ורק בפורום זה היו הרבה קרציות אבל היו הרבה מאוד אנשים רציניים בוודאות שידעו להעריך ולשלם על רכב כזה את מה שמגיע לו והכל היתנהל דרך הודעות פרטיות לצורך סינון, אפילו לא היה מספר טלפון להיתקשרות לקבלת פרטים.

4. עקב ההיתעניינות של אנשים מאוד רצינים פה והמצב הלא נעים שהיה כי הם לא הספיקו בסופו של דבר לקנות את הרכב ביקשתי ממך לפרסם.

אופק. (שחושב שהמתפלסף היחיד פה זה אתה...)

פורסם

חבל על הזמן של שנינו אם אתה חושב שאני מתפלסף ואתה רציני אני יעשה לך היכרות עם בעל הרכב ועם הרכב עצמו ואז תחזור בך

זה לא אוטו שמסתובבים איתו במפגשים ומוכרים אותו בלוחות

פורסם

אף אחד לא אמר שאתה שקרן. את האמת לא כל כך מעניין אותי להכיר את בעל הרכב כי לפחות כרגע לא כל כך חסרים לי חברים חדשים, אולי עוד שבוע שבועיים...:-D

עם כל הכבוד לרכב הנ"ל, ויש הרבה כבוד לרכב, הוא עדיין לא אלוהים.

אני ניהלתי מכירה של 328 עם נתונים קצת יותר טובים מהרכב המדובר ומחיר קצת יותר הגיוני ועדיין לא הרגשתי שלא "בכבוד שלי" לפרסם את הרכב בפורום, ההיפך הוא הנכון- דווקא אני מתיימר לחשוב שבפורום הנ"ל רוב האנשים יותר איכותיים ופחות "וואלה אח שלי גיבור יש מצב ללחיצה? בוא ניתערב על עכבר נגוס שהאיביזה 1400 3 דלתות עם אגזוז לחץ שנת 95 שלי משאירה להונדה העגלה שלך רכבת אחו שרמוטה, וואלה דוד עזרא גיבור שלי היא ידנית, אז בעצם בוא לא ניתערב! רוצה למכור?" שיזיינו את השכל.

ובאמת כך היה, על כל חרטטן היו בערך 3 רציניים כולל כמה מישתמשים מאוד מוכרים בפורום.

אבל אם לא הבנת את הכוונה שלי מההודעות הקודמות שרשמתי פה, אז למה שתבין עכשיו?

שיהיה לך לילה טוב מישתמש ריגשי ("אם אתה לא מאמין לי אני יכיר לך אותו" :wink: )

:-P

אופק.

פורסם

erwrxstier - הוזהרת כבר בה"פ, וכעת אתה מוזהר גם בפומבי. נא להפסיק עם השפה הזאת ועם הזלזול הבוטה הזה באנשים. אם היית קורא את מה ש-fish כתב לך עם קצת פחות אגו והתלהבות עצמית, היית מבין שממש אין טעם להגיע לפסים האלו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...