Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב כבר כחודש (ב35 K לערך)

בדרכי לאוניברסיטה ראיתי פונטו ספייס למכירה שנת 2001, מיד התקשרתי למספר, בעלת הרכב יצאה ולקחתי את הרכב לסיבוב נסיון, הרכב נסע חלק ללא שום בעיות, אבל ברגע שהתקרבתי לרמזור ולחצתי עם הבלם הרגשתי את כל הרכב רועד מתחת לדוושת הבלם, כמו דפיקות מוזרות כאלו. מיד שאלתי את בעלת הרכב והיא אמרה לי שהיא הייתה במוסך ואמרו לה שזה הרפידות עניין של 120 ש"ח לערך. חזרנו לחניה התחלתי לבדוק את הרכב לשרידי תאונה והיא אמרה לי שהרכב אצלה כשנתיים ולפני זה הוא היה אצל אישתו של בעל חברת השכרה, ולא עבר שום תאונה!!!.

התקופפתי בחזית הרכב וראיתי כי צבע הטמבון הקדמי וצבע הרכב 90% זהים אבל הטמבון צבוע לא בצבע מטאלי (לא מחזיר אור כמו הרכב) מה שאומר שהחליפו את הטמבון לאחר מכן ראיתי כי פנס שמאלי חדש לחלוטין והימני דהוי במקצת (החליפו אותו) הסתכלתי על הכנף השמאלי ויש מעט מרווח בינו לבין הגוף, לא כמו בצד השני (החליפו כנף).

היה לי ברור כי הרכב היה מעורב בתאונה חזיתית, השאלה שלי היא כזאת הדפיקות מתחת לרכב מה יכול להיות מקורן? וכמו כן האם יש מוסף\מכון אשר יכול לבדוק אם יש פגיעה בשילדת הרכב?

פורסם

אהלן,

תראה כיום לפונטו ספייס יש שוק רחב, לפי דעתי ותר על האופציה ובדוק אחרות,

עם קצת סבלנות אני בטוח שתמצא רכב במצב הרבה יותר טוב בתקציב שלך .

אבל אם אתה נעול על הרכב תחתים את בעלת הרכב על טופס שאומר שאם תתגלה בבדיקה פגיעה בשילדה , תשלום הבדיקה עליה , קח את האוטו לבדיקה- זו הדרך הטובה ביותר למציאת נזקים רציניים ,העין הבלתי מזויינת לפעמים משקרת .

מקווה שעזרתי ,

אם אתה רוצה המלצה על מכונים ממוחשבים לבדיקות ורישוי רכב שיבדקו את הרכב פנה אליי בה"פ.

עידן

Fiat Punto 02' Spice 60 BHP

פורסם

לי בבראבה היתה אותה תופעה במהירות 80 לחיצה חזקה על הבלם האוטו רועד ובועט

חריטה של הצלחות האחוריות ורפידות פתרו את הבעיה עסק של 150-300 ש"ח

פורסם

בדוק את הברגים שמחזיקים את הפנס ואת הכנף, תנסה לראות אם פתחו אותם מתישהו..תראה רווחים בין כל אחד מהפנסים לפגוש/מכסה מנוע/כנף, תראה אם הם אחידים (למרות שבפיאט זה יכול להיות לא אחיד בכל מקרה..

פורסם

תודה על העצות...

ויתרתי על הרכב, יש המון פונטו ספייס בשוק, אין טעם להינעל על אחת שיש לי חשדות לגביה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...