Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קומפוננט בדלתות מאחורה

רציתי לדעת באיזה מידה משפיעה על השמיעה במערכת..?

הייתי רוצה כוכב ברקע שיזכיר לי להיות זהיר שיהיה שם כדי לומר לי : " עדיף להפסיד רגע בחיים ולא את החיים ברגע",

כדי שאגיע בשלום לכל מקום.

פורסם

יש עוד מישהו אם ניסיון בזה?

הייתי רוצה כוכב ברקע שיזכיר לי להיות זהיר שיהיה שם כדי לומר לי : " עדיף להפסיד רגע בחיים ולא את החיים ברגע",

פורסם

אם אין רמקולים מאחורה ואתה מחליט לשים קומפוננט אז ברור שתהייה השפעה.

אבל בין רמקול לקומפוננט אני לא חושב שתהייה השפעה.

opel astra GSI

עד מתי?? שלילת רשיון מ 2004

פורסם

ההשפעה לגבי הסאונד בבמה הקידמית - ממש לא מורגש , כמובן שמאוד מואגש לגבי מי שיושב מאחור.

לדעתי אין צורך בסט קומפוונט מאחור , רמקולים פשוטים יספיקו (יש שיגידו שגם הם מיותרים ...)

פורסם

לגבי הגודל: אם מדובר על דגם מסויים אז ככל שהרמקול גדול יותר יהיה יותר באס.

אתה צריך להתאים את הרמקול לפי הגודל שנכנס לך לדלת.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

קודם כל - למפרסם ההודעה הקודמת - אני רואה ששנינו חולקים את אותה החיבה לדייהו...

(יש לי טויוטה - אחרי שהיה לי דייהו...אמנם לאנוס ולא רייסר - אבל גם את הרייסר אני מכיר היטב)

לדעתי ישפיע במידה רבה - תלוי עד כמה תגביר אותם כמובן...

לאחורה - תיקח קומפוננט או רמקול פשוט בקוטר 4 אינטש - אתה לא מעוניין לגנוב באס אחורה בכל מקרה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים !!!..

ואיזה מגבר אתם ממליצים להביא 2 ערוצים..להגברת "סאב"..

עד 500 שקל..

פורסם

תוסיף עוד 100 שקל ותקנה את הB52 ZL8020 שהוא חזק מאוד 125 וואט RMS כפול שניים... יציב ב2 אוהם ויפה לעין. זה המגבר שנמצא אצלי ברכב - תמורה הכי טובה למחיר - כי הקרוס שלו פשוט מצויין - יש לו פיצ'ר אחד שאין בהרבה מגברים - יכולת שליטה ברמת הבאס-בוסט. בד"כ יש לך מפסק או שאין באס בוסט או שיש ב12 DB שזה פשוט לקחת את הסאב שלך ולגרום לו להשמע כאילו והוא סובל מגזים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הB52 ZL8020הבנתי תודה רבה אבל איזה חברה זה?

• תוכן חדש...