Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד קורבט נוספה למועדון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מזל טוב ותתחדש (אני חדש פה ולא יודע אם חדשה אצלך או חדשה בארץ...)

כזה אוטו רק עם 4 הילוכים??

בתור איש שבי...אתה אמור לדעת ששבי הציעו גיר 4 הילוכים שנקרא מאנצ'י עם יחסי העברה שונים בהתאם לרכב המוצע... :roll: רק הרבה שנים מאוחר יותר, בא ה-T5 וה- T56 וכו'

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
בתור איש שבי...אתה אמור לדעת ששבי הציעו גיר 4 הילוכים שנקרא מאנצ'י עם יחסי העברה שונים בהתאם לרכב המוצע... :roll: רק הרבה שנים מאוחר יותר, בא ה-T5 וה- T56 וכו'
אהה - תודה

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם

תודות לכל המברכים.

סיבובים, ממש לא בעייתי בקורבט שלי לאחר שעברה שיפורי מיתלים בארץ המקור.

4 הילוכים מספקים מכיוון שבהילוך הראשון בלבד ניתן להגיע למהירות שאינה חוקית בארץ...

הבעייה העיקרית היא דלק, לאחר יומיים נסיעה במפלצת הזללנית אני מבין שאני חייב להרגע אחרת אגרום למשבר אנרגיה עולמי ולמשבר משפחתי עמוק...

אני בהתלבטות מסויימת אם להגיע למפגש עם הקורבט כעת מכיוון שאינה מוכנה לתצוגה, הפנים דורש שיפוץ מקיף וחסרים חלקים שבדרך. אולי עדיף לחכות לייפייף אותה ואז להגיע למפגש, מה אתם אומרים??

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
תודות לכל המברכים.

סיבובים, ממש לא בעייתי בקורבט שלי לאחר שעברה שיפורי מיתלים בארץ המקור.

4 הילוכים מספקים מכיוון שבהילוך הראשון בלבד ניתן להגיע למהירות שאינה חוקית בארץ...

הבעייה העיקרית היא דלק, לאחר יומיים נסיעה במפלצת הזללנית אני מבין שאני חייב להרגע אחרת אגרום למשבר אנרגיה עולמי ולמשבר משפחתי עמוק...

אני בהתלבטות מסויימת אם להגיע למפגש עם הקורבט כעת מכיוון שאינה מוכנה לתצוגה, הפנים דורש שיפוץ מקיף וחסרים חלקים שבדרך. אולי עדיף לחכות לייפייף אותה ואז להגיע למפגש, מה אתם אומרים??

אני אומר לך את זה בשפה פשוטה, נקייה, ספרותית ולא ביקורתית:

Cut the crap!

שישי הקרוב אתה מגיע, יהיה מעניין לראות את הלפני ועם הזמן את האחרי :-D. קורבט זאת קורבט, אף אחד לא יפסיק לחשוק בדוגמנית על אם השיער שלה לא מסודר יפה ואם היא לובשת סתם טרייניג....

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

Cut the crap!

שישי הקרוב אתה מגיע, יהיה מעניין לראות את הלפני ועם הזמן את האחרי :-D. קורבט זאת קורבט, אף אחד לא יפסיק לחשוק בדוגמנית על אם השיער שלה לא מסודר יפה ואם היא לובשת סתם טרייניג....

ליאור.

מילים כדורבנות !!

תתחדש

פורסם

Cut the crap!

ליאור.

לי

האנאלוגיה ממש במקום, ההוצאה על השחזור והשימור החיצוני בשני המקרים תהייה דומה, וזאת למשל בניגוד למין השני ששם מבחינה מכנית בשלב די מוקדם זה פשוט מת, האאא נכון זה קורה בערך מ30 שנים ומעלה

אי

פורסם

כפי שכבר נאמר כאן "חתוך את הקקה"!

רוצים לראות קורבט. מצידי סבתא ננה תנהג בה.

אבי .פ.

:wink:

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

אבי - זה לא קקה - זה צואה.

אז אנא ומבטוטא ממך - חתוך את צואתך והבא את הקורבט ביום שישי בכדי שנוכל לקדשה בברכת "צואה קדושה"

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני כבר הורדתי את הכיסויים מהטוסטוס,בדקתי שמנים,ניפחתי צמיגים ויש אפילו דלק...

חסר לך שלא תגיע עם המפלצת!:-D

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ג'ורג,

בשביל ה"טוסטוס" שלך אני זקוק לנייטרו, הבלון עדיין ריק...:-)

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
כפי שכבר נאמר כאן "חתוך את הקקה"!

רוצים לראות קורבט. מצידי סבתא ננה תנהג בה.

אבי .פ.

:wink:

היא לא יכולה השבוע, יש פגישת מועדון הקלפים.......

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...