Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שידור ה-MP3 לרדיו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום שמעתי על מכשיר שמחברים מצד אחד למצת הרכב ומצד שני אפשר לחבר אליו ב USB את נגן ה MP3 שיש לך והוא משדר בתדר מסוים שאותו אפשר לקלוט ברדיו הרכב.

אני חושב שזה יהיה פתרון טוב וזול לרכב שלי.

האם יש למישהו ניסיון עם הדגמים האלה?

האם הם אמינים ואיכותיים? או שזה בדומה לקומבינה של הטייפ שמתחבר לדיסקמן מפעם?

מה טווח המחירים, האם מישהו יכול להמליץ על דגם ספיציפי?

המון תודה!

פורסם

כן יש מכשיר כזה..

יש טווח מסויים שכל מי שישמע בתדר הזה ישמע את מה שאתה שומע..

אבל האיכות שמיעה של המכשירים האלו לפי מה שהבנתי על הפנים!

פורסם

לא רע בכלל, אך לא כמו הדבר האמיתי.

בגדול, משדר איכותי! (וזה יחסי) משהו בין 250-350 שח, לא סופי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בגדול, כל השיטה של שידורים הזאתי לא יוצאת מוצלחת.

לדוגמה, לנגן האיפוד יש משדר fm ולא תמיד יש קליטה נקיה, וגם שכן, זה לא באיכות מדהימה.

מה שכן, אם יש לך איזה נגן קטן, ומערכת לא מושקעת וכל מה שאתה רוצה זה לשמוע במהירות ובקלות

אולי זה הפתרון בשבילך, אבל אני הייתי גם שוקל לקנות איזה רדיו דיסק פשוט ולגמור עם הסיפור.

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

DJO... במחיר של מקלט MP3 איכותי (כ-300 ש"ח) אתה יכול להכנס לכל חנות אודיו לרכב שמכבדת את עצמה והם במחיר כזה או אפילו פחות הם מקמבנים יציאת USB מהפאנל שלך, לא האמנתי עד שראיתי ובהחלט נראה ששווה לעשות כזה דבר. אין לי מושג איך הקומבינה עובדת אז אל תשאל..

פורסם

המשדר שמתחבר למצת הרכב הוא באמת על הפנים וגם כל נגן שמגיע עם משדר מובנה ,

אם אתה רוצה משדר שהוא באמת איכותי ומשדר ברמה טובה תצטרך להיפרד מ 300 ש"ח לפחות

זה הפיתרון המהיר והזול ביותר .

פורסם
DJO... במחיר של מקלט MP3 איכותי (כ-300 ש"ח) אתה יכול להכנס לכל חנות אודיו לרכב שמכבדת את עצמה והם במחיר כזה או אפילו פחות הם מקמבנים יציאת USB מהפאנל שלך, לא האמנתי עד שראיתי ובהחלט נראה ששווה לעשות כזה דבר. אין לי מושג איך הקומבינה עובדת אז אל תשאל..
האם הם מרכיבים כניסת USB לכל HU? גם ל - HU שאין לו כניסת AUX IN? וגם ל - HU שלא שולט על CHANGER? ועוד בפחות מ - 300 ש"ח? לי זה ניראה בילתי הגיוני לחלוטין! אבל תמיד אשמח לילמוד דבר חדש. פרסם בבקשה חנות אחת שאכן מבצעת את השינוי הנ"ל.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

יש לי מערכת מקורית של הרכב.

היא משתלבת ממש יפה בפאנל, כסוף כזה, וגם היא חתוכה בצורת בננה למעלה, לא ישר כמו רוב הפאנלים.

יהיה בע ייתי למצוא משהו שישב יפה, לכן אני רוצה לשקול את הפתרון הזה..

פורסם

המכשיר שאתה מדבר עליו נקרא FM MODULATOR (אין לו USB), כפי שכבר ציינו יש ירידה באיכות השמע, בהשוואה לחיבור בכבלים. שווה גם לחשוב על אופציה של מתאם המאפשר חיבור מגברים חיצוניים למכשיר מקורי.

פורסם

יש מכשירי MP3 משולבים עם משדר FM

זה אמור להיות הרבה יותר איכותי כי לא מעבירים את השמע דרך שקע האוזניה המעפן של הנגן, אלא ישירות למשדר

my 2 cents

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
אם אתה רוצה משדר שהוא באמת איכותי ומשדר ברמה טובה תצטרך להיפרד מ 300 ש"ח לפחות

זה הפיתרון המהיר והזול ביותר .

מניסיון זה גם לא יעזור המשדרים עצמם טובים אבל האיכות של הקליטה בארץ גרועה ביותר. מנסיון לא תקבל תוצאה טובה גם אם תשקיע במשדר הכי יקר בשוק, האיכות זוועתית.

זה אמור להיות הרבה יותר איכותי כי לא מעבירים את השמע דרך שקע האוזניה המעפן של הנגן, אלא ישירות למשדר

זה לא משנה כל כי קודם כל השמיעה גרועה בגלל ההפרעות, אם השמיעה הייתה חלקה ונטולת הפרעות אולי זה היה משפיע אבל השמיעה מלווה בכל כך הרבה הפרעות ורעשים שזה לא משנה מה איכות היציאה. בוא נגיד שבמקרה של משדרי FM איכות היציאה זה צרות של עשירים. מכיוון שקודם כל הדבר המינימאלי הוא לשמוע חלק ללא הפרעות וזה לצערי לא מתקיים.

פורסם

מצאתי כמה אפשרויות שכולן נראות לי אותו מכשיר פחות או יותר.

http://reltronics.shopy.co.il/products/33361

http://www.mypc.co.il/Product.asp?Pid=MP3_TRANSMIT&Cat2Cat1ID=26&Cat2ID=122&aff=Zap

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=4706662

http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=534&CAT=24&SCAT=72&b=refzap

המחירים הינם בין 75 ל-125 ש"ח, אני חושב שאזמין אחד (המלצות מהרשימה למעלה?) ומקווה שלא אתאכזב מאוד מהאיכות.

• תוכן חדש...