Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום באולם תצוגה של טויוטה והתעניינתי על הקורולה החדשה.

בתרשמתי מהרבה דברים ברכב חוץ מאשר מההד יוניט שמגיע מובנה עם הרכב ואין אפשרות להחליפוץ

אני, בתור חובב סאונד, כבר התחלתי לחסוך כסף על מנת לשדרג את הסאונד ברכב החדש שאקנה בקרוב, מה שאומר שאני פוסל את הטויוטה קורולה רק בגלל ההד יוניט המובנה??:x הבעיה היא שהוא ממש לא בגודל הסטנדרטי של הד יוניט וגם לא בצורה הסטנדרטית.

מה עושים??

אני לא מוכן להתפשר בנושא סאונד לרכב ולכן לא אקבל את העובדה שברכב שלי יושב הד יוניט מקורי שבא עם הרכב (אלא אם כן יש לכם מה לחדש לי לגבי טיב ההד יוניט שמגיע עם רכבים כמו טויוטה קורוהל 2003/2004).

תודה!

פורסם

יש לחבר שלי כזה אותו.. אני יכול להגיד שזה הד יוניט נחמד ביותר..

לפי דעתי שלא הטייפ עושה את האוטו כך שאם אתה לא רוצה לקנות אותו רק בגלל זה אז באמת יש לך בעיה{אני חושב}

חוץ מיזה אם יש יציאה למגבר אז מה אתה צריך יותר מזה?? זה פותר הכל!!

אם כבר יש סיבות שאתה לא רוצה לקנות את הקורולה, ואני מכיר בנאדם שהיה קונה רק קורולות והוא לא קנה את החדשה רק בגלל שהיא מיוצרת בטורקיה!

כי ביפן רוב ההרכבה היית ע"י רובוטים ובטורקיה רוב ההרכבה זה ידיים...

זאת סיבה נורמלית לא לקנות את האוטו...

פורסם

לדעתי זה ממש לקחת הימור.

הרכב משווק משנת דגם 2003 כך שאם יהיו לו תקלות עתידיות או בלאי מואץ, את זה עדיין אי אפשר לדעת....

:roll:

נקווה שיהיה בסדר.

תודה!

פורסם

וואלה גם רולס רויס מורכבת בידיים, אחת הסיבות למה החלטתי לא לרכוש אותה :roll:

בכל אופן אין לי מושג לגברי הקורולה החדשה אבל רוב הסיכויים שאפשר להוציא את הטייפ ואז מה שתצטרך לעשות זה פלטה שתיכנס בחור ובה חור שמתאים לרדיו דיסק. אפשר מעץ או מפיבר, לצבוע או לשים סקאי.

חפש איזה פורום בחו"ל של טויוטה לשאול לגבי הוצאת הרדיו דיסק כי רוב הסיכויים שבחברה יגידו לך שאי אפשר גם אם אפשר.

פורסם

אייל הכוונה פה שהפאק בקורולה שהיא מיוצרת בידיים ולא במכונות.. אולי בגלל שזה ידיים של "שבדים"...

קראתי הרבה כתבה עליה וזה היה רשום.. שזה הפאק שלה.. ועקב זה שהיא מיוצרת בידיים. לא זכור לי בדיוק מה רשמו אבל היה רשום שי לה פלסטיקים רופפים וגומיות שנופלות.....לא כל כך זוכר אבל זה חלק מהדברים.

זה שרולס רויס מיוצרת כולה ביידים אני יודע אבל על תשווה אותה לטויוטה ואיכות ההרכבה שלה הרבה הרבה גבוהה!!

לידיעתך שמורה שלי היה במפעל של פולסווגן ואמר שכל המפעל רק רובוטים וזה מקום ענקי ועל כל שטח ההרכבה מסתובבים בסה"כ שני מהנדסים.

פורסם
יש לחבר שלי כזה אותו.. אני יכול להגיד שזה הד יוניט נחמד ביותר..

לפי דעתי שלא הטייפ עושה את האוטו כך שאם אתה לא רוצה לקנות אותו רק בגלל זה אז באמת יש לך בעיה{אני חושב}

חוץ מיזה אם יש יציאה למגבר אז מה אתה צריך יותר מזה?? זה פותר הכל!!

אם כבר יש סיבות שאתה לא רוצה לקנות את הקורולה, ואני מכיר בנאדם שהיה קונה רק קורולות והוא לא קנה את החדשה רק בגלל שהיא מיוצרת בטורקיה!

כי ביפן רוב ההרכבה היית ע"י רובוטים ובטורקיה רוב ההרכבה זה ידיים...

זאת סיבה נורמלית לא לקנות את האוטו...

הקורולה האצ'בק מיוצרת באנגליה, איכות ההרכבה די טובה.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

מתעלק על הת'רד הזה ושואל:

האם בקורולות הקודמות, כלומר 2001-2002 שהתקינו גם בהן רדיו אינטגרלי,

אפשר להחליף את הרדיו במשהו אחר?

הרדיו מורכב מיחידה של מסך למעלה ועוד מקום להכניס קסטה/CD למטה שהוא

בגודל של טייפ/CD סטדרטי להערכתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אייל הכוונה פה שהפאק בקורולה שהיא מיוצרת בידיים ולא במכונות.. אולי בגלל שזה ידיים של "שבדים"...

קראתי הרבה כתבה עליה וזה היה רשום.. שזה הפאק שלה.. ועקב זה שהיא מיוצרת בידיים. לא זכור לי בדיוק מה רשמו אבל היה רשום שי לה פלסטיקים רופפים וגומיות שנופלות.....לא כל כך זוכר אבל זה חלק מהדברים.

זה שרולס רויס מיוצרת כולה ביידים אני יודע אבל על תשווה אותה לטויוטה ואיכות ההרכבה שלה הרבה הרבה גבוהה!!

לידיעתך שמורה שלי היה במפעל של פולסווגן ואמר שכל המפעל רק רובוטים וזה מקום ענקי ועל כל שטח ההרכבה מסתובבים בסה"כ שני מהנדסים.

אני אשמח לראות את הכתבות האלה ...

מכיוון שאני אשמח להעלות לך פה 2 כתבות של מגזין "אוטו" (בהשקה בטורקיה ומבחן בארץ) ועוד כתבה של מגזין "מכוניות" (מבחן בארץ), ובשניהם הזכירו את העניין של הייצור בטורקיה אבל כל מה שרשמו זה ששמעו קצת קרקושים מאזור הגיר אבל בשורה התחתונה רשמו שלא הרגישו בכלל הבדל מהקורולות שיוצרו ביפן !!!!

אז עכשיו אני אשמח לשמוע מאיפה הבאת את ה"פלסטיקים רופפים וגומיות שנופלות" ...

ולאייל, אני דווקא לא הייתי ממהר לשלול את ה-HU של הקורולע שנת 2001-2002 מכיוון שהוא מיוצר ע"י חברת בת של אקליפס (אם זכרוני לא מטעה אותי, אני יכול לברר לך את זה לעומק אם אתה רוצה) שזו חברה מצויינת וה-HU המקוריים הם באיכות טובה מאוד ...

אם אתה עדיין מעוניין להוציא את ה-HU ולשים HU משלך אז אני ממליץ לך לפנות למתקין לך והוא יוכל לייצר לך קופסא מעץ שתמלא את החלל שחסר (ואם אין לך מתקין אז אני ממליץ לך לדבר עם איל שהוא עשה את התהליך הזה בוולוו S60 ואצלו בחיים לא תוכל לנחש שהיה אי פעם באוטו רדיו דיסק אוניברסלי) ...

קח בחשבון שרדיו דיסק אוניברסלי לא גניב וזה מקל על השינה בלילה ולכן אני ממליץ לך בחום לחפש רדיו דיסק מקורי בפירוקיות (וכבר ראיתי בפורום מכירה/קניה שאתה מחפש כזה) ...

עכשיו לחוות דעת על ה-HU של הקורולע 2003 (שד"א, יש לי אחת כזו), אז ה-HU מקבל ציון טוב+, לא משהו מיוחד אבל גם לא משהו מביש, הרמקולים לעומת זאת (אצלי זה דגם סאן, לא יודע אם יש אותם רמקולים ב-GLI) ממש אבל ממש חזקים !!! עוצמה ממש מכובדת לרמקולים מקוריים אבל האיכות שלהם על הפנים בעוצמות גבוהות, גם בנמוכות הם לא משהו מיוחד ...

אני לא יודע איזה חוברה מייצרת את ה-HU של הקורולע 2003 אבל כל מה שאני יודע שצ'ינגרים של חברת בלאוקפונט וקנווד (מדגמים מסויימים) מתחברים ל-HU הזה ויכול להיות שהוא מיוצר ע"י אחד מהחברות האלה. עדיין לא בדקתי עם יש ל-HU הזה יציאה למגבר אבל סביר להניח שכן (בדגמי 2001-2002 לפי מה שאני יודע אין יציאה למגבר!!!) ולכן לפי דעתי לא חובה להחליף אותו (מומלץ קודם להחליף רמקולים) ...

בשורה תחתונה, למשתמש הממוצע זה תהיה אחלה מערכת, למשתמש הרציני זה יהיה סביר ויכול להיות שיהיו אנשים שיעדיפו להחליף את ה-HU ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אייל...

לאמא שלי יש קורולה 2001 וכשקנינו אותה רציתי להחליף ת'מערכת שמגיעה עם הרכב (דיסק למטה ומסך תצוגה למטה.....).

בסוכנות טויוטה לא כל כך התלהבו מהרעיון ,אבל בסוף זה הצליח...

פירקנו ת'קונסולה (איפה שיושב המאפרה,הכפתורים של המזגן וכל זה)והוצאנו

ת'יחידה של הדיסק שיושבת למטה...והכנסתי במקומה רדיו טייפ של קנווד עם צ'יינג'ר.

הרדיו טייפ נכנס בלי בעיות מיוחדות. וגם הוספנו רמקולים, סאב+שני מגברים.

המסך תצוגה (זה שנמצא למעלה) עכשיו לא קשור למערכת(יותר טוב :o)והוא מראה רק טמפ' חיצונית וכל מיני צריכות דלק ומספרים מתחלפים שעד היום אני לא מבין אותם.

זה לא הסוף...

איכות הצליל של הקנווד לא סיפקה אותנו (חסרים המון צלילים,הסאונד נשמע מעט אטום).

ובגלל זה ,לאחר חצי שנה החלפנו ת'טייפ וצ'יינגר של קנווד לרדיו דיסק של פיוניר.

ופה הייתה כבר יותר בעייתיות, משום מה הפיוניר טיפה גדול בשביל הפתח המקורי שבקורולה, וכדי שהוא יכנס וישב טוב בפנים צריך היה להרחיב ת'פתח טיפה...

גילחנו קצת את הפתח ורק ככה הפיוניר נכנס...

לדעתי זה היה שווה כי גם לא רואים שהרחבנו,וגם איכות הצליל טובה.

שווה לנסות :!:

לירן

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

ציטוט מהאתר מוטוקאר!!!

"כי בטויוטה הזאת, בצורה שאינה אופיינית, התגלו קשיי הרכבה בכמה מוקדים. האשמה היא של המתכנן היפני דווקא ולא של המרכיב התורכי. טוויטרים שלא חוברו כהלכה, גומיות בידוד בדלתות שהצמדתן לוקה ומפתנים שמתפרקים הם בהחלט בעיית תכנון, אבל גם נגד המרכיבים אפשר להפנות אצבע מאשימה משום שתנודות מרכב מסוימות ורעידות משיבושים או מכבישים מקורצפים, שחררו אנקות וקרקושים מחיבורי הפלסטיקים ומעומק הדשבורד. לא ברמה של רכב שטח למוד קרבות, אבל בהחלט לא הרמה המצופה מטויוטה. אגב, פס ההרכבה של הקורולה מורכב מ30%- בנייה רובוטית, וזה משאיר 70% של הרכבה ידנית. בעוד שביפן מגיע אחוז הרובוטיקה ל- 90%. "

כמו שאמרתי למעלה שלא כל כך זכור לי מה הפאק שיש לה אזקראתי שוב והנה הקטע היפה....

פורסם

אמרת שיש לך טויוטה קורולה 2003.

תוכל לתת חוות דעת על הרכב? המלצות עניינים?

איך היא מבחינת כוח, מומנט , זמינות כוח, עבודת הגה וכו'...

איך היא מבחינת נוחות ופרקטיות..?

תודה !

פורסם

אני אשמח לראות את הכתבות האלה ...

מכיוון שאני אשמח להעלות לך פה 2 כתבות של מגזין "אוטו" (בהשקה בטורקיה ומבחן בארץ) ועוד כתבה של מגזין "מכוניות" (מבחן בארץ), ובשניהם הזכירו את העניין של הייצור בטורקיה אבל כל מה שרשמו זה ששמעו קצת קרקושים מאזור הגיר אבל בשורה התחתונה רשמו שלא הרגישו בכלל הבדל מהקורולות שיוצרו ביפן !!!!

אז עכשיו אני אשמח לשמוע מאיפה הבאת את ה"פלסטיקים רופפים וגומיות שנופלות" ...

ולאייל, אני דווקא לא הייתי ממהר לשלול את ה-HU של הקורולע שנת 2001-2002 מכיוון שהוא מיוצר ע"י חברת בת של אקליפס (אם זכרוני לא מטעה אותי, אני יכול לברר לך את זה לעומק אם אתה רוצה) שזו חברה מצויינת וה-HU המקוריים הם באיכות טובה מאוד ...

אם אתה עדיין מעוניין להוציא את ה-HU ולשים HU משלך אז אני ממליץ לך לפנות למתקין לך והוא יוכל לייצר לך קופסא מעץ שתמלא את החלל שחסר (ואם אין לך מתקין אז אני ממליץ לך לדבר עם איל שהוא עשה את התהליך הזה בוולוו S60 ואצלו בחיים לא תוכל לנחש שהיה אי פעם באוטו רדיו דיסק אוניברסלי) ...

קח בחשבון שרדיו דיסק אוניברסלי לא גניב וזה מקל על השינה בלילה ולכן אני ממליץ לך בחום לחפש רדיו דיסק מקורי בפירוקיות (וכבר ראיתי בפורום מכירה/קניה שאתה מחפש כזה) ...

עכשיו לחוות דעת על ה-HU של הקורולע 2003 (שד"א, יש לי אחת כזו), אז ה-HU מקבל ציון טוב+, לא משהו מיוחד אבל גם לא משהו מביש, הרמקולים לעומת זאת (אצלי זה דגם סאן, לא יודע אם יש אותם רמקולים ב-GLI) ממש אבל ממש חזקים !!! עוצמה ממש מכובדת לרמקולים מקוריים אבל האיכות שלהם על הפנים בעוצמות גבוהות, גם בנמוכות הם לא משהו מיוחד ...

אני לא יודע איזה חוברה מייצרת את ה-HU של הקורולע 2003 אבל כל מה שאני יודע שצ'ינגרים של חברת בלאוקפונט וקנווד (מדגמים מסויימים) מתחברים ל-HU הזה ויכול להיות שהוא מיוצר ע"י אחד מהחברות האלה. עדיין לא בדקתי עם יש ל-HU הזה יציאה למגבר אבל סביר להניח שכן (בדגמי 2001-2002 לפי מה שאני יודע אין יציאה למגבר!!!) ולכן לפי דעתי לא חובה להחליף אותו (מומלץ קודם להחליף רמקולים) ...

בשורה תחתונה, למשתמש הממוצע זה תהיה אחלה מערכת, למשתמש הרציני זה יהיה סביר ויכול להיות שיהיו אנשים שיעדיפו להחליף את ה-HU ...

ההד יוניט של הקורולה 2001-2002 לא נשלל על ידי.

אגב, בדגם GLI יש גם טוויטרים עם בנייה מיוחדת במראות , והסאונד סבבה.

הבעיה היא שאני רוצה CD ולא טייפ.

האירוניה היא שהדגם סאן של אבא שלי בא עם CD והדגם GLI של אמא שלי בא עם טייפ.

בקיצור אני מחפש CD מקורי של קורולה אז אם מישהו עשה אצלו את ההחלפה אני אשמח

לקנות במחיר סביר.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...