טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,290 נושאים בפורום הזה
-
הרכב לא סוחב
מאת יצחק99- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 414 צפיות
אלהן חברים יש לי סובארו b4 בשבוע האחרון התחלתי להרגיש חוסר כוח ברכב (אני גורר עם הרכב) מה שקורה זה שאני מתחיל נסיעה בעיקר בעליה הרכב מתחיל בראשון רגוע והוא עובג לשני ומגיע ל2000 סלד המנוע נשמע חנוק כזה כאילו קשה לו לסחוב רק אחרי שאני לוחץ על דוושת הגז עד הסוף הרכב מוריד הילוך ומתחיל לזוז ואז עובר לשני ונחנק שוב מה גם כל פעם שהרכב מעביר הילוך אני מרגיש דיחפה כזאת אני לא יודע ממה זה קורה מהגיר או המנוע (חייב לציין שבירידה הרכב סוחב מעולה טכנית כי זה ערידה ואין מאמץ) אשמח לדעתכם כמובן שאלך למוסך אבל עדיין מתיעץ פה תודה והמשך שבוע מעולה
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
ריח של שמן שרוף והרכב בקושי זז בסלד גבוהה (+/- 3000) מנוע 3.5 שבורלט מאליבו LT שנת 2009
מאת Alberrto-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 370 צפיות
שלום לכולם לאחרונה אבי נתקע עם הרכב ברמלה, הרכב נכנס להילוך אבל צריך ממש ללחוץ על הגז בסלד גבוהה ורק אז הרכב בקושי זז, בעבר שמתי לב שזה היה קורה כאשר נכנסים לרוורסר מידי פעם אבל מאז הכבל של הבורר הילוכים נשבר ופשוט החלפתי אותו במקורי ולא חשבתי על זה יותר מידי, חשבתי שזו הייתה הבעיה בכבל של הבורר הילוכים כרגע הרכב תקוע ברמלה, הייתי רוצה לשאול אם למישהו יש מקום שיכול להמליץ לגרור לשם את הרכב לאבחון או שעדיף לקחת אותו לUMI לאבחון ומשם כבר להחליט באיזה מוסך לטפל יש די הרבה נזילות ברכב, לכן היה ריח של שמן שרוף, הייתי שם בלילה היה קשה מאוד לומר אם זה שמן שרוף של הגיר או שמן שטפטף על משהו חם ולא באמת יכולתי לבדוק, התיבה סגורה ואין אפילו מקל מדידה לבדוק אני מתח…
הודעה אחרונה מאת Alberrto, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, האם השחיקה שרואים בצמיגים זו תוצאה של כיוון פרונט לא תקין?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 702 צפיות
קורה די בקביעות לאחר גשם משמעותי לא נפתח תא המטען. אציין שהוחלפה שמשה אחורית. נפתר זמנית עם ניתוק וחיבור מצבר החשד המיידי כמובן אי איטום. השאלה: למי שמכיר היכן נמצא בקר תא המטען? איזה איש מקצוע מומלץ לטפל בכזה דבר. הערה: פחות רלוונטי לחזור למי שהחליף את השמשה.
הודעה אחרונה מאת raz391, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 540 צפיות
שלום, סוויפט 14' אוטומטית. בשעה טובה הגענו ל-100 אלף ק"מ וניצלתי את ההזמדנות לבדוק את כל הנוזלים וכו'. הכל נראה תקין מלבד כמות שמן גיר שקצת מתחת לרף התחתון (HOT, ביצעתי בדיקה לפי הספר). מכיוון שהצבע שלו עדין ורוד, אני מניח שהוא במצב טוב ולא רוצה לבצע החלפה כרגע. חשבתי רק להוסיף קצת, לפי הספר נכנס 0.4 ליטר בין קו חם תחתון לקו חם עליון. לכן קניתי ליטר Mobil atf 3307 - גם כן לפי התקן, לפי הספר... השאלה: מכיוון שאיני יודע איזה שמן נמצא שם כרגע (רכשתי את הרכב לפני שנה ולא נגעתי בתיבה), האם אני צריך לחשוש שמא יש נוזל אחר שיגיב עם השמן החדש? תודה,
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
אוויר בדיזל
מאת הפסען- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 469 צפיות
צהריים טובים אני בעלים של דאצ'יה דאסטר דיזל 1500 ידני לאחרונה הופיע אצלי תקלה של אוויר בדלק מה שגורם לגמגום של המנוע באיזור החצי מיכל ולכיבוי המנוע כשנשאר שתי קוביות של דלק בצג גם ההנעה לוקחת יותר זמן ככול שהמיכל מתרוקן בינתיים נוסע על מיכל מלא תמיד ולא עושה בעיות החלפתי פילטר סולר על פי המלצה של חבר ולא עזר אשמח לעזרא באיתור הבעיה אם מישהו מכיר את התופעה
הודעה אחרונה מאת הפסען, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 326 צפיות
היי, מאזדה 2 שנת 2008. אמורה להיות תאורה בתיבת ההילוכים או שאני מדמיין? פירקתי, וראיתי שיש מקום ריק (הפלסטיק הלבן), אבל לא רואה חיבור לחשמל או תאורה כלשהי... VID_20241113_190124_0_COMPRESSED.mp4
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
איזה חברה עכשיו קונים שנפ או וולטה? מה עדיף שתיהן נותן אותה אחריות והאם כדאי מאוטו דיפו (מחיר ראלי)
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 402 צפיות
הרכב ברשותי בחצי שנה האחרונה ,עבר 140K קמ והכל היה בסדר עד שבימים האחרונים יש לי בעייה מוזרה, בבוקר כשמיעים את הרכב הכל בסדר,אבל כשמתחילים לנסוע נדלקות סט של מנורות כתומות (לא אדומות) שקשורות למערכת הבלימה, והודעות אזהרה ,הרכב נוסע כרגיל ובולם בצורה תקינה, וכך עד לכיבוי שלו, אם מכבים אותו ליותר מכמה דקות ומניעים שוב המנורות נעלמות, אם מניעים מייד הן נשארות. בלילה יש לי בעיה אחרת כשחשוך נדלקת לפעמים מנורה כתומה שהרדאר לא פעיל, גם הרכב נוסע רגיל וכשמגיעים למקום מואר יותר המנורה נעלמת. המצבר יחסית חדש בן חצי שנה. ולא נראה שמתקשה להניע את הרכב, ובכלל הרכב דווקא מתחשב ונותן להמשיך לנסוע רק קצת מציק בעין. מישהו מכיר ?
הודעה אחרונה מאת The FixTrics, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 536 צפיות
הרכב פזו 2008 , 2018 יד ראשונה 82000 ק"מ , ראיתי את הרכב לפני חודש נסעתי עליו ראיתי היסטוריית טיפולים מלאה , המוכר טען שיוכל לבצע עסקה רק בעוד חודש , שאלתי אותו לגבי רצועת טיימינג ,כידוע יש בעיה עם זה ,מתפוררת , הראה לי אישור שבבדיקת ריקול שהייתה לא נדרש להחליף רצועה , גם בדקתי לפי מספר הרכב ואכן נכון , לפני שבועיים החליף רצועת טיימינג לטענתו החלפה מניעתית , בוצע ניקוי רשתית ,החלפת רצועה ,פקק תזמון, שמן , ומחזיר שמן פולי מנוע , אני יכול להיות שקט ? כי מזה חששתי מעניין הרצועה ,אשמח לדעתכם
הודעה אחרונה מאת ציטי, -
-
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם, החלפתי עכשיו מצבר לרכב (פעם ראשונה אחרי 5 שנים) ובמסגרת ההחלפה מדדו לי מתח על האלטרנטור וגילו שהוא מוציא 12V במקום 14V. העובד אמר לי לבדוק ולהחליף חלק באלטרנטור שנקרא ריליי רגולטור לפני שאני נוסע להונדה וישר יחליפו לי את האלטרנטור. מישהוא יודע איפה למצוא את החלק? חושבים שבאמת החלפת החלק תעזור לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 466 צפיות
היי, איך מטפלים ומה העלויות ? תודה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
תקר בכתף הצמיג 1 2
מאת usafun- 6 עוקבים
- 29 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
הגעתי לתיקון פאנצ'ר בכתף צמיג אחורי. קיבלתי מהפאנצ'רמאכר את הסיפור הבא: הראה לי פוסטר שעליו כתוב שלפי תקנות משרד התחבורה, אסור לתקן באיזור הזה. מה שנדרש במקרה כזה הוא החלפה של שני הצמיגים האחוריים (למרות שהרכב חדש ונסע רק כ - 14,000 ק"מ). הוא כמובן יכול לתקן את הפאנצ'ר בצורה מיטבית אבל חייב לסמן בתוך הצמיג שהוא פסול.. זה כדי שהביטוח יוכל לדעת במקרה של תאונה שהתיקון הוא לא חוקי... בנוסף, אם אני מחליט להשאר עם התיקון הזה ולא להחליף שני צמיגים, הוא חייב לדווח למשטרה.... כמו כן, תיקון כזה מחייב "בניית פטריה" מיוחדת ולכן גבה ממני 150 ש"ח על התיקון. לא רצה בהתחלה לתת קבלה כי אם הוא נותן קבלה, הוא "חייב לדווח למשטרה". נתן קבלה וביקש …
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 9 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שואל בשביל חבר. הוא מטפל במוסך (הצבי) שגם החליף לו מצבר ב 2022 . על המצבר מוטבע 11.2022 . שנתיים אחריות. שלשום המצבר מת : 23.11.2024 המוסך אומר שהאחריות כבר לא תופסת כי זה עד ראשון לחודש נובמבר (ולא כולל). בקיצור: אוקטובר כן באחריות. יש כלל לגבי היום והחודש המוטבע ?
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רכשתי לפני כחצי שנה ב.מ.וו. קצת נדירה - דגם X1 xdrive 23d. ( יש רק אחת כזו בארץ...) יש בתקרת הרכב איזה שהוא איבזור/מיתקון מוזר שממש לא הצלחתי להבין למה הוא משמש. מדובר במיכסה שיש בפתיחתו איזה שקע / מגרעת שתכליתה בכלל לא ברורה לי. מצרף צילומים אחדים להבהיר למה כוונתי. אם מישהו יצליח להאיר את עיני במה מדובר- אעריך זאת מאוד , סתם מסקרנות. דרך אגב , בספר הההוראות לנהג לא ראיתי שום התייסות לפריט זה.
הודעה אחרונה מאת asix, -
-
- 9 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי בעיה עם הצג המרכזי של הטויוטה שאחראי על המזגן ומראה את צריכת סוללה וכ'ו שהוא פשוט שרוף... כלומר כן מגיב ללחיצה אבל לא רואים בו כלום כנראה שהלך התאורת LED של המסך . להחליף את כל היחידה באיביי עולה כ 750 שח למישהו יש פתרון אחר להציע ? יש אפשרות להזמין מעלי אקספרס מסך תאורה באזור 100 שח שווה להתחיל להתעסק עם זה ? מישהו נתקל בזה ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת אבי השפיץ, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 482 צפיות
היי אני צריך להחליף את שתי הצמיגים הקדמיים של הרכב המידות של הצמיג הן 205/55/16 91v בשיטוט באתר של אוטו דיפו ראיתי צמיג קונטיננטל 6 ContiEcoContact ב380 האם יש המלצה על הצמיג והאם המחיר זול תודה מראש לכל העונים
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי! במסגרת בלאקפריידיי, באתר car245 מוכרים 4 רפידות לרכב שלי ב229 שקל כולל משלוח עד הבית בארץ רוצים ממני 1500 שקל על רפידות + עבודה במידה ואני מזמין מחול, כמה אמור המוסך לקחת רק עבור ההחלפה שלהן? נ.ב לא זול מדי 229 כולל משלוח? משהו מחשיד?
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 304 צפיות
שלום לכולם. טויוטה ורסו,2012, לאחרונה החלו רעידות, רכב לא שקט גם כשעומד ברמזור
הודעה אחרונה מאת gadit, -
- 11 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום רב, המנוע ברכב של אמא שלי הוחלף לפני בערך חודש (מנוע מיבוא), הרכב התחמם בגלל שלא היה מספיק נוזל קירור. בנוסף למנוע הוחלף גם רדיאטור ותרמוסטט. מאז שהוחלף המנוע תמיד בזמן התנעת הרכב מופיעה נורת חום מנוע בצבע כחול, אחרי כמה דקות של נסיעה היא נכבית, לאחר בירור מול המוסך נאמר לי שזה תקין. אני חייב להודות שזה מאוד מוזר בעיניי, הנורה נדלקת בהתנעה הראשונית אפילו אם הרכב מחנה מתחת לשמש ישירה עם 38 מעלות חום בחוץ. בדקתי ברכבים של בני משפחה וגם אצלי והנורה הזאת אף פעם לא נדלקת בזמן התנעה, אני בכלל לא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי את הנורה הזאת דולקת אצלי ברכב. התקשרתי כמה פעמים לבעל המוסך והוא טוען שזה לגמרי תקין שהנורה הזאת תמיד דו…
הודעה אחרונה מאת יוסיוסי, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 962 צפיות
ערב טוב, ברשותי סיאט איביזה 2013 1.4 ידני. לפני שבוע עשיתי טיפול 10 לרכב היה בעיה עם השיחרור של הפילטר אחרי כמה שעות טובות יצא הפילטר אחרי שנקרע לו הצורה חצי שעה של נסיעה נדלק נורה של מצבר ברכב ואחרי 10 דקות ההגה נהיה קשה למזלי הצלחתי להגיע לשול כיביתי את הרכב ולא הצלחתי להניע, כאן מתחיל הסרט, הוחלף אלטרנטור משופץ שגם הוא לא הצליח להעיף את הנורת מצבר מהלוח שעונים ובנוסף נשרף פיוז (המוסכניק בדק את הפיוז לפני והוא זכר שהוא עובד יכול להיות לא בדק כמו שצריך) החלפנו שוב פיוז, הרכב מניע ואיך שלוחצים קצת גז שוב נשרף הפיוז רצועת הטיימינג שלמה אשמח לעזרה לעלות את התקלה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת נפנף, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 444 צפיות
שלום. היה לי לפני מספר שעות תאונה קלה בטויוטא קורולה שנת 2019 שבה אופנוע פגע בי בצד האחורי של הרכב - מעט אחרי דלק הנוסיעם. נראה שזו פגיעת פח בלבד. והרכב נוסע. אבל נדלקו לי 2 נורות לא ברור לי לגמרי מה המשמעות והאם אני יכול לנסוע לאט הביתה או שעלי להזמין גרר ? אשמח לעצתכם
הודעה אחרונה מאת של, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 448 צפיות
שלום לכם, מהיכן ניתן לרכוש מצבר המתאים ל208 דיזל בעלות נמוכה אני מאזור הדרום אין לי בעיה לנסוע למרכז.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
הסרת כספת ברכב.
מאת kfirg- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 873 צפיות
יש לי כספת במחשב של הרכב. זה די מעצבן ופחות נגיש כשאני עושה טיפול לרכב בעצמי. כמה עולה להסיר את הכספת פלוס מינוס? מי עושה דבר כזה? תודה
הודעה אחרונה מאת PinkDolphin, -
- 1 תגובות
- 536 צפיות
לאור ויכוח בנושא, האם ברכב היברידי (ובעיקר בטויוטה היברידית) יש אלטרנטור ? במידה ואין אלטרנטור, כיצד מבוצעת הטעינה של המצברים (רגיל והיברידי) ? כיצד מבוצעת המרה רגנטיבית ?
הודעה אחרונה מאת דג, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום וברכה סיטרואן C4 פיקאסו אקסלוסיב 2016 מסך מולטימדיה (ומיזוג וכו') התחיל לעשות בעיות, נכבה במהלך הנסיעה כל כמה שניות, אני מדבר על כיבוי והפעלה מחדש לגמרי ולא רק כיבוי תצוגת מסך. מישהו מכיר? אשמח לקבל הכוונה ממה להתחיל לבדוק תודה
שלום! אני שומע מהרבה אנשים שיש בעי-ה בנהיגה בmg4 בגשם גם אני הרגשתי במיוחד בסיבובים ובלימות מישהו יודע פיתרון לזה אולי צמיגים להחליף הבנתי שיש פיתרון לזה להעביר למצב שלג אבל עדיין לא יצא לי לנהוג שוב בגשם תודה
- 10 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הרכב הוא אופל אסטרה 1.4 2016 , יש קטע מוזר עם הרכב . הרכב נוסע מצויין ואז יש רגע שמכבים אותו ומניעים לאחר 10 דקות הוא מניע מצויין אחרי חצי דקה הוא מתחיל לגמגם ואז מתחיל לשרוף דלק שהוא משאיר סימן שחור על הרצפה מהאגזוז , סורק תקלות מראה תקלה p0171 בגרף של החיישן חמצן פשוט שיגעון, אין משהו עקבי , עולה נשאר למעלה פתאום נופל בחדות ואז חוזר לאמצע כקו אחיד כאילו מת ואז מתחיל לעלות ולרדת בטירוף בקוים משוננים קטנים ושוב פעם מת וחוזר לחיים , ואז מכניסים לדרייב נוסעים טיפה והכל מסתדר כמו שצריך והרכב נוסע חלק ולפעמים תוך כדי נסיעה שוב הגרף משתגע אבל לא מרגישים משהו מוזר , האם הבעיה היא בחיישן? או שהבעיה היא משהו אחר שמשגע את החיישן, הלכנו למוסך להבין מה קורה המוסכניק חשב שנפל על פרא…
הודעה אחרונה מאת אורלנדו השמן, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 251 צפיות
טיוטה קורולה 2004 מזה חודש בהתנעה במנוע קר הרכב עולה לטורים 2500++ ורועד. שמגיע לטמפ עבודה והטורים יורדים עובד תקין לחלוטין. מה יכולה להיות הבעייה ? פלאגים חדשים הוחלפו דאנסו,הרכב לא מגמגם כך שזה לא קויל. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Deutz912, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 315 צפיות
שלום יש לי יונדאי ioniq 5 רמת גימור elite. יש לרכב תכונה של בלימה אוטונומית. אני מבקש לנטרל את התכונה הזאת אחת ולתמיד, לצמיתות. מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?. תודה
הודעה אחרונה מאת chaimm,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,040 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- sperial
- rottomer
- yoav911gt2
- hans
- RBRB
- נומד
- `Infinity
- Liviur
- kookoo1
- hunter22
- רכב זה אני