Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mg4 בגשם

efraimc

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! אני שומע מהרבה אנשים שיש בעי-ה בנהיגה בmg4 בגשם גם אני הרגשתי במיוחד בסיבובים ובלימות

מישהו יודע פיתרון לזה אולי צמיגים להחליף 

הבנתי שיש פיתרון לזה להעביר למצב שלג אבל עדיין לא יצא לי לנהוג שוב בגשם

תודה

פורסם (נערך)

אז תבדוק...

כאמור, יתכן בהחלט ומתבצע עדכון אוטומטי OTA (ראה כאן). אבל בדוק באופן אקטיבי אם התוכנה אצלך מעודכנת. אל תסמוך על מה עשו או לא בטיפול האחרון.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תבדוק לחץ אויר בצמיגים, לפעמים רכבים חדשים יוצאים מהמוסך עם לחץ אויר מאוד גבוה.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

אני בעלים  של MG4 מזה כמעט שנה.

גם אני חששתי מנהיגה בגשם בעיקר כי הרכב בשימוש של אשתי. שילוב של הרבה כח יחסית, עם הנעה אחורית זה שילוב מסוכן למי שלא מכיר ולא מתורגל בנהיגה ברכב כזה.

בדיעבד הנהיגה בגשם עברה בסדר. שים על מצב ECO או שלג ואם צריך תוריד קצת מהרגנרציה (בלימה עם דוושת הגז).

ותבדוק את הצמיגים כמו שאמרו לך. אצלי יש מישלן שהגיע עם הרכב והם במצב סביר. אם הצמיגים שחוקים תחליף.

שים לב להתראה על לחץ אויר נמוך הצמיגים ותמלא בהתאם.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, efraimc כתב:

איך בודקים מה הגירסא?

נראה לכאורה שזה פשוט יושב בעמוד ההגדרות.

בסרטון למטה היא מדברת על העדכון האחרון, יחסית טרי, ושהוא מבוצע רק בחברה - לא יודע להגיד אם זמין בארץ.

לגבי מה ש-oferg22 כתב, חשבתי לכתוב משהו דומה קודם ונמנעתי, שמא תיעלב (וכמובן אין כוונה כזו). יתכן והבעיה היא בנהג - בדיוק במובן שעופר כתב, פשוט חוסר היכרות עם המגבלות של רכב חדש שמתנהג בשונה ממכונית סטנדרטית יותר. מה שכן, זה קצת פחות מתקשר לי עם "אני בולם בגשם בצורה סבירה לחלוטין האוטו מאבד שליטה" וצריך להבין את הנקודה הזו יותר טוב ומה הכוונה באיבוד שליטה במצב הזה.

פורסם

קח בחשבון שבגשם כמו שהיה הכביש מלא בשמן הצמיגים וכל מי כולרות כך שהכביש חלקלק יותר מגשם רגיל. חוץ מזה כנראה שאתה והרכב צריכים להכיר אחד את השני יותר. 

פורסם

כמה נקודות:

1. אין עדכונים מהאוויר לרכב הזה. חובה להגיע למרכז שירות ולהתלונן על בעיה כלשהי כדי שהם יסכימו לעשות את העדכון (הוראה שלהם מלובינסקי לדבריהם לא לבצע עדכונים לדרישת לקוח, אלא רק אם יש תלונה על בעיה וכו'). ממליץ להגיע ולהתלונן על מערכות הבטיחות ועל תקיעות במולטימדיה כי זה התלונות העיקריות והם כבר מכירים את זה וסביר שיסכימו לעדכן על בסיס זה.

2. הצמיגים שמורכבים לך זה צמיגים סינים שהוחלפו על ידי היבואן טרם מסירת הרכב ככל הנראה כמו רבים אחרים - הצמיג המקורי הוא Continental, הבעיה היא שהרכב ישב כלכך הרבה זמן בבונדד והצמיגים התייבשו והתעוותו. במקרה שלנו הרכב הגיע עם הצמיגים המקוריים פגומים (גם בני מעל שנה וחצי), אחרי כאב ראש רציני מול היבואן הסכימו להחליף לסינים, ואחרי ויכוחים נוספים הסכימו להחליף למשהו שאינו סיני. אז הייתי מנסה את מזלי להתעקש מול היבואן לקבל צמיגים נורמאלים.. זה לא יהיה קל.. וכמובן לוודא לחץ אוויר לפי דרישות יצרן בכל הגלגלים.

3. מדובר בהנעה אחורית + לרכב הזה יש תגובה די רגישה ואגרסיבית לדוושות, הן דוושת התאוצה והן דוושת הבלימה. זה דורש הסתגלות.. בנוסף לזה מהמעט נסיעות שעשיתי עליו מרגיש שגם הABS נוטה להתערב מוקדם מידי אז יכול להיות שאת זה אתה גם מרגיש.

4. מדובר בגשמים ראשונים, הכבישים חלקים מהרגיל.

• אהבתי 3

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

FULLRUN  זה צמיג סיני למהדרין ומהגרועים שבהם. מהאלה שנמכרים באוטו דיפו 4 צמיגים ב700 שקל.

אל תצפה ממנו לאחיזה גבוהה לא בגשם ראשון ובטח לא ברכב עם הספק גבוה ומומנט מ-0 בשילוב הנעה אחורית.

תשקיע בצמיג איכותי עם אחיזה גבוהה ותראה שינוי גדול בהתנהגות הרכב.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...