טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,293 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 371 צפיות
יש ברשותי טויוטה קורולה גיר רובוטי שנתון 2008 מנוע 1600 dual vvti אני עומד לבצע החלפת שמן באיזה שמן להשתמש?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 750 צפיות
שלום מחפש חשמלאי בקשר לשני דברים.. אוטו לא מניע לעיתים קרובות וצריך לנעול ולפתוך אותו שוב עם השלט ורק אז הוא מניע.. דבר שני.. מראה אחת לא מתכווננת טוב מספיק.. בנוסף לאלו שמעתי שיש "ריקול" עבור הגה מתקלף.... אז אני צריך לקבוע עם המוסך מטעם החברה.... אשמח להמלצה על חשמלאי מתאים תודה מראש!!!!
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 587 צפיות
היי יש לי mg zs 2018 הרכב צריך לעבור טיפול השבוע כבר קניתי שמן גיר מאוטוסטור לפי התקן למרות שבדף הפירוט של החברה מחליפים שמן גיר כל מוסך שאני מבקש ממנו להחליף את השמן בטיפול אומר לי בפירוש ״לא לגעת״ זה רק יעשה בעיות מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת יגיל, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 432 צפיות
מחפש מוסך טוב לוואג בראשון אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת fusion-x, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 355 צפיות
היי אני עומד בפני רכישה של 208 דיזל ידנית מבדיקה זריזה הבנתי שיש בעיה עם מערכת האוריאה הבנתי מבעל הרכב שהוא ניתק את המערכת 1. האם ניתוק המערכת גורמת לעליה בצריכת הדלק / נזק כלשהו למנוע ? 2. ניתוק המערכת מאפשר לעבור טסט? תובנות נוספות יתקבלו בשמחה
הודעה אחרונה מאת Deutz912, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 400 צפיות
אודה להסבר , שואל בשביל להבין לעומק ממי שמבין. האם כל בעיה במערכת המתלים נחשבת בעיה בטיחותית ? האם גומיות תפוח קרועות למשל נחשב בעיה בטיחותית ? גומיות אחרות קרועות ? או שרק חופש למשל בתפוח הגה, ציר מייצב, נחשב לבעיה בטיחותית ? נוסע ברכב בן 13 שיש בו רעשים בעליה על במפרים, יש גומיות תפוח קרועות ואין חופש, מכון הפרונט אמר שאין בעיית בטיחות ולא חייב כרגע לתקן. בנוסף, מה בודקים בטסט השנתי בתחום זה ? ועל מה מכשילים ?(גומיות תפוח קרועות למשל אבל ההגה עובד תקין)
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי , רכשתי לאחרונה את ה 3008 מיד 00 שטופל בקפידה במוסך היבואן מיום היוולדו , הרכב שמור מאד עם 50K עבר באוגוסט טיפול גדול וגם הוחלפה כל מערכת האוריה כריקוול. הרכב אצלנו חודש והוא נסע חלק ממש כמו חדש , גם הבדיקה לפני רכישה הייתה ממש טובה ! זה אמור להיות דגם אמין אבל אני כבר אוכל סרטים עליו אתמול אחרי נסיעה בחזור הבייתה , אחרי יציאה מכיכר הרכב התחיל לגמגם הגעתי לחנייה כיביתי את הרכב הדלקתי וגם בעמידה הרכב מגמגם ומעלה טורים ומוריד (מצורף סרטון) לא נדלקה שום נורה , סורק תקלות ביתי לא מראה תקלה . היום הנעתי את הרכב הוא היה בסדר בעמידה יצאתי לנסיעה קצרה תוך שאני מבטל את הסטארט אנד סטופ הרכב כבה וחזר לגמגם מזל שהצלחתי לחזור לחניה יום ראש…
הודעה אחרונה מאת BoazB11, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 328 צפיות
מזה זמן רב שאני רוצה להסיר את הקודן ברכב שלי, יאריס 2012. בוקי היה מאד אדיב ושלח לי לינק להסבר איך להסיר. הצרה שאני לא רואה כל דימיון לבין המצב ברכב שלי. ממה שהצלחתי לראות, מלוח המקשים יוצא כבל ובו ארבעה גידים שלפי מה שאני מצליח לראות מתחברים לשני פיוזים (מה שלא עושה כל הגיון). פרקתי את הפנל הקטן מתחת לדשבורד, לא מצאתי כל רכיב/חלק שעשוי להיות שייך לקודן. גם פרוק המכסים של ההגה לא הניבו את הפתרון המיוחל. אם מישהו נתקל בקודן כזה ויש לו רעיון/עצה, אשמח מאד.
הודעה אחרונה מאת avz, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 553 צפיות
היי, נקנתה סיאט ארונה 2022 1.5 ביום ראשון, זה הרכב הראשון שלי עם dsg כל שאר הרכבים שלי היו עם תיבה רציפה, ויש המון קולות שלא נשמעים לי טבעיים לרכב. בזמן לחיצה עדינה על דוושת הגז יש רעש מתכתי כזה שעולה עם הטורים עד נגיד2000 סלד ואז מפסיק ברגע שאני עוזב את הגז. הרעש נשמע רק כאשר אני עם חלונות פתוחים והוא יחסית עדין כזה אבל עדיין אני מצליח לשמוע אותו (מצורף הקלטה) הבנתי שיש בעיה vag בעיה שנקראת rattle שמגיע מאזור האחורי של המנוע אבל זה לא נשמע כמו הבעיה הזאת. מצורך הקלטה. New Recording 2.m4a
הודעה אחרונה מאת 2022AronaFR, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 648 צפיות
אהלן חבר'ה, ברשותי סיטרואן קקטוס 2015, 1.2 ידנית אטמוספרית, עברה 130 אלף קילומטר, הוחלפו פלאגים אירידיום ורצועת טיימינג לפני כשנתיים. כחודש לאחר טיפול של פילטרים ושמנים, שמתי לב שכאשר הרכב מונע לאחר זמן ארוך שלא(לפחות 24 שעות), בעת התחלת נסיעה ועצירה מלאה לפני מחסום החניה בבניין, כאשר הגיר על ניוטרל, ישנה תחושה של רעידות מהמנוע שאורכת 3-4 שניות. הרעידות והרעש נשמעים כאילו הרכב הולך להיכבות כמו בעת נסיעה איטית בהילוך גבוהה רגע לפני עצירה. מה יכולה להיות הסיבה והאם זה יכול להעיד על תקלה עתידית?
הודעה אחרונה מאת lolshimi11, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 256 צפיות
רכב מודל 2023 מחויב במושך מורשה , אשמח להמלצות למוסך ליונדאי טוסון מנוע 2.0 ליטר. המשך יום טוב ושקט.
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
רכב לא מניע
מאת ami0402- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 311 צפיות
היי, רכב לא מניע.. עושה קולות של מנסה להניע אבל לא מצליח.
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי. הבנתי שיש את אפליקציה של מרצדס (me) והבנתי שחסמו את זה בארץ. יש לי כמה שאלות שאשמח מישהו יוכל לעזור בהם. בנוסף הבנתי שרכב מיבוא אישי יש לו את הפיצ'אר הזה. האם מצאו דרך לפרוץ את זה? האם מצאו דרך להתקין את האפליקציה למרות שהיא חסומה בחנות אפליקציות? האם יש דרך לעקוף את החסימה הזאת אם כן איך? על איזה יחידה(אלקטרונית) ברכב זה יושב? באמת אשמח לכל מידע הכי קטן שיש לכם בנושא. מעצבן אותי שקניתי רכב בחצי מיליון שקל ואין לו פיצ'אר שיש לכל רכב סיני פשוט
הודעה אחרונה מאת zaf, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 797 צפיות
ראש הכבל (עיגול) פשוט נקרע. בצד שליד הנהג. מנסה להשיג באלי אקספרס/אתר אחר בחו''ל משהו מתאים. רכב טויוטה קורולה, 2012, דגם GLI הכבל שהוצאתי הוא 410 ס''מ, ואילו באתרים אני רואה 380 ס''מ. לא ברור לי ההפרש... יש למישהו רעיון איפה אני יכול למצוא כבל כזה חדש? תודה.
הודעה אחרונה מאת אביavi, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 338 צפיות
שלום חברים, קיבלתי במתנה מההורים סיאט אלתיאה XL שנת 2011 במצב שמור. יש המלצה על מוסך טוב באזור המרכז לטיפול שוטף ברכב? חוץ מזה, יש תקלה בפנסים האחוריים ונראה שצריך לקנות חדשים. מאיפה מומלץ להזמין (יכול לחכות להזמנה מחו"ל)? תודה!
הודעה אחרונה מאת BoazB11, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 405 צפיות
היי מחפש את החלק הזה 12659684 R6 לשברולט ספארק 2021 מצאתי באלי אקספרסס כמה סוגים אבל לא בטוח מה להזמין, אשמח לעזרה ואם יש לכם עוד אתרים/מקומות נוספים ומהימנים זה גם יהיה טוב. תודה!
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 333 צפיות
היי קניתי לא מזמן mg zs כשאני פותח את הרכב מהשלט במקום שהאורות האחוריים יידלקו, הם נשארים כבויים ונדלקים במקומם הפנסי ערפל שנמצאים למטה מעבר לזה שזה קצת מוזר , זה מסנוור את שאר הנהגים ברחוב בלילה לא משנה מה ניסיתי אני לא מצליח לגרום לפנסים הרגילים להדלק במקומם. התאורה ברכב תמיד על מצב אוטומטי, אבל לדעתי זה לא קשור אשמח לתשובה
הודעה אחרונה מאת socket775, -
- 11 עוקבים
- 14 תגובות
- 658 צפיות
היי רציתי לדעת איזה כלים אתם משתמשים כדי לשמור על הרכב שלכם מעבר לדברים הבסיסים כמו שמן, מים. נניח כמו OBD, טסטר שמן, ספריי וכו׳.. כל מיני אביזרים שעוזרים לטיפולים ברכב ולתפעול. ס
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 963 צפיות
ספארק. 2014. הוכשל בטסט על תותבים למשולשים לא תקינים. השאלה: ניתן להחליף רק את התותבים או שזה בא קומפלט עם המשולש וצריך להחליף משולשים?
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
צריכת דלק מוגברת 1 2
מאת נהג שודים2- 8 עוקבים
- 26 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
טויוטה קורולה, 2012. עד לפני כמה זמן היה מספיק לנו צריכת הדלק לשלוש שבועות. ואולי טיפה יותר אפילו. עם אותן נסיעות פתאום ירד לבדוחק שבועיים. מה זה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת tamir3000, -
- 7 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נניח שאמא של מישהו נסעה ברכב שלו עם בלם יד מורם 😟 מדובר בסוזוקי ספלאש ידנית, מלבד הריח השרוף, הבלמים נחלשו בצורה מורגשת בזמן נסיעה צריך ללחוץ חזק יותר כדי לעצור. כמו כן צריך להרים את בלם היד גבוהה יותר כדי לבלום את הרכב בשיפוע. רציתי לשאול האם הרפידות שניזוקו הן קידמיות אחוריות או שצריך להחליף את שתיהן? וגם נאמר לי שרצוי להחליף נוזל בלמים האם זה שייך? כל עוד לא נשמעות חריקות מתכת האם אפשר להניח שלא נגרם נזק חמור יותר? תודה
הודעה אחרונה מאת the Batman, -
בוקר טוב לכולם, האם יש מקום שיכול לקבל שמן ישן למחזור, גם תמורת תשלום? אני יודע שתיכף תגיע תשובה: "תרוקן את השמן בצובר של מוסך הקרוב לביתך". אבל אני לא מעוניין לבקש טובות מאף אחד, לא נעים לי וזה "לא מרגיש לי נכון". לכן מחפש פתרון אחר. תודה.
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 338 צפיות
הרכב מקרטע הוחלפו 4 כוהלים ופלגים עבד טוב חודשיים. ועכשיו עוד פעם מקרטע. נבדקו כוהלים נראה תקין. נורת תקלה כתומה מהבהבת. קוד תקלה P0037. בעל הרכב לא רוצה להשקיע על שיפוץ ממיר מה האופציות? אין לו בעיה לעבור טסט יש לו מישהו. רוצה רק לנצל את הרכב עוד קצת ומצידו שילך לחלקים.
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 356 צפיות
היי, האם יש דרך להגדיר שהדלתות ברכב ינעלו אוטומטית ברגע שהרכב מגיע למהירות מסויימת? נגיד 20 קמ"ש? ברכב יש כפתור יעודי לנעילת הדלתות, ואני יודע שהאפשרות הזו קיימת גם ברכבים פשוטים יותר (לא שהסיוויק מפוארת במיוחד...). תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת yair17, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 843 צפיות
נדלקה נורת מנוע ...במוסך שלקחתי אמרו לי נאפס את ההזהרה ואם זה יחזור אז כנראה שזה הממיר ... הנורה נדלקה שוב . לקחתי למוסך שמתמחה בממירים ..הכניס מחשב ואמר לי או שזה הממיר או שזה החישן .. ואז הציע לי ככה: אמר לי תמלא 98 פעמיים במקום 95 ...ה98 אמור לעשות תהליך של ניקויי... אם זה יחזור אז כנראה שזה לא החישן אלה הממיר .. זה בטוח 98 במקום 95 ? לא עדיף גולד לייבל ? מה ההודאת מחשב שזה חישן ומה ההודאה שזה הממיר ? תודה מראש יום קסום שיהיה
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 685 צפיות
סרס 5 2024, לאחרונה התחליתי להרגיש ויברצייה מלווה ברטט ברכב בהאצה, התופעה מתרחשת רק בעלייה בין 80 ל90 קמ"ש אני רוצה לציין שבנסיעה במישור או בירידה זה לא קורה. הרכב בקושי עבר 4000 ק"מ, לא פורקו גלגלים ואין פגיעות בג'נטים ממדרכות. הכי מוזר שקורה רק בעליות, אשמח לעזרת החברים. תודה.
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רוצה לקנות לי אחד שיהיה למקרה ו.... יש כרגע מבצעים בעלי אז הזדמנות. הבנתי ש UTRAI זה סבבה לגמרי אבל יש כל מני דגמים ולא יודע להגיד מה יתאים לי. הרכב הוא ויטארה 1.4 טורבו. לא רוצה משהו אוברקיל. אם יש אפשרות לקישור לדגם הספציפי אשמח
הודעה אחרונה מאת מור 1, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 484 צפיות
היי נדלקה נורה ברנו קליאו 2015 כמה יעלה ומה הבעיה ? אין שום בעיה עם הרכב
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 942 צפיות
הדלת של תא המטען נתקעה לי ואני לא יכול לפתוח אותה, לא ע"י השלט ולא ע"י הידית ליד כיסא הנהג. כשאני משתמש בשלט זה עושה צליל שכאילו הוא מנסה להיפתח אבל לא מצליח. על מנת לנסות לפתוח את תא המטען מבפנים, אני מנסה לקפל/לפרק את המשענת של הספסל האחורי. באופן רגיל, בשביל לקפל את המשענת יש ידית שהגישה אליה היא מתוך תא המטען, אבל בגלל שהדלת של התא מטען תקועה זה לא אפשרי. לפי החיפושים באינטרנט זה לא ברור כל כך מה האפשרויות האחרות ואיך עושים את זה. הצלחתי לפרק את הספסל האחורי, אבל את המשענת עדיין לא הצלחתי להבין איך. יש למטה ברגים שנראה שהם לא מחזיקים את המשענת עצמה אלא מחזיקים ווים שהמשענת יושבת עליהם. צירפתי תמונות של המצב הנוכחי. …
הודעה אחרונה מאת Camel80, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 594 צפיות
נפלה לוחית הרישוי. יש עליה עדיין את הברגים ואני יכול להכניס חזרה לאיפה שזה היה על הפגוש, אבל בטח זה יתפרק שוב. מה הכי כדאי לעשות בכזה מצב? לקדוח חורים חדשים? (בעעעע) ולמה בעצם זה מתפרק? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,760 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- srool
- גולדן191
- SlowRide
- ArikM
- Pavlik
- hwgeek
- שלמה האספן
- Ducha
- matan_mil
- Nakamichi
- orankohn
- Golf_91