טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,307 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 375 צפיות
אהלן חבר׳ה מדובר בהונדה סיוויק 2010 אחרי נסיעה הגעתי לחנייה יצאתי מהרכב וראיתי שיש מים שנוזלים בצבע ירוק על הכביש (בערך שתי כוסות פלסטיק אולי) כרגע הרכב עומד בשיפוע ולא במישור בשביל לבדוק את המאזן המים שם.. איזה נוזל קירור הרכב הזה צורך? תודה
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
- 7 עוקבים
- 4 תגובות
- 747 צפיות
היי, כחלק מיישור קו שאני עושה לרכב של אשתי (Suzuki sx4 hatchback 2012) שמתי לב שהגומיות בשני המשולשים (Control Arms) יבשות וקרועות, הבנתי שניתן (ועדיף) להחליף רק אותן, אבל אין ברשותי חולץ ומחיפושים ברשת חולץ כזה יעלה לא מעט. לכן החלטתי להזמין משולשים חדשים, הזמנה מחו"ל תהיה יקרה מאוד עקב משקל המשולשים שמייקר את המשלוח משמעותית(150-200 דולר רק עבור המשלוח). התחלתי לחפש את החלק בחנויות חלפים ברחבי הארץ, וגיליתי שאף אחד מהחנויות לא מחזיקה משולשים באיכות טובה, במקרה הטוב מציינים שמדובר במשולשים של חברת מדבקה עלומת שם, במקרה הרע מציינים שמדובר במשולשים "טורקיים". אשמח לשמוע האם למישהו היה ניסיון עם רכישה של משולשים באיכות טובה בארץ הקודש ושרד כ…
הודעה אחרונה מאת רון12, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 688 צפיות
היי, קניתי רכב יחסית שבור ואני רוצה לתקן אותו חזותית כי הקילומטראז נמוך והרכב ישאר איתי לעוד זמן משהו יכול להמליץ על מקום שלא יצא לי יקר מידי כי הנזק גדול
הודעה אחרונה מאת michaelhagbi, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סוזוקי ויטארה טורבו 1.4 עם מערכת שמכבה את המנוע בעצירה. אני לא משתמש בזה בכלל ותמיד מבטל את זה בתחילת נסיעה. להבנתי המצבר הזה לא זול ואני רוצה לדעת האם אני חייב להתקין מצבר מותאם מיוחד לזה או שאפשר גם מצבר רגיל?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 492 צפיות
שלום לכולם הרכב שנת 2018 מנוע 1600, הייתי במוסך של חבר טוב ועשינו בדיקה מקיפה לאחר ניקוי מצערת שלא פתר את הבעייה. 1. חובר מחשב לרכב לא מראה שום בעייה/תקלה 2. ריססנו עם ספריי ניקוי קרבורטורים לחפש עם יש כניסת אוויר ממקום כול שהוא לא נמצא כלום. 3. החלפנו פלגים לא עזר 4. החלפת בית המצערת גם לא עזר יש למישהוא עוד רעיון ממה הבעייה יכולה לנבוע? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 293 צפיות
יש לי רכב קאיה היברידי, שאני מניע את הרכב יש רעשים ממערכת השמע,גם בזמן שימוש בדיבורית יש רעשים,האם מישהו ניתקל בבעיה כזו?
הודעה אחרונה מאת קוביאן, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 880 צפיות
שלום חברים, אחרי הזמנה מוצלחת בהמלצתכם אני מברר לגבי החלפת קלאצ' כרגע לא מחליק והילוכים עוברים חלק, אבל החיבור מתבצע בסוף מהלך הדוושה ומרגיש לי שזה קרוב - אז אני מתכונן מראש. עד היום לא יצא לי להחליף קלאצ' ברכבים שהיו ברשותי, אז אודה לעזרתכם מה מחליפים? חלק מסויים או צריך קיט של כמה חלקים? ההזמנה של הכריות בולם הייתה מAMAYAMA והיה מצויין, אז שולח קישור מתאים לקלאצ': https://www.amayama.com/en/genuine-catalogs/epc/nissan-europe/juke/f15e/1518-mr16ddt/power_train/300?frame_no=SJNFAAF15U6512418 שאלה נוספת מה עלות העבודה של החלפת קלאצ'? (סדר גודל)
הודעה אחרונה מאת yuvalsa, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 547 צפיות
בסד שלום מישהו יכול לסייע לי איך אני מאתר באליאקספרס/אמאזון את הדגם הספציפי?
הודעה אחרונה מאת 2013yeho, -
- 7 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן, יש לי אוקטביה 2020 מנוע 1.5tsi שנסעה 84,000 קמ, איבדה ליטר שמן (ממקסימום למינימום) תוך 7,000 קמ, נסיעה רגועה, בינעירונית ברובה וללא פקקים. אקדים ואגיד שהייתי כבר אצל מוסך רון שבדק ואמר שאין נזילות או בעיות מהותיות וזה קורה במנועים האלה וזה סביר, וקניתי ממנו מיכל של שמן 0w20 שיהיה ברכב כדי למלא. בבדיקה לפני קניה (שביצעתי אני) לפני חצי שנה לא דווח על בעיות שמן או קומפרסיה במנוע, והיסטוריית הטיפולים תקינה (למעט טיפול או שניים שבוצעו באיחור של 1,000-2,000 קמ, כולם במוסכים מורשים). איך להתנהל עם הנושא הזה ביומיום? האם יש דרך להאט את קצב איבוד השמן? מבחינתי הוא משמעותי כי אני נוסע כ 30,000 קמ בשנה אז זה להגיע כל חודשיים ממקסימום למינימ…
הודעה אחרונה מאת ניצן א, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 324 צפיות
הכלה מופיעה בכותרת. בורר חום קור, מגיב באופן "קופצני" ותקוע במצב קור ובלתי אפשרי להזיז אותו ללאנסר קלאסיק יש מחלה שבחלק מהסדרות, הגירים של הבורר מפסיקים לתפקד עקב מגרעת במבנה שלהם. מצ"ב תמונה A. התמונות מהאינטרנט. למעלה אלו הגירים הישנים שיוצרים בעיות, תוכלו להבחין במגרעת שלהם, ולמטה אלו הגירים המשודרגים. מדובר על מחלה מוכרת ונפוצה. לתומי חשבתי שברכב הנ"ל יש את הגירים הבעייתיים, הזמנתי מהרשת חדשים בכמה עשרות ש"ח (מק"ט 7801A110) וניגשתי לעבודה בעזרת סרטון מהיוטיוב, העבודה די פשוטה אבל נוכחתי לדעת שהגירים ברכב הינם מהדגם החדש ולא היה צורך להזמין חדשים... למרות הכל ביצעתי החלפה והבחנתי שאין שוני באופן הפעולה, לא של מה שהיה …
הודעה אחרונה מאת dotan123, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 415 צפיות
היי, לפני מספר חודשים ביצעתי יישור קו והחלפתי תושבת מנוע ימין ובנוסף תושבת גיר. התושבות שרכשתי כמובן הינן מקוריות לחלוטין. באותה הזדמנות גם ביצעתי ניקוי בית מצערת והחלפת 4 פלאגים אירדיום. לאחרונה, משום מה אני מרגיש שהרעידות חזרו על עצמן למרות שהתושבות עצמן נראות תקינות לחלוטין ויזואלית. נשארה תושבת אחת (משקפיים) שלא החלפתי אותה, אך היא נראית שלמה ללא קרעים/יובש, מה גם שהיא בדר"כ על אחראית על רעידות. זה מתבטא בכך שכשאני עומד ברמזור (גם ללא מזגן) אני מרגיש ממש את הדיפון של הנהג רועד וגם מרגישים רעידות בהגה. כאשר אני מעביר את ידית ההילוכים ל N הרעידות פוסקות לחלוטין. נראה לי קצת לא הגיוני שילכו תושבות מקוריות אחרי פחות משנה וכ-1…
הודעה אחרונה מאת carsgo, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם שואל בשביל חבר שיש לו טיוטה קרולה קרוס 2024 וכמה פעמים שנהגתי על הרכב הזה וגם לו זה קורה שאני בא להעביר את הידית הילוכים מ P להילוך נסיעה הידית קשה להעברה ואחרי שהיא משתחררת הכל ניהה תקין מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה או שיש תקלה בגיר של הרכב? הרכב חדש מהחברה פחות מחודש אשמח לשמוע מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 27 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נסיעה בשנה כ6000 קמ הרוב בתוך העיר. הרכב עם 11000 אלף קמ המוסך מציין להחליף. אכן כן? המחיר נראה יקר למקורי רפידות 700 שח בלי עבודה. 240 שח חליפי סיני nikko
הודעה אחרונה מאת RROONNII30, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 404 צפיות
שלום לכולם...יש לי רנו גרנד קופה 21 ואחרי החלפת מנוע נוצרו מספר תקלות של נורות אזהרה נדלקות לסרוגין ברוך השם הצלחתי להתגבר על הכל אבל לא על נורת טיפול לא מתאפסת דרך גלגל ההגה ולא עי ידי מחשב תקלות פשוט נתקע משהו יודע מה הבעייה?
הודעה אחרונה מאת עידן ביתן 123, -
נזק לבקלית
מאת יודוקוליס-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 862 צפיות
שלום , אתמול יצאתי עם הרכב ממוסד אקדמי ,השומר בשער 'הוריד' את המחסום כאשר יצאתי ,שמעתי מכה/שפשוף ועצרתי לאחר כמה מטרים ,לא הבחנתי בדבר. היום כאשר התכוונתי לפתוח את תא המטען ,ראיתי שהבקלית האחורית הימנית ,נפגעה בחלקה, כעת תהייה הדיינות ומשא ומתן ,השאלה : נוצרומרווחים קטנים בין הבקלית לגוף (פח הרכב) איזה חומר אטימה זמני ,כדאי ליישם לפני בוא הגשם ? מצרף תמונה. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, לפני כשנה הרכב התחמם - היה חסר באמת מים. מוסך החליף תרמוסטט + פלנג' (היו רקובים לגמרי) + איזשהו צינור מאז פעם בחודש אני מוסיף כוס נוזל לרדיאטור כי חסר. מוסך אחד עשה בדיקת לחץ ואמר שהכל תקין לפחות 4 מוסכים אמרו שאם אני מוסיף פעם בחודש לעזוב את זה, זה שטויות (המוסכים בארץ ברמה מאוד מקצועית כמו שאתם רואים), עוד אחד אמר שהמשאבת מים משוחררת כזה, לא ישרה על הציר וכתוצאה מזה יש איבוד מזערי של מים וצריך להחליף אותה. מפה לשם, לאחרונה אני רואה סימני שמן במיכל עיבוי, או שזה לכלוך או שזה כתוצאה מעירבוב של 2 נוזלי קירור שונים? דעתכם? הרכב קרוז 1.8 2013, זקוק לפלאשינג במנוע (הוחלף א…
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 717 צפיות
היי, במידה ואני צריך לבחור בין שני שמנים, כמובן שניהם עומדים בתקן ובאותה הצמיגות, אותה הכמות וכו. שניהם ממותגים מוכרים, אך אחד עולה כמעט חצי מהשני, האם באמת יש פה איזשהי עדיפות ליקר יותר? מדובר על רכב עם מנוע 1500 טורבו, אם זה רלוונטי לדיון. מצרף דוגמה של 2 שמנים לצורך הדיון: Motul 8100 POWER 0W20 מחיר 240 ש"ח. TOTAL Quartz 9000 0W20 מחיר 135 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 551 צפיות
מועדים לשמחה. ברשותי יונדאי i10 בת שנתיים שהוחלף לה מצבר לפני חודשיים. אתמול היא סרבה בכל תוקף להניע. לא בגלל מצבר רואים שיש אורות חזקים. כשסובבתי את המפתח היה רעש של נסיון הנעה. רק לאחר מעל 20 נסיונות כשלחצתי על הגז היא הניעה. לאחר מכן שוב הניעה כרגיל. מדובר ברכב חדש כמו שאמרתי עדיין באחריות. אפנה גם למוסך אך אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!
הודעה אחרונה מאת יוסי מפתח תקווה, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 357 צפיות
באוקטוביה 2018 יש לי מטען USB-C המחובר למצת הסיגריות, זה של חברה מוקרת ודי מהיר ואיכותי, הוא מגיע עם תאורת LED קלה, הבעיה היא שהתאורה והUSB עובדים כל הזמן גם כאשר הרכב כבוי, זה נורמלי? וLED קטן כזה יכול לגמור את המצבר?
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 486 צפיות
שלום רב שאלתי שאלה לפני יומים בקשר מאזדה 3 ספיריט 2009. שלא הצלחתי להניע וכל החשמל כלל הנורות היה מושבת, ניסיתי להניע אותה עם כבל והצלחתי עשיתי קצת סיבוב והחזרתי אותה לחניה. יום למחרת רציתי ללכת להחליף מצבר כי חשבתי שהוא התרוקן הבעיה אחרי שיצאתי מהחניה בכיכר פתאום האוטו נעצר אבל המנוע לא נכבה שלחצתי על הגז הוא התחיל להדרדר אחורה . ניסיתי לכבות ולהדליק אחרי כמה נסיונות הצלחתי לנסוע ובגלל שפחדתי החזרתי אותה לחניה. השאלה מה יכול להיות הבעיה אני מפחדת לנסוע למוסך כי אם אני אתקע באמצע כביש אני אפריע לתנוע וגם אם אצליח להגיע למוסך אני מפחדת שיעקצו אותי. אשמח לשמוע המלצות מה לעשות ומה יכול להיות ואם להחליף את המצבר יספיק או שזה בעיה אחרת? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 853 צפיות
שנת 2024 דגם GT LINE
הודעה אחרונה מאת amirnat, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 545 צפיות
בוקר טוב חברים. משהו יודע איזה תקן שמן מנוע אני צריך לקנות לרכב ומהו לחץ האוויר בטויוטה ספייס ורסו 1.3 2011 ? תודה רבה לכל המשיבים.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 535 צפיות
היי, הרכב קיה סראטו 2008, 122HP עם 230 ק"מ מעוניין לרכוש שמן לקראת טיפול. בספר רכב רשום צמיגות 0W-30 או 5W-30, השאלה מה התקן? לא מצליח למצוא בשום מקום. דגם מנוע לפי דעתי זה g4fc. מספר שלדה אם זה מעניין KNAFE227395590939 תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת SurfHigh, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 797 צפיות
בוקר טוב חברים. משהו יודע איך אני יכול לקודד קודן של טויוטה ורסו 2011 ? תודה רבה לכל המשיבים.
הודעה אחרונה מאת גילי29, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 592 צפיות
בוקר טוב חברים. משהו יודע איך מתחברים לבלוטוס של טויוטה ורסו 2011 (מערכת מקורית). תודה רבה לכל המשיבים.
הודעה אחרונה מאת גילי29, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 851 צפיות
יונדאי i30 שנוסע 2000 ק"מ בשנה ובטיפול שנתי מוחלף שמן מנוע. רציתי לברר האם ניתן לבצע טיפול אחת לשנתיים או שעדיף להחליף שמן מידי שנה? בנוסף, יש לכם המלצה על דרך לנקות פנסים קדמיים לפני טסט? הפנסים קצת התקהו והייתי רוצה לנקות אותם לפני הטסט. יש לכם גם טיפים להכנת הרכב לבדיקת זיהום אוויר? פעם שעברה הבדיקה היתה גבולית.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 661 צפיות
די חדש פה, אבל מי שמכיר אותי מקבוצות בפייסבוק וכו', יודע שיש לי שנאה עזה לקודנים... הם רק עושים בעיות, ממליץ כמה שיותר מהר להסיר את הדברים האלה הכנתי טבלה שיתופית עם מיקומי קודנים ועלוקות שאני מכיר, מוזמנים להסתכל, להוסיף ולהסיר בעצמכם. מקווה שלמישהו יעזרו קיצורי הדרך האלה https://docs.google.com/spreadsheets/d/1eHUaW6439wyTCYvBoEhzU4ldiQoIA8QMQPeYPY2vphA/edit?usp=drivesdk
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, האם לדעתכם הגיע הזמן להחליף את הצמיגים? אחוריים (32/21): קדמיים (30/22, 08/22): רזרבי (45/19): תודה 😃
הודעה אחרונה מאת ypz, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 475 צפיות
המלצה לצמיגי 225/60R18 עם קוד עומד 100 ומעלה וקוד מהירות V ומעלה (אאוטבק). מבירור שביצעתי, לא מספיק מעמיק אולי אבל באתרים המוכרים לצמיגים ועוד טלפון לפנצ'ריה, המצב בארץ לא משהו. חלק ממה שמפורסם לא באמת קיים במלאי מה שקבלתי עליו הצעת מחיר אלו הצמיגים הבאים: גודייר eagle sport 2 (מיוצר בסלובקיה) במחיר של 770 שקל (שנמכר במדינות היעד בחצי מחיר). נקסן N Fera RU1 במחיר של 728 שקל ברידג'סטון Dueler HP Sport במחיר של 875 שקל eagle sport אני יודע שהוא צמיג סתם, לא יודע עם כמה הדור השני שלו השתפר. נקסן מותג סביר אבל הביקורות על הדגם די פושרות והברידג'סטון זה היה פעם צמיג טוב אבל זה דגם כבר דגם מאוד ותיק וכיום הוא נחשב לדי בינוני. …
הודעה אחרונה מאת ch28566, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 279 צפיות
שלום אני שוקל רכישת רכב דיזל לנסיעות של 30k בשנה אני רואה שיש הרבה תקלות בגיר dct של רנו האם התקלה היא רק בבנזין או שזה תופס גם בדיזל? יש שנתון מסוים שבו סידרו את התקלה? מתעניין ברנו קליאו דיזל
הודעה אחרונה מאת fishmanl,