Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגי 225/60R18

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצה לצמיגי 225/60R18 עם קוד עומד 100 ומעלה וקוד מהירות V ומעלה (אאוטבק). מבירור שביצעתי, לא מספיק מעמיק אולי אבל באתרים המוכרים לצמיגים ועוד טלפון לפנצ'ריה, המצב בארץ לא משהו. 

חלק ממה שמפורסם לא באמת קיים במלאי מה שקבלתי עליו הצעת מחיר אלו הצמיגים הבאים:

גודייר eagle sport 2 (מיוצר בסלובקיה) במחיר של 770 שקל (שנמכר במדינות היעד בחצי מחיר). 

נקסן N Fera RU1 במחיר של 728 שקל 

ברידג'סטון Dueler HP Sport במחיר של 875 שקל

eagle sport אני יודע שהוא צמיג סתם, לא יודע עם כמה הדור השני שלו השתפר. נקסן מותג סביר אבל הביקורות על הדגם די פושרות והברידג'סטון זה היה פעם צמיג טוב אבל זה דגם כבר דגם מאוד ותיק וכיום הוא נחשב לדי בינוני.

אני ממש לא מבין בתחום צמיגי 4X4 SUV ולכן אשמח לשמוע המלצות לצמיג טוב במחיר סביר יחסית של כ-800 שקל לצמיג. אין צורך בצמיג מכוון שטח כי הרכב לא יעבור ביותר משבילי כורכר קלים. 

פורסם

האם קוד המהירות V מופיע ברשיון? האם מופיע כך גם במדבקת לחצי אוויר?

תלוי איפה מסתכלים ובאיזה דור/שנה מדובר, אבל יש מקומות בהם מוזכר 100H.

היה "קטע" בעבר עם דגם הפורסטר שגם שם היה קוד מהירות V, אבל המחלקה הטכנית של סובארו נתנה אישור לשנות ל-H (במידה ולא קיים בדאטאבייס של מכון הרישוי). אולי זה יפתח עוד כמה אפשרויות אם יש לך או לבעל הרכב כוח להתעסק עם זה. ובכלל, שווה לבדוק אילו צמיגים המוסך של סובארו יודע להציע (לפעמים יש הפתעות).

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אכן קוד מהירת V גם ברישיון, אתה צודק בכך שברוב המקומות מצויין קוד מהירות H ולא V למידת הצמיגים הזו. פעם היה קל להשיג את הוראת הרישום לרכב ואז כל המידע הזה גלוי, אולי אני אקפוץ למכון רישוי ואבדוק מה מופיע להם שם כאפשרויות לדגם.

לפני 3 שעות, Tom_22 כתב:

ובכלל, שווה לבדוק אילו צמיגים המוסך של סובארו יודע להציע (לפעמים יש הפתעות).

רעיון מעניין, זו באמת תהיה הפתעה אם יהיה איזה צמיג איכותי במחיר הוגן ולא במחירי מורשה יבואן. 

לצד כל זה, אני מאמין שכל צמיג מותג מוכר יהיה שדרוג משמעותי לעומת הצמיגים הסיניים שהבעלים הקודמים התקינו, נסעתי ברכב ואתה פשוט מרגיש שהצמיג הזה פשוט לא אוחז וכל נגיעה קצת חזקה יותר בדוושת הבלימה מיד מכניסה את ה- ABS לפעולה. רוצה להחליף לו לפני הגשמים של החורף שאז אני בטוח שהצמיג הזה בכלל יהיה אסון. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...