טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,299 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 618 צפיות
שבוע טוב, ברשותי מיטסובישי ספייסטאר 20221. בזמן האחרון התחלתי להרגיש רעידות קלות (כמו של הפעלת ABS) בבלימה רגילה במהירות שמעל 70-80 קמש. במהירויות נמוכות יותר אין רעידות בעת בלימה. הרכב עבר טיפול, כולל החלפת נוזל בלמים ובדקו ואמרו שהכל תקין ואפילו לא צריך עדיין להחליף רפידות. היות והמשיך הלכתי למוסך אחר רק לנושא הבלמים וגם שם פירקו, ניקו, הסתכלו ואמרו שהכל נראה תקין וגם הרפידות לא נדרשות עדיין להחלפה. האם יש סיבה אחרת שיכולה לגרום לרעידות הללו? תודה למייעצים, אבי.
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 729 צפיות
היי, מרצדס GLC 2018, בנסיעה האחרונה שלי הרגשתי שלרכב "קשה" להעביר הילוכים, נותן דחיפה כזו במעבר בין הילוך להילוך. עצרתי בצד וכיביתי את הרכב, לאחר מכן ניסיתי להניע מחדש. לחצתי על כפתור ההנעה של הרכב, ולרכב לקח בערך 6-7 שניות להניע (ניסה להניע יחסית הרבה זמן, בדרך כלל זה שניה), מיד לאחר מכן נדלקה נורת המנוע. כמובן שאני ניגש למוסך, אך מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת tal1212, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 993 צפיות
האם לקיה פיקנטו 2015 מנוע 1.2 אוטומט יש רצועת טיימינג או שרשרת?
הודעה אחרונה מאת ישי רכבים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 425 צפיות
הי האם יש הבדל משמעותי בנוזלי קירור ורוד/ירוק/כחול? לפי מה שהבנתי לרכב שלי (סיטרואן C4 2017) מומלץ כחול, אבל בחנויות מצאתי רק ירוק/ורוד. אני צריך מעט נוזל קירור, רק כדי להגיע למוסך לאבחון התקלה ו/או לרכישה של נוזל קירור מומלץ ע"י היצרן.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 617 צפיות
מובילאיי מצפצף כרגיל, מסך תקוע על -- צילום מסך מצורף מה ניתן לעשות, יש איפוס או הגדרות להחזרת החיווי על המסך. הרכב סיוויק 2016 שרכשנו לאחרונה.
הודעה אחרונה מאת IsraCar, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 393 צפיות
היי לכולם אשמח לעזרה יש לי סובארו b4 שנת 2007 הרכב מתחמם לי בנסיעות בין עירוניות או אחרי נסיעה ממושכת הרכב מתחמם וזה קורה רק שאני עוצר ברמזור מידי פעם גם בנסיעה עכשיו הבנתי משהו קטן שאני מעביר לניוטרל ונותן גז זה מקרר חזרה את הרכב וככה אני ממשיך בנסיעה כרגיל בשישי האחרון היה משהו לא נורמאלי נסעתי הכל כרגיל עצרתי בתחנת דלק לתדלק כיביתי את הרכב והכל כרגיל שסיימתי לתדלק הנעתי את הרכב והטנפרטורה קפצה לשמים 119 מעלות שעד עכשיו בנסיעה הכל היה מעולה בין 90 מעלות ל96 מישהו יודע מה זה אומר?
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 963 צפיות
יונדאי קונה 2018 1.6 טורבו, ניתן לשלב את ההילוך לרוורס בידית ההילוכים אך בלחיצת גז הרכב לא נוסע לאחור. למרות שהטורים עולים ויש תגובה מהדוושה. כמו כן, הרכב נוסע רק בהילוכים אי זוגיים (1,3,5,7). הרכב עמד תקופה ארוכה. כחודש וחצי ללא נסיעה שלאחריה נדרש להחליף מצבר. לאחר מכן נסעתי יומיים ברכב ללא בעיה. מה יכולה להיות התקלה והאם ייתכן קשר לבעיה במערכת החשמלית כתוצאה מכך שהרכב עמד/הוחלף מצבר. האם יש צורך לגרור את הרכב למוסך או האם ניתן לנסוע ככה? אציין שלא נדלקה שום נורה בלוח המחוונים. לעתים, האות R מהבהבת בשילוב ההילוך. תודה מראש.
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 940 צפיות
היי, ניסיתי היום לפתוח את אוטו וכנראה נגמרה הסוללה של המפתח/שלט. פתחתי עם המפתח הרגיל, אבל לא מצליח להניע. מישהו אמר לי שזה מנגנון של הבטחה נגד גנבות. הקטע שהשלט משתמש בסוללה מסוג CR1620 שאני לא משיג כי זה שבת ובכל מקום כמו קיוסקים יש רק את הסוג הנפוץ (נראה לי 2032). האם יש אפשרות להניע את האוטו בצורה אלטרנטיבית? אני חייב מחר לנסוע למשהו דחוף. זה ספייס סטאר 2022. אני ממש בלחץ. אשמח אם מישהו יכול לעזור. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת וולט, -
-
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, קניתי השבוע מצבר ומוטבע עליו תאריך 10-11/24 אני מבין שזה תאריך שהמצבר נופק ממחסן לחנות? או שזה תאריך ניפוק של יבואן לחנות? מה זה מסמן בדיוק? אם ככה אני לא כל כך מבין מה הערך של הנתון הזה יכול להיות שהמצבר שכב חצי שנה או יותר במחסן... אין שום דרך לדעת את התאריך ייצור? לא שאני כל כך מוטרד, זה פשוט מאוד מוזר בצמיגים קיים תאריך הייצור בצורה מדוייקת ולפי מה שאני מבין מצבר מתחיל דגרדציה גם כשהוא שוכב במחסן
הודעה אחרונה מאת whiterabbit, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 662 צפיות
שלום, לפני שאני לוקח את הרכב לטיפול אשמח לדעת מה צריך לעשות בטיפול ואיפה ניתן לברר את זה? מדובר בניסאן קשקאי דיזל שנת 2018, קילומטרז׳ כ-47,000 ק"מ. כמו כן איך ניתן לדעת האם יש צורך להחליף רצועת טיימינג והאם ניתן לעשות זאת לא במוסך מורשה (או שבמקרה זה עדיף מורשה)?
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 413 צפיות
מנוע 1.6 בניוטרל לוחצים גז המנוע בריא אין שום רעש. בנסיעה שלוחצים גז יש רעש כמו של חור באגזוז. רק הרעש מגיע מקדימה מהסעפת או מהדוד. תיאור של הרעש: כמו חור באגזוז כמו צנרת פתוחה וגרגורים כאלה. השאלה למה רק בנסיעה יש רעש ובניוטרל אין רעש? עשיתי סריקה OBD אין תקלות. מה זה יכול להיות? תודה.
הודעה אחרונה מאת NTZSV, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
החלפתי ג׳נטים לחתך צמיג חדש. אני לא יודע כמה אוויר למלא בצמיגים החדשים. אל תשלחו אותי למתקין, אין לי גישה אליו וזה נושא לפוסט אחר. הנה הפרטים: גולף דור 6 שנת 2013. צמיגים 205-55-16 עם ג׳נטים ממגנזיום. מצאתי בכל מיני אתרים הצעות שונות למילוי הצמיגים (תמונות למטה). כמה אוויר למלא? שאלה נוספת: אני ממלא אוויר בצמיג על הבוקר כשהוא קר עם משאבת אפניים. קשה לראות שנתות במשאבה אז אני סוטה קצת בלחץ המילוי (לכל היותר מפספס בשני פי.אס.איי להערכתי). כמה זה קריטי? וכמה קריטי שאולי אני ממלא בגלגל ימני קצת יותר מבגלגל שמאלי?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 841 צפיות
שלום, בעקבות שריטה עמוקה על מכסה מנוע החלטתי לצבוע אותו. על המכסה מנוע היו גם די הרבה נקודות קטנות שכנראה נגרמו מאבנים שעפו ממשאית. הפחח הסתכל על המכסה מנוע ומיד קבע שבעבר כבר צבעו אותו. ולא ברמה גבוהה וזה הסיבה לנקודות. מה שאומר שהיבואן צבע לפני מסירה ולא אמר לי שום דבר... אחרי חצי יום עבודה לקחתי את האוטו, במבט ראשון הכול היה נראה מושלם, כמו חדש ומבריק כמו מראה. אבל כשהסתכלתי עוד פעם בערב שמתי לב שיש כמה נקודות קטנות שמרגישים אותם כשמעבירים את היד על הצבע. כמה מהנקודות בולטות החוצה וכמה שקועות פנימה. כשחזרתי לפחח הוא אמר שהוא עשה את העבודה הכי טובה שאפשר היה לעשות. אי אפשר לעשות יותר טוב מזה. וכול מה שנעשה מעבר רק יפגע …
הודעה אחרונה מאת Fraysa, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 416 צפיות
שלום, אני מחפש רכב, כמובן יש לעשות בדיקה אך האם יש לכם המלצה מה לבחון לפני שאני לוקח לבדיקה ? כלומר כשאני מעביר הילוך, רעידות, כשהרכב בניוטרל, כשאני מעביר הילוך. לגבי המנוע יש מה לשים לב ? בברכה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 733 צפיות
שלום ביום יום אין שום רעשים לא בסיבוב ההגה ולא בנסיעה רגילה אנו גרים באיזור הררי יש רחוב מישורי ואז פנייה ימינה לעלייה חייב לציין שכשאני מסובב את ההגה אין שום צליל הדפיקות לא נשמעות רק בסיבוב הזה כשאני שם גז - בנסיעה תוך כדי הסיבוב ימינה אני שומע 2-3 דפיקות מכיוון גלגל שמאל (כשהחלון פתוח זה נשמע היטב) נשמעות רק 2-3 דפיקות כאלו. בסיבובים אחרים גם אם הם חדים לא שומעים שום צליל חשבתי שאולי זה מהקפיץ אבל האם יש אופציות נוספות? הרכב מאוד ישן האם יש עניין להיכנס להרפתקה של בירור ותיקון האם זה מסוכן? תודה
הודעה אחרונה מאת סוזו, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 346 צפיות
היי מה קורה ההגה שלי עושה רעשים חורקים והוא קצת כבד יותר בנסיעה, מישהו יודע אם זה קשור לנוזל הגה כח ואם כן באיזה אחד צריך להשתמש
הודעה אחרונה מאת אחיה אסייג, -
רעידות בנסיעה
מאת Tal7699-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
במהלך הנסיעה האחרונה ברכב מסוג שברולט ספארק 2016 התחלתי להרגיש רעידות שמורגשות ברכב לאחר כמה דקות של נסיעה ובעיקר במהירות גבוהה. הרעידות מרגישות מהגלגלים הקדמיים (בעיקר השמאלי). מנוע עובד בשקט וגם החלפת ההילוכים די חלקה עצרתי בחניון הקרוב סובבתי את הגלגלים וחקרתי היטב את הציריות, מוט, משלושים ולא נראה שיש משהו פגום או רופף. הרכב נקנה לפני חודשיים ונבדק במכון שאני התעקשתי עליו, לא נראה שהיה משהו מיוחד מלבד כיוון פרונט שצריך לעשות ברכב. האם החשד של כיוון פרונט נכון? כי אני מכיר שבצורך של כיוון פרונט ההגה רועד ולא האזור הקדמי. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות, לפני שאני הולך למוסך?
הודעה אחרונה מאת Tal7699, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 288 צפיות
היי בימים האחרונים המזגן ברכב שלי עובד רק כשמתחשק לו המפוח תמיד עובד (עושה רוח / איוורור וגם שאר הכפתורים מתפקדים) אבל הפונקציה של הקירור לא עובדת תמיד אני יכול להתחיל נסיעה ורק אחרי חצי שעה המזגן יתחיל לקרר, ואני יכול להניע את הרכב והמזגן יקרר מה שאני מבין מזה שכניראה המדחס והכל עובד כמו שצריך ויש איזה שהיא בעיה של חיישן / סתימ מישהו יכול לכוון אותי למה בדיוק הבעיה?
הודעה אחרונה מאת ram1910, -
-
מה עדיף לי צמיגים של 1 2
מאת נתנאל1- 4 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
DAVANTI או של TIGAR. יש לי אפשרות לשניהם באותו מחיר כמעט אשמח לעזרתכם
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
- 4 עוקבים
- 2 תגובות
- 625 צפיות
שלום לכולם אני מתאר את מה שקרה על פי מה שאשתי סיפרה. ייתכנו אי דיוקים מסוימים. לפני יומיים היא נסעה בתוך העיר ברכב שלה - פורד פיאסטה ידנית 2012. באחד הסיבובים, היא איבדה פתאום תגבור הגה (חשמלי ברכב זה אאל"ט), האורות בלוח המחוונים נכבו (כולל שעונים שצנחו ל-0) וכן האורות החיצוניים. המנוע המשיך לעבוד והיא הצליחה לחנות. לאחר מכן הרכב לא הניע. אחרי שהבן שלנו 'שיחק' קצת עם ההגה, הרכב חזר להניע. בדרך חזרה הביתה (נסיעה של 5 דקות) - אותה תופעה, כנראה תוך כדי סיבוב ההגה ימינה. הפעם היא אומרת שנדלקה לרגע מנורת בקרת אחיזה ואז שוב - אין תגבור,אין לוח מחוונים ואין תאורה חיצונית. לאחר שחנתה ליד הבית, כאשר הרכב עדיין מונע, לוח המחוונים והאורות החיצוני…
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 744 צפיות
שלום לכולם יש לי קיה ספורטאז 1.6 טורבו 2020 ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה זה החלק הזה? הוא יושב לפני הטורבו ,פירקתי אותו ויש בפנים מלא חורים קטנים מזכיר פילטר אבל כל החלק עשוי מפלסטיק תודה🙂
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 25 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
עוד מדריך שחיכיתם לו המון זמן. בסרטון של היום נתקין 2 מצלמות דרך - אחת קדמית ואחת אחורית. הן באות בתור סט. המצלמות שהתקנתי הן של חברת DDPAI מדגם Z40. לחברה זו יש עוד דגמים מוצלחים כמו Z50, וגם סדרת המיני. המצלמות ומוצרים שהשתמשתי בהם: DDPAI Z40: https://s.click.aliexpress.com/e/_Dnodifh DDPAI Z50: https://s.click.aliexpress.com/e/_DFwSI4j קיט חניה DDPAI: https://s.click.aliexpress.com/e/_DmRRONz חולץ קליפסים: https://s.click.aliexpress.com/e/_DmYb8JZ מד מתח: https://s.click.aliexpress.com/e/_Dmc4pyX שקע מצת: https://s.click.aliexpress.com/e/_Dm8QL1v לוחץ סופיות: https:/…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 7 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פ'גו 508, מודל 2016, מנוע 1.6 ק"מ: 80K טופל כל חייו במוסך המרכזי. לפני מספר חודשים הרכב שבק חיים מתקלת חשמל. תוקן. לפני שבוע הרכב שבק בשנית - הפעם במוסך (המרכזי) איבחנו שהראש מנוע פגום. מפוסטים שקראתי פה, הבנתי שבדגמים מסויימים של הרכב המנוע ומכלולים נוספים מתגלים כבעיתייים. אוסף שלדעתי רכב פרמיום מודרני שמטופל כיאות - לא אמור להגיע למצב כזה. ראשית - האם המנוע הנ"ל כלול ברשימת המנועים הבעייתים? שנית - קיבלתי הצעת מחיר לתיקון לפי 20 א ש"ח. האם סביר? במחיר הזה לא נתקן
הודעה אחרונה מאת ofir1988, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, יש ברשותי טויוטה קורולה שנתון 2008 ולאחרונה אני שומע מדי פעם צלצולי מנוע במאמץ (עליות קשות וכו) בערך בין 4-5 אלף סלד אמרו לי לשים תוסף כל חצי שנה וזה היה עוזר לתקופה מסויימת אבל לאחר תקופה מסויימת של שימוש בתוסף זה לא אפקטיבי כל כך כבר רציתי לדעת עם ניקוי פיח מהמנוע יכול לעזור או שיכול לעשות נזק גדול יותר בהתחשב בעובדה שהמנוע עבר 250 אלף קילומטר תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 311 צפיות
היי מחפש מחשב רכב להשאלה באזור רחובות אפילו הכי פשוט תודה רבה .
הודעה אחרונה מאת איציקל, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 368 צפיות
שלום חברים, מישהו יכול בבקשה להסביר כיצד מסירים את מכסה הפלסטיק של ה bpga (תיבת הפיוזים שליד המצבר) מבלי לשבור אותה. אני מנסה למשוך כלפי מעלה ושמאלה (ע״פ החצים המסומנים על ה bpga) אבל חתיכת הפלסטיק הזו מסרבת לצאת. אגב, הסיבה שאני מנסה לקבל גישה ל״ביפנוכו״ היא כדי לנקות הפיוזים מקורוזיה (יש בעיה נפוצה שבעקבות קורוזיה בפיוזים, יש לפעמים שגיאות ספורדיות ובעיות התנעה). תודה מראש, דניאל.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
הוספת טורבו לרכב 1 2
מאת Yarib2-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מה המצב חברים יש לי מיצובישי אטראז' שנת 2016 מאוד מרוצה מהרכב ורציתי לדעת האם אפשרי להוסיף טורבו למנוע שלו ואיפה אפשר לעשות את זה
-
ריפוד גג פנימי
מאת פלפלת- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך מדביקים את הבד של הגג מתחת למנורה כדי שלא יזוז? שלפתי את המנורה אבל אין איך להצמיד את הבד. מצרפת תמונה להמחשה.
הודעה אחרונה מאת קוסקוס, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 880 צפיות
שלום לכולם יש לי רנו טראפיק לא מזמן הייתה לי בעיה באלטרנטור והחלפתי זה בדרך אגב עכשיו יש לי בעיות בהנעה או שאני מסובב סוויץ כמה פעמים ואז מניע יחסית נורמאלי או שאני מנסה להניע ישר אבל הרכב רק אחרי 5-10 שניות מישהו מכיר את התופעה ויודע לכוון מה יכול להיות אני רוצה ללכת עם קצת רקע למוסך אגב מישהו יודע למה רוב מוחלט של המוסכים רק שומעים את שם הרכב ואומרים לא תודה חח תודה מראש למגיבים
הודעה אחרונה מאת Jack457, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 397 צפיות
שלום, יש לי בעיה בטויוטה פריוס+. קניתי אותה לאחרונה, ככה שאין לי היסטוריה והמצב ככה מאז שהרכב אצלי. תאורת הפנים לא נדלקת כשהדלתות פתוחות או בתחילת/סיום נסיעה כנהוג. המפסק כמובן על מצב דלת. כששמים על ON התאורה כן נדלקת. כמו כן, כשהדלתות פתוחות כן יש חיווי בלוח השעונים. הבעיה מוכרת, יש למישהו עצה?
הודעה אחרונה מאת Nuam,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 1,552 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- DareDevil
- פריג'י
- שביט
- spring
- Night Driver
- חולגי
- om2
- santiago
- סלע12
- amirtoar
- ANUTKK
- גולדן191