טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,301 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 19 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אחרי שפתרתי את בעיית הטורבו באורלנדו שלי הלכתי לפתור בעיית טורבו בשברולט קרוז של חבר רק כל מה שעשינו לא עזר הטורבו שלו נראה גמור הwast gate שלו ממש משוחרר הציר שחוק מאוד ולפי סרטונים ביוטיוב הטורבו גמור , הבן אדם רוצה להחליף טורבו אבל לא מצאנו אף אחד באיזור חיפה קריות שמתעסק בזה, יש את חברת בשן רדיאטורים לידינו שהם מתעסקים עם מכירה של טורבו חליפי ב1900₪ בלי הרכבה ואחריות שנה רק עם קבלה של הרכבה במוסך מורשה, מכירים באזור מוסך שיעשה את זה?
הודעה אחרונה מאת אורלנדו השמן, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום רב, ברשותי יונדאי אקסנט 2008 שנתיים , במהלך השנתיים לא הייתה תקלה אחת ברכב. השבוע הרכב במהלך נסיעה של 30 קמ"ש הרכב כבה , ניסיתי להניע את הרכב והוא לא הניע , נתתי לאוטו להתקרר ובדקתי שמן גיר , שמן מנוע , מים והכל היה בסדר , בנוסף גם לא היה ריח שרוף או משהו אחר. חשוב לציין שלא נדלקה לי שום נורה בלוח שעונים , לא לפני כיבוי הרכב ולא אחרי. לאחר חצי שעה ניסתי שוב להניע והפעם הרכב הניע , ונסע כמו שצריך. חשוב לציין שהתקלה קרתה לי רק פעם אחת , ואני נוסע עם הרכב הזה חמישה ימים והבעיה לא חזרה. ניגשתי שלשום למוסך יונדאי מורשה והסברתי לו את מה שכתבתי לכם , הוא אמר שאין טעם לחבר את הרכב מחשב דיאגנוסטיקה כל עוד לא נדלקה שום נורה , והציג בפני שתי אופציות לטיפול בב…
הודעה אחרונה מאת הכוכב הבא, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 552 צפיות
הונדה סיוויק 2017 ספורט יש רעש כמו בסרטון קורה אחרי נסיעה גם שהרכב במצב עצירה מה יכול להיות? יש לציין שהרכב יצא עכשיו מטיפול במוסך הונדה ברשל"צ ולא מצאו שום דבר שקשור לרעש VID-20240912-WA0005.mp4
הודעה אחרונה מאת fancy, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 816 צפיות
שלום לכולם אני נמצא בצומת דרכים ולא יודע מה לעשות עם הרכב. אנסה לתמצת את הדברים הרכב אצלי כבר 12 שנה ונסע כ380K בעבר הרחוק הוחלפו לו קלאצ׳ים ומכטרוניק במסגרת האחריות המורחבת. לפני כחודש הופיעה לי תקלה שהסימפטומים שלה היו שהרכב היה מקפיץ הילוך מ2 ל4 ונשאר ב4 ובנוסף המד של ההילוכים בדשבורד היבהב. הלכתי למוסך אצלנו ואחרי בדיקה במחשב אמר שהמכטרוניק הלך. אחרי כמה שעות המוסכניק התקשר ואמר שבסוף המכטרוניק בסדר, ומה שגרם לבעיה זה המון נסורת (גראדים) שיצאו מהגלגלי שיניים בגיר וזה גרם לתקלה. הוא ניקה את הכל ואמר לי שהוא לא מתחייב לתיקון ואמר שהגיר כנראה עשה את שלו וזה יכול להחזיק מעכשיו שבוע, שבועיים, חודש אולי גם שנה. …
הודעה אחרונה מאת Aviady001, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 298 צפיות
איזה שמן מנוע מתאים למיצובישי פאג'רו 2008 מנוע 3.8 V6? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Chaim g, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, קניתי לאחרונה סוזוקי אלטו 11. בעמידה ארוכה בפקקים או נסיעה מאומצת בכביש המהיר מופיעה לי הנורה של התחממות נוזל הקירור. כשעומדים בפקקים ארוכים וביום חם הטמפרטורה של הנוזל קירור עולה לסביבות 115. נסעתי היום בכביש מהיר עם 4 נוסעים, מהירות 110 ומזגן על פול והרכב הגיע ל119 מעלות שאז נדלקה הנורה. כמה דקות עצרתי עם הרכב, כיביתי את המזגן והמשכתי בנסיעה ואז הטמפרטורה נשארה סביב ה100. אגב גם כשהנורה נדלקה הרכב קירר מעולה. מאוורר נכנס לפעולה סביב ה90 מעלות... מה עוד יכול להיות? עוד תופעה שאני לא יודע אם קשורה אבל החימום באוטו לא עובד. מוציא אוויר טיפה קריר, כשעל קור עובד מעולה.
הודעה אחרונה מאת Denisius, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 303 צפיות
שלום חברים לצערי ברנו שלי קפץ שן טיימינג והשסתומים התעקמו האם כדי לעשות ראש או להחליף את המנוע מדובר במנוע k9 עם אוראה?
הודעה אחרונה מאת עידן ביתן 123, -
שלום התחלתי ליסוע ברכב כשהגיר האוטומטי מכוון לצד ימין, דהיינו כשההחלפה היא אוטומטית ולא ידינית בלוח השעונים בצד ימין הופיע המספר 1 אני נוסע מגיע למהירות של 20 ויש רעש מהרכב ההילוך במסך לא עובר ל 2 ובלוח השעונים השמאלי של סיבובי המנוע אני מגיע ל מספר 5 ולמהירות של כ 30-40 רק אז ההילוך משתנה ל 2 והרעש נרגע במהלך הארוע הזה ליד המספר 1 מופיע חץ קטן משמאל למספר , מופיע למספר שניות מהבהב ונעלם בספר הרכב זה נקרא החלפת הילוכים אדגיש שאני לא נמצא על המצב של שלג או ספורט או החלפה ידנית. כאשר אני מסיט את הגיר לצד שמאל להחלפה ידנית, התופעה ממשיכה ואני לא יכול להעלות י…
הודעה אחרונה מאת AMPM, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 412 צפיות
ערב טוב לכולם, אשמח לעזרה/הכוונה לאחרונה תופעה מוזרה ברכב של אישתי מדובר בקאדילק ats 2014 פרימיום מצורף סרטון עם הבעיה שהלוח שעונים מרצד/ נעלם. VID-20240826-WA0061.mp4
הודעה אחרונה מאת 𝑫𝒊𝒎𝒂, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 711 צפיות
אשמח אם למישהו יש ידע על בעלי מקצוע, שמחליפים סוללה לפריוס 2015 כמו"כ הציעו לי להחליף ל"סוללה משופצת". מה דעתכם זה שווה את ההפרש במחיר? משופצת 6.500 וחדשה 13.000 אשמח למידע בעניין
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 483 צפיות
יש לי פריוס 2008 שהבטריה שלו לפי מוסך מורשה טיוטה כבר לא תקינה, המשולש האדום למעשה לא דולק לי, כשאני נוסע ועושה סיבוב חד ומהיר המשולש נדלק לכמה שניות עם ציפצוף קל, מה הסיבה לזה?
הודעה אחרונה מאת IsraCar, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 11.8 אלף צפיות
ברשותי יש טויוטה קמרי 2008 דגם הכי מפואר. (נקנה חדש) הדשבורד התחיל להיות דביק ולהינמס ובחברה לא מוכנים להחליף אותו במסגרת האחריות. מצאתי כבר מישהו נוסף עם אותו הרכב בדיוק שגם לו יש את אותה הבעיה. 1. האם מישהו כבר נתקל בתופעה הזו? 2. אם יש אנשים נוספים שברשותם קמרי בשנתון הזה ויש להם את אותה הבעייה, אנא פנו אליי. ברצוני לדעת אם יש עוד הרבה קמרי עם הבעיה הזו לפניי שאני פונה למשרד התחבורה ויצרן הרכב.
הודעה אחרונה מאת SomeoneWhoKnows, -
-
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שבוע טוב יש לי קודיאק דיזל 150HP 2.0 ואתמול הרכב נכנס לי למצב חירום עם נורת מנוע דולקת ונורת סלילים מהבהבת חיברתי לסורק VCDS וזו התקלה שמופיעה Address 01: Engine Labels: 04L-907-309-V1.clb Control Module Part Number: 04L 906 026 HR HW: 04L 907 309 P Component and/or Version: R4 2.0l TDI H25 3025 Software Coding: 0125001203641D083000 Work Shop Code: WSC 33361 790 00134 ASAM Dataset: EV_ECM20TDI01104L906026HR 004002 (SK37) ROD: EV_ECM20TDI01104L906026GP_004.rod VCID: 0109300390090383CC-8054 1 Fault Found: 31254 - Diesel…
הודעה אחרונה מאת davidab7, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 926 צפיות
שלום. מאזדה CX5 שנת 2013, תופעה מוזרה מאתמול: כמעט כל השעונים לא מראים חיווי (חוץ מאיתותים ומרחק נסועה), וגם המדחס של המזגן לא פועל. חיברתי סורק, קיבלתי הודעת שגיאה U0323. ניסיתי להוציא מינוס מהמצבר לכמה דקות; ניסיתי גם לשים פיוזים חדשים מספר 30 ו-41 האחראים על לוח השעונים והמזגן. בינתיים כלום לא השתנה... למישהו יש כיוון מה עושים?
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי , שלט נעילה מרכזית לא עובד - (Hyundai I25 (2016 סימפטומים : נורת שלט נדלקת בלחיצה , סוללת בבדיקה נותנות 2.94V , נעילת דלתות מדלת נהג עובדת(ללא שלט) , יש מצב יצא מקידוד ? איך לעזאזל מקדדים שוב ? לא מוצא שום אזכור לקידוד מחדש לדגם השלט הזה . איפה יושב ה "המוח" , אין לי בעיה לפתוח ולשחק אתו ,רק איפה? תודה
הודעה אחרונה מאת Itamaross, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 268 צפיות
שלום (יש לי שרשור מקביל על חיפוש צמיג כי אני צריך להחליף זוג. אני רוצה להבין משהו מסקרנות על תדירות ההחלפה לכן השרשור הזה בנפרד) צמיגים מאבדים מתכונותיהם עם הזמן, במיוחד בחשיפה לשמש. יש מספרים שונים שמציינים שלאחר כך וכך שנים יש להחליף את הצמיגים גם אם יש מספיק בשר, לרוב אומרים 4-5, המהדרין 3. אז רציתי לשאול על פרק הזמן שלפני כן - כלומר צמיגים בני שנה, ושנתיים (הכוונה לאחר ההתקנה - נגיד שהותקנו שנה לאחר הייצור. וחנייה יומיומית בשמש). אם אני רוצה להשוות צמיג טוב בן שנתיים, לצמיג חדש כלשהו מהמדף (מה זה צמיג טוב ? זה לא באמת משנה, הרי אין פה נוסחא וזה הכל יהיה כללי אצבע. צמיג פרימיום כלשהו), הוא הרי כבר לא יהיה כמו אותו דגם טוב אבל חדש, אבל הוא יהיה כמעט אותו ד…
הודעה אחרונה מאת היו זמני בומבה, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 519 צפיות
אהלן יש לי שאלה בקשר לטיפול באוטו: יש לי נזילה מגג האוטו בכל החלק של החיבור בין השמשה הקדמית לגג. היא נגרמה מחלודה כי אני גרה קרוב לים. כבר לקחתי את זה לתיקון אצל פחח לפני כשנה ולצערי הנזילה נמשכת. אשמח לקבל המלצות למישהו שיעשה עבודה מעולה מניסיון - האם אצל פחח או בעל מקצוע אחר? חשוב לי שזה לא יהיה חאפרי וגם יראה טוב בנוסף- יש לי סדק קטן בשמשה הקדמית, הבנתי זה כלול בביטוח הרכב שלי למרות שאני לא בטוחה איך קרה הסדק הזה אז אולי זה לא כלול. השאלה שלי היא מה אני עושה קודם - קודם מתקנת את הנזילה או קודם מתקנת את השמשה, כי בשני המקרים צריך להוציא את השמשה ואני לא רוצה להרוס את התיקון של הנזילה. תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת אביה1000, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רכשתי קיה סטוניק מודל 21 מהשכרה. בפתח האיוורור של המזגן תקועה חתיכת נייר או קרטון שמישהו דחף לשם (איך הצליח?). איך אפשר לחלץ את זה? אפשר לפרק את הפתח, בלי לשבור אותו ובלי לפרק חצי דאשבורד?
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 677 צפיות
שלום לכל מלומדיי הרכב שלי עושה מעט ק"מ בשנה, כ 4-5 אק"מ. יש לי כשלושה חודשים הבדל בין הטיפול השנתי לטסט. שאלתי היא - האם גרירה של טיפול עד לתאריך הטסט תגרום לאיזה נזק?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 413 צפיות
שנים אני עושה רישוי שנתי בראש העין אבל לאחרונה נהיה שם תור מטורף שגורם לי להפסיד חצי יום . מחפש מכון רישוי הגון והוגן .
הודעה אחרונה מאת Rongaflugen, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 411 צפיות
הודעה אחרונה מאת thema832, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 876 צפיות
ערב טוב הוחלפה רצועהת אלטרנטור 5pk1236 במקום 5pk1230 ויש חריקה מהרצועה. יש דרך למתוח את הרצועה ברכב הזה? הרכב יונדאי i10 שנת 2018 מנוע 1248
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הי הבוקר ניסיתי להניע רכב מדגם רנו גרנד קופה דיזל 2019. הרכב לא מניע. יש תחילת הנעה אבל הרכב מיד נכבה. מה תיתכן התקלה?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 7 עוקבים
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, יש לי הונדה סיוויק וביצעתי התקנה של מצלמת רכב. הבעיה שבשמשה האחורית רואים מאד חשוך והמצלמה לא יעילה בצורה כזו. המתקין אומר שבגלל שהשמשה כהה רואים חשוך. יש מה לעשות לגבי זה? תודה רבה וחג שמח!
הודעה אחרונה מאת Fraysa, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 423 צפיות
שלום, רוצה לעשות טיפולים תקופתיים לרכב משפחתי (ניסאן קשקאי) ולכן מחפש מוסך מקצועי ושירותי. תודה על המלצות
הודעה אחרונה מאת Matan1515, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
היי, ברשותי הונדה סיוויק 2008 דור 8 ולאחרונה יש בעיות עם האורות שמראות את הספרות במד המהירות הדיגיטלי. בספרה השניה מימין (זאת שמציגה לאחר שעוברים מהירות של 9 קמ"ש) מדי פעם המנורות של הספרה לא עובדות בחלקן. זה יכול להראות לי נניח את הספרה 2 אבל חלקית ולא את כולה וזה נורא מבלבל. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ואיך מסדרים את זה? וכמה גם יעלה לסדר? תודה!
הודעה אחרונה מאת משה הונדה סיוויק, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 283 צפיות
היי שלום שבוע טוב לי רכב הונדה סיוויק 4 דלתות 2007 הוונטה של המנוע לא נדלק גם כשעולה חום מנוע ומתי שאני מדליק מזגן שתי הוונטות נדלקות ואז החום מנוע יורד השאלה שלי מה הבעיה כי מצד אחד שמדליקים את המזגן 2 הוונטות דולקות וכשמכבים את המזגן גם של המנוע לא נדלק ועלה חום מנוע אשמח לעזרה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת משה הונדה סיוויק, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי יש במשפחה פורסטר 2015 מנוע 2.0 טורבו (FA20) שבתקופת זמן מאוד קצרה התחילה לאכול המון דלק לעומת הרגיל, מדבר על רמה של 1 ל6 בדרך שרובה בין עירונית. יש לי סורק תקלות מתקדם ואין שום תקלות ושום פספוסי הצתות. לא מורגש ירידה בכוח ובתפקוד של המנוע והגיר. לפני כמה חודשים הוחלפו 2 מיסבים אחורים אבל בדקתי אותם שהאוטו באוויר הם בסדר. הדברים שבדקתי. מטופל בזמן. שמן ונוזל קירור תקינים. לחץ אוויר וגלגלים תקינים. פילטר אוויר נקי. ניקיתי מצערת. ניקיתי EGR והצנרת שלה. ניקיתי את החיישן MAF (עם ספריי מגעים כמובן) ניקיתי את האינטרקולר. ניקיתי את השסתום PCV והוא מרשרש ולא סתום. לא שומע או מרגיש בריחות ו…
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
נורת אזהרה
מאת sTv_Luck- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 612 צפיות
שלום לכלום, נדלקה לי נורה באלפא רומיאו לא ידוע ממה, יש אולי למישהו מושג בזה איך אפשר לטפל בזה ? כבר בדקתי את כל המנורות והכל עובד. אשמח לעזרה:)
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, יש לי ברכב רעש מוזר שמניעים ועומדים במקום ואף תוך כדי נסיעה (במהירויות מעל 60 קמ"ש לא מופיע הרעש), הרעש הוא כמו רעש של מתכת כמו צלצולים. מצ"ב סרטון להמחיש (תתעלמו מהרעש של הכביש). אודה לעזרה. 2105986791_WhatsAppVideo2022-07-27at11_14_34.mp4
הודעה אחרונה מאת לאוניד3678,
-
מי מחובר 62 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,158 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- BRAVO_SX
- milser
- אדם שאוהב לחשוב
- SlowRide
- tan tan
- nir eli
- danbr
- yeonatanh
- נירו72
- sperial
- lanosforce
- שי