Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי יונדאי אקסנט 2008 שנתיים , במהלך השנתיים לא הייתה תקלה אחת ברכב.

השבוע הרכב במהלך נסיעה של 30 קמ"ש הרכב כבה , ניסיתי להניע את הרכב והוא לא הניע , נתתי לאוטו להתקרר ובדקתי שמן גיר , שמן מנוע , מים והכל היה בסדר , בנוסף גם לא היה ריח שרוף או משהו אחר.

חשוב לציין שלא נדלקה לי שום נורה בלוח שעונים , לא לפני כיבוי הרכב ולא אחרי.

לאחר חצי שעה ניסתי שוב להניע והפעם הרכב הניע , ונסע כמו שצריך.

חשוב לציין שהתקלה קרתה לי רק פעם אחת , ואני נוסע עם הרכב הזה חמישה ימים והבעיה לא חזרה.

ניגשתי שלשום למוסך יונדאי מורשה והסברתי לו את מה שכתבתי לכם , הוא אמר שאין טעם לחבר את הרכב מחשב דיאגנוסטיקה כל עוד לא נדלקה שום נורה , והציג בפני שתי אופציות לטיפול בבעיה.

1.במקרה הנ"ל אי אפשר לדעת מה התקלה כל עוד לא נדלקה נורה בלוח שעונים , ולפי הניסיון שלו זה בדרך כלל חיישן קראנק.

והציע עבורי לשים את החיישן ובמידה התקלה חוזרת הוא יזכה אותי על הרכיב , וימשיך להמר.

או שאני אמשיך לנסוע עם הרכב.

2.להמשיך לנסוע עם הרכב , אם הרכב יכבה במהלך הנסיעה שוב , להביא לי את הרכב על גרר , לבדוק עם נורה נדלקה וכו'.

בנוסף הוא אמר יכול להיות שזאת תקלה רגעית , והיא לא תחזור.

אני מטפל רק במוסך מורשה ,ותמיד קבלתי טיפול מקצועי ואמין ,אז אני סומך עליהם מבחינת המקצועית.

אבל הפעם הבעיה שלי מוזרה וגם התשובה שלהם במקרה שהיה לי.

מה דעתכם מה עלי לעשות?

אני מפחד שהרכב יכבה לי בהלך נסיעה מחוץ לעיר , עכשיו מרגיש לי חוסר בטחון לנסוע ברכב .

תודה רבה על העזרה

פורסם
כמו שנאמר לך צריך לתפוס את הבעיה על חם כדי לא להחליף חלקים בשיטת מצליח. לגבי חיישן גל ארכובה (חיישן קראנק) זו אכן תקלה מוכרת ביונדאי.

תודה על תגובתך , האם אפשר לבדוק עם החיישן בסדר ?

פורסם

אני כן הייתי מתעקש על בדיקת מחשב כי לא כל תקלה מדליקה נורה ויכול להיות שימצא כוון לבעיה

בכל מקרה ההצעה של המוסך הוגנת מאוד ישימו לך חיישן ואם תקלה חוזרת יזכו אותך על החלק

אין טעם לבדוק את החיישן כל עוד התקלה לא מופיעה כי הוא ימצא תקין

פורסם
אני כן הייתי מתעקש על בדיקת מחשב כי לא כל תקלה מדליקה נורה ויכול להיות שימצא כוון לבעיה

בכל מקרה ההצעה של המוסך הוגנת מאוד ישימו לך חיישן ואם תקלה חוזרת יזכו אותך על החלק

אין טעם לבדוק את החיישן כל עוד התקלה לא מופיעה כי הוא ימצא תקין

יש לך מושג עם איזה מכשיר עם מחברים את הרכב למחשב ?

פורסם

יש לי את האוטודאטה אז לפי דגם מנוע אני בודק מה הנתונים שחיישן קראנק אמור לתת לך בבדיקה שלו. לגבי חיבור הרכב למחשב אם אתה מאיזור חדרה צור איתי קשר ותקפוץ אחבר לך ונבצע סריקה.

פורסם
יש לי את האוטודאטה אז לפי דגם מנוע אני בודק מה הנתונים שחיישן קראנק אמור לתת לך בבדיקה שלו. לגבי חיבור הרכב למחשב אם אתה מאיזור חדרה צור איתי קשר ותקפוץ אחבר לך ונבצע סריקה.

תודה רבה :) אבל אני מחצור הגלילית.

יש מצב שאתה משתמש עם המכשיר בקישור הנ"ל ?

http://www.allstar.co.il/sale.asp?pid=252&salenum=#topnews

פורסם

אהלן חברים ,

החלפתי חיישן

קראנק לפני שבוע , ונסעתי עם הרכב שבוע וחשבתי שהבעיה נפטרה.

היום הרכב שוב פעם לא מניע , והפעם הוא לא הניע אחרי כיבוי ( ירדתי לקנות משהו והוא לא הניע אחר כך ) .

אני חוזר למוסך שהחליף לי חיישן קראנק. אבל מה עלי לדעת לפני ?

כנראה שזה לא חיישן קראנק.

מה עושים?

תודה לעוזרים

• 10 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 19.5.2014 בשעה 21:36, regedit כתב:

אהלן חברים ,

החלפתי חיישן

קראנק לפני שבוע , ונסעתי עם הרכב שבוע וחשבתי שהבעיה נפטרה.

היום הרכב שוב פעם לא מניע , והפעם הוא לא הניע אחרי כיבוי ( ירדתי לקנות משהו והוא לא הניע אחר כך ) .

אני חוזר למוסך שהחליף לי חיישן קראנק. אבל מה עלי לדעת לפני ?

כנראה שזה לא חיישן קראנק.

מה עושים?

תודה לעוזרים

היי שלום לכולם,

סליחה שאני מקפיץ לאחר שנים..

לי גם יש יונדאי אקסנט גם אם אותה בעיה בדיוק.. הרכב כבה לי ברמזור לפני כמה שבועות החלפתי חיישן קראנק ועכשיו הגעתי לאוטו ולא מניע בכלל..

מישהו יודע מה זה עוד יכל להיות??

בדקתי ואין ניצוץ שאני מנסה להניע.. מצבר חדש ויש דלק..

למשהו יש פיתרון??

תודה רבה!!

פורסם

האוטו מאותת לך.   -  ״ די , שחרר אותי ״ 

אין ניצוץ, אז חפש בעיה בסליל ההצתה.  (איזה מנוע יש לך על מנת להיות יותר מדוייק?) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

G4ED זה לא בסליל הצתה כל ה4 הוחלפו לפני שנה בערך..

וגם יכל להיות שכולם הלכו ביחד??

גם אין מנורת מנוע שדולקת.. ויש לי מחשב ולא מצא בעיות..

עריכה אחרונה על ידי הכוכב הבא

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...