טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,307 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 548 צפיות
שלום לכולם שוב עלילות citroen ds4 בעיר הגדולה הרכב אצלי לא הרבה זמן שכנראה לא טופל נכון בקיצור הרבה בעיות , הרכב לא נדלק מהר רק לאחר כמה ניסיונות , נוסע כמה דקות נדלקת מנורת מנוע בדק מנוע הרכב נכנס למצב limp mode בקושי סוחב והמאוורר עובד חזק חיברתי סורק והביא לי את הקוד תקלה הזה P1339 Combustion misfiring (impact on catalytic converter) מספר פעמים איפסתי והרכב חזר לקדמותו אבל לאחר נסיעות קצרות שוב הביא את התקלה , הפעם גם איפוס לא עוזר המנוע נשמע כאילו עובד על 2 צילנדרים ורועד מאד חזק , עשיתי בדיקה לסלילי הצתה הוצאתי סליל סליל והחזרתי , למעט סליל אחד שלא היה תגובה שניתקתי . קניתי סליל כדי לשלול . לא עזר, …
הודעה אחרונה מאת sonego78, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי רכב יונדאי i25 (אקסנט) 2013 האוטו אצלנו בבית מהיום הראשון שלו ואני נוהג עליו כבר כמה שנים וסך הכל מרוצה. בזמן האחרון האוטו עושה המון תקלות וכל הזמן צריך לטפל בו. אתמול לקחתי את הרכב למוסך בגלל ״בעיטות״ בגיר ובגלל שהאוטו קופץ מהילוך ראשון לשלישי. במוסך אומרים שככל הנראה צריך להחליף גיר ועוד לא נתנו הצעת מחיר. השאלה אם שווה בכלל להיכנס לזה האוטו כבר ישן ועבר המון קילומטרים האם שווה לתקן את הגיר ולמכור או למכור אותו בלי גיר? חשוב לציין שהמחירון של הרכב נמוך יחסית מה גם שהייתה תאונה קטנה לאורך השנים ולקחנו כסף מהביטוח על טמבון אחורי חדש. אני חייל ואין לי הרבה זמן להתעסק בזה לכן אשמח לשמוע עצות בנושא
הודעה אחרונה מאת shlomiko, -
- 5 עוקבים
- 18 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מיספייר צילינדר 1-2 הוחלפו פלאגים, המנוע נשמע יותר טוב ועובד על 3 בוכנות.(מאשר לפני ההחלפה שכנראה עבד על 2) שהרכב מונע הוצאתי את החוט הצתה של צילינדר 1 המנוע רועד, הוצאתי את החוט צילינדר 2 לבד ואין שום שינוי. צילינדר 2 כנראה מיספייר. אבל אחרי איפוס עדיין מראה מיספייר ב 2 הצילינדרים.. מה יכול להיות ? חוטי הצתה או קויל ?
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 997 צפיות
היי, שוב אני אמ;לק, השלט של הרכב עבד, כיביתי את הרכב, ואז כבר לא עבד יותר משום מה. המנורה בו נדלקת 5 פעמים וזהו. תקציר: לא יודע אם חשוב - אבל כדאי לציין. הרכב לא זז הרבה זמן אז המצבר נגמר כמעט לחלוטין שאפילו הדלתות לא נפתחו. חיברתי בוסטר, ואז שמעתי צליל אזעקה חד וארוך - לא כזה שעולה ויורד. אז ניתקתי תבוסטר, זה נמשך כ30 שניות והפסיק ואז חיברתי שוב את הבוסטר. אם להיות כנה, לא זוכר אם לאחר מכן התנעתי את הרכב או לא. אני חושב שכן, אבל כבר לא בטוח (קרה שלשום). בכל אופן, לאחר כמה דקות מנסה להפעיל את הרכב מהשלט, והוא לא מתקשר איתו יותר. לוחץ לחיצה בלחצן האמצעי (S), המנורה בשלט מהבהבת 5 פעמים, ונכבית. לחיצה על שאר הכפתורים לא משפ…
הודעה אחרונה מאת קלולס אבל עם פוטנציאל, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, מדובר ברכב קיה סלטוס 2024 פרימיום 1. אפה אפשר להחליף מראת צד של הנהג / ההגדלה מפריעה לי 2. למי יש פתרון לתוסף או עדכון להקרנת המסך של הפלאפון על המסך ברכב.
הודעה אחרונה מאת גבי240755, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 328 צפיות
היי, נדלקת לי נורת תקלה צהובה תוך כדי נסיעה וזה הטקסט שמופיע באפליקציית OBD: POOB7 Engine coolant flow low - performance problem Status: GM failure record General Electrical Failures [0x00] P0856 Traction control input signal - malfunction Status: GM failure record General Electrical Failures [0x00] P0572 Cruise control/brake switch A - circuit low Status: GM failure record General Electrical Failures [0x00] לא חסרים מים והרכב לא מתחמם וסה"כ נוסע בסדר. יש משהו שאפשר לעשות לפני בירור אצל חשמלאי? איזה רכיב שלא יקר מדי להחליף שאולי יפתור את הבעיה?
הודעה אחרונה מאת עיד אל ביפר, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 772 צפיות
שלום, בהמשך לחוכמת ההמונים בשרשור הקודם, אני רוצה להחליף את 4 הצמיגים לרכב. יש צמיגים מומלצים? תודה מראש, אבנר
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לצערי השמשה הקדמית חטפה סדק רציני מאד (עצבים על הישראלי הזלזלן שעפות מהעגלה או המשאית שלו אבני חצץ!). וזה ממש מעצבן, כי השמשה מקורית, אבל הרכב (מאזדה CX5) בן 11, אז בטח לא ירכיבו כעת שמשה מקורית. נכון? אני גר באזור חריש ויכול מטעם הביטוח לבחור בסניפים או תחנות שירות של אוטו גלס. אני מאד קפדן, שמעתי בעבר בפורומים על הרכבת שמשה בצורה לא מיטבית, ובואו לא נשכח שצריך אחר כך להדביק גם את המראה... איך שמשות "דוד" בחדרה? לפני הרבה שנים הוא הרכיב לי שמשה והיה בסדר. איך הוא כיום? שווה לנסוע לסניף אחר ולבזבז זמן? "יוסי נתניה" עדיף?
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 408 צפיות
שלום, ברכב שלי מותקן מעלון נכים אחורי, אם להאמין לשינוי משקולות לפני התקנה ואחרי מדובר בכ 300+ קג שנמצאים על החלק האחורי של רכב. ראיתי רכב אחר בלי מעלון על הכביש והבנתי שרכב שלי יחסית שוקע. מצאתי פתרון של קפיצי עזר MAD וכבר הגעתי להתקנה (מוסכים שחברת ורטהיים עובדת איתם) והתברר שהוזמן לי קפיצים שמחליפים את המקוריים ולא קפיצי עזר כמו שרציתי. לא התקנתי עד בירור העניין מה אתם אומרים עדיף להחליף מקורי או להוסיף עזר? בתמונה קפיץ עזר.
הודעה אחרונה מאת motya, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 551 צפיות
מאזדה 3 2009, נפח 2000. בכל הנ''ל גומיות קרועות בנוסף לקולות בסיבוב ההגה. מעוניין להחליף בחדשים. 1. באיזה מהנ"ל חשוב מקורי ובאיזה פחות? למשל הבנתי שמשולשים עדיף בהחלט מקורי למרות המחיר הגבוה בהרבה. (יש לציין שאם אני אקנה חליפי זה יהיה מcars245 ולא חליפי פשוט שמוכרים פה בארץ). 2. אם אפשר חליפי, איזה מותר עדיף? למשל meyle, febi וכו'. כאלה שנמצאים בcars245. 3. לגבי משולשים, אני מבין שיש אפשרות להחליף רק את המיסבים (בושינג) והתפוח, וכך להישאר עם המשולש המקורי. ראיתי המלצות לכאן ולכאן, מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן, מיציבושי לנסר 2010, מפוח מזגן לא פועל מידי פעם - לא יוצא אויר במזגן, בכל דרגות המאוורר מהחלש ביותר ועד החזק ביותר. יכול להיות שבבוקר עם הנעה ראשונית יפעל, ואחכ לא יפעל למשך זמן רב. בוידאו ניתן לראות שהתחיל לפעול הרבה אחרי הדלקת המזגן, לא ראיתי משהו שרוף באזור החיבור לנגד המהירויות או בחיבור למפוח. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לבדוק? תודה
הודעה אחרונה מאת idan15897, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 586 צפיות
היי משהוא החליף מצבר ל פריאוס דור 3, להבנתי המצבר המקורי הוא AGM (בן 10) ויש חשש שאם אחליף במצבר חומצה עם התנגדות נמוכה יותר תהרוס את מערכת הטעינה של המצבר
הודעה אחרונה מאת דרור1, -
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום למומחים, אני התלבטתי היכן לרשום את השאלה הזאת, מקווה שהפורום כאן זה מתאים. טויוטה אוריס, 11', איך ניתן לשדרג את המושב נהג ליותר נוח ומפנק?? ריפוד-? איזה סוג? מניח שסתם ריפוד לא ישדרג כל כך ....
פירוק פלאגים
מאת sonego78- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 900 צפיות
בוקר טוב קניתי סט בוקסות בין היתר יש בוקסה לפלאגים נסיתי להוציא פלאג הבוקסה נתקעה לי בפנים ולא יצאה עם הידית רק עם שפיץ פלייר מה עשיתי לא נכון ? תודה !!
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 469 צפיות
שלום חברים יקרים! אני צריך את עזרתכם בבקשה. נסעתי במשך שעה עם מזגן. המזגן הקפיא והוא היה על המאוורר הנמוך. פתאום אחרי שעה המזגן נחלש. אני מגביר את המאוורר וזה לא עזר. בשלב מסוים המזגן כמעט ולא עבד. הוציא אוויר ממש חלש ולא כל כך קר, והוא היה על מאוורר גבוה. היה רק רעש בלי מיזוג. מה הסיבה שפתאום המזגן מפסיק לקרר? מציין שמבחינת הנסיעה לא הרגשתי משהו שונה. הרכב נסע והאיץ והכל היה בסדר רק המזגן הפסיק לעבוד כזה. אחרי שהרכב היה מכובה ו"נח" חצי שעה בערך המזגן חזר לקרר אבל זאת כבר היית נסיעה קצרה ולא שמתי לב להיחלשות של המזגן. יש לי מאזדה 3 2007 תודה רבה מראש חברים
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 460 צפיות
נדלק לי נורה של ABS נורה כתומה והנורה של האם ברקס כאילו הוא עדיין למעלה אפילו שהורדתי אותו עד הסוף ברקסים החלפתי לפני חודש. שמן ברקס מגיע עד למעלה לפקק . מה עוד יכול להיות
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 7 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אשמח אם מישהו יעזור לי בנידון 2008 glx מנוע בנפח 1490
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 622 צפיות
שלום. בן 29 רכב ראשון אשמח לדעת איזה שמן מתאים למנוע מים למנוע איך לשמור על המזגן בחורף להכין את הרכב לחורף שמתקרב תודה מראש
הודעה אחרונה מאת topop, -
שלום לכולם אני בעלים של גילי גאומטרי אני מנסה לרדוף אחרי המוסך עבור טיפול תקופתי[20 אלף קמ כלומר הרכב אוחז כרגע ב 80 אלף קמ עזבו שהמחיר גבוה מאוד 1700 שח פשוט אין מקום והם דוחים ודוחים תכלס הזמן הכי קרוב בעוד כחודש יש דבר כזה מוסך שמטפל ברכב חשמלי שזה טיפול פשוט יחסית שהוא לא של החברה אשמח לעזרה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 669 צפיות
אהלן! יש לי ניסאן מקסימה משנת 97, מנוע 3.0. רכב מדהים ושמור, מעוניין להמשיך להחזיק אותו. לאחר החלפת מסרק הגה, הרכב "נכנס לחירום"- נורת כרית אוויר מהבהבת, והאוטו תקוע בהילוך שני גם בנסיעה מהירה. יש למישהו כיוון? או לפחות מכיר מישהו שמבצע דיאגנוסטיקה ממוחשבת לרכבים ישנים (שקע 14 פינים, מסוג obd1, לא obd2).
הודעה אחרונה מאת carguy77, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 335 צפיות
ראשון באופל קורסה שנת 2023. הרכב נמצא תחת אחריות יצרן.
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 889 צפיות
רכב מסוג KIA סטוניק ניראלי הוא נקרא חצי גיפון או משפחתי מוגבהה לא משנה אני צריך המלצה לצמיגים, השבוע ראיתי שהצמיגים הקידמיים שלי מתחילים להישחק הרבה יותר מהאחוריים ורציתי להחליף רק את הקידמיים יש עליית מחירים מטורפת בצמיגים ורציתי המלצה נכנסתי לאתרים: https://tires4u.co.il/dimensions/205-55r17?type=private https://www.ace.co.il/autodepot_/tires?_=1726146842524&product_list_order=price&tire_diameter_f=160099&tire_ratio_f=149404&tire_width_f=5638 ראיתי מספר חברות כמו הנקוק מישלין גודייר פירלי קליבר קונינטל ניקסין ועוד כמה סיניות, המידות של הצמיג אצלי הן: 205/55R 17V XL ממה שזכור לי זה צמיגים של הנקוק שהגיעו עם הרכב, הרכב לא נוסע הר…
הודעה אחרונה מאת maor12, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 655 צפיות
שלום לכולם הצופר ברכב לא עובד לאחר תאונה בקטנה נשבר רק הטמבון הצופר נראה שלם והקבל מחובר ניסיתי לנתק ולהחזיר את המחבר לא עזר. לפני זה הצופר עבד מצויין מה שמוזר זה שמאחורי הטמבון יש שם חוט קרוע שלא מצאתי לאיפה הוא אמור להתחבר והחוט של המחבר של הצופר שלם לגמרי איך אפשר למצוא מה התקלה? והאם יש אפשרות שמהזעזוע התקלקל הצופר?
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 502 צפיות
שלום לכלום יש לי סליל הצתה שרוף יש אפשרות לשים אחד לא מאותה חברה ? תודה מראש ! כרגע יש ברכב את הסליל הזה של חברת delphi חברה די מוכרת מוכרים אותם הרבה באליאקספרס 10 דולר כנראה זיוף סיני אוטו נהריה רוצה על 4. 680 ₪ מותג קוריאני ב cars245 יש של בוש 20 דולר לאחד אבל צריך לחכות חודש
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 320 צפיות
נורית איפורמשיין דולקת והרכב לא נוסע.רק לאחר כיבוי והדלקה הרכב נוסע. מה יכולה להיות הבעייה
- 8 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
חייב עזרה כי המצב ממש קשוח ,יש לי ספורטג 2021 טורבו מאוד שמורה שעוד לא חגגה אפילו 60000 שקלים. לפני שבועיים נדלקו 3 נוריות של חיישנים ,הכנסתי את הרכב למורשה של קיא בחיפה ברחוב תל אביב גם לטיפול על הדרך. מיד אמרו לי שאולי הרכב קיבל מכה קטנה וזה משבש את החיישנים אז ביקשו 1400 לפירוק ובדיקה במחשב של הבעיה. בצהריים כבר הסבירו לי שהבעיה היא במחשב שעל השמשה ושמחשב כזה עולה...15000 שקלים. הרכב במצב טוב בין 3 וקצת וברור לי שלא באחראיות ,אבל כאשר קורה מקרה של רכב כזה עם נזק חריג ויקר בצורה לא פרופורציונלי מה ניתן לעשות?
הודעה אחרונה מאת ash123, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 746 צפיות
צריכה ידית וינקר קומפלט 5 פינים רכב פיגו 307 xl שנה 2008 רוצה לאתר מקט של החלק לפי מספר שילדה תודה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 845 צפיות
אהלן, לא הצלחתי למצוא באינטרנט, מישהו יודע איך לפרק את הספוילר? אם אני פותח את הבגאז' נראה שיש 3 כיסויי גומי כאלה למשהו - אבל לא מצליח להוציא אותם בלי להרוס.. יש מצב שזה באמת משם?
הודעה אחרונה מאת BozA, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 407 צפיות
אשמח להמלצה על מקום לשיפוץ מסרק הגה, לא המדייק כי פעם ניסיתי והיה לא מוצלח.
הודעה אחרונה מאת ch28566, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 514 צפיות
שלום, היום בדקו לי במוסך את הפילטר של המזגן ביונדאי i10. הפילטר בסדר, אבל חסר המכסה שלו. באיביי לא מצאתי משהו ספציפי בשבילו וגם לא בגוגל שופינג. לפעמים כתוב קיה / יונדאי, אבל לא ברור לאיזה דגמים. זה הכי קרוב שמצאתי: https://www.aliexpress.com/item/1005005972545468.html תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22,