Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש למישהו קישור לפלאגים אירידיום טובים לסוזוקי סוויפט מאליאקספרס?

אודי זק

פוסטים מומלצים

לא יודע איך לא אמרו את זה עד עכשיו: בשום פנים ואופן לא לקנות פלאגים מעליאקספרס!

מצתים קונים רק איכותיים מחנויות מוכרות (בארץ או בחו"ל). כמות הזיופים היא גבוהה, ובעלי הסיכוי ליפול על זיוף גבוה מאוד.

• רעיון טוב! 3

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואם אחליף למצת ניקל כל כמה זמן צריך להחליף?

לפני 4 שעות, שחר 1 כתב:

לא יודע איך לא אמרו את זה עד עכשיו: בשום פנים ואופן לא לקנות פלאגים מעליאקספרס!

מצתים קונים רק איכותיים מחנויות מוכרות (בארץ או בחו"ל). כמות הזיופים היא גבוהה, ובעלי הסיכוי ליפול על זיוף גבוה מאוד.

אבל בחנויות שיש ביקורות טובות לא ניתן לסמוך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 27 דקות, אודי זק כתב:

אבל בחנויות שיש ביקורות טובות לא ניתן לסמוך?

מי באמת נותן את הביקורות בעלי וכמה אפשר לסמוך עליו? מה היכולת להבדיל בין מקור לזיוף?

גם אם הכוונות טובות, אם אפילו בעלי חנויות חלפים נופלים על זיופים מה הסיכוי של סתם מישהו?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מחפש מקורי 

אני מחפש פלאג טוב שעושה עבודה טובה 

שיצית טוב 

שיתן צריכת דלק נורמלית 

שהרכב יתפקד טוב 

אין לי עניין במותגים 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פלאגים אירידיום מחזיקים 7-8 שנים (או 100-150 אלפי ק"מ), ניקל רבע מזה. אם אתה מתכוון להחזיק ברכב כמה שנים השקע באירידיום, את ההפרש תחסוך בשעות עבודה במוסך על ההחלפות הנוספות.

מדובר ברכיב קריטי לתקינות הרכב, לא המקום הנכון להתקמצן בו. עם אורך החיים שלו עדיף לשלם אפילו מחיר של מוסך יבואן ולא להסתבך.

אין עניין של "מותגים" - יש עניין של מוצר שעושה את העבודה או מוצר לא מתאים. את יצרני הפלאגים בעולם, לפחות המערבי, אפשר לספור על אצבעות יד אחת. 

חפש סיפור ארוך שהיה כאן לפני כשנה על סוזוקי קרוסאובר שעשה את המוות לבעלים עד שמוסך מרכזי עלה על הבעיה - פלאגים לא מתאימים. אתה יכול להבין כמה כסף בזבז על הדיאגנוסטיקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 22 שעות, אודי זק כתב:

בכל מקרה לא החלפתי פלאגים המון זמן והגיע הזמן להחליף.

כמה קילומטרים עברו מאז ההחלפה האחרונה של המצתים ?

1. פלגים רוכשים אך ורק דרך ייבואן מורשה בארץ. יש המון זיופים.

2. לא קונים פלגים בעליאספרס.

• אהבתי 1

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עברו איזה 120k 

לפני שעה, sperial כתב:

פלאגים אירידיום מחזיקים 7-8 שנים (או 100-150 אלפי ק"מ), ניקל רבע מזה. אם אתה מתכוון להחזיק ברכב כמה שנים השקע באירידיום, את ההפרש תחסוך בשעות עבודה במוסך על ההחלפות הנוספות.

מדובר ברכיב קריטי לתקינות הרכב, לא המקום הנכון להתקמצן בו. עם אורך החיים שלו עדיף לשלם אפילו מחיר של מוסך יבואן ולא להסתבך.

אין עניין של "מותגים" - יש עניין של מוצר שעושה את העבודה או מוצר לא מתאים. את יצרני הפלאגים בעולם, לפחות המערבי, אפשר לספור על אצבעות יד אחת. 

חפש סיפור ארוך שהיה כאן לפני כשנה על סוזוקי קרוסאובר שעשה את המוות לבעלים עד שמוסך מרכזי עלה על הבעיה - פלאגים לא מתאימים. אתה יכול להבין כמה כסף בזבז על הדיאגנוסטיקה.

אני מבין שבאירידיום יש גם צריכת דלק נמוכה יותר 

האם נכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השנקל שלי, 

ממה שאני זוכר מפעם, ימים ימימה, למיקום של הפלאגים הייתה חשיבות בהצתה תקינה. את הגובה שלהם יש לקבוע עם מד מרווח. יכול להיות שזה כל מה שאתה צריך לעשות- לוודא שהגובה תקין?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, ברווז כתב:

השנקל שלי, 

ממה שאני זוכר מפעם, ימים ימימה, למיקום של הפלאגים הייתה חשיבות בהצתה תקינה. את הגובה שלהם יש לקבוע עם מד מרווח. יכול להיות שזה כל מה שאתה צריך לעשות- לוודא שהגובה תקין?

בודקים את המרווח בין שתי אלקטרודות ולא מיקום של המצת.

בכול מקרה בימינו גם פעולה זו מיותרת בגלל שמצתים מגיעים במידה הנכונה מהמפעל.

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, אודי זק כתב:

עברו איזה 120k 

אני מבין שבאירידיום יש גם צריכת דלק נמוכה יותר 

האם נכון?

ממש לא. כול הילולה סביב מצתי אירדיום קצת מוגזמת.

ציפוי האלקטרודה באירידיום נועד להעניק אורך חיים גבוה ועמידות גבוהה יותר וכול השאר זה מידע שיווקי של הייצרנים.

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...