טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,307 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 569 צפיות
צריך להחליף רבעיה לקראת החורף. מתלבט בין 3 אופציות באוטו דיפו. אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 5 עוקבים
- 20 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מזדה 3 שנת 2004 , 185,000 קמ"ש האוטו רועד חזק -ממש קופץ לפעמים בהתנעה לפעמים בבלימה ולפעמים בעמידה לא רועד בנסיעה במהירות גבוהה ומפסיק לרעוד בעמידה בלחיצה על הגז הוחלפו פלאגים , חיישן ארכובה , במוסך לא ידע מה לעשות כי לא מצליח לראות את הבעיה (כמובן שלא קורה כשהאוטו מגיע למוסך אפילו שהמוסכניק לקח אותו לסיבוב)
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 455 צפיות
התחילו לי רעידות בפנדה שלי (גם בנסיעה) + ההגה משמיע רעשים של צליל, מחפש המלצות למוסך אמין וזול עד כמה שאפשר במרכז
הודעה אחרונה מאת IsraCar, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 620 צפיות
נגמר לי המצבר אחרי 4-5 שנים. תקופה מכובדת ביותר. צריך מצבר 60 אמפר רגיל. באינטרנט ראיתי שמפרסמים שנפ עד הבית ב450-500 ש"ח ובוש ב550. כשמתקשרים פתאום המחיר הבסיסי עולה ב50-70 ש"ח. איזה 4 מקומות כאלו. מפריע לי בעיקר חוסר האמינות יותר מהמחיר. איפה אפשר לקנות מצבר מחברה אמינה במחיר סביר?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
השאלה לא דחופה לעכשיו, אלא היא לידיעה כללית. אשמח לדעת על מקומות בהם יש מבחר עשיר ורציני של צמיגים למכוניות במגוון מידות וסוגים, מקומות בהם לא כל צמיג שני "נזמין לך ואולי יגיע עוד חודש" / "אולי בכל זאת תיקח סיני, זה סיני איכותי מאוד!" וכדומה. אין הגבלת אזורים, בכל אזורי הארץ. אלף תודות מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת ch28566, -
- 10 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מקרה שקרה, ואשמח לשמוע את דעת המקצוענים/מנוסים/וגם הדיוטות. נהג יוצא לנסיעה של כ-20 דקות רובה בכביש מהיר (היציאה לכביש המהיר היא כ-5 ק"מ. בערך באמצע הדרך מתחיל לשמוע רעש חריג מהצמיגים, ובוא בזמן נדלקת נורית חיישני לחץ אויר בצמיגים. הנהג מאט ונוסע בזהירות אל השוליים. תוצאות האירוע, צמיג מפורק. חשוב לציין, איכות הכביש המהיר לא רעה (אין בורות משמעותיים), הרכב היה בנתיב האמצעי מתוך 3, ומהירות הנסיעה הייתה סבירה 80-100 קמ"ש, אחרי הכל מדובר בפיקנטו (מריצה לא רכב). לטענת בעל הרכב (אינו הנהג), הנהג נסע עם פנצ'ר בגלגל והרס את הצמיג. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת BoazB11, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 865 צפיות
שלום חברים, אני רוצה להחליף צמיגים מידה 185/55/15 והבחירה היא בין שתי האופציות שבכותרת. בערך באותו מחר. הרצתי חיפוש כמובן אבל לא מצאתי את ההשוואה ראש בראש. יש דעות מהנסיון?
הודעה אחרונה מאת נומד, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 380 צפיות
קיה ריו 2014 , 70,000 קמ לאחרונה יש עלייה בצריכת הדלק השעון ברכב מקרה 9.6 ל100 קמ בעבר היה פחות ביצעתי ניקוי מצערת , אוויר בצמיגים , בגז מרוקן החשד שלי הוא חיישן maf מלוכלך או פלאגים רוצה ללכת מהקל לכבד , אבל לא מוצא את החיישן maf על מנת לנקות אותו מישהו יכול להכווין אותי איפה הוא נמצא ?
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 255 צפיות
שלום לחברי הפורום נפלה לידיי פולו שאני רוצה לשפר מבחינת קוסמטיקה, ואתגר אחד עדין לא הצלחתי לבצע : שדרוג הגה חדש (פלטפורמה MQB) לפולו 2017 (פלטפורמה PQ) לונג סטורי שורט , הכל עבד חוץ מהצופר ובקרת שיוט. בשיטוט ברחבי היוטיוב מצאתי מלא סרטונים של הודים ובריטים שהצליחו לשדרג אפילו לרכבים יותר ישנים (חלק עם אמולטור חלק בלי ) למישהו יש ניסיון בזה ? אשמח להזמינו לעבודה להלן התוצאה הרצויה
הודעה אחרונה מאת yoni2sh, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 490 צפיות
אהלן חברה מדובר בסיוויק סאדן 2010 ראיתי צמיגים של דנלופ, 205/55R16 91V SP SPORT LM705 וגם יש של מישלין, Primacy 4 91V 205/55R16 משני עסקים נפרדים, ההבדל במחירים לצמיג בין הדנלופ ומישלין 130 שקל בערך יש הבדל בין הצמיגים? אשמח גם להמלצות על צמיגים איכותיים אחרים תודה חברה יום טוב
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכל החברים היקרים. בפריוס פלוס שלי (2014) נדלקה נורת הabs, מבדיקה במוסך התברר שהלכה היחידה, כשהברירות הם שיפוץ או קניה מפרוק. אך לצערי הבנתי מכמה מוסכים שלא מתעסקים כיום בשיפוץ של הדגם הזה, כמו כן גם מפרוק לא מצאתי מהמוסכים שחפשתי. אשמח מאד לקבל עצה והמלצה לאיש מקצוע שיכול לעזור לי, בחולון והסביבה. תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת מתן, -
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 813 צפיות
שבת שלום לכולם כבר תקופה ארוכה שאני שובר את הראש בגלל איבוד מים במיכל עודפים תמיד חסר אבל רק במיכל ברכב הזה אין פקק ברדיאטור, מיכל עודפים ללא נזילות פקק תקין אין סימנים של שמן במים אין נזילות מהצינורות אני פשוט ממלא נוזל בין הסימון של max ל minimum בעמידה שהרכב דלוק המפלס נשאר , לאחר נסיעה קצרה פותח מכסה להציץ. שוב חסר הגיוני שאפילו הרכב לא מתחמם ? רצוי לציין שתמיד אני רואה קצת לכלוך/בועות צפות בתוך המיכל רוצה לשלול אטם ראש מנוע יש מצב סתימה בצינור שמחזיר את המים למיכל ? הרכב הוא :citroen ds4 so chic 2013
הודעה אחרונה מאת chrono, -
שלום, פיג'ו 2014 208 אטמוספרית 82 כ"ס, ידנית, 133 אלף ק"מ. בחצי השנה האחרונה קיימת אכילת שמן מוגברת שלדעתי מחמירה עם הזמן, המנוע שורף יותר מליטר שמן על כל 300-400 ק"מ. אין היסטוריה של רצועה מתפוררת, הרצועה הוחלפה לפני שלוש שנים והייתה במצב טוב כשפורקה. בנוסף קיימת עליה בצריכת הדלק, צריכת דלק משולבת הייתה בעבר 15 ק"מ לליטר וכרגע היא באיזור ה-11 ק"מ לליטר. הרכב מרגיש חלש ותגובת המצערת היא איטית במיוחד בעליות, לעיתים נכבה בזינוק פשוט כי אין תגובה מהמצערת ולוקח זמן להאיץ. אני מבין שהמנועים האלו בעייתים, ולא אמינים, אבל סה"כ הרכב שימש אותי בנאמנות במשך 5 השנים האחרונות כמעט ללא תקלות (ונקנה בנזיד עדשים) ולכן אני כן מעוניין לבדוק אופציות להשאיר אותו. …
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 480 צפיות
היי התמזל מזלי והגלגל היחיד ברכב שלי שיש בו אום נגד גניבות התפוצץ ולא קיימת הבוקסה המיועדת לו.(אין אפשרות להחליף לאזרחי בנתיים) ניסיתי קצת במלחמה לדפוק עליו בוקסה יותר קטנה אבל האום גם סגור מאוד חזק ולא הצלחתי לפתוח עם ידית כח. אם אקנה בוקסה לאומים שחוקים יהיה לי יותר קל לפתוח? לא רוצה לקנות סתם משהו מצרף תמונה של האום. אחד מפורק ואחד שבגלגל שהוא נשחק קצת כבר
הודעה אחרונה מאת shlomiko, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 471 צפיות
היום נכנסתי לתדלק בירושלים כאשר המכל כמעט ריק אך הידית משוחררת והולכת על ריק. פתח התדלוק לא נפתח. אני לא מכיר מוסכים בירושלים אך הבן ואשתו הירושלמים מטפלים באיזור התעשייה תלפיות. תוך דקה הבחור הבין את התקלה ואלתר פתרון אך פתרון קבוע דורש הזמנת מנגנון מהחברה , עבודה וכו'. הוא לא ידע לומר לי הערכת עלות. אני מחזיק רכבים 35 שנה ומעולם לא נתקלתי בתקלה זו.
הודעה אחרונה מאת יהודה יהודה, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 421 צפיות
אהלן חברים כנראה שנשבר לי איזה פלסטיק שתופס בורג בפח החיצוני של הרכב, זה בחלק האחורי בדלת של הבאגז'. אז עכשיו אחד החלקים שם לא מחובר בקצה שלו, וכל פעם שאני פותח את הבאגז', הוא נמשך אחורה גם כן, ואני מפחד שזה יישבר לי יום אחד מרוב הפתיחות. זה גמיש, אז לא קורה לזה כלום, אבל זה יישבר מתישהו.. שורה תחתונה, ניסיתי לחפש איזה מקום לקדוח חור ולתפוס עם אזיקון, אבל לא מצאתי. אני מחפש איזה דבק להדביק את זה לבסיס של הרכב ככה שזה לא יתעקם כל פעם שפותחים את הבאגז'. אשמח לשמוע איזה דבק הכי מתאים, חזק ועמיד שיעשה את העבודה כדי להדביק את הפח החיצוני של הרכב תודה רבה!!
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 771 צפיות
שלום, קיבלתי מתנה פילטר שמן שהמקט שלו הוא 16510-61A32, אני מנסה לברר אם הוא מתאים לרכב או לא. (סוויפט 2009 מנוע M15A 1.5)
הודעה אחרונה מאת ציקציק, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 575 צפיות
שלום הרכב הוא אופל קורסה 2013, האם מחיר של כ-2000 ש״ח סביר לטיפול 180k? המחיר כולל את החלקים הנ״ל + עבודה: שמן מסנן שמן 4 מצתים מסנן מזגן שמן בלמים מסנן אוויר עוד נלווים כמו אטם אגן שמן - מחיר שלהם זניח. תודה!
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 447 צפיות
התחילה לי פתאום בנסיעה בעיה של רעידות בנסיעה שמתחזקות בלחיצה על הגז , הוחלפו חוטי הצתה ( בדיעבד ראיתי שלא מקוריים) ועברה התקלה , היו קצת רעידות הוחלפו פלגים והסתדר , אחרי שבועיים בטיול התחילו רעידות ושמעתי תקתוקים מסתבר שכוהל אחד נמס לפלג , הרכב חזר על גרר , עבר חריטה לאותו פלג ועדיין היו רעידות חלשות בלחיצה חזקה על הגז יש לציין שאם הייתי לוחץ לאט לאט לא היה כלום , החלפתי כוהלים מרכב דומה שהיה לי שנת 99 אותו מנוע ונעלם הכל ( חיברתי את שלי לשלו ונהיה לו את אותם רעידות ) נסעתי רגיל ואיפסתי את נורת המנוע ע"י ניתוק המצבר לאחר שעה וקצת של נסיעה התחילו שוב רעידות החזרתי את הפלגים לאותו רכב וגם שם התחילו רעידות מה יכול להיות התקלה, משהו אצלי ברכב גורם לכוהלים להיהרס ( ע…
הודעה אחרונה מאת נהוראי תימני מתימן, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 673 צפיות
שלום לכולם ברשותי פיאט טיפו 2017 והשבוע השקע V12 ("מצית סיגריות") הפסיק לעבוד, ז"א המנורה שלו דולקת, אבל הוא לא נותן כח למטען, (יצויין שהחיבורים AUX USB כן עובדים, אבל יש להם כבל נפרד ואולי גם פיוז נפרד.) ניסיתי להחליף מטענים וכבלים וזה לא עזר, פירקתי את השקע, ניקיתי מגעים ובדקתי את החיבורים וכולם נראים תקינים, בדקתי גם עם טסטר את הפיוזים שבתא המנוע ושמתחת להגה, וכולם תקינים. אמשח לעצה ועזרה תודה
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 817 צפיות
בסרטון הזה, אשתף אתכם בתהליך פשוט ויעיל להחלפת רפידות וצלחות הבלימה האחוריות ברכב. נלמד איך לזהות מתי יש צורך להחליף רפידות, ואז נפרט בצעדים ברורים כיצד לבצע את ההחלפה בצורה תקינה. אני מזמין אתכם להצטרף אלי במהלך התהליך, שיביא לשיפור משמעותי בידע שלכם ובתחזוקה של רכבכם. אל תשכחו ללחוץ על לייק ולהירשם לערוץ כדי לקבל עוד טיפים והדרכות נוספות! לרכישת המוצרים בסרטון: קיט כיווץ קאליפר אחורי 13 חלקים - https://s.click.aliexpress.com/e/_Dk8vEkF קיט כיווץ קאליפר אחורי 22 חלקים - https://s.click.aliexpress.com/e/_DC107iL גריז נחושת למתכת - https://amzn.to/3MzBUtE מברשות ברזל - https://s.click.aliexpress.com/e/_DdbXhd1 העבודה בוצעה על מיצובישי אאוטלנדר…
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 680 צפיות
שלום חברים יקרים כמה יעלה לי תיקון כזה ללא הפעלת ביטוח האם כדאי להחליף חלקים כנף פגוש או כדאי פחחות וצביעה בלי להחליף מה בערך העלות בשני המיקרים תודה רבה למי שישיב לי בעצה עוזי
הודעה אחרונה מאת Uzi Oved, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 486 צפיות
היי, רציתי לשאול איך הצמיג Yokohama Advan Fleva V701 האם זה צמיג טוב ובטיחותי?
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 373 צפיות
הרדיו הפסיק לפעול, תיבת הפיוזים מוחבאת מאחורי חוטים ומחברים.. נשמח אם יש למישהו שרטוט של הפיוזים שם שנמצא את הנכון בלי לפרק הכל תודה אלעד
הודעה אחרונה מאת wonderd, -
עליה בצריכת דלק
מאת elhai-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי יונדאי i25 2018 שבזמן האחרון שותה דלק בצורה מוגזמת לאחר בדיקה יצא ליטר ל 7.5 קילומטר כמעט חצי ממה שצריך להיות מידי פעם יש ריח של דלק שהרכב לא מונע אבל אין מתחת לרכב שום דבר שהרכב מונע יש ריח של דלק מרגיש תערובת עשירה הרכב עבר טיפול פתחתי פלאגים הם נקיים מצערת עברה ניקוי איך אוכל לבדוק מה יכולה להיות בעיה? ואם זה מזרקים איך אפשר לנקות בצורה הטובה ביותר
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 272 צפיות
אני רוצה לקנות סוזוקי ויטרה שעברה את ה170k קמ נראית סה"כ טוב גם המנוע נראה סבבה הוחלף טורבו ב150 אלף האם יש משהו שצריך לדעת על הרכב מבחינת טיפולים סוג הטיפול אמינות מנוע וגיר?
הודעה אחרונה מאת אודי זק, -
- 5 עוקבים
- 20 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי מאזדה 3 2008 לפני יומיים החניתי את האוטו וכשנעלתי אותו עם השלט הוא לא ננעל. נכנסתי בחזרה וניסיתי לעשות את הקוד שוב והקודן לא מגיב (גם האור הכחול הפסיק לעבוד) בנוסף שמעתי רעשים מוזרים שאני לא יודע אם הם היו מהמערכת שמע או מהמנגנון של החלונות. ניסיתי להניע את האוטו בלי קוד והאוטו הניע! המצב כרגע הוא שאני נועל את האוטו עם המפתח הידני ומניע בלי קוד. מאז שזה קרה התחלתי לשמוע כל מיני תקתוקים מוזרים כל כמה שניות. הוצאתי את הפיוזים של החלונות חשמל והתקתוקים הפסיקו. כרגע לא מפריע לי שאין קוד רק מפריע שאין חלונות. יכול להיות שקרה קצר השאלה איך אני יכול לאתר אותו. יש לכם רעיונות?
הודעה אחרונה מאת natco, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 675 צפיות
שלום חברים, יש לי אלטו 11. כשאני מניע את הרכב הוא מניע רק בלחיצה קלה על הגז אחרת הוא נכבה. משהו נוסף ששמתי לב אליו זה שהרכב מרגיש כאילו הוא נחנק בעמידה ברמזור או פקקים וכאילו הוא עוד רגע הולך להיכבה למרות שבפועל הוא ממשיך לנסוע. יש לכם רעיונות למה זה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 37 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אהלן חברים, אתמול התבצעה החלפה של רפידות (febi) וצלחות (brembo) כולל ניקוי חלודה, וגירוז של כלל הרכיבים, ברכב של אשתי, סוזוקי sx4 hatchback 2012. בסגירה של אחד מברגי מובילי הקאליפר (שמאל קדמי), הבורג נגזר, לאחר נסיונות חילוץ הבורג, ההברגה של המוביל נאכלה לגמרי, וכעת הרכב מושבת. חייב דיי בדחיפות מוביל ובורג חדש, ניסיתי לחפש בארץ(באינטרנט) סט של מוביל ובורג, ללא הצלחה. באתרים בחול יש כאלה כמו זבל, אבל אני לא יכול להשבית את הרכב לחודש. ממש אשמח לקבל הצעות למקומות שבהן יהיה ניתן לרכוש מוביל ובורג. נמצא באיזור חדרה, אבל מוכן לנסוע לכל מקום מנהריה ועד באר שבע, כולל כל פירוקיה, מפוקפקת ככל שתהיה. תודה רבה לעוזרים נ.ב זה המק"ט 55200-…
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
-
צמיג פאלקן אחד 1 2
מאת דובצע- 6 עוקבים
- 25 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מאחר ויש מחסור ולא מצאתי. אולי מישהו יודע איפה יש. אני מחפש איפה ליקנות צמיג אחד פאלקן במידה 205.65.15
הודעה אחרונה מאת דובצע,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 15 אנונימיים, 1,428 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- samg
- yor2
- sperial
- discoTD5
- SlowRide
- PriceDevil
- רק ידני
- נירו72
- shlomiko
- Or05230
- vigi
- גולדן191