Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה כללית בנושא קניית צמיגים בישראל

harhanegev

פוסטים מומלצים

השאלה לא דחופה לעכשיו, אלא היא לידיעה כללית.

אשמח לדעת על מקומות בהם יש מבחר עשיר ורציני של צמיגים למכוניות במגוון מידות וסוגים, מקומות בהם לא כל צמיג שני "נזמין לך ואולי יגיע עוד חודש" / "אולי בכל זאת תיקח סיני, זה סיני איכותי מאוד!" וכדומה.

אין הגבלת אזורים, בכל אזורי הארץ.

אלף תודות מראש לעונים.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זהו צמיג שאין דרישה שוטפת אליו (אלא פעם בהמון זמן), אז היבואן לא יטרח להביא אותו. אלא רק לפי הזמנה ספציפית. ואז כמובן שהצמיגיה לא תחזיק אותו. עניין של ביקוש והיצע.

לגבי נושא של צמיג סיני - שכחת שאתה מתגורר במדינת ישראל, מדינת ה"דן חסכן", ו"תעשה לי מחיר". אז הצמיגיה מתאימה את המלאי שלה למה שרוב הלקוחות דורשים. אם יש לך דרישה חריגה - הוא מציע לך מוצר שיש לו במלאי/ יש לו רווח יותר גדול עליו

(אל תשכח - בעקרון, ככל שאתה מוכר יותר פריטים ממוצר X, אז הספק נותן לך הנחת כמות יותר גדולה ואתה יכול להגדיל את הרווח שלך).

אז בקיצור ולעניין, אין מקום כזה שעונה על דרישותיך.

• אהבתי 2
  • מבאס 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנטון חנניה ביפו. סניף ראשי ביפת ועוד אחד ליד בלומפילד.

בשנים האחרונות קניתי אצלם כמה פעמים, עבורי ומשפחה/חברים.

יש מבחר גדול במלאי, ואם לא היה את הסוג המסויים שרציתי - היה משהו מקביל מבחינת רמה ומחיר.

לא מנסים לדחוף או לקדם מותג כזה או אחר, וגם המחירים טובים יותר ממקומות אחרים שראיתי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול לציין גם את צמיגי חנניה (אולי אליהם התכוון קודמי @BoazB11 ), רח' וסרמן 2 ת"א (מול המשטרה).

בדר"כ יש מבחר (של המידות שנמצאות בעיקר בשימוש). מה שאין - ניתן לבדוק איתם ולהזמין (והם עומדים במילתם - מנסיון).

גם שם, לא מנסים לדחוף לך סיניים, או מותגים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
איות
  • אהבתי 1

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, harhanegev כתב:

לידיעה כללית.

בנוסף על אנטון חנניה, צמיגי שואף בר"ג, צמיגי המושבה בפ"ת.

אם הצמיג לא קיים במלאי מקומי, ניתן לברר ולהזמין  מהיבואן\מפיץ  ולקבל תוך יום יומיים.

תקבל צמיגים טריים בדרך כלל.

• אהבתי 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, רוןS כתב:

אם הצמיג לא קיים במלאי מקומי, ניתן לברר ולהזמין  מהיבואן\מפיץ  ולקבל תוך יום יומיים.

תקבל צמיגים טריים בדרך כלל.

זה מעניין, הוא מציג חלק ממה שכתבת בתןר "ציטוט שלי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 שעות, harhanegev כתב:

השאלה לא דחופה לעכשיו, אלא היא לידיעה כללית.

אשמח לדעת על מקומות בהם יש מבחר עשיר ורציני של צמיגים למכוניות במגוון מידות וסוגים.

תראה,  צמיגיות  הן לא מוסדות צדקה וחסד, אלא מוסדות מסחריים. ככאלה הם מנסים להרוויח כמה שיותר מה שקורה בצמיגים סיניים. זה מתאים גם לרוב בעלי הרכב שמבקשים לשים את הצמיג "הכי זול שיעבור טסט". כמה פעמים אתה יכול לראות רכב מוזנח שעל כל אחד מהגלגלים מורכב צמיג מתוצרת שונה?

צמיגאי הגון, ברגע שאתה מראה לו שאתה צריך ורוצה צמיג טוב, יאמר לך מה האופציות ובהתאם לתקציבך ויוכל להשיג לך כזה עד 24 שעות אם לא מדובר בצמיג מאד חריג. תוכל גם לקבל מושג על הטריות של הצמיגים.

אני לא רואה טעם להמליץ על צמיגיות ללא בקשה של איזור. אתה לא תיסע מחיפה לבאר שבע או להפך כדי להחליף צמיגים. יש צמיגיות הגונות בכל הארץ וחיפוש בפורום ייתן לך מושג.

• אהבתי 2

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, borsood כתב:

אני לא רואה טעם להמליץ על צמיגיות ללא בקשה של איזור. אתה לא תיסע מחיפה לבאר שבע או להפך כדי להחליף צמיגים.

אני גר באילת, ותדירות הנסיעות שלי למרכז ולצפון היא הרבה יותר גבוהה מתדירות החלפת הצמיגים.

בנוסף לכך, אני לא מחכה עד שהצמיג יהיה גוסס ומסוכן אלא מחליף בשלב מוקדם יותר.

לכן, יש לי גמישות אמיתית לכל אזור בארץ.

אה, ואניח את דעתך, לא חשבתי לרגע שבתי עסק הם מוסדות פילנתרופיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אילת. זו באמת בעיה. זה מסביר את החוסר בצמיגים טובים וזמני אספקה ארוכים. אבל כאילתי אתה יודע שהבעיה הזו לא ייחודית דווקא לצמיגים.

ראיתי המלצה די ישנה על צמיגי אילת והפנצ'ריה הכתומה. כאילתי אתה אולי מכיר אותן, אני לא השתמשתי בשירותיהם כלך שזו לא המלצה אישית.

אם אתה מכיר את שתיהן ואף אחת מהן היא לא מקצועית או הגונה, תבקש המלצה לצמיגיות באיזור הדרום.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, borsood כתב:

אילת. זו באמת בעיה. זה מסביר את החוסר בצמיגים טובים וזמני אספקה ארוכים. אבל כאילתי אתה יודע שהבעיה הזו לא ייחודית דווקא לצמיגים.

ראיתי המלצה די ישנה על צמיגי אילת והפנצ'ריה הכתומה. כאילתי אתה אולי מכיר אותן, אני לא השתמשתי בשירותיהם כלך שזו לא המלצה אישית.

אם אתה מכיר את שתיהן ואף אחת מהן היא לא מקצועית או הגונה, תבקש המלצה לצמיגיות באיזור הדרום.

אם אני נוסע לעיתים קרובות לכפר סבא ולירושלים ואפילו לצפת, וההחלפה מתוכננת מראש ולא בהולה (כפי שהבהרתי היטב), למה שיהיה אכפת לי אם הצמיגיה בנתניה או בראש פינה או בבאר שבע או בתל אביב ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צמיגייה מחזיקה במלאי צמיגים לפני המידות השכיחות ועם הזמן גם לפי מה שהיא יודעת שהלקוחות היותר קבועים שלה צריכים. כל צמיגייה ממוצעת תוכל תוך יום יומיים להביא לך כל צמיג שתרצה כל עוד הוא קיים במלאי אצל היבואן. אם אין, לרוב אפשר לרשום הזמנה אצל היבואן וזה ייכנס למכולה במשלוח הצמיגים הקרוב. בשגרה, אין בעיה לקבל כמעט כל צמיג שיש לו יבואן סדיר בישראל. בדיוק היום ב-10 בבוקר הזמנתי זוג צמיגים חדשים (למרות שמה שיש לי ממש לא מחייב החלפה), בשלוש בצהריים כבר אמרו לי שהם הגיעו ושאקפוץ מחר להתקנה. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...