טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,307 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 423 צפיות
שלום, רוצה לעשות טיפולים תקופתיים לרכב משפחתי (ניסאן קשקאי) ולכן מחפש מוסך מקצועי ושירותי. תודה על המלצות
הודעה אחרונה מאת Matan1515, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
היי, ברשותי הונדה סיוויק 2008 דור 8 ולאחרונה יש בעיות עם האורות שמראות את הספרות במד המהירות הדיגיטלי. בספרה השניה מימין (זאת שמציגה לאחר שעוברים מהירות של 9 קמ"ש) מדי פעם המנורות של הספרה לא עובדות בחלקן. זה יכול להראות לי נניח את הספרה 2 אבל חלקית ולא את כולה וזה נורא מבלבל. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ואיך מסדרים את זה? וכמה גם יעלה לסדר? תודה!
הודעה אחרונה מאת משה הונדה סיוויק, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 283 צפיות
היי שלום שבוע טוב לי רכב הונדה סיוויק 4 דלתות 2007 הוונטה של המנוע לא נדלק גם כשעולה חום מנוע ומתי שאני מדליק מזגן שתי הוונטות נדלקות ואז החום מנוע יורד השאלה שלי מה הבעיה כי מצד אחד שמדליקים את המזגן 2 הוונטות דולקות וכשמכבים את המזגן גם של המנוע לא נדלק ועלה חום מנוע אשמח לעזרה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת משה הונדה סיוויק, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי יש במשפחה פורסטר 2015 מנוע 2.0 טורבו (FA20) שבתקופת זמן מאוד קצרה התחילה לאכול המון דלק לעומת הרגיל, מדבר על רמה של 1 ל6 בדרך שרובה בין עירונית. יש לי סורק תקלות מתקדם ואין שום תקלות ושום פספוסי הצתות. לא מורגש ירידה בכוח ובתפקוד של המנוע והגיר. לפני כמה חודשים הוחלפו 2 מיסבים אחורים אבל בדקתי אותם שהאוטו באוויר הם בסדר. הדברים שבדקתי. מטופל בזמן. שמן ונוזל קירור תקינים. לחץ אוויר וגלגלים תקינים. פילטר אוויר נקי. ניקיתי מצערת. ניקיתי EGR והצנרת שלה. ניקיתי את החיישן MAF (עם ספריי מגעים כמובן) ניקיתי את האינטרקולר. ניקיתי את השסתום PCV והוא מרשרש ולא סתום. לא שומע או מרגיש בריחות ו…
הודעה אחרונה מאת Shab00, -
נורת אזהרה
מאת sTv_Luck- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 613 צפיות
שלום לכלום, נדלקה לי נורה באלפא רומיאו לא ידוע ממה, יש אולי למישהו מושג בזה איך אפשר לטפל בזה ? כבר בדקתי את כל המנורות והכל עובד. אשמח לעזרה:)
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, יש לי ברכב רעש מוזר שמניעים ועומדים במקום ואף תוך כדי נסיעה (במהירויות מעל 60 קמ"ש לא מופיע הרעש), הרעש הוא כמו רעש של מתכת כמו צלצולים. מצ"ב סרטון להמחיש (תתעלמו מהרעש של הכביש). אודה לעזרה. 2105986791_WhatsAppVideo2022-07-27at11_14_34.mp4
הודעה אחרונה מאת לאוניד3678, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 572 צפיות
אהלן חבר'ה, מאז ותמיד( 4 שנים שהרכב בבעלותינו) הרכב של אשתי סבל מקושי בסיבוב ההגה בעמידה. מדובר בסוזוקי sx4 hatchback 2012, אוטומט, 1.6, VVT, 120 כ"ס. כאשר הרכב במצב סטטי, ההיגוי קשה מאוד, ברמה שגבר בריא יתקשה לסובב את ההגה ביד אחת, זה היה כך מאז שקנינו את הרכב ופשוט הנחנו שזו רמת הקושיות של ההגה, אבל לאחרונה עלו בי מחשבות שמע זהו לא המצב הנורמלי של ההגה ואלי יש מה לעשות בנידון. התחלתי מלבדוק את שמן ההגה, אבל לא הצלחתי למצוא שום כוסית מילוי תחת מכסה המנוע, וגם מעבר על הספרות לא העלה שום דבר אודות הגה כוח הידראולי https://www.manualslib.com/manual/1128304/Suzuki-Sx4.html?page=796#manual מה שגרם לי לחשוב שאולי ברכב הזה הגה הכוח הינו חשמלי ולא …
הודעה אחרונה מאת lolshimi11, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 500 צפיות
שלום וברכה מחפש פרייבט 4*4 עם : תא מטען גדול יכולת עבירות בסיסית אמין יכולת לגרור עגלה של 1000קג מדי פעם. תקציב 45-65 אלף תלוי במציאה. שתי שאלות- א. משום מה אני מוצא פורסטרים ואאוטבקים שיכולים לגרור עד 750 ואחרים עד 2000, אותו שנתון... את זה גיליתי כי שאלתי בעלי רכב עם וו. איך אני יכול לדעת מראש אם אני קונה רכב ללא וו כמה אני אוכל לגרור איתו? ב. האם יש רכב אחר שלא חשבתי עליו שיכול להתאים לצרכים שלי?
הודעה אחרונה מאת דג, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 659 צפיות
שלום חברים, בדקתי היום שמן אחרי שהרכב לא הותנע במשך יממה והמדיד יצא יבש. טיפולים אני עושה במועד במוסך המרכזי, ולכן הוספתי 2 ליטר שמן מקורי שרכשתי מסמלת. מה שמוזר שלא נדלקה מנורה ופשוט בדקתי מסקרנות. התמונות של המדיד אחרי הוספת השמן מצורפות. עדיין די יבש... בחיי שאני לא מצליח להבין אם יש מספיק שמן, אין מספיק שמן, מותר לנסוע, אסור לנסוע? תודה מראש לכל התייחסות.
הודעה אחרונה מאת אחיין של רונלדו, -
-
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם ניתן להגדיר את ההגה כך שההיגוי יהיה "רך" יותר? (בעבר טיפלו בזה בקיה ריו)
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 634 צפיות
שלום,יש לי סובארו אאוטבק 2011 יש לי רעידות ברכב שהאוטו עומד וגם תוך כדי החלפת הילוך יש רעידות ברכב ממה זה יכול להיות ? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ch28566, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 619 צפיות
סוזוקי קרוסובר חדש 2024 מהחברה מנורת שמן נדלקה בדקתי שמן יש שמן מלא . קצין הרכב אומר שזה בסדר תקלה ידועה מישהו מכיר? ולמה אין ריקול אם זה ידוע? תודה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 677 צפיות
היי, מחפש נורות ברקס אדומות מסוג לד עבור מאזדה 3 2008 . למי יש המלצה ? (או דיסק המלצה) ועדיף למי שיש ניסיון . זוכר שהזמנתי בעבר לרכב הקודם אבל הן היו קטנות יותר בחיבור .
הודעה אחרונה מאת Alberrto, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 592 צפיות
היי בבעלותי יונדאי גטס עם גיר אוטומטי 2008 | 1.4 | gls |בנזין ואני חובה בעיות בתיבת ההילוכים שלי אומנם החלפתי תיבה אבל הסימפטומים נשארו אלו הם הסימפטומים שאני חווה : 1)קפיצה בהילוך שני על 20 קמ״ש בהאצה . 2)קטיעה בהאטה המתלווה ברעש של נקישה ב20 קמ״ש בהאטה . 3)בהאצה חזקה בתנועה נאבד הקשר של המנוע עם הגלגלים,הטורים עולים והמהירות נעלמת (ככל שהשיפוע חד ככה זה מנתקת יותר בקלות ,חוזר הקשר בדחיפה חזקה עם מכה ,לפעמים גם מתלווה בפירפור של הגלגלים הקדמיים ) 4)במעבר להילוך לרוורס לוקח זמן לתגובה ,אם הרכב בירידה הוא מסוגל להידרדר 1-2 מטרים עד שהילוך נכנס לפעולה ,בעת לחיצה על הגז ההילוך לפעמים נכנס בדחיפה המת…
הודעה אחרונה מאת yairw, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 822 צפיות
שלום, הרכב שלי נתקע ויש צורך בגרירה. האם יש דרך להעביר לניוטרל ללא הנעת המנוע? 5008 1.6 hdi 2018 תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ד ו ד, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 666 צפיות
שאלה בכותרת. שנה טובה!
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 501 צפיות
היי לאחר שתיפת הרכב, שמתי לב שכשאני מנסה לכוון את המראה השמאלית, החשמלית. תזוזת שמאלה ימינה עובד. תזוזה למעלה למטה לא ממש עובד, נראה תקוע. מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת IsraCar, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 503 צפיות
שלום לכולם! (זו בדר"כ השיטה שלי לחפש חלקים לקיה לפני שפונה לחו"ל) לפי catcar המקט הוא 55300-1W001. המחיר בקיה 1,041ש"ח. בקוריאה פלקון (כשאני מכניס את המקט הנ"ל) נותן לי כמה אפשריות, כולן לא במלאי, חוץ מ553001J000 שמחירו 362ש"ח. בסולו המחיר לKYB הוא 480ש"ח. ולמונרו 400ש"ח. ואיך אני אמור לדעת אם המק"ט J000 מתאים לי, האם יש אתר שמראה מקטים חופפים?
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 434 צפיות
היי , רכשתי גאנטים לא הכי יקרים ושמתי לב שהבחור שם לי מתאמים כאלה מפלסטיק שחור , שאלתי אותו מזה והוא אמר שבדלל שהגאנט לא מקורי הוא שם מתאמים לנאבות בשביל למרכז את הגאנט , השאלה אם זה בטיחותי ? כמובן שזה לא מקורי אבל השאלה אם זה לא מסוכן ?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 7 עוקבים
- 7 תגובות
- 934 צפיות
החליפו לי מנוע שפריצר במאזדה ב 292 שקל זה נשמע לי הרבה עקצו אותי ? זה מנוע קטן פלסטיקי ועבודה של רבע שעה
הודעה אחרונה מאת Schweppes, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 565 צפיות
שלום, i20 2009 כשמסובבים סוויץ' ל-on מיד לאחר כיבוי המנוע, יש רעש של דליפת אוויר/ שחרור לחץ (חד פעמי). לא קורה אם מדליקים סוייץ' שלא בסמוך ממש לכיבוי המנוע. מה זה? VID_20241001_133217_0_COMPRESSED.mp4 אני תוהה האם זה יכול להיות קשור לעניין נוסף: בעלת הרכב טוענת שכמה פעמים בשבועות האחרונים הרכב לא התניע. הכיוון העיקרי שלי הוא קודנית או אימובילייזר, אבל גם מערכת הדלק היא אופציה. אולי הרעש הזה קשור לאיזשהו לחץ לא תקין במערכת הדלק, או שאין קשר והרעש הזה תקין?
הודעה אחרונה מאת IsraCar, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 469 צפיות
היי חברים, יש לי תקלה ברכב שאולי מישהו מכם יוכל לעזור לי איתה. הרכב שלי נשאר כל הזמן על הילוך ראשון. כשאני מתקרב ל 20 קמ"ש הוא מראה אינדיקציה של חץ מצביע מעלה ליד המספר 1 (אני מניח שזה על מנת לסמן שצריך להעלות הילוך). אך הוא לא עובר להילוך שני. כמו כן, הוא לא מראה את האות D שמסמנת את מצב אוטומט ליד המספר. הוא מראה רק את המספר הילוך - 1. זה פתאום התחיל משום לפני יום כשהתנעתי את הרכב. האם מישהו נתקל בבעיה הזאת? יש למישהו אולי כיוון? אגב לקחתי אותו למוסך, והמחשב לא הצביע על שום תקלות בגיר. תודה רבה :)
הודעה אחרונה מאת chrono, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 14.1 אלף צפיות
אפשר הסבר על כל החיישנים שקשורים לפעולתו של המנוע? הרבה שמות נזרקים באוויר, אפשר לעשות קצת סדר, חיישן למדה, חיישן אוויר, חיישן שיושב ביציאה מסעפת הפליטה וכו'... תודה לכל העונים. פיליפ.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 738 צפיות
אהלן נכנס לי בורג לצמיג, האוויר יורד לאט (ירד 5 PSI תוך כמה ימים). הלכתי לצמיגייה ונאמר לי שזה באזור שלא מתקנים. לפני שאני מחליף זוג צמיגים, רציתי לקבל חוות דעת נוספת. מצורפת תמונה
הודעה אחרונה מאת היו זמני בומבה, -
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 830 צפיות
שלום יש לי רכב יונדאי 2018 I30 כ35,000 קילומטרים מטופל בכל מוביל פתח תקווה ( גיסין 72 ) לאחרונה קפצו לי כמה אזהרות ונורות תקלה משהו בקשר ל AEB, LDWS הרכב נבדק במוסך ונאמר לי שצריך להחליף מצלמת בקרת נתיבים האם סביר להניח שהמצלמה התקלקלה אחרי שימוש כזה ברכב ? הם דורשים 6000 שקלים עבור המצלמה לפני עבודה אשמח לעזרה תמונות נוספות:
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 555 צפיות
האם אפשר לערבב/להוסיף נוזל בלמים של יצרן א' עם יצרן ב'??? *כמובן DOT3 עם DOT3 וDOT4 עם DOT4. האם עלולה להיווצר בעיה כלשהוא בערבוב בין 2 יצרנים??
הודעה אחרונה מאת ch28566, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי יש לי סיטרואן c4 1.2 הרכב אוכל קצת שמן (כמות קבועה +-, ליטר ל2k בערך, לפי המוסך זה צריכה סבירה המנועים הנ''ל) אתמול כשסיימתי נסיעה שמתי לב שהתחילו לטפטף מים (בצבע שחור, ושמנוניים) מהמיכל של הרדיאטור, המים יוצאים מהפקק בנוסף שמתי לב שהייתה ירידה גדולה בכמות השמן מנוע (מילאתי שמן לפני שבועיים וחצי, וכשבדקתי אתמול השמן היה על המינימום במדיד) בסקירת תקלות הופיע תקלה של חיישן קמפשפט (בנוסף מדדתי חום מנוע בנסיעה של 15 דק, הטמפרטורה הייתה בן 85-97 ) עד שאני אקח את הרכב למוסך, יש לכם השערה מה הבעיה?
הודעה אחרונה מאת Alberrto, -
-
צריכת זרם של איתורן
מאת Guest EliorBanay-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום, אני רוצה להתקין איתורן גיפיאס ברכב ,אך עולה לי שאלה בקשר צריכת החשמל. ידוע שצריכת החשמל הקבועה היא בערך 60ma, שימוש בסוללת גיבוי לא יתאפשר בגלל הקיבולת הנמוכה , אם הוא צורך 60 מיליאמפר אז יוצא שביממה הוא צורך 1.44 אמפר. יש לי מצבר 60 אמפר ויוצא שהרכב יושב שלושה ימים ללא שימוש, האם צריכה כזאת נחשבת בזבזנית לעומת מערכות אבטחה אחרות? האם היא יכולה לגרום לקיצור חיי המצבר? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 565 צפיות
שלום לכולם, אחי קנה לאחרונה סיטרואן C4 ספייסטורר 1.2 טורבו שנת 2020 בלי לעשות עליה יותר מדי מחקר. יש לי את ה1.2 טורבו בקקטוס 2016 שלי ואכלתי כמה מרורים עם המנוע שלה, אז רציתי לברר איך נכון לטפל ברכב ולמנוע בעיות ולחסוך לו את הכאב ראש שלי. האם טופלה הבעיה של הטיימינג ברכב הזה? כל כמה זמן מומלץ החלפת טיימינג? איך הגיר שלו, אמין? האם יש עוד דגשים לטיפול נכון ונהיגה נכונה ברכב הזה? בתקווה שנעזור לו לשמור עליה לאורך זמן, תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת chaimgross, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחליף אותה לבד ויש לי כמה שאלות. תמיכה של המנוע מלמטה עם ג'ק וקרש מהקרטר. השאלה אם צריך לפרק את המגן פלסטיק תחתון או שאפשר להגביע ככה? תודה.
הודעה אחרונה מאת NTZSV,