Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

יש לי תקלה ברכב שאולי מישהו מכם יוכל לעזור לי איתה.

הרכב שלי נשאר כל הזמן על הילוך ראשון. כשאני מתקרב ל 20 קמ"ש הוא מראה אינדיקציה של חץ מצביע מעלה ליד המספר 1 (אני מניח שזה על מנת לסמן שצריך להעלות הילוך). אך הוא לא עובר להילוך שני.

כמו כן, הוא לא מראה את האות D שמסמנת את מצב אוטומט ליד המספר. הוא מראה רק את המספר הילוך - 1.

זה פתאום התחיל משום לפני יום כשהתנעתי את הרכב.

האם מישהו נתקל בבעיה הזאת? יש למישהו אולי כיוון?

אגב לקחתי אותו למוסך, והמחשב לא הצביע על שום תקלות בגיר.

תודה רבה :)

פורסם (נערך)

תזיז את הידית הילוכים למצב D, יצאת מהמצב האוטומטי. אתה נמצא במצב ידני כאשר יש לך + ו - ליד שמסמן העלאת או הורדת הילוך. אין תקלה קרוב לוודאי ברכב.

Screenshot_2024-10-02-12-55-28-617_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

עריכה אחרונה על ידי צמיגי
פורסם
לפני כשעה, צמיגי כתב:

תזיז את הידית הילוכים למצב D, יצאת מהמצב האוטומטי. אתה נמצא במצב ידני כאשר יש לך + ו - ליד שמסמן העלאת או הורדת הילוך. אין תקלה קרוב לוודאי ברכב.

Screenshot_2024-10-02-12-55-28-617_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

אני הייתי על מצב אוטומט, לא העברתי למצב הידני, המצב שתיארתי הוא על D.
אך אני כן ניסיתי להעביר למצב העברת הילוכים ידנית וגם כשאני מנסה ככה להעלות בעצמי את ההילוך, הוא לא עובר להילוך שני.

פורסם (נערך)

אולי בעיה במגעים באזור הידית? ואז זה מסתדר עם זה שמבחינת המחשב אין שום בעיה, הוא פשוט חושב שאתה רוצה לנסוע על מצב ידני ומשום מה לא מעוניין להעביר הילוכים.

מצבים ידניים לפעמים מוגבלים על ידי המחשב, ויש סיכוי שהוא יעביר להילוך שני אם תגיע לקו האדום ותמשיך ללחוץ על הגז. אם כן - זו תהיה עוד אינדיקציה שתיבת ההילוכים עובדת.

עריכה אחרונה על ידי chrono

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...