Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תלוי בהגדרת "עבדו עלי". ידעת מה זה המנוע הזה ואיך הוא נראה? איפה הוא נמצא, ואיך מחליפים אותו? אם התשובה לכל אלה היא "לא", אז המחיר ששילמת הוא ברובו על כך שהמוסך, בניגוד אליך, היה עונה "כן".

מצד שני, אם מראש ידעת במה בדיוק מדובר, מדוע לא קיבלת הצעת מחיר לפני תחילת העבודה וטענת את הטענה שלך אז?

אגב, לצורך העניין - מנוע כזה מקורי של מאזדה עולה סדר גודל של 100 ש"ח לפני מסים, בחו"ל. כלומר בארץ אצל הייבואן הוא יכול בקלות להגיע ל-150 ש"ח. במוסך ייבואן עובדים לפי שעות תקן, ואם ההחלפה מוגדרת כחצי שעה, אז גובים חצי שעה, גם אם עושים אותה מהר יותר (ולא נראה לי שמוסכים עובדים בכלל בכפולות של רבע שעה מבחינת עבודה). אז במוסך ייבואן, עם מחירי עבודה גבוהים, אפשר בקלות להגיע לסכום המדובר.

בשורה התחתונה, בפעם הבאה ממליץ להזמין מחו"ל ולהחליף לבד.

עריכה אחרונה על ידי chrono
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מחיר טוב ואני אסביר:

הייתה לי נזילה מהמשאבה של מיכל הווישרים (לזה התכוונת?), אצל היבואן היא עולה 980 ש"ח למשאבה מקורית, ללא עבודה. עלות העבודה כדי להחליף אותה אצל היבואן, כ- 1,000 שקלים,

בגלל כל מה שצריך לפרק בדרך אליה וכנראה שגם כי זו אלפא. 

קניתי משאבה של Febi ב- 7 דולר, החלפתי לבד בחניה של הבית. בזמן העבודה קצת הבנתי למה העבודה יקרה, אבל עבדתי בעצמי ולמדתי.

באתרים שונים היו משאבות גם ב- 2 דולר ומשלוח חינם, אבל גם לכמה אני מוכן לחסוך על חלק מיצרן טוב יש גבול.

אתה פשוט הגעת למוסך, העובד עבד על הרכב,

לא התעסקת בלפרק את המשאבה, בלהרכיב את הכל בחזרה כדי שתוכל להשתמש ברכב בזמן החיפוש, לברר מק"ט, לחפש את החלק, להשוות מחירים, להמתין שיגיע ולנסוע לאסוף אותו, לפרק את הכל שוב, להרכיב, לבדוק שהכל עובד ולקוות שלא תשבור משהו יקר בדרך. קיבלת הכל מוכן בלי לחשוב הרבה או להסתכן ושילמת על זה רק 292 שקלים.

עריכה אחרונה על ידי Pavlik
חידוד הדברים
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

קניתי בעצמי חלק חליפי זול בחנות חלקים והרכבתי . בסיטרואן סקסו, עלה 60 שקל. החזיק שנה וקצת.

בפעם השניה חלק מקורי ממחסן החברה עלה קרוב ל 300 שקל החזיק שנים. עד מכירת הרכב.

העבודה בבית בלי ליפט מוסכים היא סיוט של חצי יום וכל הגוף תפוס. (ובחלק החליפי נדרשו אילתורי חשמל , בחיבורים).

אתה על הבירכיים עם הראש למטה מפרק את בטנת בית הגלגל הקידמי ימני.

(קשת פלסטיק גדולה שחורה ומטונפת, מוחזקת עם קליפסים שתמיד נשברים בפירוק כי הם יבשים וישנים) 

אם החלק מקורי, כנראה שלא עקצו אותך. מחיר רגיל אולי אפילו מחיר טוב.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

אתה מודע לזה כשאתה קונה קפה ב15 ש"ח אתה לא משלם רק על הכפית של הנס קפה בבית העסק, נכון ?

עריכה אחרונה על ידי Alberrto
פורסם

לי הייתה נזילה רצינית דרך המיכלם, אמרתי אני אלך למוסכניק יקנוס אותי, הרמתי את האוטו וראיתי שהצינור כולה התנתק חיברתי עניין של דקה 😄

יחסית למחיר במוסכים סביר

פורסם (נערך)

השפריצר עולה גג 100 שקל + עבודה 150 = 250 שקל 292 זה דיי קרוב  אבל זה ביאס אותי כי הוא אמר 200-250 ואז שהוא לקח לי 292 שאלתי למה ? פתאום הוא אמר שזה לא כולל מע"מ ותמיד שהוא נותן לי מחיר זה כולל מע"מ כאילו בדקה ה 90 החליט לקחת יותר

עריכה אחרונה על ידי Schweppes
  • מבאס 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...