טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,306 נושאים בפורום הזה
-
שלום לכולם, אני יודע שלא מדובר ברכב נפוץ אבל בכל זאת שווה לי לנסות. לא הנעתי את הרכב כשבועים והמצבר (שהוחלף לפני חצי שנה) היה חייב טעינה. הנעתי את הרכב באמצעות בוסטר, בניסיון הראשון והשני המזגן נדלק אך הרכב לא הניע, בנסיון השלישי הרכב הניע אך יחדית המזגן הפסיקה להידלק (מצורפת תמונה). ניסיתי לראות אולי מדובר בפיוז אך זה לא נראה ככה וכל הפיוזים הקשורים למזגן תקינים. כל מקום אליו פניתי אמר לי שהוא לא מתעסק ברכב הזה. מישהו אולי מכיר או יודע? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 710 צפיות
מאזדה 3 1.6 נסיעה רגועה מאוד 15,000 ק"מ בשנה מעדיף צמיגים לא סיניים. תקציב של 1400 ש"ח אם יש צורך וכדאיות אפשר להוסיף עוד כמה שקלים. תודה
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 812 צפיות
בוקר טוב יש לי בעיה מעצבנת מאד בעיקר בבוקר הרכב לא מניע ישר. יש סטרטר , מצבר חדש, הוחלף חיישן הצתה . הוחלפו פלאגים לפני חודשיים רק לאחר כמה נסיונות הוא מקבל את המשיכה ונדלק , מה אומרים אני חושד גם בקודן ? https://youtube.com/shorts/TRi78lT9fWQ?si=goDsHCiNV_XeXaPI
הודעה אחרונה מאת sonego78, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 475 צפיות
שלום בירשותי קיה פיקנטט מודל 2014 . אוטומט . 124,000 k לרכב אין "תיזכורת" של כיבוי אורות לאחר נסיעה . האורות לא מתכבים אוטומט . איך לחבר ממסר/רילאי לאורות ברכב כדי שיזכיר לי לכבות אורות כשאני סוגר סוויטץ'?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
מערכות היגוי
מאת Eliad97-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב, אני חזרתי לתחום הרכב לאחר כמה שנים הפסקה מהתחום. יש לי פרויקט גמר שהגשתי מזמן בנושא מערכות ההיגוי עם בחינה בעל-פה, וכל תשובה שאני נותן לבוחן לא מספיקה לו. חפרתי על הכל באינטרנט וכל מה שגם סיכמתי ושיננתי פשוט לא נכון מבחינתו אני אשמח לשוחח עם אדם שמבין במערכות ההיגוי להסבר קצר אם אפשר גם טלפונית אודה מראש על העזרה
הודעה אחרונה מאת קוסקוס, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 501 צפיות
שלום רב.נורת D של הילוכים מהבהבת מה הסיבה יכול להיות...
הודעה אחרונה מאת IsraCar, -
החלפת מדחס
מאת Mitniking- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 590 צפיות
המזגן ברכב לא עובד כשהרכב לא בתנועה, ולכן זה סיוט לעמוד בפקקים או לנסוע בתול העיר בשעות העומס, כבר בדקתי ולא חסר גז, לכן למיטב הבנתי יש צורך בהחלפת מדחס, אודה לעצות על מוסכים מומלצים להחלפת מדחס, תודה רבה
הודעה אחרונה מאת קוסקוס, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 734 צפיות
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 583 צפיות
אשמח לקבל המלצות מהיכן ניתן להזמין או לקנות תופסן של חגורת בטיחות סקודה אוקטביה 2015. מקט 5G4 857 755 B QVZ תודה רבה, אייל
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 607 צפיות
יש איזה רקורד על המנוע הנל לאורך זמן? זאת אומרת רכבים שעברו 200-250-300 אלף קמ ואפשר ללמוד מהם מה הם הבעיות שעלולות לצוף ובלאי שצריך לדעת עליו? מתכוון לקנות כזו כדיילי לנסוע סביב ה25 אלף בשנה, ואני רוצה להבין מה אני צפוי לחוות בהמשך מה יקרה כאשר המנוע מגיע ל200? לא מצאתי יותר מידי מידע בנושא ברשת
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 523 צפיות
ההרפתקאה שלי התחילה בצמיג שאסף בורג TAPCON אתמול, ההתראה ב-911 שלי הופיעה על הצג כשנכנסתי לאוטו אחרי שאספתי את הבן שלי מהגן. בהתחלה אמרתי ״טוב נשים אוויר, ומחר ניקח את האוטו לפאנצ׳ריה לתקן את החור״. יום למחרת מגיע, אני נוסע ל-2 פנצ׳ריות שלא מוכנות לשים טלאי על המיקום שבו הבורג נכנס, מגיעה לפנצ׳ריה שלישית והם מוכנים, אבל אחרי שאשתי אוספת אותי הביתה ואנחנו כמעט מגיעים הם מתקשרים אלי לבוא לאסוף את האוטו כי הטכנאי מפחד להתעסק עם רכב כל כך יקר. טוב, נוסע לסניף של Good year שגם לא מוכנים לתקן את הצמיג, ואני כבר מוכן להחליף צמיג, כי כבר הבנתי שטלאי לא מתאים הפעם, בכל זאת האוטו נוסע בעומסים יחסית גבוהים, וגם ככה יאללה הצמיג ישן, הגיע הזמן. החלטתי ללכת על 4 צמיגים ח…
הודעה אחרונה מאת קאררה, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 483 צפיות
היי, הונדה סיוויק סדאן 2015 - התייעצות לטיפול האוטו לא עושה הרבה קילומטרז. פחות מ75. נקנה לפני שנתיים נדמה לי מאיש מאוד פדנט, בעל מוסך בפנסיה. החליף פלאגים, פילטרים אוויר ושמן ושמן ממש לפני שקניתי. ממש כמו לקנות רכב מאבא שלי. שנה שעברה עשיתי טיפול סטנדטי. המוסך ניסה לדחוף לי לעשות החלפת מסנן דלק, שיושב במיכל דלק, שאלתי כמה זה קריטי. הטיפול יצא ממש לא זול ולא היה שום דבר מיוחד. מתלבט. מה המקט של המסנן דלק? אני רוצה להביא את החלפים למוסך אחר ושיטפלו שם. יש לי מכונאי טוב. אני מבין שגם צריך להחליף שמן גיר? כלומר החלפה חלקית? עפ האתר של מאיר ב60K צריך שמן קיר, רק לא ברור לי כמה. זה תיבת פלנטרי 5, הכל טוב, עובר חלק ויפה. התקן זה…
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 530 צפיות
קיה סיד 2011 לפני שנה בספטמבר הוחלפו הצמיגים ל4 צמיגים סיניים חדשים. אני שמה לב שכל חודש לחץ האויר יורד מ32 (מה שאמור להיות בקיה סיד) ל30. זה נורמלי או מעיד על בעיה בצמיג או בונטיל? אני נוסעת ממש מעט באוטו (למשל החודש נסעתי כ 20 (עשרים) קילומטר) ורק בכבישים רגילים, ולא בדרכי עפר, והאוטו חונה כל הזמן בחניון מקורה. אפילו פעם אחת שלא יצא לי למלא ולבדוק לחץ אויר כ3 חודשים, הלחץ ירד מ32 ל26.
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 663 צפיות
שלום חברים אני גר באיזור פתח תקווה, כרגע עם רודיוס , עד לפני שנה הייתי מטפל ברכב במוסך מורשה בכפר קאסם, בחרתי בו אחרי ניסיונות רבים במוסכים באיזור, התאכזבתי רבות בגלל אי אמינות והבחור בכפר קאסם היה אמין באופן חריג (ובמחיר רגיל ולא זול), אממה היו כמה מקרים בשנתיים האחרונות שהאבחנות שלו לתקלות ברכב לא היו מדויקות, בדברים האלו טיפלתי אצל מוסך נייד שעובד באיזור, מאד מקצועי, אמין ומדויק, יודע לפתור כל בעיה. מאז החלטתי לטפל אצל המוסך הנייד. אבל כבר חודש שאני ממתין לו, הוא עמוס בעבודות, בגלל שהמחירים שלו טובים והוא מקצועי הוא פשוט מוצף. המתנתי לו כבר כמה פעמים שקבענו ובסוף היום "סליחה אני מצטער אני עסוק"... נמאס לי להמתין, הרכב צריך טיפול תקופתי ופתרון לכמה בעיות…
הודעה אחרונה מאת דניאל., -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, רכשתי יונדאי וניו שנת 2022 יד שניה. יש דברים ספציפיים שצריך לדעת לגבי מכוניות אסיאתיות? הייתי עם צרפתיות עד עכשיו.. מבחינת טיפולים, ומוסכים מומלצים באזור הקריות וחיפה
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 588 צפיות
שלום וברכה ניסיתי לקודד (לשכפל) שלט של רכב פורד מונדאו 2010 וככל הנראה השלט המקורי של הרכב התאפס וכעת לא פותח ולא סוגר את האוטו דרך השלט אלא רק עם המפתח של השלט (זה שלט שמחובר לו המפתח של הרכב) מי שיש לו אפשרות לעזור לי לקודד את השלט חזרה שיפתח ויסגור את האוטו שיכתוב לי או שישלח לי מייל ל M4115273 ג'ימל תודה מראש הרכב לא שלי אני בדקתי על שלט של חבר
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 518 צפיות
חברים, הרכב של הבת שלי, מסוג אופל קורסה (GS-LINE(130 HP 2020 עם המנוע הידוע לשמצה עם רצועת טיימינג טבולה. הרכב עבר החלפת רצועה ב 90K ואני רוצה להחליף שוב רצועה, כרגע עומד על 140K. יש לציין, שהרכב מיום העלייה לכביש, לא חווה תקלה כלשהי, מלבד כוהל אחד שקרטע והוחלף במסגרת האחריות. הרכב מטופל כל 10K באופן עקבי(טופל במוסך מורשה בצפון מהיום שעלה לכביש). מחפש מוסך מקצועי ואמין להמשך תחזוקה וטיפול ברכב באופן שוטף, באיזור דרום\מרכז - עדיפות לאיזור הדרום כיוון שהיא לומדת באיזור. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת pita100, -
בלמים רועשים
מאת bitla- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 590 צפיות
קניתי רכב יד שניה, הבלמים רועשים מן רעש של שריקה כאשר לוחצים קלות על הברקס, הרכב היה במוסך, והמוסכניק אמר שהבלמים בסדר גמור. האם מקובל להחליף רפידות במצב כזה? האם יש פתרון אחר?
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 443 צפיות
הי זה אני עם המקסוס באוטו שלי הבידוד רעשים גרוג יש איך לשנות את זה שיהיה יותר שקט בנסיעה??
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 11.8 אלף צפיות
שלום הייתי בטיפול היום ברכב טויוטה פריוס שנת 2007 אמרו לי שיש נזילה מהמשאבה. שאלתי היא האם זה מחייב החלפה של כל המשאבה או אפשר לתקן על ידי החלפת גומי או יצירת גומי חדש? בהצעה שקיבלתי רשום כי העלות של המשאבה היא 690 שח +נוזל קירור 200 ש"ח +עבודה מגיע ל1400 ש"ח
הודעה אחרונה מאת Gr ch, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 402 צפיות
שלום, ישנה ברכב מערכת אזעקה ואיתור של פויינטר וברכב אחר גם מערכת פויינטר אבל בלי האיתור. חודשים רבים ישנם תופעות דומות בשתיהם, שבאזורים די מוגדרים האזעקה מתחילה להתריע (סירנה) סתם, מפסיקה ומתחילה שוב אחרי זמן וככה בלופ. עד שלא זז לחניון אחר זה לא מפסיק. לדעתי יש משדרים חזקים באזור שמשפיעים על המערכת. מה אפשר לעשות נגד הבעיה? בחברה אמרו שלא מכירים ושלא אחנה שם.
הודעה אחרונה מאת gil5, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 549 צפיות
התקלקל לי הצג של חיישני רוורס- לפעמים עובד ולפעמים לא. האם אני יכול להחליף רק את הצג או שחייבים להחליף את כל המערכת. במידה וההחלפה היא רק של הצג , האם זה צג אוניברסלי שניתן לקנות מאלי אקספרס? (התמונה להמחשת הצג)
הודעה אחרונה מאת gil5, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 301 צפיות
שלום לכולם קניתי מקסוס וקיבלתי רק שלט אחד מישהו מכיר באיזור ירושלים או בית שמש מקום אמין וזול לשכפל עוד שלט תודה רבה
הודעה אחרונה מאת אם לא תשאל איך תדע, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 405 צפיות
ערב טוב שמתי לב שליד האנגקטורים יש בוצה. ניקיתי את האיזור טוב כדי לאתר נזילה לאחר שבוע אני רואה שיש ממש שלוליות סביב כל אנגקטור האים החלפה של האטם תפטור את הבעיה? או שזה נזילה מהצינור עודפים? למרות שהאזור שלו יבש וכל הנוזל רק סביב האטם
הודעה אחרונה מאת אגרעיסע_מאעכר, -
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני ימים בודדים רכשתי רכב - טויוטה אוריס 2011.(189K ק"מ) לאחר הרכישה שמתי לב, כי בעת לחיצת גז , יוצא עשן לבן מהאגזוז - לא מדובר בעישון כבד קבוע מהאגזוז, אלא עשן נקודתי בעת גז. בדקתי ואין עודפי שמן. אין לי יכולת לדעת האם צריכת הדלק השתנתה, שכן הרכב אצלי ימים בודדים. אציין שלקחתי את הרכב למוסכניק שלי שיבדוק את הרכב קודם הקנייה, אבל הוא לא ראה את זה. מה יכולה להיות הבעיה? מה הטיפול הנחוץ?? * מחיפוש בפורום מצאתי מספר הודעות בנושא אבל נראה שהן יותר חריגות בכמות עישון של הרכב ביחס למצב שלי. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Deutz912, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 555 צפיות
היי, להורים שלי יש סוזוקי אלטו 2010 אוט'. למרות גילו המבוגר של הרכב, לא נוסעים בו הרבה והקילומטראז' הוא כ-70 אלף. הנסיעות היו בעיקר קצרות מאוד בתוך העיר. במשך השנים לא היו איתו בעיות למעט בעיות כמו מזגן למשל והרכב עבר תאונה קלה שבגללה עבר תיקון פחחות וצבע באחת הפינות... מעבר לזה, 99% מהזמן הרכב היה נוח וזול לאחזקה. הרכב עבר טסט לפני חודשים ספורים, אך בתקופה האחרונה, זמן קצר לאחר הטסט, התפתחו בעיות יותר בולטות ברכב. זה התחיל עם נורה של ה abs והנורה של הבלם שנדלקו בזמן נסיעה, אם כי לא הורגש שינוי בנהיגה, ואז הופיעו רעשים של "סיבובים" (לא יודע איך לתאר, סוג של "ווף ווף ווף...", חלק אמרו רעש של המנוע, חלק אמרו רעש של התושבת רועדת בנסיעה, חלק אמרו שזה נשמע כמו…
הודעה אחרונה מאת itzik123, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 398 צפיות
שלום לכולם הרכב של אחי נכשל בטסט בגלל עשן יתר, כל המוסכים טוענים שנדרש להחליף מנוע. ולא ניתן להחליף גומויות שסתומים. זה לא נשמע לי הגיוני להחליף מנוע בגלל עשן יתר (המנוע גם אוכל שמן) כאשר כנראה שהבעיה היא בגומיות שסתומים. יכולים להמליץ על מוסך שיודע לטפל? תודה
הודעה אחרונה מאת y_i_c, -
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אשמח לעזרה חברים, יש לי סיאט איביזה fr 2013 ידני ואני כנראה צריך להחליף שרשרת טיימינג(אני על 165 אלף קילומטר) הבנתי שהעלות במוסכים באזור ה3 אלף וזה ממש יקר לי כרגע, אתם יודעים אם יש אפשרות לקנות מאמזון,איביי אליאקספרס וכו' שרשרת בזול? ואז אני ישלם רק על עבודה במוסך
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 696 צפיות
אהלן חברים, ברשותי הונדה סיוויק שנת 2008 עם מראות מתקפלות, לאחרונה מראה ימין הפסיקה להתקפל בלחיצה ונהיה רעש חזק של המנגנון בנסיעה ועמידה. יש כאן מישהו שיכול לשפוך לי אור קצת על התקלה הזו מעונין לטפל בזה בעצמי. תודה לכולם והמשך יום שקט!
הודעה אחרונה מאת itzik123, -
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 841 צפיות
אהלן, מיציבושי לנסר 2011, בעת שימוש בבלמים, לקראת עצירה איטית יש רעש, לא של שריקה, כמו של חריקה. מצורפת הקלטה של מספר פעמים שזה קרה שאיחדתי לכדי קובץ: הקלטה (יש גם שריקות פה ושם, אבל לא לרעש הזה אני מתכוון) : https://jmp.sh/s/bhjZxWLBQlguZBWihuLA הרעש נשמע מאזור הגלגל האחורי לדעתי. רפידות בלמים לא גמורות, צלחות לפי בדיקה היו בסדר. לי נשמע שהתדירות של הרעש היא לפי סיבוב הגלגל עד לעצירה - שאני על 10-15 קמ"ש שומעים יותר מהר, ולפני העצירה התדירות יותר איטית. מה יכולה להיות הבעיה ? מה אפשר לבדוק ? תודה
הודעה אחרונה מאת idan15897,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,383 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מלטבשי
- hans
- elibaba
- elad18
- hondacivic02es
- nglancer
- Coresh
- PASHUT
- שימי 85
- nir eli
- itaimoto
- גולדן191