Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההרפתקאה שלי התחילה בצמיג שאסף בורג TAPCON אתמול, ההתראה ב-911 שלי הופיעה על הצג כשנכנסתי לאוטו אחרי שאספתי את הבן שלי מהגן. בהתחלה אמרתי ״טוב נשים אוויר, ומחר ניקח את האוטו לפאנצ׳ריה לתקן את החור״.

יום למחרת מגיע, אני נוסע ל-2 פנצ׳ריות שלא מוכנות לשים טלאי על המיקום שבו הבורג נכנס, מגיעה לפנצ׳ריה שלישית והם מוכנים, אבל אחרי שאשתי אוספת אותי הביתה ואנחנו כמעט מגיעים הם מתקשרים אלי לבוא לאסוף את האוטו כי הטכנאי מפחד להתעסק עם רכב כל כך יקר.

טוב, נוסע לסניף של Good year שגם לא מוכנים לתקן את הצמיג, ואני כבר מוכן להחליף צמיג, כי כבר הבנתי שטלאי לא מתאים הפעם, בכל זאת האוטו נוסע בעומסים יחסית גבוהים, וגם ככה יאללה הצמיג ישן, הגיע הזמן.

החלטתי ללכת על 4 צמיגים חדשים, בדקתי באינטרנט כמה יעלה להזמין את הצמיגים און ליין כולל משלוח ומיסים. בדקתי עם good year אם אני יכול לשלוח אליהם את הצמיגים והם יחליפו לי שם ויעשו alignment ו balancing (לא סגור על מה המונחים בעברית בשביל זה).

מתחיל קצת להתקשקש עם המחירים, ההבדל בין און ליין ל- good year הופך להיות זעיר והחלטתי פשוט לעשות את הרכישה ב good year. עלות ? 2300 דולר שכולל:

1. mounting - יענו התקנה

2. Balancing  - איזון 

3. Alignment - לא סגור מה זה בעברית

4. אחריות ל-3 שנים נגד פנצ׳רים ופיצוצים. אם אני עולה על מסמרים וכו׳ הכל מכוסה ואם צריך גם יחליפו לי צמיג.

2300 דולר זה בערך 8600 שקל, אני סקרן לדעת כמה עולים צמיגים כאלה בישראל, לפי מה שאני רואה בזאפ זה בערך 6000 שקל!!! היתכן וארה״ב יותר יקרה מישראל בצמיגים ?

הצמיגים:

back 295/30 ZR 20 101Y

front 245/35/ ZR 20 95Y

כאמור: Michelin Pilot Spot 4S

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...