Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

הונדה סיוויק סדאן 2015 - התייעצות לטיפול

האוטו לא עושה הרבה קילומטרז.  פחות מ75. נקנה לפני שנתיים נדמה לי מאיש מאוד פדנט, בעל מוסך בפנסיה.  החליף פלאגים, פילטרים אוויר ושמן ושמן ממש לפני שקניתי.

ממש כמו לקנות רכב מאבא שלי.

שנה שעברה עשיתי טיפול סטנדטי. המוסך ניסה לדחוף לי לעשות החלפת מסנן דלק, שיושב במיכל דלק,  שאלתי כמה זה קריטי. הטיפול יצא ממש לא זול ולא היה שום דבר מיוחד.

מתלבט.

מה המקט של המסנן דלק? אני רוצה להביא את החלפים למוסך אחר ושיטפלו שם. יש לי מכונאי טוב.

אני מבין שגם צריך להחליף שמן גיר? כלומר החלפה חלקית? עפ האתר של מאיר ב60K צריך שמן קיר, רק לא ברור לי כמה. זה תיבת פלנטרי 5, הכל טוב, עובר חלק ויפה.

התקן זה DW-1, מבין שאפשר לקחת משהו גנרי מיצרן מוכר ואין שום סיבה לקנות את ההונדה? KIXX גם בסדר? כמה יכנס?

נניח משהו כזה - שמן Valvoline MaxLife Multi-Vehicle ATF 3.78L  או כזה שמן GS Oil Kixx ATF Multi 4L

שמן מנוע - ממה שאני מבין מאיר בארץ משתמשים ב5W40 לא ברור לי למה. להזמין 5W40 סינטטי מלא? כמה נכנס?

משהו כזה - שמן Castrol EDGE 5W40 A3/B4 4L

פילטר -

מה צריך מפה?

15400RTA003    CARTRIDGE OIL FILTER (MAHLE TENNEX)

90015PH1013    HOLDER, OIL FILTER

פילטר אוויר -
17220R1AA01    ELEMENT ASSY., AIR CLEANER

שזה גם נראה שזה MAHLE LX 4241

או  MANN-FILTER ® C 24 021

המון המון תודה

לא מוצא פילטרים כאלה בחנויות הבולטות ברשת

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם

לגבי מסנן הדלק, ההמלצה בהונדה משנים אלה היא להחליף כל 75K. לזכור שהוא יושב מתחת לכיסא הנהג (כן, כן). במקרה שלי בזמנו,  לאחר החלפת המסנן נשאר ברכב ריח של דלק לתקופה. עד כמה שאני זוכר הוחלף למקורי במוסך מורשה יבואן. לא זוכר כמה עלה, אבל היה יקר. 

פורסם

אני לא מוצא פילטר אוויר oem מחברה מובילה באף אחת מהחנויות אונליין.

קיבלתי ערימת שטויות מאחת החנויות המובילות. Champion פילטר?

לגבי פילטר דלק - מנסה להבין האם יש משהו מיוחד שם? הוא נסתם? מתפורר?איכות הדלק בארץ דווקא טובה בדרך כלל. ההמלצה לפילטר דלק זהה גם להאצבק ולסטיישן? בכלל זה מנוע ותיק שקיים עוד בסיוויק 8 לדעתי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...