טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,307 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 806 צפיות
האם אפשרי להוסיף שלט נוסף לסיטרואן C5 משנת 2014? השלט שמגיע במפתח המקורי הפסיק לעבוד, ואני מניח שהמחיר של מפתח מקורי די גבוה. תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 600 צפיות
כמה יכול לעלות החלפת מאייד יחידה פנימית של המזגן באימפרזה 2014. יש לציין שהוחלף מדחס לפני שנה. הרכב מקרר אבל לא בשיאו, ומצריך מילוי גז פעם בשנה. אני יכול לחיות עם זה אבל זה מעצבו שהמזגן לא מקפיא כמו ברכבים אחרים. עשו לי בדיקה במוסך מורשה וראו בוודאות דליפה קטנה מהמאייד. כמה תיקון כזה כמו שצריך להחלפת מאייד יכול לעלות, והאם זה לא סיכון לעשות דבר כזה לרכב ישן, בגלל פרוק דשבורד, שלא יחזור למקומו בגלל פלסטיקה ישנה?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 424 צפיות
שלום לכולם! קיה ריו 2017. מנוע G4FA. צריך 3.3L. אני קונה שמן מנוע במיכל של 4L. נשאר לי כ700סמ"ק. עכשיו ראיתי שמוכרים את אותו שמן גם במיכל של ליטר אחד. ליטר עולה 40ש"ח ו4ליטר כ140ש"ח. השמן הפתוח מאוחסן בתוך הבית. בן שנתיים מהיצור. האם יש חשש להשתמש בו בטיפול הקרוב? לא עניין של הכסף (20 שקל) אלא פשוט חבל לי סתם לשפוך שמן מחזור. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת שחר 1, -
תיקון פגוש
מאת sperial- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 630 צפיות
שואל בשביל חבר. לא חבר. בשביל הבן חסר המזל. יצא מהסופר הזול ומצא נזק יקר. בלי פתק מהפוגע. לגבי הפנס - יפנה לביטוח הפנסים. אבל לגבי הפגוש - האם לדעתכם (במגבלות הידועות של צילום) הוא יוכל להסתדר עם פוליש או שנדרש תיקון יותר יסודי?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 461 צפיות
רכשתי לפני מספר חודשים את הרכב, סה"כ מרוצה אבל יש לרכב חלון ענק מקדימה , מה שנותן באמת שדה ראיה מעולה אבל בימים חמים שנוסעים מול השמש זה כמו להיות בחממה, ממש מרגישים את הקרינה של השמש חורכת אותך. יש איזה דרך להדביק על החלון איזו מדבקה שתעזור עם סינון החום ? מישהו עשה משהו כזה ויכול לשתף היכן עשה , אם עזר וכמה עלה ? שיהיו ימים שקטים...
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 505 צפיות
המזגן משתולל. לפעמים לא נדלק כלל, כאשר נדלק הוא פועל במקסימום קירור ולא ניתן לווסת טמפרטורה. בזמן שהוא פועל הוא מפסיק את הפעילות מידי 2-3 דקות ואחר כך מחדש. מומחה מזגנים בדק את הנתיכים וכולם תקינים. מוסכים רבים שפניתי אליהם לא מטפלים ב MG 350 . במוסכי החברה אפשר לקבל תור לעוד חודש. בזמן שהמזגן לא פועל אין תאורה בכל הפנל של המזגן למישהו יש עצה? מישהו מכיר מוסך שמטפל במזגני MG350 במרכז הארץ?
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 439 צפיות
שלום חברים, קניתי מאזדה סי אקס 3, 2021. כשאני עוצר ברמזור הרכב נכבה וכתוב i stop אבל לאחר שניה הוא מניע את עצמו מחדש למרות שהרגל שלי על דוושת הבלם. למה זה קורה? אתמול עשיתי בדיקות במכון וגם במוסך, הכל תקין.
הודעה אחרונה מאת MeNi Vahav, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 775 צפיות
יש לגיסתי פיאט 500 שנת 2018 , החלון צד שליד הנהג פשוט נפל לתוך הרכב . מה הסיבה לכך ? האם יש מוסך מומלץ לתיקון במרכז ? גרה בגבעתיים.
הודעה אחרונה מאת AMIRTLV26, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 611 צפיות
שבוע טוב. אבא שלי מחזיק טויוטה סיינה היברידית בשבוע האחרון היה צריך הנעה בכבלים. נבדק במוסך טויוטה והתברר שכנראה יש זליגה עקב מערכת שמותקנת ע"י מתקין חיצוני בארץ. המערכת כובתה (עד שנלך למתקין לטפל) ועכשיו הרכב מניע אבל יש צפצוף ארוך (דומה להתרעה של רוורס כשיש עצם מאחורי הרכב) לוחץ על כפתור ההנעה שנית הרכב נכבה לוחץ שלישית-מניע ללא קול. הלכתי למוסך אינם מכירים כזו תופעה. מישהו מכיר? הא ואין אף התראה בלוח המחוגים שום דבר.
הודעה אחרונה מאת חובק עולם, -
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? כל מוסך אומר לי משהו אחר בזבזתי המון רק על בדקות לצערי.. יש מוסך אמר לי שיש דליפת אוויר בצינור הטורבו אבל לא היה מוכן לטפל לקח תשלום רק על בדיקה תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת jossaf, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 822 צפיות
שלום, איזה צמיגים מומלצים למידה הרשומה? מחפש משהו טוב, אמין ושלא יתייבש מהר. נוסע רגוע כ 10,000 ק"מ בשנה הרוב בעיר. תודה.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 29 תגובות
- 2 אלף צפיות
WhatsApp Video 2024-09-25 at 22.22.38.mp4 היי, הסוויץ' תקול, כפי שניתן לראות בסרטון, צריך "להלחם" איתו כדי שיניע ומצליחים אחרי 3-4 נסיונות. במוסך הראשי רוצים 2000 ש"ח להביא סוויץ' מחו"ל ולהחליף. ראיתי שאפשר לרכוש כזה סוויץ' בכמה עשרות דולרים באיביי: כאן. לא תהיה לי בעיה פיזית להחליף את הסוויץ', אבל השאלה האם הפרוצדורה דורשת לאחר מכן תכנות של מפתחות חדשים במחשב הרכב? הסוויץ' מגיע עם 2 מפתחות חדשים. האם ישנם פתרונות אחרים חוץ מלהחליף סוויץ'? תודה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 367 צפיות
שלום חברים, קניתי רכב חדש ואני לא רגיל למערכות האלה 😜 אני עוצר עצירה מוחלטת ואז המנוע נכבה נראה לי וכתוב i stop ואז לאחר שניה שתיים יש קפיצה קטנה כזאת כאילו המנוע מניע וזה נעלם, מה זה אומר זה תקין? איך זה חוסך בדלק אם הוא מתכבה ומיד נדלק?
הודעה אחרונה מאת IsraCar, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 444 צפיות
שלום, יש לי תקלה שאני מעוניין לסדר באופן עצמאי, מה יכול לגרום למצת של הרכב לא לעבוד? האם מדובר על פיוז? בנוסף, תיבת הפיוזים שיש לי ברכב לא דומה לשום דבר שקיים ברשת, איך אפשר למצוא סכמה מתאימה לרכב הנ"ל? מצרף תמונה של הפיוז בוקס שלי
הודעה אחרונה מאת קוסקוס, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 350 צפיות
שלום, נא המלצה למוסך לא מורשה שיודע לטפל ברכבי ניסאן באזור נתניה/השרון. תודה
הודעה אחרונה מאת nikitales, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 594 צפיות
שלום, האם לדעתכם כדאי להמשיך לעשות טיפולים תקופתיים במוסך מורשה או שאפשר גם במוסך רגיל ולהוזיל בכך את העלויות בלי לפגוע באיכות? הרכב עבר כ-50 אלף קילומטר ובטיפול הקרוב יש צורך ככל הנראה להחליף רצועת טיימינג. תודה רבה למשיבים.
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 7 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הייתי במוסך לבצע שמן, פילטרים ועל הדרך הוספתי פלאגים. בסיום הטיפול נכנסתי לאוטו הנעתי והיה רשום שעדיין חסר שמן. 'טוב, תפתח את מכסה המנוע נבדוק' והוא לא נפתחת לא מגיב. זה אחרי שהוא עבד בסדר גמור כל הזמן, אני פותח פעם פעמיים בחודש לשמן. אחרי 40 דקות של עיקום מכסה המנוע ומברגים הצליחו לפתוח. משהו שם הדביקו עם דבק חם שחור כזה, כנראה חלק מהמנגנון. האם סביר לחשוב שהמוסך אשם או שביש מזל וקרה בידיוק כרגע, בפעם הראשונה במוסך הזה, בידיוק לאחר טיפול שפתחו בשביל למלא שמן, פילטרים, פלאגים? יש בכלל סיכוי לתביעה? המכסה מנוע נראה כאילו קיבל מכות, גם הפלסטיקה איפה שהוא יושב. והדובדבן - עדיין חסר שמן (כנראה לא הרבה). פשוט רק רציתי לברוח משם.
הודעה אחרונה מאת Deutz912, -
שלום לכולם, התחדשתי השבוע באיביזה מהסוכנות, ורציתי לנקות את השמשה בבית, אך כשניסיתי להרים את המגבים שמתי לב שהבסיס שלהם נתקע בפח של המכסה מנוע ובעצם לא ניתן להרים אותם. אני אעלה בקרוב תמונות גם בשביל להמחיש אבל האם מישהו נתקל בזה? האם זו תקלה ידועה?
הודעה אחרונה מאת Fazer, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 265 צפיות
חברים מה שלומכם? מצאתי את הסרטון הזה שנותן כלל אצבע לגבי אם פלאג הוא מקורי או מזוייף. מישהו שמע או ידע על כלל אצבע כזה? מניסיונכם הכלל הזה גורף לכל סוגי הפלגים?? אני שואל כי רכשתי פלאג פלטינום מ- CARS245 והפלאג לא עמד במבחן הזה - זה אומר בוודאות שהוא מזוייף?
הודעה אחרונה מאת D driver, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 647 צפיות
שלום לכולם. פעמים רבות אנשים רוכשים רכב משומש ומתחילים לנסוע בו, מבלי לבצע יישור קו. יישור קו הוא מונח בעברית שמתייחס לתחזוקה רחבה על רכב משומש, בדרך כלל אחד שלא ידועה לנו ההיסטוריה המלאה שלו, או באיזו צורה תוחזק. תצטרפו אליי היום כדי לראות איך ביצעתי יישור קו ברכב האישי שלי, מה החלפתי ואיך, כדי להבטיח תקופת בעלות ארוכה וחפה מתקלות. חלק מהדברים שהוחלפו: קיט טיימינג מלא החלפת מסננים ושמנים שונים החלפת פנסים תקולים - ערפל ובלם מרכזי ועוד צפייה מהנה
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי חברים חג שמח בבעלותי יונדאי איוניק 2019, מאיפה אני יכול להשיג ספר רכב כדי לדעת יותר על הטיפולים השוטפים ואילו שמנים צריך וכו'? תודה!
הודעה אחרונה מאת David Amar, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי, רכשתי לאחרונה יונדאי קונה 1.6 טורבו חדשה. בכלמוביל אמרו לי במסירת הרכב שבגלל שיש הנעת טורבו צריך בכל פעם שמניעים לחכות דקה לפני הנסיעה ועוד דקה בסוף הנסיעה לפני שמכבים. סתם מעניין אותי לדעת אם זה נכון או מוגזם? לא שיש לי בעיה בדר"כ להמתין דקה אבל לפעמים ממהר. תודה.
הודעה אחרונה מאת רוןS, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 640 צפיות
הי, במוסך החליפו לי המגבים כי הם היו כבר יבשים. אבל זמן לי משהו מעפן שעושה רעש מעצבן. איפה אני יכול לקנות מגבים מקוריים או סתם מגבים טובים לטויוטה קורולה 2022?
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב אז לפני מספר ימים לצערי המיכל עיבוי ברכב החליט לנזול (מי היה מנחש.. אופל..), החלק הנחמד הזה פשוט נשבר ונעלם כלא היה בגלל שהייתי חייב לעשות נסיעה כבר באותו היום אז קפצתי לחנות חלקי חילוף וקניתי מיכל עיבוי של קרוז ב-150 שקל והחלפתי (ביקשתי אופל אבל שהביאו לי מיכל של קרוז לא חששתי, עד היום לא נתקלתי במשהו שתואם לקרוז ולא לאסטרה) אגב, גיליתי על כך מההודעה שקפצה לי בדשבורד (תמונה מגוגל) וגם לפני שהחלפתי את המיכל, אחרי שהוספתי מים למפלס המתאים ההודעה המשיכה לקפוץ. חשבתי אולי זה משהו שלוקח לו קצת זמן להתאפס ביצעתי את ההחלפה התעלמתי מההודעה בדיוק מהסיבה שציינתי ואחרי יום שלם של נסיעות שההודעה ממשיכה לקפוץ כל התנעה ואני בסטרס בודק מ…
הודעה אחרונה מאת Aviv13467, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 465 צפיות
אז שמתי לב בנסיעות ארוכות אחרי כשעה המזגן לא מקרר בכלל נטו מוציא רעש וזהו. אני מגיע ליעד עם חלונות פתוחים חוזר אחרי כמה שעות מניע והמזגן עובד שוב אני לא בטוח אבל אני חושב שיש שלולית של מים, האם איזה רכיב קופא שחוסם את המזגן לקירור הרכב? או שיש איזה הסבר אחר
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
ערב שלום שאין לי כבר יותר מאיפה לשאוב מידע אני תמיד נזכר בקארזפורום ☺️ מכיוון שאיני חשמלאי והידע שלי בזה ממש מועט התחלתי לחפור למה יצרני רכב שמים בעצם ברכב מצברי גיבוי, לא הבנתי בהתחלה את המשמעות והתחלתי לקרוא ולשאול שאלות אנשים שקצת מבינים, הגעתי קצת למסקנות אבל זה לא הנושא העיקרי מה מעניין אותי, אני מבין ששמים עוד מצבר באמפר נמוך , סוג של ייצוב מתח או בעצם סוללה שתשמור על רכיבים חשמליים או לפונקציות שקיימות ברכב ניקח למשל את מרצדס עם מלא אלקטרוניקה שמשהו צריך להמשיך לזמן מסויים לתקשר בין כל המודולים/ מחשבים או שזה סוג של סוגר מעגלים לעבודה? אין לי באמת את כל הידע… הנקודה היא, מה ההבדל בין לשים מצבר 12v 12ah מחברה כמו שנפ/ וור…
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
- 5 עוקבים
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
סקודה קארוק 2020. צמיגים 215 60r16 פנצר והחלטתי כבר להחליף את ארבעתם. בפנצרייה בתל אביב הוא הציע לי לשים 4 צמיגים של אינטרסטייט, כל אחד עולה 500 שח, מצורפת תמונה שלהם. המעניין הוא שאמר שיש להם אחריות כולל שירות תיקונים. יש לך פנצר? מתקשרת ובאים. אמר שאפשר גם אחרים ב 350 לצמיג, אבל שאלה מקוריים של החברה. אמרתי שרוצה לחשוב על זה אז בינתיים שם לי צמיג משומש כי המקורי היה די גמור. לא חייב אותי, ואמר לי תבואי כשתחליטי. היה נחמד ושירותי. אבל לא מצאתי באינטרנט כלום על חברת הצמיגים הזאת או על השירות הזה. תובנות? תודה! מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 433 צפיות
בוקר טוב מה יכול לגרום לרעידות ברכב חוץ מכיוון פרונט ואיזון גלגלים. זה קורה בעיקר בזמן שמאיצים וגם במהירות גבוהה. מציין שהאוטו עבר לאחרונה החלפת מנוע משולשים בלמים ועוד שלל תפנוקים.
הודעה אחרונה מאת itzik123, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 553 צפיות
כמה עולה לעשות סגירה אוטומטית לדלת אחורי יש לי דגם קומפורט
הודעה אחרונה מאת Netsab, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 710 צפיות
מבקש את עזרת חכמי הפורום לצמיגים ממולצים לטיגואן. הרכב חונה בחניה מקורה בבית ובעבודה, בעיקר מחפש צמיג שקט ונוח לנסיעות יום יומיות. מידת צמיגים - 235/55/18 ואשמח גם להמלצה על מקום אמין באזור הוד השרון / רעננה / פ"ת והסביבה
הודעה אחרונה מאת חגאי א,